|
شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان
|
|
۱۲:۵۴, ۱۲/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۴ ۱۲:۵۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان به چه معناست؟ این مورد را بارها از بعضی شنیدم که میگن بعضی اوقات صدای اذان میشنوند تعداد این افراد که ازشون شنیدم قابل توجه بوده یعنی وقتی صدای اذان میشنوند بقیه چیزی نمی شنوند حالا کسی چیزی در این باره می دونه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۵, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
البته من باز هم فکر میکنم این مورد هیچ ربطی به معنویات نداشته باشه و یه اتفاق طبیعی ذهنی باشه.
شاید خیلی وقتا غیر از صدای اذان صداهایی دیگه ای هم مثل صدای صدا زدن اقوام شنیده باشید که این حرف من رو تصدیق میکنه. |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۱۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۱۹:۳۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۳:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: سلامسلام پرسش عیب نیست کسی نگفت اونایی که اینجوری شدن از دیگران برتر هستند زندگی بنده سراسر خسارت است بالاخره یه مسئله غیر عادی پیش آمده و سوال چیستی و چرایی؟ برای جدی گرفتن یا نگرفتن چیزی اول باید نسبت بهش آگاهی کافی داشت وهم با خیال متفاوت است ما سوال کردیم همین (۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۴۵)sarallah نوشته است: البته من باز هم فکر میکنم این مورد هیچ ربطی به معنویات نداشته باشه و یه اتفاق طبیعی ذهنی باشه. سلام بنده فقط مورد اذان برام پیش اومده تا جایی که یادمه |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سدره المنتهی عزیز. در اشتباه بودن حرف ایشان شکی نیست. ولی شما فرمودید که خاطره اشتباه است حال آنکه اون اتفاق افتاده. حالا زیاد تو اون بحثی نداریم. میخواستیم این امر را بررسی کنیم که از چی هست. توهم است یا...
ولی هر چیزی هم که باشد نباید به آن اعتنایی کرد چون اصلا و اصلا مشخص کننده مرتبه و مقام آدمی نیست.
|
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۲۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
تکمله دوم در مورد آیه سخره
دو روایت در اصول کافی هست که بنده از ترجمه مرحوم مصطفوی نقل می کنم، و توضیحات داخل پرانتز از ایشونه. همونجور که عرض کردم فقط به خاطر مناسبتی که پیش اومده در مورد آیه سخره و فوایدش، این چندتا مطلب عرض شد که البته با بحث ایت تاپیک هم چندان بی ربط نیست. و حضرت صادق عليه السلام فرمود: هر كس هنگام خوابيدنش سه بار آية الكرسى را بخواند، و هم چنين آيهاى كه در سوره آل عمران است: شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ وَ الْمَلائِكَةُ ...- آيه 18 و آيه سخره (كه آيه 54 از سوره اعراف است) و آيه سجده را (كه مشهور بنا بگفته مرحوم مجلسى دو آيه آخر سوره حم سجده است، و برخى گفتهاند آيه چسبيده بآيه سجدهاى است كه در سوره الم سجده است- يعنى آيه 16- سپس گويد: و احتياط جمع است)- (پس)- دو شيطان بر او گمارده شود كه او را از مرده شياطين محافظت كنند چه بخواهند و چه نخواهند، و با آن دو سى نفر فرشته باشند كه خداى را حمد كنند و تسبيح و تهليل و تكبير گويند، و براى آن بنده آمرزش خواهند تا از خواب بيدار شود، و ثواب آنها همه از آن اوست. أصول الكافي / ترجمه مصطفوى ؛ ج4 ؛ ص315 امير المؤمنين عليه السّلام فرمود: هر كس در بيابانى خالى از سكنه شبى را بسر برد و اين آيه را بخواند إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ تا گفتارش: تَبارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمِينَ (سوره اعراف آيه 54) فرشتگان او را محافظت كنند و شياطين از او دور شوند، گويد: پس آن مرد (يعنى مردى كه براى ايمنى از دزدى پرسش كرده بود، يا مرد ديگرى) رفت و به ويرانهاى رسيد و شب را در آنجا خوابيد و اين آيات را نخواند، پس شيطان بسراغش آمد و بينى آن مرد را گرفت، رفيقش باو گفت: مهلتش بده، آن مرد (از اين حرف) از خواب پريد و آيهاى را (كه حضرت فرموده بود) خواند، پس شيطان برفيقش گفت: خدا بينى تو را بخاك ماليد، اكنون بايد تا بصبح او را محافظت و پاسدارى كنى، چون صبح شد نزد امير المؤمنين عليه السّلام آمد و جريان را گفت و عرضكرد: در سخن شما شفاء و راستى يافتم، ... أصول الكافي / ترجمه مصطفوى ؛ ج4 ؛ ص433------------------------------ در مورد مسئله اذان شنیدن هم حقیر در دو تا پست، عرایضی تقدیم کردم، و لب مطلب این بود که مربوط به امور درونی و بیرونیه که منشأ این شنیدن را باید کسی که اهل باطنه تشخیص بده و کاری از دست هم قطاران و هم کلاسی ها بر نمیاد. اون آقایی که در اصفهان معرفی کردم تو این امور وارده |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۱۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۳۳ توسط میکا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من هم تجربشو دارم. البته با صدای خیلی مبهم. به این پدیده میگن "خراش مغزی".
نقل قول:خب طرف نه طی الارض رو یاد کسی داده و نه کیمیا. پس معلوم نیست که راست گفته باشه! آیت ا... انصاری هم نفرمودند که طرف راست میگه یا نه. فقط فرموده اند که نیازی ندارم بهش. |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۶/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۴ ۱:۵۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۶:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: احتراما این خاطره نقل شده مورد داره! سلام طی الارض و دست یافتن بهش جزء اسرار الهی نیست برادر ![]() میشه به یک سری توانایی هایی دست پیدا کرد در اثر مراقبه و مجاهده . اگه کسی دست پیدا کنه خوبه . اما اگر به خاطر این توانایی ها کسی اعمال انجام بده رد هست . نتیجه رو پیدا می کنه مثلا می تونه پشت دیوار رو ببینه یا پرواز و طی الارض و ... ولی ارزشی برای این کارها و توانایی ها در نزد خداوند نیست . خداوند بالاترین مرحله و هدف خلقت رو عبودیت و معرفت معرفی کرده . یعنی ارزش یک عمل که خالص باشه و برای خدا باشه حتی اگر کوچک باشه در نزد خداوند باعث نجات اون بشر هست ، خیلی بالاتره . این توانایی ها رو که می شه به دست آورد ولی ارزش در نزد خداوند عبودیت هست . البته این توانایی ها به آمهایی عبد داده میشه و اونها هم در جهت خیر ازش استفاده می کنند و این خیلی هم خوبه . (۱۳/تیر/۹۴ ۱۸:۰۱)masoudmoosavy نوشته است: سلام سلام علیکم بنده قصد مکدر کردن خاطر شما رو نداشتم اگر این اتفاق افتاد شرمنده ام .سوال پرسیدن هم اشکال نداره . ولی همونطور که عرض شد این یک اتفاق ساده هست و برای خیلی ها می افته و چیز خاصی نیست که خاطر رو درگیرش کرد و اینجا موند که چرا چنین شده . فردا شد چشم برزخی شما باز شد ، تعجب می کنید ؟! نه تعجب نداره . اینها مسائلی هست که سر راه آدمی که تصمیم به خودسازی داره پیش میاد . ولی عبد فقط نگاهش به خداست . این ماجرا عین اتفاقی هست که برای یک آدم حاجی می مونه که مقصدش باید کعبه باشه . راه می افته و مناظر رو می بینه . اما در بین راه اگر وقوف کنه از حج می افته ... باید برسه و حج بگذاره . (۱۳/تیر/۹۴ ۱۷:۰۰)سدرة المنتهی نوشته است: سلام سید. (۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۲۶)Mika نوشته است: خب طرف نه طی الارض رو یاد کسی داده و نه کیمیا. پس معلوم نیست که راست گفته باشه! چو می شنوی سخن اهل دل مگو که خطاست ... من تا علامه نشدم نمی تونم به علامه ایراد بگیرم . ![]() توی این چیزهایی که علم بهش نداریم اظهار نظر نکنیم بهتره . ![]() چطوری میشه قضاوت کرد راجع به موقعیتی که توش نبودیم و طرف رو دروغگو خطاب کنیم ؟! فکر نکنم درست باشه این کار . تشکر |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام برای من هم این مطلب خیلی پیش میاد ولی من سوال دیگه ای دارم که نمیدونم چطور باید در تالار مطرح کنم.
نمیدونم برای بعضیها هم شاید پیش بیاد که هنگام بیدار شدن از خواب در حال خواندن آیه ای از آیات قران باشید . برای من پیش آمده و آیاتی که میخوانم اصلا آنطور نیست که ذکر همیشگی من باشد .شاید فقط زمانی که قرآن را ختم میکنم از روی آن خوانده باشم..ولی چون کوتاه هستند به خاطرم میمونه..لطفا اگر دوستان اطلاعی دارند راهنمایی بفرمایند.با تشکر |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۸)Maryam558086 نوشته است: سلام برای من هم این مطلب خیلی پیش میاد ولی من سوال دیگه ای دارم که نمیدونم چطور باید در تالار مطرح کنم.سلام قبلاً يه جایی خوندم وقتی ذکری در هنگام بیدار شدن از خواب گفته میشه و در ذهن مياد جزو القائات برزخی هستش (حالا الان یادم نیست از کجا خوندم شاید از مطالب علامه حسن زاده خونده باشم یا جای ديگه ) چيزه خاصی نیست ولی خوبه و خیره ولی در کل هر چیزی که برای انسان پیش میاد دارای پیام و عبرتی هست که انسان با تفکر به پیام اون مورد پی میبره گاهی اوقات انسان با خداوند صحبت می کند و خداوند هم به طرق مختلف جواب او را می دهد گاهی با باز کردن قرآن گاهی با حوادث و اتفاقات و گاهی با خواب یا چیزهای دیگر برای انسانهای متفکر این اتفاقات بیشتر رخ ميده چون خداوند متعال هادی و هدایت کننده است و اگر بنده ای ابراز نیاز کند پروردگار حکیم کریم است و پاسخ انسان را می دهد راه اصلی دوری از گناهان و انجام واجبات است و البته همیشه به یاد خدا بودن یاد خدا بودن یعنی این که شما تا وقتی به یاد خداوند متعال هستید مثل یک اتاق با لامپ روشن هستید حالا هرچی یاد خداوند متعال پیوسته باشد نور قلب بیشتر است یاد خدا هم یعنی یاد خدا همین برای اینکه یاد خداوند متعال باشید کاره خاصی لازم نیست فقط توجه است |
|||
|
|
۰:۵۰, ۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۶ ۰:۵۴ توسط Mercury.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
برای بنده هم چندین بار اتفاق افتاده حرف چندسال پیشه فقط همون چند بار دیگه پیش نیومد
|
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
با توجه به اینکه بنده هم زیاد شنیده ام وخودم نیز بارها تجربه کرده ام و خصوصا زمان تحصیلم هنگامی که درس می خواندم شاید بی ربط به این مطلب نباشد صدای اذان در طول ۲۴ ساعت در کره زمین قطع نمی شودصدای اذان در طول ۲۴ ساعت در کره زمین قطع نمی شود نوشته پایگاه خبری ‘العرب آنلاین’، ‘عبد الحمید الفاضل’ پژوهشگر اماراتی گفت که صدای اذان در کره زمین در تمام شبانه روز قطع نمی شود ودر هر منطقه ای به پایان برسد بلافاصله در جای دیگری آغاز می شود. وی توضیح داد که گفتن اذان ۴ دقیقه زمان لازم دارد وزمین داری ۳۶۰ خط فرضی از قطب شمال به قطب جنوب است که معادل ۳۶۰ درجه می باشد. هنگامی که مثلا ظهر شرعی در خط یک شروع می شود ۴ دقیقه طول می کشد تا ظهر شرعی در خط دو شروع شود و این مدت معادل زمانی است که در خط یک اذان گفته می شود.به این ترتیب ۳۶۰ ضربدر ۴ می شود ۱۴۴۰ که معادل ۲۴ ساعت است.کشف علمی دیگری که با بررسی طول وعرض جغرافیایی زمین صورت گرفت نیز ثابت کرد که شهر مکه مکرمه مرکز زمین است.این کشف پس از سال ها تحقیقات علمی و با کمک جدولهای پیچیده ریاضی توسط کامپیوتر صورت گرفت.‘حسین کمال الدین’ دانشمند مصری که این موضوع را کشف کرده است گفت که وی هنگامی که قصد داشت با کمک عملیات پیچیده ریاضی در کامپیوتر راهی برای تشخیص قبله در هر نقطه از جهان بیابد به طور تصادفی دریافت که می تواند دایره ای با مرکزیت مکه که محیط آن را قاره ها تشکیل می دهند کشف کند ودریابد که مکه مرکز زمین است .مترجمام**۱۰۴۹**۱۳۶۹ انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر ۸۰۲۴۴۴۲۲ ![]() ایرنا: خبرگزاری جمهوری اسلامی و انسان وقتی حالت معنویش تقویت می شود ممکن است این اذان ها را بشنود و اگر بیشتر تقویت کند صداهای قوی تر از این مثل صدای اموات و... و این در عرفان اسلامی اصلا چیز بعیدی نیست و خیلی هم عادی است با توجه به اینکه انسان می تواند طی الارض کند و... شنیدن چنین صداهایی خیلی عادی هست و اصلا کار خارق العاده ای نیست . با کمی مراقبت حاصل می شود خصوصا اگر انسان غذای سالم و ازنوع گرمی هم مصرف کند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 02.jpg]](http://www.sibtayn.com/dua/images/azan/02.jpg)

![[تصویر: b2d9d__p-89EKCgBk8MZdE.gif]](http://www.momtaznews.com/wp-content/plugins/wprobot/images/b2d9d__p-89EKCgBk8MZdE.gif)