کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما داریم علیه آنان کار میکنیم، یا برای آنان؟
۱۶:۲۴, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام دوستان. من یک نویسنده هستم و از اهداف بزرگم نوشتن پیرامون مهدویت و آخرالزمان و سوق دادن مردم به سمت جبهه ی حق هست، البته به شیوه ی غربیها، یعنی نمادین و سمبولیسم.
2 ساعت بیشتر از کنکورم نمی گذره که کارم رو شروع کردم و دارم این رو مینویسم، اما در همین ابتدای کار، من دچار یک مشکل اساسی شدم. برای اینکه بفهمید مشکلم چیه، من سه نمونه از مشاهداتم رو برای شما تشریح می کنم. اگر زمان خوندن تمامی آنها را ندارید، حداقل به یک مورد مراجعه بفرمایید.
من بعید می دونم که این موضوع پیش از این در سایت مطرح شده باشه، اگر شده، از ناظر محترم درخواست دارم که این تاپیک رو به ادامه ی اون منتقل کنه.

نمونه اول، مجموعه ی ارباب حلقه
یکی از بحث برانگیز ترین فیلم ها در رابطه با جبهه گیری در آخرالزمان، فیلم ارباب حلقه هاست. خیلی ها براین عقیده هستند که تالکین دیدگاه مهدویت رو قبول داره و به ظهور حضرت مهدی و پیروزی حق علیه باطل اشاره میکنه، ولی عده ای خلاف این عقیده هستند که من در گشت و گداز در این سایت به بعضی از آن ها برخوردم.
اما چیزی که واضحه، اینه که صاحب چشم جهان بین شکست میخوره، و آن هم با ظهور یک مرد بزرگ و محبوب در میان بسیاری از مردم، و همچنین پادشاهی که پیشتر، پادشاهی او پیش بینی شده بود. و این هم وضعیتی است که کسانی که باور به مهدویت دارن، نسبت به دیدگاه آخر الزمان دارن.
اما مشکلی که من با این مورد دارم، اینه که وقتی ما در مستند ظهور، و سایر منابع اطلاعاتی می خوانیم که صاحبان قدرت در سینما و هالیوود، ماسون ها و یهودیان هستن، پس چه طور اجازه ی انتشار این فیلم داده می شود؟ اجازه ی ساخته شدن؟ و اجازه ی عرضه ی این دیدگاه.
مگر می شود صاحب یک مغازه علنا اعلام کند که مردم عزیز، ماست من ترشه!؟ این مشکل دقیقا اینجا برای من وجود دارد، اگر قراره تالکین دیدگاهی در حیطه ی حق داشته و داستانی ضد ماسونی بنویسد، این فیلم چه طور در سینما های جهان پخش شده و پر طرفدار گردیده؟
پس در این مورد، مشاهده کردیم که کمپانی های ماسونی، فیلمی ضد ماسون بیرون داده اند.
اما چرا؟

نمونه دوم، مجموعه ی هری پاتر
هری پاتر، اگر بخواهیم تنها به کتابش نگاه کنیم، بسیار بحث برانگیز تر است نسبت به فیلمش. در کتاب اصلا نمی توان جبهه گیری رولینگ، نویسنده رو دریافت. استفاده از اعداد 7 و 13 کنار سنگی که جاودانگی میاره، در کتاب اول، نشان یادگاران مرگ که هرم حاوی چشم است و اینکه صاحب یادگاران مرگ از مرگ نجات پیدا میکنه، در کتاب هفتم، و اینکه هری پاتر در کتاب دوم، با کیک بر سر خانم و آقایی که نام فامیلی آن ها ماسون بوده است، کوبیده است، و همچنین آوردن مسائلی همچون معاد و توصیه ی دامبلدور به امر توبه در کتاب هفتم، هر کدام حرف هایی میزند و به نظر میرسد که جبهه گیری معلوم نیست.
اما در فیلم قضیه فرق می کند. فیلم کاملا فراماسونی است. نمونه ی کامل رو میشه در فیلم هفتم مشاهده کرد. گروه ولدمورت که در کتاب به مرگ خوار ها معروفه، در فیلم تقریبا تبدیل به گروه ماسون ها میشه. در هیچ جای کتاب مشاهده نشده که در جان پیچ که وسیله ای است که ولدمورت تکه هایی از روح خودش رو درونش قرار میده، یک عدد چشم وجود داره و هری پاتر با نابود کردن اون به نابودی ولدمورت نزدیک میشه. و از همه شدید تر، صحبت از برتری نژادی جادوگر ها در این فیلم و نظم نوین جهانی آنها به شدت مارو به یاد افکار یهودیت میندازه و جالب تر اینکه در کتاب تنها گفته شده که روی سر در وزارت سحر و جادو نوشته شده است جادو قدرت است، جادو یعنی magic که با ام شروع میشه، و در فیلم ما می بینیم نوشته شده M قدرت است و به وضوح چشم جهان بین رو میشه در حرف M دید. به عبارت دیگر در فیلم آمده که ماسون قدرت است.
اما تناقضی دیگر. تمام این افکار ماسونی، تمام ماسون ها و تمام بدی ها در انتهای فیلم شکست میخوره و خوبی مجددا بر بدی و ماسون پیروز میشه. دوباره شکست ماسون، اینبار به صورت نمادی دیگر، در پر فروش ترین فیلم های تاریخ دنیا. مجددا از صاحبان سینما دیدیم که فیلمی که در آن شکست ماسون هارو نشون میده به نمایان درومده. باز هم سوال مجدد. چرا صاحبان سینما اصرار بر نشان دادن شکست ماسون ها و تحقیر آن ها دارند؟

نمونه سوم، انیمیشن افسانه ی جغد ها
افسانه ی جغدها یا افسانه ی مبارزین فیلمیه که وقتی تبلیغش رو دیدم با خودم شرط بستم که ماسونی است و شکر خدا شرط رو بردم. اما باز هم مشکل. فیلمی ضد ماسونی از کارخانه ی ماسون ها.
این فیلم علنا به ماسون ها و آخر الزمان اشاره میکرد. از اسم هایی استفاده میکرد که مطمئنم همین اسمها، ترجمه شده ی اسم های خودشان به زبانی نا آشناست.
اینبار علنا نشون میداد که عده ای از جغد ها که خودشون رو نژاد برتر جغد ها میدونن، اقدام به دزدیدن بچه ها و کنترل ذهن آن ها می کنند تا بتوانند نظم نوین جهانی جغدها رو فراهم کنند. دقیقا عبارت نظم نوین جغدها گفته شده است.
رئیس این جغد ها مردی یک چشم است، با همسرش که جغدی سرخ است (آدم یاد بانوی سرخ پوش میفته) و از طرف دیگر، در گروه مخالف آنها جغد های خوب قرار دارند و سردسته ی آنها جغد سفید و پاک و مطهری است که داد میزنه نماد حضرت مهدیه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یک جغد که قهرمان محسوب میشه و چشم چپش مشکل داره که با توجه به قسمت هوروس در مستند ظهور، به نظر میاد نمادی از حضرت عیسی(علیه السلام) باشه.
برای بار دیگر، ماسون ها در داستان به شدت شکست می خورند. و دوباره همان سوالاتی که در انتهای نمونه های قبلی پرسیدم، به وجود میاد.
البته نمادی بزرگتر وجود داره. و آن جغده. جغد نماد بیداری ماسون هاست. اگر بخوایم بچگانه نگاه کنیم، منظور فیلم این اسم که مردم ماسونی، راه درست مهدویت است، از خر شیطون بیاید پایین!
ولی چرا کمپانی های ماسونی اینگونه عمل می کنند؟

من در مورد اینا با یکی از استادای ماسون شناسم صحبت کردم، اون گفت:
«از نظر روانشناسی، اگه تو هی بری یکی رو تحقیر کنی و اینو به یه نفر بگی، اون شخص به طور خود به خود، برای اون یه نفری که بهش تحقیرا رو گفتی بزرگ میشه. مسلا اگر ما هی داد بزنیم مرگ بر اسرائیل، یکی که اسرائیل رو نشناسه، اسرائیل براش بزرگ و ترسناک میشه.
احتمالا اون فیلم ها هم روی این مسیر حرکت میکنند، میخوان با شکست دادن ماسون ها و تحقیر اونا، اونا رو توی ذهن مردم بزرگتر و ترسناک تر نشون بدن.»
این تقریبا جوابی مناسب برای سوالاتیه که پرسیدم. به بیانی روشن تر، اونا با تبلیغ علیه خودشون، به نفع خودشون کار میکنن. یعنی تبلیغ ضد اونا، یکی از اهداف اوناست.
روی همین منظور یکی از دوستام سریال ظهور رو دستساخته ی خود اونا میدونه، و یکی دیگه دکتر رائفی رو همدست اونا. میگن که اینا فقط دارن اسرائیل و شیطان پرستی رو برای ما بزرگ میکنن. و خودشون هم تبلیغ میکنن.
البته خود من زیاد باهاشون موافق نیستم. این یه جور فتنه به نظر میاد، که آدم خودشو گم میکنه و برای یه لحظه نمیتونه تشخیص بده که با کدومه. همین میشه کسی که عاشق آقا هستش و همش اینو میگه، وقتی که آقا کمک میخواد، از اسرائیل میترسه و میره با اونا. فتنه ی آخر الزمان.

من نمی خوام دچار این مشکل بشم. نمیخوام وقتی داستانام رو بنویسم بگن داره واس اونا تبلیغ میکنه.نمیخوام با نوشتنم باعث نفع بردن اونا بشم. حالا اینجاست که از شما میخوام کمکم کنید.

با وجود این فتنه که نوشتن علیه اونا به نوعی باعث تبلیغ برای اونا میشه، چه طور میتونم داستانی بنویسم علیه اونا، در حالیکه بتونم بهشون ضربه بزنم؟

از شما دوست عزیزم، میخوام که علاوه بر رعایت قوانین عمومی انجمن، برای حفظ بحث، به این مواردم توجه کنی.

1. سعی کنید به نوعی برای سوال من جواب پیدا کنید.
2. اگر مایلید در مورد دیدگاهی که تشریح کردم، یعنی نفع بردن از تبلیغ بر ضد صحبت کنید، آزاد هستید.
3. لطفا به هیچ وجه سراغ نقد نمونه ها و اعلام اینکه به نظر من دیدت در مورد هری پاتر و ارباب حلقه ها درست نیست و این حرفا نرید. موضوع تاپیک به شدت روشنه!

از توجهتون ممنونم.
موفق و سربلند باشید.
یا علی مددی، صلوات.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، zarati313 ، Ara ، Mitsonary

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۸, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
مدونا جان خوشحالم که تونستم قدم کوچکی تو راه امامم بردارم . برادر یه حرف قشنگی همیشه تو گوشمه که میگه ما وظیفه مون انجام کاره نتیجه با خداست . پس اگه تو کارت نتیجه نگرفتی نا امید نشو . کارتو ااگه به بهترین نحو انجام بدی خدا میدونه کجا خرجش کنه . خیلی وقته دارم به این حرف فکر میکنم . سعی میکنم درکش کنم . میگن اگه درکش کنی دیگه نا امید نمیشی حتی اگه همه دنیا جلوت وایسن و مسخره ات کنن و به اسمت گیر بدن(شوخی)Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Madonna
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]