کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مستقل از اینکه افراد مستحق کشته شدن هستند یا نه، نظر شما د مورد تصاویر چیست؟
فیلم‌ها و تصاویر کشته‌ها، صحنه سازی و دروغ است
فیلم‌ها و تصاویر کشته‌ها، متاسفانه حقیقت دارد
نمی‌دانم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتشار تصاویری از کشته شدن معترضان (نظر شما چیست؟)
۰:۴۲, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
گزارش‌ها حاکی از آن است که تیراندازی در اعتراضات مردمی شهر درود استان لرستان تعدادی کشته به جای گذاشت. هنوز منابع رسمی این را تایید نکرده اما عکس هایی از قربانی دست به دست می شود.

[تصویر: y828324_8899.jpg]

در پی گسترش تجمع‌های اعتراضی در شهرهای مختلف ایران، شنبه شب نهم دی ویدئویی در شبکه های مجازی منتشر شد که در آن صدای تیراندازی به گوش می رسید و تعدادی از مردم یکی دو فرد تیر خورده را از صحنه درگیری خارج می‌کردند.

[تصویر: a35001_photo_2017-12-30_21-59-33.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱:۰۴, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱:۰۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با جوی که ایجاد شده هر کس ممکنه یک اسلحه دستش باشه و برای اغتشاش بیشتر و جریحه دار کردن احساسات عمومی به کسی شلیک کنه .
اغتشاش نتیجه ش همینه .
اینکه نوشتید یک ... نمیشه قبول کرد از کجا معلوم که فرد ... بوده ؟!!
پست شما ویرایش شد .جعل نکنید لطفاً

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، MohammadSadra ، Woodi2020 ، 313s.w.o ، علی املشی ، Hadith ، mohammad reza ، vahrakan ، fazel
۱:۵۶, ۱۰/دی/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
باسمه تعالی دوباره یه اتفاق افتاد سرو کله منافقین پیدا شد بیان تو تالارها عضو بشن لجن پراکنی کنن
دوباره امیدوار شدن
هرچی ازملت تو دهنی می خورن دست بر نمی دارن
هنوز داغ فتنه 88براشون سرد نشده دنبال یه داغ دیگه می گردن
بخورید نوش جانتون
خودتون خواستید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، 313s.w.o ، vahrakan ، fazel
۷:۵۴, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۱:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۰/دی/۹۶ ۱:۰۴)فاطمه خانم نوشته است:  پست شما ویرایش شد .جعل نکنید لطفاً
جعل خبر??
حالا من فیلم‌ هاشو به خاطر نامناسب بودن قرار نمیدم اما متوجه نشدم منظورتون از جعل خبر چیه??

[تصویر: o515_Capture_3.jpg]

اون بالا نوشتم نظرسنجی ! حالا یا قبول داری واقعا کسی کشته شده یا میگی ساختگیه و با ثبت نظر اگر نکته ای هم بود اضافه یا کمی میکنی !
به نظر میرسه قبول داری کشته ها واقعیه اما میگی کار ... نیست و شاید مردم خودشون به هم یا یک نفوذی شلیک کرده، و این با اینکه با گزارش فیلم های منتشر کاملا در مغایرته اما خب یه نظره Smile

(۱۰/دی/۹۶ ۱:۵۶)yektasepas نوشته است:  بخورید نوش جانتون
خودتون خواستید
توی نظرسنجی شرکت کنید تا ببینیم نظرتون چیه . پس شما میگید فیلم ها واقعیه و احتمالا کار بسیجه و حق معترضان کشته شدنه (نوش جونشون) . من اینطوری فهمیدم از حرفاتون . اگه اشتباهه بعدا اصلاح کنین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۳۰, ۱۰/دی/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۰/دی/۹۶ ۱:۵۶)yektasepas نوشته است:  باسمه تعالی دوباره یه اتفاق افتاد سرو کله منافقین پیدا شد بیان تو تالارها عضو بشن لجن پراکنی کنن
دوباره امیدوار شدن
هرچی ازملت تو دهنی می خورن دست بر نمی دارن
هنوز داغ فتنه 88براشون سرد نشده دنبال یه داغ دیگه می گردن
بخورید نوش جانتون
خودتون خواستید
این حرف زدن شما مارو یاد سیره عمربن خطاب میندازه
شلاق دستش میگرفت
بی دلیل ملت رو میزد
کسی هم اعتراض میکرد
میگفت این منافقه آتیشش بزنید

من چند سال از حضورم در این تالار با همه خوبو بدش میگذره(انصافا خوبیش بیشتر بوده) هنوز یه مومن پیدا نشد دقیقا تعریف منافق و ضد انقلاب و شیعه انگلیسی و بی بصیرت و ... به ما بگه ، بدونیم چی بگیم که تو این الفاظ نیفتیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mbaghaee
۱۰:۵۹, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۱:۰۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #6
آواتار
رسول خدا(صلی الله علیه وآله): «کادَ الفَقرُ اَن یَکُونَ کُفراً؛ فقر، به کفر ورزیدن نزدیک است.»1
رسول خدا(صلی الله علیه وآله): «الفَقرُ سَوادُ الوَجهِ فی الدّارین؛ فقر مایه روسیاهی در هر دو جهان است.»2
امام علی(علیه السلام): «انَّ الفَقرَ مَنقَصةٌ لِلدّینِ مَدهَشةٌ لِلعَقلِ داعیةٌ لِلمَقتِ؛ فقر و نداری باعث کاستی در دین و سرگشتگی خرد و ایجاد کینه و دشمنی است»3

1. شیخ کلینی، کافی، تحقیق: علی اکبر غفاری، تهران، دار الکتب الاسلامیة، چ 3، 1388 هـ.ق، ج 2، ص 307.
2. علامه مجلسی، بحارالانوار، بیروت، دار احیاء التراث، چ 3، 1403 هـ.ق، ج 72، ص 30.
3. نهج‌البلاغه سید رضی، تحقیق: محمد دشتی و کاظم محمدی، قم، انتشارات امام علی(علیه السلام)، چ 2، 1396 هـ.ق، حکمت 70.

اگه پست های اولیه من رو در شش سال گذشته نگاه کنید ، یه تاپیکی هست در مورد فقر که اون موقع نوشتم شکم گرسنه، دین و ایمان نداره. خیلی ها میگفتن ادم باید صبر کنه و غیره...

که نتیجه شد این متاسفانه

(۱۰/دی/۹۶ ۹:۳۰)aaaaa نوشته است:  من چند سال از حضورم در این تالار با همه خوبو بدش میگذره(انصافا خوبیش بیشتر بوده) هنوز یه مومن پیدا نشد دقیقا تعریف منافق و ضد انقلاب و شیعه انگلیسی و بی بصیرت و ... به ما بگه ، بدونیم چی بگیم که تو این الفاظ نیفتیم

منافق و ضد انقلاب و شیعه انگلیسی و بی بصیرت و .... = اصلاح طلب ها

گل و بلبل = اصول گرا ها

حالا جالب اینجاست که توی این مملکت کسی "اصلاح گرا" یا "اصول طلب" نیست. و همین اصلاح گر نبودن مسئولین و یا طلب نکردن اصول انقلاب از مسئولین، بدبختی اول این مملکت است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، فاطمه خانم ، A L I
۱۱:۵۶, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۰/دی/۹۶ ۷:۵۴)پارمیس ۲ نوشته است:  جعل خبر??
حالا من فیلم‌ هاشو به خاطر نامناسب بودن قرار نمیدم اما متوجه نشدم منظورتون از جعل خبر چیه??

[تصویر: o515_Capture_3.jpg]

اون بالا نوشتم نظرسنجی ! حالا یا قبول داری واقعا کسی کشته شده یا میگی ساختگیه و با ثبت نظر اگر نکته ای هم بود اضافه یا کمی میکنی !
به نظر میرسه قبول داری کشته ها واقعیه اما میگی کار ... نیست و شاید مردم خودشون به هم یا یک نفوذی شلیک کرده، و این با اینکه با گزارش فیلم های منتشر کاملا در مغایرته اما خب یه نظره Smile

توی نظرسنجی شرکت کنید تا ببینیم نظرتون چیه . پس شما میگید فیلم ها واقعیه و احتمالا کار ... و حق معترضان کشته شدنه (نوش جونشون) . من اینطوری فهمیدم از حرفاتون . اگه اشتباهه بعدا اصلاح کنین
باز هم اشتباه خودتون رو تکرار کردید .
من از وقتی فیلم عمران داغنیش رو دیدم به چشم خودم هم اعتمادم رو از دست دادم .
توی شلوغی هر عنصری که با نظام مشکل داره می‌تونه حرکت غیر اخلاقی انجام بده .
توی کوچه توی خیابون . یا هر مکان عمومی دیگه وقتی لازمه بگه ما مظلوم واقع میشیم هر خودزنی ممکنه اتفاق بیافته .
معترض فقط یک مدل نیست .
من هم معترضم ولی خود زنی نمیکنم .
معترض به قول آقا باید مطالبه گر باشه نه خودزن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313s.w.o ، Hadith ، ELENOR ، vahrakan
۱۲:۳۵, ۱۰/دی/۹۶
شماره ارسال: #8

درود بردوستان
بنده موافق نظر خواهی دراین امور نیستم .این اقدام در میان چند نفر محدود ثمری ندارد بیائید درباره حوادث تاپیک بنویسید ودرموردآن تحلیل کنید. آمارگیری کار موسسات آمارگیری است اینجا مکان مناسبی برای رشد فکری است ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Hadith
۱۴:۰۳, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۴:۰۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #9

(۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۳۵)mdroudgar نوشته است:  بنده موافق نظر خواهی دراین امور نیستم .
بله دقیقاً
اگر من نوعی از نزدیک شاهد قضایا نبوده باشم یا در این مورد تحقیق کاملی انجام نداده باشم، پس شرکت من در این نظرخواهی اهمیت زیادی نداره. در اینجا نظرخواهی روش صحیحی برای تشخیص واقعیت نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، Hadith
۱۵:۳۸, ۱۰/دی/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۵:۴۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

يه پرونده ای هست به نام " کف خیابان " یکی از پرونده های وزارت اطلاعات بوده که در کانال تلگرام دلنوشته های یک طلبه منتشر شده که جناب علی املشی در همین تالار گذاشتن

در بخشی از این پرونده اومده که افرادی با شکل و شمایل مختلف اعم از بسیجی و یگان ویژه و... در فتنه 88 سعی داشتن به مردم حمله کنن و بعدم فیلم بگیرن یا بسیاری از شگرد های مختلف به خصوص مسلحانه
در حالی که هیچ ربطی به بسیج یا نیروهای امنیتی نداشته و افرادی سازمان دهی شده و وصل به خارج و بعضی از محکومان امنیتی که سابقه خرابکاری دارند این کارها رو انجام میدادن و فیلم می گرفتن و پخش می کردن

چون معمولا پلیس ضدشورش با باتوم عمل می کنه نه اسلحه
و البته هیچ آدم عاقلی از جمله مسولان امنیتی یا بسیجی نمیاد مسلحانه با اعتراضات برخورد کنه بلکه نهایت با باتوم برخورد می کنن

تازه در اون پرونده نکات جالبی هستش که به همه توصیه می کنم

پس نتیجه میگیریم که نميشه به عکس و فیلم از تجمعات اعتماد کرد و نميشه بر مبنای اونها تحلیل کرد مگر اینکه تحقیقات رسمی انجام بشه و نتیجه اعلام بشه

در سوریه هم برای تشویق مردم برای پیوستن به تروریست ها خیلی از اينجور فیلمها ساخته شدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، سعدی ، 313s.w.o ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا