|
آمریکا و اسرائیل موافق - روسیه و سوریه مخالف (نظر شما چیست؟)
|
|
۴:۱۰, ۵/دی/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قطعنامه محکومیت و توقف عملیات نظامی دولت میانمار علیه مردم روهینگیا در مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۲۲ رای موافق، ۱۰ رای مخالف و ۲۴ غایب تصویب شد.
در این میان استکباری نظیر آمریکا و انگلیس و حتی اسرائیل به قطعنامه رای مثبت دادند، درحالی که سوریه، چین و روسیه با توقف کشتار مردم روهینگیا مخالفت کردند. ایران نیز در این جلسه غایب بود ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۵۹, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۶ ۷:۵۷)سعدی نوشته است: مسئله فقط یک قطعنامه نیست که بخواهیم رای منفی به اون رو به خاطر اعتراض به برخی کشورها بدونیم.ما در اینجا به علت رای منفی روسیه، چین و سوریه به عنوان همفکران! ایران و غیبت ایران در رای گیری و سپس به توجیه مسخره وزارت خارجه منتقد بودیم وگرنه نفس عدم شرکت با دلایل منطقی مشکلی نداشت ! مثلا به جز ایران، کوبا و بولیوی و چند کشور دیگه هم طی موضعگیری «منطقی و درست» در رای گیری شرکت نکردند ! |
|||
|
۷:۲۸, ۷/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۶ ۷:۳۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
هر وقت نظر سنجی بالا رو درست کردی و به جای ایران نوشتی نماینده دولت حسن روحانی من شرکت میکنم . جالبه یک عده اومدن از دولتی دفاع کرن که تا همین چند وقت پیش امثال پارمیس سر برجامش ازش دفاع میکردن و اونو جدای از نظام ایران میدونستن ولی الان بین اون دولت و جمهوری اسلامی تفاوتی قائل نیستن!!!
از وزارت خارچه پر ار جاسوس و خائن توقع به داد مظلوم رسیدن دارید؟؟؟ دولتی که کشتی کمک های انسان دوستانه به یمن رو به خاطر درخواست کری برمیگردونه یا وزیر خارجه اش هلوکاست رو افسانه میدونه و با اسرائیلی ها ابراز همدردی میکنه انتظار دیگه ای داشتید ؟؟؟ شرمنده حافظه من کوتاه مدت نیست خیلی جالبه بی شرفی کسایی که یک قرون قبولشون نداشتیم رو هم ما باید جواب بدیم و جالبترش اینجاست امثال پارمیس طلبکار شدن!!!! |
|||
|
|
۷:۵۷, ۷/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۶ ۱۰:۱۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام خیبر گرامی
در این سایت دو کاربر به اسم پارمیس داریم. به هر حال این موضوع مورد انتقاده. ایران باید اقدامی بیش از فرستادن یک رای (اون هم با تاخیر) برای رفع مشکل مسلمانان میانمار انجام بده. احتمالا رهبر گرامی انقلاب در نماز جمعه این هفته نظر خود را اعلام بفرمایند. |
|||
|
۱۰:۲۵, ۷/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۶ ۱۰:۲۵ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
درود بردوستان
ظاهرا صبغه این سایت اسلامی بودن ورفتار انسانی است. بنابراین برخی ازدوستان از جاده یادشده خارج میشوند وبد عمل میکنند. ضمنا حواستان جمع باشد که اولا وزیر خارجه با نظر رهبری نظام انتخاب میشوند وثانیا در مورد وجود جاسوس دراینگونه محافل را باید از اطلاعات سپاه توقع داشت که چرا دقت نکرده اند |
|||
|
۱۰:۳۱, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۷:۲۸)خیبر110 نوشته است: هر وقت نظر سنجی بالا رو درست کردی و به جای ایران نوشتی نماینده دولت حسن روحانی من شرکت میکنم . جالبه یک عده اومدن از دولتی دفاع کرن که تا همین چند وقت پیش امثال پارمیس سر برجامش ازش دفاع میکردن و اونو جدای از نظام ایران میدونستن ولی الان بین اون دولت و جمهوری اسلامی تفاوتی قائل نیستن!!!من به حسن رای ندادم بنابراین جایی هم ازش دفاع نمی کنم حالا نمیدونم کجا از برجام دفاع کردم که خودمم خبر ندارم بعدم پارمیس واقعی من هستم ایشون که تاپیک رو ایجاد کرده یه اکانت با اسم اکانت من درست کرده |
|||
|
۱۰:۳۶, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دفاع از مسلمانان میانمار هم وظیفه ماست و هم مطالبه خوبی براش در بین جامعه به وجود اومده. بنابراین مطمئنم که رهبر در نماز جمعه فردا به این موضوع می پردازند.
|
|||
|
۱۴:۴۸, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۷:۲۸)خیبر110 نوشته است: هر وقت نظر سنجی بالا رو درست کردی و به جای ایران نوشتی نماینده دولت حسن روحانی من شرکت میکنم .بهتون 48 ساعت فرصت میدم در نظرسنجی شرکت کنید (مخصوصا که خودمم شرکت کردم و الان رای شما سرنوشت سازه) وگرنه نظرم رو در مورد عملکرد شما و اینکه منظور از Iran (Islamic republic of) چی هست را با کاربران در میان خواهم گذاشت ![]() ![]() (۷/دی/۹۶ ۷:۲۸)خیبر110 نوشته است: خیلی جالبه بی شرفی کسایی که یک قرون قبولشون نداشتیم رو هم ما باید جواب بدیم و جالبترش اینجاست امثال پارمیس طلبکار شدن!!!!شما را توصیه میکنم به عفت در کلام و آرامش در سخن ! ضمنا من اوشون نیسم ! |
|||
|
۱۷:۰۹, ۸/دی/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۱۴:۴۸)پارمیس ۲ نوشته است: بهتون 48 ساعت فرصت میدم در نظرسنجی شرکت کنید (مخصوصا که خودمم شرکت کردم و الان رای شما سرنوشت سازه) وگرنه نظرم رو در مورد عملکرد شما و اینکه منظور از Iran (Islamic republic of) چی هست را با کاربران در میان خواهم گذاشتتوی تالاری که بیست نفر هم عضو فعال براش باقی نمونده و اکثر مدیرانش هم بهش سر نمیزنن کاربری که چند وقت قبل محروم شد و سابقه اکانت سازی و تشکر از خودش داشت یک اکانت دیگه میسازه و با فاصله یک روز یک اکانت دیگه با همون اسم مشابه ساخته شده و ادعا میکنه با اون یکی فرق میکنه . ما که باور کردیم شما هم باور کنید ![]() شما هم نظرت رو راجب به جمهوری اسلامی بگو مطمئنم نظر جدیدی هستش و تا به حال توی این تالار و در طی این چهل سال گفته نشده و مردم به خاطر نظرت پیراهن ها دریده و سر به بیابون میزارن شرمنده من وقتم با ارزش تر از جواب دادن به چرندیات هستش بالاتر هم گفتم کلا طرح سوال این نظر سنجی اشتباهه اصلا نماینده این دولت مظلومیت خواهی سرش نمیشه که انتظاری ازش داشته باشیم قابل توجه ناظر غایب محترم تالار خلوتتون پر شده از اسیمو!!! |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۸/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۶ ۲۰:۵۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران به این موضوع پرداخته نشد.
http://etitr.com/n/951813/ در مورد سایر شهرها اطلاع دارید؟ |
|||
|
۲۱:۵۴, ۸/دی/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
شفقنا- نصرت الله تاجیک نوشت: هنوز دقیقا نمی دانم چرا چنین اشتباهی در سازمان ملل از سوی ایران رخ داده است و استدلال سخنگوی این وزارت که «نظر به اهمیت دفاع از حقوق مسلمانان میانمار بهتر بود ملاحظات کلان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر ملاحظات کارشناسی ترجیح داده میشد» نیز خیلی قانع کننده به نظر نمی رسد.
به گزارش شفقنا به نقل از دیپلماسی ایرانی، از فردای روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ که بوش پسر به غلط و با نیت خاص، حمله القاعده به برجهای دو قلو را آغاز جنگ صلیبی دانست! مسلمانها ظاهرا یک بدهی به مسیحیان داشتند که مسلمانان روهینگیایی آن را تادیه کردند و حساب صاف شد! اما در مورد قطعنامه حقوق بشری کمیته سوم در این زمینه نیز من هم با آن دسته از کارشناسان که معتقدند وزارت امور خارجه باید به نمایندگی ایران در سازمان ملل دستور می داد همچون قطعنامه های مربوط به فلسطین، در رای گیری علیه اقدام دولت میانمار ضد مسلمانان این کشور شرکت کرده و رای مثبت می داد هم عقیده و هم راهم. غیبت ایران در این جلسه با توجه به حجم جنایتی که علیه یک اقلیت مذهبی صورت گرفته بود به هر دلیل که باشد غیر قابل توجیه بود و به همین سبب باعث عکس العمل منفی به موقع و موثر افکار عمومی شد. خوشبختانه با اقدام بجا و با ارسال یادداشت رسمی به دبیرخانه سازمان ملل متحد رای مثبت جمهوری اسلامی ایران به قطعنامه مربوط به نقض حقوق بشر در میانمار ثبت شد و سریع جلوی تبعات خسارت بار آن در صحنه سیاست خارجی و روابط بین المللی ایران و مخصوصا تاثیر منفی در میان مسلمانان جهان را گرفت. این سرعت عمل نشان از تاثیر رسانه ها و مخصوصا جریان یافتن فشار افکار عمومی در مجرای فضای مجازی دارد. وقتی این پدیده میمون می تواند نیروی انتظامی و قوه قضائیه را به توضیح و تصحیح وادارد، وزارت امور خارجه که جای خود دارد! اما من متعجبم چرا ما از این وسیله برای اصلاح ناهنجاریهای اجتماعی و از جمله از بین بردن فساد در کشور استفاده نمی کنیم؟! هنوز دقیقا نمی دانم چرا چنین اشتباهی در سازمان ملل از سوی ایران رخ داده است و استدلال سخنگوی این وزارت که «نظر به اهمیت دفاع از حقوق مسلمانان میانمار بهتر بود ملاحظات کلان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر ملاحظات کارشناسی ترجیح داده می شد» نیز خیلی قانع کننده به نظر نمی رسد. زیرا هیچ پیشنهاد یا نظریه کارشناسی که واجد رویکرد کلان سیاستهای کشور نباشد نمی توان به آن دیدگاه کارشناسی لقب داد! از سوی دیگر همان گونه که با مستثنی کردن مساله فلسطین و ارایه رای مثبت به آن می شد همین استثنا را نیز در این مورد اعمال کرد و با هیچ نظر کارشناسی نیز مغایرت نداشت! اما حدس می زنم سیکل تصمیم سازی و تصمیم گیری فقط در بخش امور بین المللی صورت گرفته و از اعمال نظرات و دیدگاه ادارات سیاسی بر این امر غفلت شده است. اصولا در این سالها این جنبه بین المللی گرائی در سیاست خارجی ایران به دلایلی که خارج از حوصله این یادداشت است و طرح آن هم به سوء تفاهم می انجامد که تعبیر به استفاده ابزاری از یک اشتباه خواهد شد را به فرصت دیگری موکول می کنم. اگر چه گفته می شود استدلال پشت این تصمیم به یک نکته فنی در زمینه نحوه تعامل ایران با کمیته سوم سازمان ملل بر می گردد که یکی از کمیته های شش گانه این سازمان است و به مسایل فرهنگی، اجتماعی و حقوق بشری می پردازد، اما بهتر بود ایران با دو تحفظ در جلسه شرکت می کرد: ۱- آلوده شدن کمیته سوم به بهره برداری سیاسی در فعالیتهایش و عدم توجه به جنایاتی که در یمن و با استفاده از تسلیحات غربی که بر مردم این کشور روا داشته شده است ۲- نقش عربستان به عنوان بانی قطعنامه از سوی سازمان همکاری اسلامی در فاجعه انسانی در یمن. در این صورت ۱- تبعات منفی عدم شرکت از سوی افکار عمومی داخل و خارج بر سیاست خارجی ایران هموار نمی شد، ۲- ما را هم موضع چین و روسیه در این موضوع نمی کرد، ۳- از بهره برداری سوء عربستان از مساله مسلمانان روهینگیائی جلوگیری می کردیم و ۴- دست ما را در مقابل کمیته سوم برای اقداماتش باز می گذاشت. اصولا ما یک بار دیگر باید در زمینه فواید و مضار غیبت در صحنه های بین المللی اعم از سیاست خارجی یا ورزش و هنر و….باز اندیشی کنیم. و اگر تعلل کنیم، حجم و سرعت تغییرات ما را ناچار به این کار خواهد کرد. اگر چه زیر ساخت روابط بین المللی همکاری در یک نظام آنارشیک است، اما ساختارهای جزئی و کلی یعنی سازه سخت و نرم افزاری قدرت بین المللی که منجر به تمکین کشورها می شود از میان همین ساز و کارها اعمال می شود. و صد البته دیگر با اقدامات سلبی و نفی این سازه قدرت جهانی نمی توان به مقابله روشهای تحمیل این ساختار به همه کشورهای جهان رفت. و حتی صرف سوء استفاده بازیگران منطقه ای و جهانی از مجامع بین الملی نباید ما را به گرفتن تصمیم غیبت در این سازوکار ترغیب کند. حال و روز وضعیت بین المللی کشتی کشور بیانگر نیاز توجه بیشتر به تغییرات محیطی است و سیاست کبک وار دردی از کشور دوا نمی کند. ما راهی بس طولانی در این مدت چهار دهه در حضور، تعیین و تثبیت جایگاه بین المللی ایران در نظام بین الملل طی کرده ایم و عقب گرد شایسته یک سیاست خارجی پر توان و تاثیر گذار نیست. انشاالله! http://fa.shafaqna.com/news/504839/? |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضیه تبریک آمریکا و اسرائیل برای ماه مبارک رمضان چیه؟ | عبدالرحمن | 2 | 1,110 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: سعدی |
|
| شطرنج سیاسی: چرا نیروهای روسیه از سوریه می روند؟ | -Ali- | 1 | 1,253 |
۲۵/اسفند/۹۴ ۱۸:۴۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| حمله آمریکا به سوریه | سرباز منتظر | 178 | 70,144 |
۱/مهر/۹۲ ۱۶:۲۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| آموزش در اسرائیل اجرا در آمریکا با هدایت افسران ارتش رژیم صه | mohammad reza | 0 | 2,007 |
۵/اسفند/۹۱ ۱:۳۷ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| روسیه و چین چه میخواهند؟ نظر شما چیست؟ | AMINI | 35 | 17,198 |
۷/شهریور/۹۱ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: revenger |
|

![[تصویر: d884816_large.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/d884816_large.jpg)

![[تصویر: d807997_Capture_265.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/d807997_Capture_265.jpg)