|
دانشگاه فقط میخوابیدم و ۸ میلیون میگرفتم (نظر شما چیست؟)
|
|
۱۷:۳۷, ۳/دی/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت در مجالس نهم و دهم در گفتگو با خبرآنلابن ضمن اعتراض به حقوق و دستمزد برخی نمایندگان در مجلس گفت: من 5 میلیون و 400 هزار تومان اندازه یک کارمند ساده میگیرم. زمانی در دانشگاه فقط میخوابیدم و ۸ میلیون میگرفتم اما الان صبح تا شب و دور از خانواده مشغول کار هستم و این حقوق مجلس فاجعه است. بعدا نگویند چرا نماینده دزد شد.
![]() احتمالا قصد جعفرزاده از آمدن به مجلس، دریافت پول بیشتر بوده. آیا یک کارمند ساده واقعا 5 میلیون و 400 هزار تومان در آمد دارد؟ به راستی کدام دانشگاه صرفا جهت خواب به یک استاد ماهی 8 میلیون تومان پول میدهد؟ شاید بهترین گزینه بازگرداندن ایشان به کرسی استادی سابق و دریافت همان 8 میلیون تومان جهت خواب باشد تا حداقل رضایت قبلی وی حاصل گردد
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۴۲, ۶/دی/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
پایان رای گیری رو اعلام می کنم !
بعضی ها ایراد گرفتن که چرا به این رای دادید ! عزیزم اون موقع که توی دانشگاه میخوابیده و ماهی 8 تومن میگرفته هم مردم بهش رای دادن ? در ضمن اینها مورد تایید شورای نگهبان هستن ! همونطور که دکتر محمود صادقی گفتن: نمایندگان نه "عصاره فضائل ملت، بلکه عصاره فضائل شورای نگهبان" هستند ! به این نماینده هم پیشنهاد میدم تا وقتی حقوق ها شونو اضافه نکردن بگیره همونجا توی مجلس راحت بخوابه ![]() ![]() بچه ها یکی هست به نام عمار که نه توی رای گیری شرکت کرده و نه حرفی در مورد موضوع اصلی زده ! بیشتر توی تاپیک ها به دنبال جنجال و توهین و به حاشیه بردن اصل موضوعه تا به اشراک گذاشتن نظرات ! بچه ها مثل عمار نباشید
|
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۶/دی/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خیلی برام جالبه معاون تالار زیر پست یه مولتی یوزر که خودشو جای کاربرای دیگه میزنه برا خرابکاری رو تشکر میزنن
کاربری که خودشو جای من زده و به کاربرای دیگه پیام میده وچرت و پرت می نویسه که مثلا منو خراب کنه ! |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۶/دی/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خیلی برام جالبه یه یوزر که دائم المحرومه و پا پستهای سراسر اشکالش به دنبال بصرت افشانیه، فکر میکنه سند شش دانگ یک نام کاربری رو برای اون زدن و بقبل از انتخاب مجدد باید ازش اجازه بگیریم !!
پس الان متوجه شدم این اخطار پستها درواقع متعلق به همونه که توسط معاون تالار اشتباها برای من فرستاده شده ! ![]() خیلی نوبر تشریف داری که خودمونو جای شما جا بزنیم ?? تفاوت آوتار رو هم نمی بینی ?? با نام علی فقط یه نفر حق ثبت نام داره ? یکی دیگه اگر علی ۲ رو انتخاب کرد یعنی خودشو گذاشته جای اون یکی !! برای اتهامت بیپایهای که زدید سریعا به دکتر مراجعه کنین
|
|||
|
۲۱:۳۱, ۶/دی/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۶ ۱۵:۲۳)پارمیس۲ نوشته است: خیلی برام جالبه معاون تالار زیر پست یه مولتی یوزر که خودشو جای کاربرای دیگه میزنه برا خرابکاری رو تشکر میزننمن از شخص تشکر نمیکنم از پست تشکر میکنم . فعلا کاربری پارمیس اینجا خیلی پرطرفدار شده . یاد سریال هژیر افتادم
|
|||
|
۲۲:۳۵, ۶/دی/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۶ ۲۰:۵۶)پارمیس ۲ نوشته است: خیلی برام جالبه یه یوزر که دائم المحرومه و پا پستهای سراسر اشکالش به دنبال بصرت افشانیه، فکر میکنه سند شش دانگ یک نام کاربری رو برای اون زدن و بقبل از انتخاب مجدد باید ازش اجازه بگیریم !! خیلی پررو تشریف داری آقا پارمیس ![]() نخیر من نوبر نیستم شما دنبال خراب کردن هستی هنوز پیام هاتون رو دارم که دیگه خودتون با زبون خودتون گفتید عمدا این کاربری رو ایجاد کردید که مثلا پای منو از تالار ببرید! لابد کاربری پارمیس فاشیست و پارمیس 3 رو من ایجاد کردم ?? بعدم باهاش ب کاربرا پیام دادم و چرت وپرت نوشتم. ?? |
|||
|
|
۳:۵۲, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۶ ۲۲:۳۵)پارمیس۲ نوشته است: لابد کاربری پارمیس فاشیست و پارمیس 3 رو من ایجاد کردم ??من نه مدرکی دارم که شما ایجاد کردی و نه مدرکی دارم که شما ایجاد نکردی ! اگر آنها خودشونو به عنوان شما معرفی کردن، میتونی از طریق مدیریت پیگیری کنی ! اگر من با این آیدی ادامه بحث شما با کسی را دنبال کردم و یا خودم را جای شما معرفی کردم، حتما در اینجا ذکر کنید ! (۶/دی/۹۶ ۲۲:۳۵)پارمیس۲ نوشته است: هنوز پیام هاتون رو دارم که دیگه خودتون با زبون خودتون گفتید عمدا این کاربری رو ایجاد کردید که مثلا پای منو از تالار ببرید!یک بار میگی میخوای منو "خراب" کنی ! یه بار میگی میخوای "پای منو از تالار ببری" ! بله من بعد از دیدن آن پست شما که با توهین (و اخطارش را معاون اشتباها برای من فرستادن) مدعی شده بودی دیگران خودشون را جای شما معرفی کردن و... این آیدی را ساختم و به شما پیام دادم که محروم کردن شما بی فایده است و راه درستش اینه (یعنی من با این آیدی نحوه پست گذاشتن بدون توهین و بی ادبی به دیگران را به شما یاد بدم) که شما مدعی شدین من یکی از مدیران هستم و براش هم دلیل دارید، مگر غیر اینه ?? ![]() دلایل خراب کردنتان را ذکر کنین بلکه ما هم آگاه بشیم !! |
|||
|
۱۰:۰۱, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
چرا پیام خصوصی کاربرا رو میای پست میکنی اگه میخواست همه بدونن میومد زیر پستت میگفت اینا رو...خیلی زشته بخدا این رفتارا
|
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۷/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۶ ۱۰:۲۴ توسط پارمیس۲.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
این جور مواقع یه نفر باید کوتاه بیاد و این کوتاه اومدن نشون دهنده بزرگواریه. خوبه اگر یکی از شما نام کاربریتون رو تغییر بدید تا سوء تفاهم رفع شه. |
|||
|
۱۰:۵۶, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی که امروز یاد گرفتم | یاســین | 15 | 7,182 |
۱۹/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: یاســین |
|

![[تصویر: x03417_diyar.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/x03417_diyar.jpg)

![[تصویر: o636166_65.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/o636166_65.jpg)
![[تصویر: c98729_12.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/c98729_12.jpg)

![[تصویر: y377876_9988.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/y377876_9988.jpg)