|
باشگاه مستند
|
|
۱۳:۰۷, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
میشه قسمتی در تالار ایجاد کرد تا هرکس مستند هایی که دیده رو معرفی کنه و از موضوع، محتوا، داستان، کیفیت مستند و... بنویسه تا سایرین با اطلاعات بیشتری اقدام به تهیه مستند کنن در اخر هم لینک دانلود یا خرید اینترنتی را قرار بده
مزایا این طرح: *اعضای تالار با مستندهای بیشتری اشنا میشن و همزمان از فروشگاهایی ارزشی هم حمایت میشه. *زمانی که هرکس برای استراحت خود صرف میکنه هدفمند میشه بجای سریال و فیلم های سینمایی (هالیوود امریکا و بالیوود هند و خالی وود ایران) مستند میبینیم که مطمئنا ارزش بیشتری داره *به مرور گامی برای داشتن "رسانه خودمان" برداشته میشه؛ رسانه ای که بجای نشان دادن انچه قدرتمندان میخواهن نشان بدهند برداشتی از واقیعت ها را ارائه دهد *مسلما نزدیکان ما (خانواده دوستان همکلاسی ها) مثل ما به تالار نخواهند امد حتی عده ای از انان هرگز نخواهند امد اما مستند با جذابیت و تاثیر بیشتر میتونه تاثیر حرکت را بیشتر کنه (یک حرکت هم باید عمقی باشه (اعضای تالار) و هم سطحی(عامه مردم) ) *این حرکت اگه درست ادامه داده شود شاید منجر به ایجاد که یک سیر هدفمند مستند -مثل سیر مطلعاتی- شود البته احتمال این مورد کم است. منظرت نظراتان هستم |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
همسنگم طرح خوبی هست ولی فکر کنم قبلاً شبیه این طرح اجرا شده باشه!
پژوهش و سایر مستند های تصویری |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۰ ۱۷:۵۳)EMPERATOR نوشته است: همسنگم طرح خوبی هست ولی فکر کنم قبلاً شبیه این طرح اجرا شده باشه!در تالار نوشته شده: پژوهش و سایر مستند های تصویری مقالات و پژوهش ها و سایر مستندهای تصویری مورد تایید گروه بیداری اندیشه یا ترجمه شده توسط گروه همین دو قید باعث شده که تعداد مستند در حدود 10باقی بمونه و هر ماه یک یا دو مستند به ان اضافه بشه از طرفی سایر کاربران اجازه ایجاد مبحث در این قسمت را ندارن اما منظور من قسمتی با حدود 50مستند (که بیشتر هم بشه) است که هر کاربری بتونه ایجاد مبحث بکنه. |
|||
|
۱۱:۴۱, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام.
به نظر من هم ايده خوبي است. ميتونيد روي من هم حساب كنيد .
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان تا جاییکه بنده اطلاع دارم مستندهایی که مرتبط با تالار باشن تعدادشون زیاد نیست.شما بگو نهایت 30 تا . که تعداد زیادیش در تالار معرفی شده حالا غیر از بخش مستندها که زیر نظر گروه بیداری اندیشه است ، مستندها مرتبط با هر بخشی در همونجا معرفی شده: بخش صنعت موزیک: مستند خداکش http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3392.html بحش جنگ نرم: دانلود مستند انقلاب اسلامی ایران از نگاه غرب(ساخته bbc) و نقد آن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4464.html و .... اینطوری سازماندهی شده تر هم هستن |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تعداد مستند های ارزشی به 30تا محدود نمیشه (رک به ارمان سنتر)
من تا الان بخش جنگ نرم نرفته بودم فکر میکنم هستن کسانی که یک بخش نرن و بخش دیگه ای هر روز برن. حالا اگه این بخش باشه کسایی که دنبال مستندن به طور مستقیم به مستند وصل میشن مستند زندگی نامه شهدا و ازادی خواهان دنیا(شهید چمران، شهید عیاش، فیدل، چه گوارا و...)، مستند های اجتماعی(مثل انقلاب کوبا، اثار ده نمکی ) و... کجا قرار میگیرن؟؟؟ فکر میکنم شما مطالعه و کار مطالعاتی بر روی موضاعات را بیشتر از مستند قبول دارین اما من اگر چه مطالعه رو بعنوان واجب قبول دارم در کنار ان، مستند را (به دلیل فراگیری بیشتر ، تاثیر و جذابیت) ذاتا برتر میدونم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |