|
مگر دیوانه هستند ؟؟؟
|
|
۱۹:۰۲, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز .
دوست دارم تلقی شما رو از جمله ای از جملات ریس جمهور محترم بشنوم ... ؟ آمریکایی ها با یک کشور شرق آسیا می گویند بیا با ما مذاکره کن، مگر دیوانه شده اند با شما مذاکره کنند؟ و روحانی در مجلس:مگر کره شمالی دیوانه است با شما مذاکره کند/ مذاکره دوباره، مضحک است / موشک ساخته ایم، باز هم می سازیم ... ![]() درباره همه این جملات نظرتون رو بفرمایید. تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۲۷, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۷:۴۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام فاطمه خانم
در متنی که آورده اید، رهبر اشاره فرموده اند که ایشان موضع گیری نکرده اند چون هنوز چیزی مشخص نیست و جزئیات مشخص نشده. پس این نقل قول مربوط به قبل از مشخص شدن جزئیاته. سیستم دفاعی کشور زیر نظر مقام معظم رهبری است و محاله تصمیمی در این زمینه با وجود مخالفت ایشان اجرا شود. نیاز نیست در یک سخنرانی به این نقش اشاره فرموده باشند. آقا عمار، لازمه سعه صدرتون رو ببرید بالا. حداقل یه توضیح بشنوید بعد این نتیجه گیری های تند رو ارائه کنید (۹/آبان/۹۶ ۲:۲۶)فاطمه خانم نوشته است:ایران همین الآن هم موشکهایی داره که قابلیت حمل ماهواره و ... دارند. اگر ناقض برجام بود، چرا در گزارشهای سازمان ملل گفته میشه که ایران به برجام عمل کرده؟ |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۹/آبان/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام
نمایشی جهت مظلوم نمایی و انحراف اذهان نقل قول: روحانی: هر وقت میخواهد مذاکره شود یک عده میگویند داریم میلرزیم؛ خوب به جهنم، بروید یک جای گرم پیدا کنید/میگویند خارجیها الکتریسته خطرناکی دارند، به آنها نزدیک نشوید دوستانی که قبول ندارن اینم لینک فیلمش اگه نگین فتوشاپه لینک فیلم نقل قول: وی اضافه کرد: آمریکایی ها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحت تر است
بقول خودشون گفتنی: " اینا رو احتمالا ننه جون من گفته" خدا شر فتنه و فتنه گر رو از سر این مملکت برداره |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۹/آبان/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
شرایط همیشه یکسان نیست روحانی دردور اول موفق شد مذاکرات موفق داشته وشر سازمان ملل را ازسر ملت کم کند اما شرایط موجود دردوره دوم فرق کرده است ترامپ قصد بهم زدن دارد آیا منطقی است که با این دیوانه مذاکره کنیم؟ |
|||
|
۱۶:۱۴, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۱۶:۱۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۶ ۷:۲۷)سعدی نوشته است: سلام فاطمه خانمسلام جناب سعدی شما که منطقی هستید و برای همه چیز دلیل میخواهید چطوری میشه دلیل های ارائه شده ما رو نمی پذیرید ؟! مطلبی که از قول رهبری خدمت شما و دوستان ارائه کردم نشون میده که با حرف شما رد میشه. در متن آورده شده مشخص که رهبری بر کلیات نظر داشتند نه جزییات . و بر تمام ریز و جزییات نظر ایشون اعمال نمیشه همون طور که ۲۰۳۰ رو دارند زیرزیرکی اجرا میکنند و امر رهبری زمین مونده . و تمام مذاکرات زیر نظر رهبری نیست. عرض کردم شما میتونید یک سخنرانی از رهبر بیارید که ایشون بفرمایید ریز ماجرا زیر نظر من هست و ما هم قبول کنیم . حتما منتظرم ببینم دلیل شما از کجا آمده . دوم پرتاب موشک ماهواره بر سیمرغ نقض روح برجام است. این هم اتفاق افتاده در مورد پرتاب موشک . بازهم سازمان ملل در نقش پلیس خوب ظاهر میشه تا غرق شدگی ما تشدید بشه . حرف سازمان ملل چه شرایطی رو تغییر داده ؟ بازهم فقط حرف توخالی ! این ماجرای دیوانگی هنوز برای من روشن نشده . چرا آقای رییس جمهور گفته کسی با آمریکا مذاکره کنه دیوانه مگر دیوانه است ؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۹/آبان/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۶ ۱۶:۱۴)فاطمه خانم نوشته است: سلاممعاونت محترم تالار سلام اگر اجازه دهید من جواب سوال شمارا بدهم 1-اگر رهبری برکلیات نظر دارند مذاکره در چارچوب کلیات انجام وبه ثمر رسید بنابراین کسی حق ندارد درمسایل جزئی اعتراض کند چرا که از اختیارات دولت بود 2- منظور رئیس جمهور از مذاکره با دیوانه مذاکره با دولت فعلی است نه کلی که قبلا رهبری اجازه کلی دادند ممنونم |
|||
|
۱۸:۵۵, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۱۹:۰۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فرض کنید ما هیچ سخنرانی از رئیس جمهور پیدا نکنیم که به صراحت گفت باشند وزارت آموزش و پرورش زیر نظر ایشونه. آیا می تونیم نتیجه بگیریم که این وزارت زیر نظر رئیس جمهور نیست؟ نه. چون قانون مسئله رو مشخص کرده و برای تشخیص وظایف و اختیارات مسئولین نیاز به رجوع به سخنرانی ها نداریم.
برنامه موشکی ایران زیر نظر دولت نیست بلکه زیر نظر رهبری (فرماندهی کل قوا) است. ایشان هم اجازه نداده اند و نخواهند داد که کاری بر ضد امنیت کشور در این حوزه انجام شود. در نقل قولی که ذکر کردید، رهبر فرموده اند که ایشان هنوز درباره خوب یا بد بودن این توافق نظری نداده اند، چون هنوز جزئیات این توافق تعیین نشده که امکان قضاوت در موردش به وجود بیاد. احتمالاً این گفته بعد از توافق اولیه است که هنوز جزئیات و کاری که قرار بود انجام بشه به طور دقیق مشخص نبوده. پس این گفته مربوط به شرایطی که جزئیات توافق مشخص شده نیست و نمیشه تعمیمش داد. (۹/آبان/۹۶ ۱۶:۱۴)فاطمه خانم نوشته است: پرتاب موشک ماهواره بر سیمرغ نقض روح برجام است.وقتی میگن نقض "روح" برجامه، یعنی نقض متن برجام نیست. وگرنه میگفت متن برجام. اون چیزی که ما قانوناً موظفیم بهش عمل کنیم، متن برجامه و این قضیه "روح برجام" خیلی تعریف درستی نداره. |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۲۱:۳۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۶ ۱۸:۵۵)سعدی نوشته است: فرض کنید ما هیچ سخنرانی از رئیس جمهور پیدا نکنیم که به صراحت گفت باشند وزارت آموزش و پرورش زیر نظر ایشونه. آیا می تونیم نتیجه بگیریم که این وزارت زیر نظر رئیس جمهور نیست؟ نه. چون قانون مسئله رو مشخص کرده و برای تشخیص وظایف و اختیارات مسئولین نیاز به رجوع به سخنرانی ها نداریم. مثال شما قیاس مع الفارق هست جناب سعدی .وزیر آموزش و پرورش و ماجرای برجام و مسولیت ماجرا با رهبری . رهبری در دو سخن که از ایشون آوردم محدوده ی خودشون رو تعیین کردند و صحبت آقا هم گذشته و هم حال و هم آینده رو روشن کرده مثل روز . این صحبت هم که جزییات زیر نظر رهبری بوده انداختن مسولیت گردن ایشون هست که جواب نداده ! بله ! ماجراهای پشت پرده و قراردادهای محرمانه آخرش میشه همین دیوانگی که رییس جمهور باید پشت تریبون مجلس ازش صحبت کنه ! اتفاقا این روح برجام بلاخره معلوم میشه چی هست که بابتش آمریکا تحریم های رو برنمیداره و ما هم باید چون امضا کردیم بهش پایبند باشیم وگرنه حسابمون با کرامالکاتبین هست . من هم اگر کری بودم قول بی سند میدادم که تضمین محسوب شد توسط آقایون! منم سازمان ملل بودم از ایران حمایت میکردم ! منم اوباما بودم از برجام حمایت میکردم! منم ترامپ بودم زیر برجام میزدم ! اینها همه قواعد این بازی بود تا ما زیر برجام صنایعمون و اقتصادمون نابود بشه و صادرات مون باعث زیاد شدن وارداتمون بشه! بله قانون رو آقا گذاشته اما وقتی اجرا نشده چه فرق میکنه جزییات یا کلیات ؟ وضعیت کاملا قرمزه !! اینم بخونید خوبه: نقل قول: |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۹/آبان/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۶ ۲۰:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: این صحبت هم که جزییات زیر نظر رهبری بوده انداختن مسولیت گردن ایشون هست که جواب نداده !سلام شب بخیر بخشی از مطلب درباره برجام رو با اجازه بنده می نویسم فرض کنیم اصلا برجامی نبود کشور درتحریم کامل سازمان ملل بود امثال بابک زنجانی کار خودرا میکردند عشق ما تداوم صنعت هسته ای بود عاقبت چه؟ روسها وچینی ها هم بخاطر مصوبه شورای امنیت همکاری نمیکردند ما تا کی میبایست تحمل کنیم ؟ آیا تصمیم رهبری بر مذاکرات نادرست بود؟ اگر بود مسوول ایشان اند واگر نبود که برجام کاملا درست انجام شد موفق باشید |
|||
|
۲۲:۰۸, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۲۲:۱۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
صحبت من در مورد نظر رهبر، بیشتر در مورد مسئله موشکی بود. رهبر فرمانده کل قوا هستند و فعالیتهای نظامی زیر نظر ایشان هست. پس ممکن نیست تصمیمی برای برنامه موشکی کشور با وجود مخالفت ایشان گرفته بشه. (۹/آبان/۹۶ ۲۰:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: اینم بخونید خوبه:در همین متنی که نقل قول فرمودید، گفته که قطعنامه جدید برای موشکهاییه که برای حمل سلاح هسته ای طراحی شده اند. در حالی که اون قبلی شامل موشکهایی بوده که توانایی حمل دارند. اون قبلی لغو شده و این جدیده که محدودیت کنتری داره جاشو گرفته. ایران برنامه برای ساخت سلاح هسته ای نداره پس دلیلی نداره که موشکی رو برای این کار طراحی کنه. |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۲۲:۵۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13960808000141_PhotoL.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8310476392/13960808000141_PhotoL.jpg)

مثال شما قیاس مع الفارق هست جناب سعدی .