|
در گیم نت های شهر چه می گذرد؟
|
|
۲۰:۵۸, ۱۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۵:۴۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:به گزارش برنا، باورش در هزاره سوم برای جوانی که اوج بازی های رایانه اش بازی های آتاری، میکرو و سگا مثل "قارچ خور" "هویج خور"، "سونیک" "هواپیما" و "علاء الدین" بود، کمی سخت است. همان بازی ها هم ما را تا آنسوی دنیای تخیل می بردند و تخیل شیرینی را رقم می زدند که زمان زیادی دوام نیاورد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۱, ۱۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۰ ۱۸:۰۱ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۰ ۱۴:۰۲)Grace Dies نوشته است: گیم نت ها دارای فضای متحدانه و شادی آور برای تمام سنین اند. متحداااااانه ! بنده خدا چه اتحادی ؟ این یکی میخواد دائم حواس اون یکی رو پرت کنه که خودش برنده شه ، اون یکی فحش ناموسی به این میده که عقده باخت هاش خالی شه کجا بهم کمک میکنند ؟ روحیشون خراب تر میشه که شاد تر نمیشه من خودم بعد از امتحاناتم با پنج شیش تا از رفیقام میرفتیم گیم نت و دو گروه میشدیم یه بار که گروه ما برنده میشد تا 7 8 ساعت اون یکی گروه مسخره میکردیم و دستشون مینداختیم یه بار هم که اونا برنده میشدن متلک بارمون میکردند شکر خدا امتحاناتمون تموم شد و الا الان شاید روبروی هم وایمستادیم و دعوا میکردیم شما یه جا میخوای ؟ من صد جا بهت معرفی میکنم : 1 - زنگ تفریح توی مدرسه و یا حتی توی دانشگاه 2- بعد از نماز جماعت بیرون مسجد 3 - پارک ها و فضای سبز ...... بسه یا بازم بگم؟ بعدم شما که میری گیم نت مگه پول نمیدی که میگی یه جایی که بهایی ندن؟ |
|||
|
۱۸:۱۰, ۱۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۰ ۱۸:۱۱ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این دیگه به خود طرف که داره بازی میکنه بستگی داره نه گیم نت! کسی که فحش ناموسی میده بیرون از گیم نت هم میده. خودم دیدم که صاحب های گیم نت چطور با کسانی که فحش میدهند برخورد میکنند.
من خودم هزاران بار از خانه یا گیم نت با دوستانم بازی کردم و هیچ وقت به خاطر بازی دعوای مان نشده چون همه میدونستیم این یه بازیه و واقعیت نداره
|
|||
|
۰:۵۶, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
unname28عزیز
این مساله پرخاشگری بیشتر از توی همین گیم نت باب شده.کسی که میره توی پارک می فهمه که کنارش خانواده هست به خاطر همین چیزی نمیگه اما توی گیم نت کسی که اولین فحش رو بده مساله شروع میشه بحث اینه که گیم نت از یه جای تفریحی در اومده شده اون چیزی که حالا هست. |
|||
|
۳:۰۲, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من خودم تو همین گیم نت ها وول خوردم، اکثر بازی هایی که در گیم نت ها بازی می شه مزیتش تحت شبکه بودن این بازی هاست نه صحنه های گرافیکی و ترسناکی که نظیرش در عکسی که شما گذاشتید دیده می شه، مثل بازی های کانتر، وار کرفت، جنرالز و ... که به نظر من همه این بازی ها به پرورش فکر و کار گروهی کمک می کنن، البته بعضی از گیم نت ها واقعا محیط خوبی ندارند، که البته اگه خود آدم خورده شیشه نداشته باشه باز هم براش مشکلی ایجاد نمی شه...
کلا نسبت به خیلی از تفریحات جوانان امروزی، به نظر من تفریح سالمی به حساب میاد. |
|||
|
|
۶:۰۲, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده آقایی را می شناسم که صاحب یک گیم نت بزرگ است و سابقه کارش به زمان آتاری و قارچ خور بر می گردد. از ظاهر ایشون و دکور مغازه پیداست که فردی مذهبی و معتقد است همچنین با حضورش جو گیم نت کامل پاستوریزه شده و بچه ها بخاطر احترام به ایشان به یکدیگر نیز احترام می گذارند حال بپردازیم به بازی ها: اکثر بازیها خشن و مبتذل می باشند ولی بازیهایی رایج در گیم نت های مملک ما از این دسته نیستند. مثلا بازی Counter ، واقعا یک بازی در سطح گلابی است ولی کلی طرفدار دارد به نظر من محیط گیم نت ها در کشور ما فقط به خاطر عملکرد بد مدیران آن، بد می شود در صورتی که با مدیریت درست حتی می توان آن را به مراکز فرهنگی نیز متصل کرد. |
|||
|
|
۷:۲۷, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
متاسفانه بعلت این که بیشتر نوجون ها و جوون ها میرن گیم نت بعضی ها اونجا مواد مخدر و روان گردان میفروشن!!
|
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
قدیما مکتب و مدرسه توی مسجد بود حالا مسجد تبدیل شده به یه اتاق نمور کنج مدرسه که هر روز به اجبار مدیر بچه باید بره توش نماز بخونه خوب طبیعیه که با تغییرات موجود و هجوم فرهنگی نتیجه همین بشه استراتژی آموزشی هیچ نگاه پرورشی دقیق و هدفمندی نداره اگه این استراتژی تغییر کنه و سیاست مدار سیاستش رو بر این پایه بریزه و مردم با این استراتژی همراه بشن اون وقت جای امید هست علی علی |
|||
|
۱۴:۰۵, ۱۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۰ ۱۴:۰۶ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببینید ما نمیتونیم به کسایی که به گیم نت میروند بگی بیان برن مسجد چون این دوتا جا هیچ شباهتی با هم ندارند.
کسی که گیم نت میره به خاطر هیجانی که در حین بازی بهش دست میده میره برای همین توجه کمتری به گرافیک بازی میشه چون مردم بیشتر به هیجان بازی توجه میکنند تا گرافیک اون بازی |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
باید برای پیشرفت الگو فنی بازی ها در نظر گرفت در گرافیک وگیم پلی وصدا گزاری نه تقلید انجین که استفاده میکنند .مثلا گرشاسب از خداجنگ برگرفته شده است.
|
|||
|
۱۹:۱۲, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام ، البته می گن گرشاسب (رسما خودشون گفتن به نظرم) از روی شاهزاده ایرانی ساختن.
بگزریم ... اگر قراره اتفاقی بیافته باید تو ساخت بازی باشه چون به جوون وقتی می گی نرو سراغ شاهزاده ایرانی ، یا assasin یا هر چیز دیگه باید در عوضش بگی برو سراغ فلان بازی مهیج . اول قدم ساخت بازی های فوق العاده مهیج هست که البته باید جریان بازی منافاتی با ارزش های جامعه اسلامی نداشته باشه. صنعت بازی ایران خدا رو شکر چند وقتی هست خوب راه افتاده هر چند بازی های ساخت ایران اکثرا (90 درصد) در ساختشون از انجین ها استفاده میشه ، اما به هر حال از نظر تکنولوژی شروع خوبی هست اما از نظر محتوا باید روش خیلی کار بشه. ما خیلی افسانه و اسطوره داریم که شاید هیچ ملتی این ها رو نداشته باشه ، کاش در آینده شاهد ساخت افسانه های خودمون باشیم نه کپی هایی از بازی های دیگه ... البته نیاز به زمان و فرهنگ سازی داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |