|
رئیسشون کیه؟
|
|
۹:۱۴, ۱۷/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیک! یه سوال خیلی ساده داشتم الان برای زمین زدن انقلاب از خارج و داخل گروه ها زیادی دارن تلاش میکنن دلی یا عملی یا زبانی آتئیست ، علی اللهی ، ضد انقلاب ، وهابی ، بهایی ، حجتیه ، فمینیست و .......... و صهیونیست و و.... ![]() انقلاب ما با تأسی به قیام عاشورا به امامت امام خمینی (با عنایت ویژه حضرت) بود اینا چی؟ تا حالا دقت کردید کل همه اینها رئیس ندارن؟!! ![]() یه رئیس جور کنید اینطور کار به جایی نمیبرید ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۹, ۲۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۳ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۳)صلاح نوشته است: 1-شد همون حکومت قبلی یا هر حکومتی در کشورهای دیگه .درود برشما 1-خیر حکومت قبلی بدون اجازه شرع انجام میدادولی اکنون با اجازه شرع است 2-قصاص حق الناس است وشرع مجاز نیست حق کسی را ضایع کند 3-تغییر شلاق با اجازه شرع ایرادی ندارد 4-بله دین انعطاف دارد مگر بد است؟ ما ازدین تحجر واستبدادی متنفریم نه دین مهر ومحبت البته بنده ازدین دفاع میکنم نه از حاکمیت فعلی چون دراینجا فعلا انتخابات واقعی وجودندارد |
|||
|
۱۸:۱۷, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۹)mdroudgar نوشته است: درود برشما1-پس داعش هم مورد تایید است . اونا هم قوانینشون مطابقب شرعشون بود 2-پس اینجا بن بسته 3-تعزیر رو میشه تغییر داد نه حد را عزیز جان |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۲۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۵ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۷)صلاح نوشته است: 1-پس داعش هم مورد تایید است . اونا هم قوانینشون مطابقب شرعشون بوددرود برشما 1-بنده ازداعش چیزی نمیدانم ونیازی هم ندارم که بدانم دین خودم بهترین است 2-خیر 3-همه احکام امکان تغییر مصلحتی دارد چه تعزیرات که اصلا بوسیله خود مجلس نوشته میشود وچه حدود بهرحال میتوانی این مطالب را از دوستان وارد بپرسی بنده ازشکمم درنمیاورم درقانون اساسی امده است |
|||
|
۱۹:۰۸, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۳)mdroudgar نوشته است: درود برشما خیلی این پست برام جالب بود جناب درودگر گرامی چون شما هیچی اطلاع نداری و نمیدانی ولی سر صحبت که میشه از همه چیز اطلاع داری . بالاخره میدانی یا ... درباب حدود میشه بفرمایید حد رو چه زمانی تغییر دادن و ایا دادن ؟ قانون اساسی یعنی ایشون یه پست با قانون اساسی نزاره روزشون ختم نمیشه (۲۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۹)mdroudgar نوشته است: درود برشماعزیزم تازیانه حدی رو میشه بفرمایی چه زمانی تغییر کرده ؟ میگم لفاظی میکنی بدت میاد جناب درودگر ، متاسفم برای ذهن به اصطلاح پویایی که داری |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۹:۰۸)mahdy30na نوشته است: 1-خیلی این پست برام جالب بود جناب درودگر گرامیدرود برسینای عزیز خوشحالم که شمارا زیارت کردم 1-ممنونم 2-بنده مساله کلی تغییر را نوشتم مصادیق آن باشماست بگردید بیابید 3-قانون اساسی قانون اساسیه نه قانون من درآوردی وبه اختیار 4-پاسخ دربند2 داده شد |
|||
|
۱۹:۲۲, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۹:۱۵)mdroudgar نوشته است: درود برسینای عزیز 1- 2- کلیات رو نوشتی . اها یادم نبود که شما کلا یچی فقط میگی که گفته باشی . افرین 3- قانون اساسی ![]() 4- پاسخ ندادی ، میتونم اینم بزارم کنار بقیه پرسشهای بی جواب . |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
۲۰:۰۱, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۹:۳۱)mdroudgar نوشته است: درود برشما (۲۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۹)mdroudgar نوشته است: 3-تغییر شلاق با اجازه شرع ایرادی نداردبنده ناراحت نمیشم . البته اگه قانون اساسی اجازه تاراحتی بده میشم . میتونی بازم بگی کلی گفتم . میتونیم بگیم تغیی شلاق یعنی هر ضربه که زد شلاق رو عوض کنه خوب این جور میاد ، یا بگیم تعدتد ضربات رو حاکم میتونه در کلیه احکام صادره تغییر بده . این باز کلیه و میشه بعدا شق بندی کرد . یکی دیگه میمونه که امیدوارم این همون مطلب درودگر باشه البته ا این توضیحات انتخاب اسان شد . |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۰۱)mahdy30na نوشته است: میتونیم بگیم تغیی شلاق یعنی هر ضربه که زد شلاق رو عوض کنه خوب این جور میاد ، یا بگیم تعدتد ضربات رو حاکم میتونه در کلیه احکام صادره تغییر بده . این باز کلیه و میشه بعدا شق بندی کرد . یکی دیگه میمونه که امیدوارم این همون مطلب درودگر باشه البته ا این توضیحات انتخاب اسان شد .درود برشما ممنون وقتی سوالت کامل باشد جوابش وافی است دوجور امکان تغییر شلاق هست یک وقت قانونگذار آنرا تغییر میدهد ومثلا بجایش تعزیر دیگری قرار میدهد یک وقت هم قاضی اختیار دارد آنرا تغییر دهد مثلا اخیرا درگرگان یک قاضی بجای 50 ضربه شلاق دستور داد 50 درخت بکارد |
|||
|
۲۰:۳۱, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۱۴)mdroudgar نوشته است: درود برشما متوجه هستی اصلا چی میگی ؟ ![]() برای من شلاق حدی رو تحریف و بگو ایا میشه شلاق حدی رو 2 ضربه بزنن ؟ عزیزم شما به همون تفسیر قانون اساسی بپرداز . موردی هم که میگی برای گرگان لطف کن لینک خبر یا منبعی بده . میخوام ببینم این حکم برای تعزیر بود یا حد / خبری که برای چند ماه پیش بود من این رو برخود کردم نقل قول:این ایا حدی هست ؟ هر دو موردی که گفتی تعزیری هستن گرامی ، در تعزیری امکان تبدیل موجود هست . در حدی میخوام بدونم نمونه داری . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Unknown.jpg]](http://ishopce.com/wp-content/uploads/2016/04/Unknown.jpg)

![[تصویر: Shazam_Captain_Marvel.png]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/82/Shazam_Captain_Marvel.png)

یعنی ایشون یه پست با قانون اساسی نزاره روزشون ختم نمیشه