|
مگر دیوانه هستند ؟؟؟
|
|
۱۹:۰۲, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز .
دوست دارم تلقی شما رو از جمله ای از جملات ریس جمهور محترم بشنوم ... ؟ آمریکایی ها با یک کشور شرق آسیا می گویند بیا با ما مذاکره کن، مگر دیوانه شده اند با شما مذاکره کنند؟ و روحانی در مجلس:مگر کره شمالی دیوانه است با شما مذاکره کند/ مذاکره دوباره، مضحک است / موشک ساخته ایم، باز هم می سازیم ... ![]() درباره همه این جملات نظرتون رو بفرمایید. تشکر |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بله. بر سر تسلیحاتشون نباید مذاکره کنند.
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یعنی بند رو آب داده، یعنی دیوانگی کرده مذاکره کرده. به زودی بوی گندش عالم رو ور میداره. برجام جونش، معجزه قرنش، آفتاب تابانش داره به درد زایمان میرسه. گاوش داره میزاد.
|
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
۲۳:۰۶, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
شب بخیر
بنظر بنده آقای روحانی عوض شده است ودیگر رفتار گذشته را نداره علتش معلوم نیست. اما در مورد مذاکره با آمریکا قبلا هم مذاکره ما باآمریکا نبود با شورای امنیت سازمان ملل بود که منجر به حل وفصل مسائل فیمابین گردید برجام مقوله دیگری است نباید با آمریکا مخلوط کرد. |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۸/آبان/۹۶
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی روش زیادِ .. خیلی به خدا
اون فیلم یادتونه ..به کنایه می گفت شما مگه اصلا مذاکره بلدید ... شما مگه زبون مردم دنیا رو بلدید .. شما تو فهم زبون ملت خودتون موندید (دقیقاعباراتش یادم نیست اما منظورش اینا بود ) حالا یکی باید تو مجلس بهش میگفت تو که زبون مردم دنیا رو بلد بودی گند به این بزرگی زدی... یعنی باید این همه امتیاز میدادیم تا اقا تازه متوجه شه دیوانگی بوده. به خدا اگه ادمی بودم که دستم به جا میرسید دوست داشتم یه کلنگ بدم دستش بره اون بتن رو با کمک ظریف و عراقچی و تختروانچی و صالحی بکنه . حالا هر چقدر طول بکشه.... فقط دلم اینطوری خنک میشه |
|||
|
|
۲:۲۶, ۹/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۶ ۲:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۶ ۲۲:۵۰)سعدی نوشته است: تمام مذاکرات زیر نظر رهبر انجام شده.
|
|||
|
|
۴:۰۰, ۹/آبان/۹۶
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13960808000141_PhotoL.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8310476392/13960808000141_PhotoL.jpg)