|
نحوهء برخورد صحیح با افرادی که سگ دارند، چیست؟
|
|
۱۴:۵۹, ۲۶/آذر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۶ ۱۵:۰۱ توسط فنا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
در بخش های مختلف امر به معروف و نهی از منکر، سوال من این هست که با افرادی که سگ دارند، باید چه طور برخورد کرد؟ با توجه به اینکه اغلب می دونند سگ نجس هست و از سر لجبازی با دین و دینداران و اینکه می خواهند همه جوره ثابت کنند خیلی غربی هستند، سگ نگهداری می کنند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۲, ۲۷/آذر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۶ ۱۱:۵۷ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۶ ۱۱:۴۵)راوی110 نوشته است: خداوند پدر شما را بيامرزددرود برشما بنده هرگز مطالب شمارا رد نکرده ونمیکنم شاید اگر بررسی شود که چرا مردم ما به سگ دلبسته شده اند آنوقت بهتر میتوانیم این مطالب را درک کنیم .بله مکان نگهداری سگ امری نسبی است ودر کشورها وفرهنگها متفاوت است بنابراین شاید نظام ما با توجه به همین برداشتها سختگیری نمیکند . بنده هم ضمن احترام به مطالب شما حداقل ممکن را در احکام بیان کردم وجادارد که وقتی هم بگذارید ودر مورد شیوه برخورد با سگ داران که سوال اصلی این تاپیک است بنویسید چون بنده نتوانستم درآن مورد جوابی بدست آورم ازاینکه وقت شمار اگرفتم پوزش می طلبم ممنونم |
|||
|
۱۲:۱۱, ۲۷/آذر/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۶ ۱۶:۳۳)mdroudgar نوشته است: درود برشما (۲۷/آذر/۹۶ ۱۰:۳۱)mdroudgar نوشته است: درود برشما جناب درودگر روزتون بخیر. وقتی سوال رو درک نکردین چرا پاسخ بی ربط بیان میفرمایید ؟ دوست گلتون هم اومدنن براتون تشکر زدن چون فقط نوشتین . بحث برخورد هست نه حکم داشتن و نداشتن . دقت کنین و مثل سایر مباحث خارج نزنید باز . یه قسمت از حرفاتون خیلی قشنه ، شرع و قانون ، گرامی سن شما به دوره پیش از انقلاب میخوره یا نه اطلاع ندارم ، در دوران پیشین فروش مسکر و .... قانونی بود یا خیر ؟ شرعا چطور ؟ لطف کنین بجای مغالطه و بیان اینکه قانون و ... سعی کنین درست پاسخ بیان کنین . (۲۶/آذر/۹۶ ۱۶:۳۳)mdroudgar نوشته است: بنابراین داشتن سگ بهر دلیلی اشکالی ندارداشکال ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گرامی دقت کن . البته نظر خودته و میتونی هرچی بگی / گرامی توی این قسمت گفتید : (۲۶/آذر/۹۶ ۱۶:۳۳)mdroudgar نوشته است: درهرحال در درجه اول تنها مورد نجاست این حیوان باید تذکر داده شودنجس بودن یعنی چی ؟ (۲۷/آذر/۹۶ ۱۰:۳۱)mdroudgar نوشته است: ضمنا داشتن سگ وخرید وفروش آن بهیچ عنوان حرام تلقی نشده است اگر حکمی دارید بنویسید.نگهداری یک چیز هست ، خرید و فروش هم چیزی مستقل یعنی واقعا اینقدر درک این مفاهیم سخته ؟ دادا ، برو یه سر به متون فقهی و پرسشهای از معصوم بنداز ببین حکم رو چی بیان کردن . ببین تفکیک قایل شدن یا اینکه همینطوری کلی گویی ؟؟؟؟؟؟؟ برو نظر و پرسشهایی که از ماجع در این باره شده بپرس چرا نظر شخصی میدی ؟ (۲۷/آذر/۹۶ ۱۰:۳۱)mdroudgar نوشته است: درضمن درکشورمان هم اکنون موسساتی مسوول نگهداری تربیت وخرید وفروش سگ هستند که اگر قانونا مشکلی داشت جلوگیری میشد موفق باشید یچی نگو که یچی بگم ناراحت بشی .
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۷/آذر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۶ ۱۲:۵۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۶ ۱۲:۱۱)mahdy30na نوشته است: جناب درودگر روزتون بخیر.درود برشما وتشکر بهرحال مطالب مربوط به نجاست ومعاملات سگ باندازه کافی گفته ونوشته شد بنده هم استفاده کردم اینک زمان پاسخگوئی به سوال تاپیک است تا بیشتر بهره بریم البته اگر موارد دیگری هم درباره احکام سگ وجودارد حتما بنویسید تا استفاده کنیم ممنون |
|||
|
۱۴:۳۰, ۲۷/آذر/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خدمت خانوم یا آقای فنای محترم سلام عرض میکنم.
بهترین کار وارد شدن به بحث علمیه. هر چند من فکر میکنم در نهایت نتیجه ای نخواهید گرفت. اما بد نیست تلاش کنین. این خبر هم میتونه به شدت کمکتون کنه: لینک خبر یه افسر سابق ارتش آمریکا بوده که سگاش زخمشو لیس میزنن و ببینید به چه روزی میفته. |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۲۷/آذر/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۶ ۱۲:۱۷)mdroudgar نوشته است: درود برشما وتشکر ![]() گرامی ، از دوستانتون کمک بگیرید برای اموزش و پرورش . (۲۷/آذر/۹۶ ۱۴:۳۰)زینب خانوم نوشته است: خدمت خانوم یا آقای فنای محترم سلام عرض میکنم. اخلاقیات رو با روی خوش بیان کردن خیلی نتیجه میده ، مخصوصا که با فرهنگ سازی های غلط سالهاست تفکرات اشتباه رو به خورد رخی دادن . اگه ما نظم و .... دیگر رو میبینیم از تمدن جعلی ، خوبه نکات دیگشم ببینینم ولی فقط ... . درباره سگ فقط به افراد وفا و .. گفته میشه و همدم بودن . یاد یه کیلیپی تفتادم که مدتی پخش میشد توی غضای مجازی که نگهداری سگ بهتر از ... هست ولی ما وقتی میریم میبینیم ایا واقعیت یا نه میبینینم حلافش هست و این حرفا برای نسل چوش به دهن اونطرف هست بگذریم . دوستان با تامل مطالب رو پاسخ بدن کمک میکنه . |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۲۷/آذر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۶ ۱۵:۱۲ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۶ ۱۴:۵۶)mahdy30na نوشته است:درود برشماوتشکر البته بنده در همان اولین نوشتارم پاسخ لازم را به نویسنده تاپیک داده ام اگر کفایت نمیکند دوستان دیگر وارد میدان شوند (درهرحال در درجه اول تنها مورد نجاست این حیوان باید تذکر داده شود تا فرد اگر اهل نماز است دقت کند در غیر اینصورت اگر بتوان جایگزین مناسبتری یافت میتوان دیگران را تشویق بدان نمود ) |
|||
|
۱۶:۰۴, ۲۷/آذر/۹۶
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از عزیزان شرکت کننده، دوستان، بحث پاکی و نجسی سگ و... نیست. بنده خودم این رو می دونم و بیشتر حضار هم می دونند، من می گم چه طور باید برخورد کرد؟ فقط خانم زینب پاسخ داده اند. راستش رو بگم، من خودم امیدی به برخورد خوب و علمی ندارم،جماعت سگ باز، بیشتر شبیه مسخ شده ها هستند. دلم می سوزه، چرا شیعه، تو مملکت شیعیان این قدر ضعیف شده که حتی نمی تونه این موضوع ساده رو توی زندگی شهریش حل کنه؟
ایهاالناس، من از سگ بیزارم، ببخشید، عذر می خواهم، یکی از همسایگان ما چند خونه آن طرف تر، سگ داره، سگش جلوی منزل من نجاست می کنه... توی کشور کانادا، افراد سگ دار، موظف هستند نجاست سگشون رو جمع کنند و اگر توی خیابون بمونه، جریمه می شوند، آخه ما که نه قانونی داریم، نه می تونیم حرف مذهبی بزنیم، واقعاً چه قدر باید بکشیم؟ هی هم داره بدتر میشه... من نمی دونم تا کجا قراره پیش بریم... |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۸/آذر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۶ ۰:۵۳ توسط 313s.w.o.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب فنا معمولا کسی که سگ نگه میداره از یه قشر خاصی است که پندار به اصطلاح روشنفکر معابانه داره لذا بحث دینی در وهله اول با این شخص نه تنها به ثمر نمیرسه بلکه موجبات جدل این فرد با شما میشه بهتر است از راه علمی و به صورت پرسش وار خود فرد رو به جواب برسونید یعنی بمب باران اطلاعاتی نکنید صرفا سوال بپرسید مثلا بگید من شنیدم نگهداری سگ تو دختران کیست تخمدان ایجاد میکنه مطمئنا اون فرد میگه من اینو دکتر بردم و فلان بعد قسمت دوم رو بپرسید مثلا بگید آخه میگن مشکل نفسه سگه که ظارا هم راه علاجی نداره و .... به هر حال با یه خورده افزایش اطلاعات و مواجه کردن فرد با سوالات و ایرادات مستند و علمی بهتر جواب میده تا بمب باران اطلاعاتی و یا بحث دینی البته گفتم بستگی به شخصیت فرد داره یا حق |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۸/آذر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۶ ۰:۴۴ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۰:۵۳, ۲۸/آذر/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||