کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر ان انقلاب یا بدبخت خیابان انقلاب
۲۱:۰۵, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۲۱:۱۹ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
باسمه تعالی
دختر انقلاب کسی است که جانش را فدای راه انقلاب کرده نه اینکه این قدر بدبخت است که به خاطر دیده شدن وعقده حقارت روسری بر چوب می زند و چوب حراج بر حجابش می گذارد تا یک مرد اوراببیند وازش سوی استفاده کند و بعد هم مثل یک دستمال بی مصرف اورا به گوشه ای پرت کند دختر انقلاب زن نجیبی است که عاشق شوهرش هست و از محبت وتوجه شوهرش کاملا سیراب است نه اینکه شوهرش اورا از محبت سیراب نکرده و مجبور است توجه مردان مریض دیگررا به دست بیاورددختر انقلاب این دختر با شرف است که هرچه خواستند حجابش را بردارند نگذاشت و آخر با فشار دادن گره روسریش خفه اش کردند وآرزوی بی حجابی رو به دل منافقین پلید کثیف خبیث گذاشت منافقین بدبختی که برای اینکه بتوانند باقی بمانند برای اربابانشان سالوس بازی می کنند همان ها که زنان و مردانشان برده جنسی رجوی و... هستند .برده های جنسی بدبختی که اسم خودرا دختر انقلاب گذاشتند والان هم دارند در تالار جولان می دهند بلکه بتونند از شغل شریف بردگیشون تیپا نخورن وتاریخ مصرفشون تموم نشه دست وپا بزنید پست بزارید هیچ غلطی نمی تونید بکنید شما می خواهید برای خودتون یار جمع کنید که تنها نباشید اما دختران ایرانی حتی همونهایی هم که بدحجابن از این کار مشمیز کننده شما استقبال نکردند برید تو اینستا می بینید چقدر تحقیرتون می کنند.

شهیده زینب کمایی [تصویر: index.php?module=thumbnail&file=...64_(1).jpg]
[تصویر: 2Q==]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، MohammadSadra ، عمار94 ، Woodi2020 ، فنا ، Mercury ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، علی املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۳, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:اینکه به قطعیت نرسیدم به معنای حق بودن یا باطل بودن اون عقیده نیست. دارم احتیاط میکنم خدای نکرده علایق و سلایق خودم را جانشین حکم الهی نکنم.

سید!!!

اگر به جای کلمه "حجابِ اجباری" عبارت "لزوم رعایت حجاب در میان عموم" رو جایگزین کنی شاید ذهنیتت درست بشه

بین دو عبارت زیر در معنی و لحن چه فرقی هست؟

پشت چراغ قرمز توقف نمائید... سپاسگذارم

اگه پاتو اونطرف خط عابر بزاری قلم میکنم پدرسوخته

ضمن اینکه شما لازم نیست در تمامی موارد شخصاً فقه کاوی کنی

کافیه به قانون تمکین کنی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، MohammadSadra ، Woodi2020
۱۴:۵۳, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۰:۱۳)سید ابراهیم نوشته است:  و ما مخالفین آنها نیز خوشبختان این دنیا و آخرت هستیم. و اساساً این ما موحدین هستیم که در اوج مقامات و بر کرسی هایی از نور به همه بدبخت ها و موحشین عالم از بالا میخندیم....

یعنی مطمئن نیستید راهی که انتخاب کردید به خوشبختی دنیا و آخرت میرسد ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، MohammadSadra
۱۴:۵۴, ۱۸/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۶ ۱۵:۰۲ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سید ابراهیم نوشته است:
شما چرا من را مکرراً در مقابل خودتان قرار میدهید؟؟؟ دیدید که خودم اعتراض کردم اسمم را از مخالفین حجاب اجباری پاک کنند. چون در این زمینه هنوز به قطعیتی نرسیده ام.

اینکه به قطعیت نرسیدم به معنای حق بودن یا باطل بودن اون عقیده نیست. دارم احتیاط میکنم خدای نکرده علایق و سلایق خودم را جانشین حکم الهی نکنم.

یادم نمی آید جایی نوشته باشم کاربر صبح صادق فحشی داده است.

اولا اخوی من شما رو روبروی خدوم قرار ندادم؛شما هی با تائید سخن این دختر خوب انقلابWink و ارسال دوباره ارسالاتش میای وسط راه من ...
ثانیا همینکه هنوز نمیدونی با خودت چند چندی بخوان از این مجمل ...
ثالثا نظر شما هر چی باشه در حکم الهی تاثیری نداره پس هر چه می خواد دل تنگت بگو ...
رابعا منم یادم نمیاد ..‌.
خامسا نظرت رو نگفتی ؟
سادسا ( همینطوری میخواستم بگم اگه بخواین تا ده بلدم عربی برمBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، MohammadSadra ، 313s.w.o
۱۴:۵۸, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۴:۵۳)عمار94 نوشته است:  یعنی مطمئن نیستید راهی که انتخاب کردید به خوشبختی دنیا و آخرت میرسد ؟

راه کلی بله. ولی در جزییات نه. به شدت تردید دارم و لذاست که هر روز و هر لحظه به دنبال حقیقت تلاش میکنم. بی تعارف گفتم.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Nadia
۱۵:۰۹, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۴:۵۸)سید ابراهیم نوشته است:  راه کلی بله. ولی در جزییات نه. به شدت تردید دارم و لذاست که هر روز و هر لحظه به دنبال حقیقت تلاش میکنم. بی تعارف گفتم.

راه که کل و جز نیست و واحده ؟ چه طور تقسیمش کردی به جز و کل ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۵:۱۵, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #16
آواتار
منظور اصول و فروعه...برادر.

یعنی الان شما در تمام موارد به یقینیات رسیدی؟؟؟ اگر رسیدی کدام نوع یقین؟ علم الیقین، حق الیقین و عین الیقین.

اگر به علم الیقین هم رسیدی دمت گرم داره. دست ما رو هم بگیر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۵:۴۶, ۱۸/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۶ ۱۵:۴۹ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۵)سید ابراهیم نوشته است:  منظور اصول و فروعه...برادر.

اصل و فرع دین هم که جدا نیست ، کسی که امامت رو قبول داره ، امام راه رسیدن به فروع دین رو هم کاملا روشن کرده .

مطالعه خیلی خوبه اما مطالعه ای که به تشدت برسه انجام نشه خیلی بهتره . خود من در یه سری مسائل مطالعه داشتم و نظر برخی فقهای گذشته رو در اون مسائل درست تر میدونم ، منتها چون در اون مسائل به مقام فقاهت نرسیدم (احتمالا هیچوقت هم نرسم) به نظر مرجعم عمل میکنم . هیچ استرس و شک شبهه ای هم ندارم . البته باب پرسش و گفتگو هم که بسته نیست .

(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۵)سید ابراهیم نوشته است:  یعنی الان شما در تمام موارد به یقینیات رسیدی؟؟؟ اگر رسیدی کدام نوع یقین؟ علم الیقین، حق الیقین و عین الیقین.

اگر به علم الیقین هم رسیدی دمت گرم داره. دست ما رو هم بگیر.

چه نیازی هست که بدونیم به چه مرحله ای رسیدم . با وجود این که ایمانی که ما به خدا داریم واقعا در مرتبه ی بالایی هست .

فرض کن الان میخوام یه معامله ای انجام بدم ولی نمیدونم حلال هست یا نه ، خودم هم در مرتبه ی تشخیص نیستم ، از مرجعم سوال میکنم و به نظرش عمل میکنم ، هیچ استرس و فکر کردنی هم نداره .

این مدلی کلا به هیج جا نمیرسید ، فرض کن فردا برات جای سوال باشه در وضو گرفتن یک بار اب بریزم یا دوبار ؟ پس فردا سوال بشه یک بار یا دو بار یا سه بار ؟ بعدش بگی خوب حتما یکی از این 3 تا درسته و مجبور بشی برای هر نماز 3 بار وضو بگیری ! بعدتر در جزییات بیشتر شک کنی و مثلا به این نتیجه برسی اصلا نمیشه تشخیص داد وضوی درست چه طور ی هست ! بعد ترش بگی خوب بدون وضو که نماز نمیشه ..........

بعدترش شاید به اونجا برسی که بگی راه درست هست ولی قابل کشف نیست .
بعدتر ممکنه اسیر یکی بشی که بگه فقط این راه رو من بلدم و کسی دیگه بلد نیست ....

بعدتر ممکنه به این فکر بیفتی این چه راهی هست که اصلا شناختنش ممکن نیست .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، MohammadSadra ، Woodi2020
۱۶:۴۷, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۰:۱۰)برف نوشته است:  خانم یکتاسپاس و جناب فنا احساسی برخورد کردن آیا موجب بیداری شخص میشه؟
خیر، احساسی برخورد کردن نیست، حقیقت گفتنی را گفتم (برای مثال، رجوع کنید به حدیث معراج)بنده به شخصه، دنبال بیدار کردن برخی دلها نیستم که از دلهای بسیاری ناامیدم...
"ملئت بطونكم من الحرام"
حرف حق توی گوش خیلی ها نمی ره...................................................
شده حکایت نرود میخ آهنین در سنگ
من دنبال جلوگیری از تبلیغ و ترویج گناه و اعمال خلاف قانون هستم، در جامعه ای که زندگی می کنم، قبلاً هم گفته ام:
مردی به امام حسین - علیه السّلام - گفت: بنشین تا با یکدیگر پیرامون مسائل دینی مناظره کنیم! امام فرمود: من به مسائل دینی بصیر و آگاهم و راه هدایت برایم روشن است و اگر تو جاهل و ناآگاهی برو و یاد بگیر. من کجا و جدل؟

این قدر هم منبع و افراد معتبر برای دنبال کردن و یافتن حقیقت وجود دارد، که نیازی به من نیست. وظیفهء من امر به معروف و نهی از منکر است؛ نه لزوماً در راستای بیداری شخص گنهکار، بلکه بیشتر از آن در راستای حفظ سلامت جامعه. آخرش هم ته دلش هرکی خودش می دونه چه عقیده ای دارد، من و امثال من، دنبال این هستیم که شرایط جامعه، برای 1 زندگی و کار و فعالیت عادی فراهم باشد، هرکسی هم می تونه طبق عقیدهء خودش، توی حریم خصوصی اش عمل کند، ولی حریم عمومی جامعه، مال همه هست و نباید در حریم عمومی گناه کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Woodi2020
۱۰:۲۸, ۱۹/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۹ توسط برف.)
شماره ارسال: #19

(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۶:۴۷)فنا نوشته است:  خیر، احساسی برخورد کردن نیست، حقیقت گفتنی را گفتم (برای مثال، رجوع کنید به حدیث معراج)بنده به شخصه، دنبال بیدار کردن برخی دلها نیستم که از دلهای بسیاری ناامیدم...
"ملئت بطونكم من الحرام"
حرف حق توی گوش خیلی ها نمی ره...................................................
شده حکایت نرود میخ آهنین در سنگ
من دنبال جلوگیری از تبلیغ و ترویج گناه و اعمال خلاف قانون هستم، در جامعه ای که زندگی می کنم، قبلاً هم گفته ام:
مردی به امام حسین - علیه السّلام - گفت: بنشین تا با یکدیگر پیرامون مسائل دینی مناظره کنیم! امام فرمود: من به مسائل دینی بصیر و آگاهم و راه هدایت برایم روشن است و اگر تو جاهل و ناآگاهی برو و یاد بگیر. من کجا و جدل؟

این قدر هم منبع و افراد معتبر برای دنبال کردن و یافتن حقیقت وجود دارد، که نیازی به من نیست. وظیفهء من امر به معروف و نهی از منکر است؛ نه لزوماً در راستای بیداری شخص گنهکار، بلکه بیشتر از آن در راستای حفظ سلامت جامعه. آخرش هم ته دلش هرکی خودش می دونه چه عقیده ای دارد، من و امثال من، دنبال این هستیم که شرایط جامعه، برای 1 زندگی و کار و فعالیت عادی فراهم باشد، هرکسی هم می تونه طبق عقیدهء خودش، توی حریم خصوصی اش عمل کند، ولی حریم عمومی جامعه، مال همه هست و نباید در حریم عمومی گناه کرد.
بنده یک نفری هستم مثل شما شدیدا خواهان حجاب و غلبه ی ارزشهای اخلاقی بر جامعه بشری...اما همین هم عقیده شما داره میبینه که پست خانم یکتا سپاس بسیار احساسی و توهین و تکفیر بی حجابان هست. کاری ندارم که حرفش درست هست یا نه. بله شایدم درسته و این های که بی حجابن همه جهنمی هستند و به گمراهی ابدی گرفتار ولی وقتی موضوعی مطرح میشه در یک جامعه از امثال من و شما که مثلا تحصیل کرده هستیم انتظار میره بشینیم به دور از تعصب و هیجانات انقلابی موضوع رو به بحث بگذاریم .
تاپیکها همش شده جدال و تیکه انداختن و نیش و کنایه زدن که همش گناه هست. و جدال به فرموده امام صادق علیه السلام حرام و نشانه احمق بودن شخص هست. من میگم دوستانی چون شما و اقای صبح صادق و خانم یکتا و اقای عمار و هر کس دیگری که نظرشون مثل شماست بشینید با هم یک متنی رو تهیه کنید و توی اون متن کاملا با دبیات حوزوی و دانشگاهی دلایلتون رو مبنی بر اینکه چرا حجاب باید اجباری باشه و حکومت باید اون رو تحمیل کنه به جامعه و همه ملزم به اجرای اون باشند بیان کنید و بعد یه تاپیک جدید باز کنید یا همینجا بزاردی بعد ما هم جواب بدیدم و از عقیده خودمون دفاع کنیم اینطوری آیا بهتر نیست؟
۲۳:۴۷, ۱۹/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۶ ۲۳:۵۰ توسط فنا.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۹/بهمن/۹۶ ۱۰:۲۸)برف نوشته است:  ... پست خانم یکتا سپاس بسیار احساسی و توهین و تکفیر بی حجابان هست. کاری ندارم که حرفش درست هست یا نه. بله شایدم درسته و این های که بی حجابن همه جهنمی هستند و به گمراهی ابدی گرفتار ولی وقتی موضوعی مطرح میشه در یک جامعه از امثال من و شما که مثلا تحصیل کرده هستیم انتظار میره بشینیم به دور از تعصب و هیجانات انقلابی موضوع رو به بحث بگذاریم .
....دوستانی چون شما و اقای صبح صادق و خانم یکتا و اقای عمار و هر کس دیگری که نظرشون مثل شماست بشینید با هم یک متنی رو تهیه کنید و توی اون متن کاملا با دبیات حوزوی و دانشگاهی دلایلتون رو مبنی بر اینکه چرا حجاب باید اجباری باشه و حکومت باید اون رو تحمیل کنه به جامعه و همه ملزم به اجرای اون باشند بیان کنید و بعد یه تاپیک جدید باز کنید یا همینجا بزاردی بعد ما هم جواب بدیدم و از عقیده خودمون دفاع کنیم اینطوری آیا بهتر نیست؟
از این تاپیک ها در این تالار فراوان هست، سرچ بفرمایید...

بنده ادبییات معصومین رو بیشتز ار هر دانشگاه رفته و نرفته ای قبول دارم، توجه بفرمایید:

• پیامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : دو گروره از دوزخیان را دیدم که در این زمان هنوز نیامده اند ... زنانی که پوشیده ولی برهنه اند .... سرهایشان را مانند کوهان شتر برجسته می کنند، اینان به بهشت نمی روند و بوی بهشت را که از فاصله ای بسیار زیاد به مشام می رسد، استشمام نمی کنند. «میزان الحکمه/ج1/ص530»
  • رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): در آخر الزمان از میان امت من زنانی خواهند آمد که پوشش دارند اما برهنه اند و بر سرهایشان بر آمدگی مانند کوهان شتر خراسانی وجود دارد ... پس آنان را لعنت کنید که ملعونند. «صحیح مسلم /ج6/ص168»

امام علی(علیه السلام) فرمودند:

«در آخرالزمان در نزدیکی قیامت (ظهور امام زمان) که بدترین زمانها است زنانی پبدا می شوند که سر و روی آن ها باز، و بدن ها برهنه و با زینت و آرایش خود جلوه گری می کنند، آن ها از دین خدا خارج شده، داخل فتنه و فساد گردیده اند، دنبال شهوت رانی و لذت طلبی هستند، حرام خدا را حلال می شمارند و آن ها همیشه در جهنم خواهند بود».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، قلب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]