|
انتشار تصاویری از کشته شدن معترضان (نظر شما چیست؟)
|
|
۰:۴۲, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گزارشها حاکی از آن است که تیراندازی در اعتراضات مردمی شهر درود استان لرستان تعدادی کشته به جای گذاشت. هنوز منابع رسمی این را تایید نکرده اما عکس هایی از قربانی دست به دست می شود.
![]() در پی گسترش تجمعهای اعتراضی در شهرهای مختلف ایران، شنبه شب نهم دی ویدئویی در شبکه های مجازی منتشر شد که در آن صدای تیراندازی به گوش می رسید و تعدادی از مردم یکی دو فرد تیر خورده را از صحنه درگیری خارج میکردند.
|
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۰, ۱۱/دی/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
? در شهرستان دورود چه خبر است؟
بنابر اطلاعات رسیده از منابع امنیتی در استان لرستان گروهی 40 تا 50 نفره از 2 هفته پیش به صورت گروه های پراکنده در مناطق مختلف شهر دورود ساکن شده اند و از دیروز و امروز با ایجاد بلوا در شهر دورود آسایش را از مردم گرفته اند. یک منبع آگاه در سپاه پاسداران به خبرنگار صبح نو گفت که با شناسایی و دستگیری تعدادی از عناصر این گروه و در بازجویی های اولیه مشخص شد که این افراد از عمال و وابسته های سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بوده و با اخذ مبالغی هنگفت از چند هفته پیش با استقرار در بخش های مختلف دورود خود را برای روز موعود آماده کرده اند. این گروهک کور امشب و در عین ناباوری با سر و ته کردن ماشین آتش نشانی باعث کشته شدن اعضای یک خانواده سه نفره در اثر اصابت خودرو آتش نشانی با خودروی شخصی شان شده اند. گفتنی است که عناصر تجزیه طلب و منافق این گروهک هم اکنون در سطح شهرستان دورود و استان لرستان متواری بوده و تعدادی از آنها در تور سازمان اطلاعات سپاه پاسداران افتاده و بازداشت شده اند./ روزنامه صبح نو |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱۱/دی/۹۶
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خوب من نظر قبلیم رو پاصلاح میکنم و احتمالی که دادم درست نبود. نماینده لرستان گفته که شلیک کار پلیس بوده که معاون استاندار رسید و کارو بست به ناف گروههای معاند! به همین راحتی سر و ته قضیه هم اومد
|
|||
|
۱۱:۴۹, ۱۱/دی/۹۶
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:سردار هم مرز رو ول کنن ارتش نیروی قانونی کشور هست که از مرزها دفاع کنه. خیلی دوست داریم مث خودت با نیش حرف بزنم اما شانس آوردی توبه کردم الآنم به خدا پناه میبرم اما فک نمی کــردم هنوز موجودی توی ایران باشه که دلیل حضور حاج قاسم رو در اونور مرز نفهمید ه باشه خیلی ها با لگد دشمن بیدار میشن اصلا دوست دارن با داعشی ها زندگی کنن نمونه ش هم کم نیست . حالا به هر حال اومدی کم نیاری زدی به چــرت و پـرت ایراد نداره . اما نمیــشه کشورمان رو بدیم دست بی عقلا تا این بلا سرشون بیاد ![]() جانت هم فدای سوریه بشه کمه خیلی ها واسه توی نااهل بی پدر و بی برادر شدن . شما میتونی بری با داعش زندگی کنی لازم نیست داعش بیاد اینجا |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۱/دی/۹۶
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۶ ۱۰:۳۰)علی املشی نوشته است: ? در شهرستان دورود چه خبر است؟الان فیلم این ماجرا رو از تلویزیون دیدم که با دوربین مدار بسته ضبط شده بود . واقعا فجیع و ناراحت کننده بود . خداوند سایه امنیت رو سر ما حفظ کنه و خون این خانواده که قربانی داعشی های وطنی شدند رو بی جواب نگذاره و نابودشون کنه
|
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۱/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۶ ۱۶:۳۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من تعجب می کنم از اینکه بعضی از کاربران این همه با اعتماد و اطمینان حرف میزنند...نمیدونم اصلا این چند روز شاهد عینی بودهاند یا نه!
دور از انصافه اگر بگیم همه چیز عالیه و هیچ مشکلی نیست. توی تاپیک دیگری هم گفتم. مشکلات اقتصادی هست، مشکلات اجتماعی هست، راهکار حلشون هم قطع و یقین انفعال نیست؛ همونطور که اغتشاش هم نیست. باور کنید اگر بدخواهان همین اعتراضات رو هم به آشوب نمیرسوندن، این افراد کشته نمیشدن. پس حالا که یک سری هستند که دنبال انتقام گرفتن و کینهتوزیهای قدیمی هستند، نباید بهانه دستشون داد... مشکلات اقتصادی و اجتماعی الان هم، واقعا ربطی به سوریه و سردار سلیمانی و لبنان نداره. این تحلیلها، تحلیلهای کوچهبازاری هستند. تحلیلهایی که عوام طبق شنیدهها از رادیو و تلویزیون (داخلی و خارجی!) میکنن، قابل استناد نیست...علمی نیست... تحلیلهای اساتید دانشگاه و تحلیلگران قوی در حوزه اقتصاد رو بخونیم لطفا... کدوم یکی از اساتید و دانشمندان علوم اقتصادی کمک به سوریه و لبنان یا بودجه سپاه قدس رو علت تورم بالا و به تبعش مشکلات اقتصادی دونستند؟ واقعا سپاه قدس از چین حداقلیترین کالای تولید داخل رو وارد می کنه؟ که باعث بیکار شدن جوانان و توقف تولیدی ها بشه؟! یک سرچی انجام بدید....در حد یک ساعت... |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۱/دی/۹۶
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
پارمیس ۲ نوشته است:البته وقتی معتدلترین الگوی این افراد هم ادبیات مشابهی داره ما نمیتونیم به خود این افراد معترض بشیم !البته اینم بگیم که جناح اصلاحات هم کم بی ادبی نکرد وقتی ریس جمهور دقیقا یک روز بعد از انتخابش ، جناح مقابل رو خشونت طلب مینامد ، طبیعی هست که ۱۶ میلیون نفر ازش متنفر بشن |
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۲/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۶ ۰:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
کسی که در مکانی قرار میگیره باید به قوانین اونجا احترام بگذاره وگرنه هرج و مرج اجازه فعالیت رو از همه میگیره .
کاربر پارمیس یک و دو و سه هم نداره .همه ملزم به رعایت هستن . پروفایل جوجه و هر چیز دیگر رو نمیشناسم .فقط نوشته ولا غیر. کاربر پارمیس که گزارش ها رو علنی کردید گفتم چند بار ... حق نداری اسم نهادی رو بیاری بی مدرک . الان هم صبر میکنید دوران محکومیت که عبارت است از چند روز انتشار پست با تایید ناظر تموم بشه بعد تشریف بیارید یاهمین مدل طی کنید . آزادی بیان رو با آنارشیسم اشتباه نگیریم . |
|||
|
|
۴:۳۷, ۱۲/دی/۹۶
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
حرف خیلی زیاده که بشه زد ولی من به چندتا نکته بسنده میکنم
کلا توی مملکت ما همه بجای اینکه به بطن مشکل بپردازن میان صورت مسئله رو پاک میکنن الان تا جایی که من فهمیدم خواسته ی اصلی معترضین تغییرات بنیادین حکومت(اگر نه سرنگونی کامل) هستش ولی دوستان ماله کش اومدن دارن به همه انگ فتنه گر و منافق میزنن و خداروشکر این مملکت انقدی ول بشو هست که هر اتفاقی توش بیفته مریم رجوی و نتانیاهو یه چرتی تفت بدن تا بساط این دوستان ارزشی جور بشه راجع به آتیش زدن سطل آشغال ها باید بگم که توی هر تجمعی،مقدار زیادی خشونت وجود داره،خشونت حال حاضر اصلا قابل مقایسه با خشونت تجمعات قبل انقلاب یا تجمعات فلسطینی ها یا ... نیست پس لطفا با ماله ی خشونت سعی نکنید به معترضین لقب آشوبگر بدید خداروشکر که ایندفعه تهران خبری نیست و اکثر تظاهرات توی شهرستان هاست و دیگه شما نمیتونید بگید بالاشهری های تهرون باد زده زیر دلشون بجای اینکه انقده صورت مسئله رو پاک کنید به خودتون بیایید تا دیر نشده دیگه مردم چطوری باید بهتون حالی کنن که از این وضع مملکت داری خسته شدن چه اتفاقی باید بیفته تا شما قبول کنید مردم دیگه شیوه هاتونو قبول ندارن و خواستار تغییر هستند؟ |
|||
|
|
۵:۵۱, ۱۲/دی/۹۶
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خشونتهایی که سال پنجاه و هفت شد خیلی بیشتر از امسال بوده و مردم هم بیمهابا میکشتن هم اموال عمومی رو تخریب میکردن. منتهی اون زمان اسمش انقلاب بوده و امسال شده آشوب!!
مسئولیت این خرابیها و کشتهها با رهبر و مسئولینه که گوشهاشونو گرفتن و حرف مردمو نشنیدن تا مردم مجبور شدن به شکل دیگهای حرف خودشونو تکرار کنن. |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۱۲/دی/۹۶
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۶ ۴:۳۷)amirabdi نوشته است: حرف خیلی زیاده که بشه زد ولی من به چندتا نکته بسنده میکنمامیر عبدی وقتت بخیرچندین مغالطه داری و چند اشتباه توی نوشته خودت. شما کمی به چرا اینطوری شد ها دقت کن ، بعد بفرمایین که صورت مسئله و جواب . اگه دقت کنین متوجه میشین که ایا اعتراض به مشکلات اقتصادی و معیشتی هست یا چیز دیگه . خیلی سر بسته عرض کردم به شما ؛ خودتون متوجه میشید اگه تامل کنین . (۱۲/دی/۹۶ ۵:۵۱)آتئیسمو نوشته است: خشونتهایی که سال پنجاه و هفت شد خیلی بیشتر از امسال بوده و مردم هم بیمهابا میکشتن هم اموال عمومی رو تخریب میکردن. منتهی اون زمان اسمش انقلاب بوده و امسال شده آشوب!!کمی چشتون رو باز کنین و بعد حرف بزنین ، بازم توهم زدین که . بی سند مدذک و هوچی گرانه بودن مطالبتون ذاتیه . البته انتظاری بیشتری هم نمیشه داشت . امیدوارم فقط این گرامیانب که تخریب میکنن بدونن چی در انتظارشون هست نقل قول: «هر كس در وسايل و تاسيسات مورد استفاده عمومي از قبيل شبكههاي آب و فاضلاب، برق، نفت، گاز، پست و تلگراف و تلفن و مراكز فركانس و ماكروويو (مخابرات) و راديو و تلويزيون و متعلقات مربوط به آنها اعم ازسد و كانال و انشعاب لولهكشي و نيروگاههاي برق و خطوط انتقال نيرو و مخابرات (كابلهاي هواي يا زميني يا نوري) و دستگاههاي توليد و توزيع و انتقال آنها كه به هزينه يا سرمايه دولت يا با سرمايه مشترك دولت و بخش غيردولتي يا توسط بخش خصوصي براي استفاده عمومي ايجاد شده و همچنين در علایم راهنمايي و رانندگي و ساير علایمي كه به منظور حفظ جان اشخاص يا تامين تاسيسات فوق يا شوارع و جادهها نصب شده است، مرتكب تخريب يا ايحاد حريق يا از كارانداختن يا هر نوع خرابكاري ديگر شود بدون آنكه منظور او اخلال در نظم و امنيت عمومي باشد به حبس از سه ماه تا ده سال ( حبس تعزیری درجه 4) محكوم خواهد شد.» ماده 687 قانون تعزیرات مصوب 1375در انتها ، دوستانی که میگن تخریب مهم نیست و اونموقع ببیشتر بوده ، تاوانش رو کیا دادن؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه اون دسته از گرامیان اینم دقت کنن که شما اگ با (۱۲/دی/۹۶ ۴:۳۷)amirabdi نوشته است: خواسته ی اصلی معترضین تغییرات بنیادین حکومت(اگر نه سرنگونی کامل)داداش توی حرفت دقت کن بعد / تعارض داره / چرا تخریب و اتش زدن پرچم و زذن سرباز و شعارهایی مانند نه قران نه اسلام هردو فدای ایران ؟؟؟؟؟؟ اون سرباز پسر خودت باشه میزنیش ؟؟؟؟ اندکی تفکر . جالبه خیلی از گرامیان دم از عرب پرست نیستیتم و ...... خط از همونطرف دارن میگیرن اینها تکلیفشون باخودشون مشخص کنن . گرایمان دقت کنین اعتراض با اشوب فرق داره ، اگه همینقدر درکش سخته پس پاسخ ندید به کارتون برسید . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: y828324_8899.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/y828324_8899.jpg)
![[تصویر: a35001_photo_2017-12-30_21-59-33.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/a35001_photo_2017-12-30_21-59-33.jpg)

![[تصویر: 14az.jpg]](http://www.netgasht.com/images/aks2/94/14az.jpg)

وقتت بخیر