|
تغییر وضعیت تالار به حالت «فقط خوندنی»
|
|
۲۲:۳۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان.
حدود ۹ ساله تالار بیداری اندیشه فعالیت داره و طی این مدت زیر و بم های زیادی به چشم خودش دیده. از شکل گیری تالار که بهانه اش مستند ظهور بود تا تشکیل بخش های مذهبی، تحلیل سیاسی و ... در تالار و ... اونچه همواره دغدغه ما بود بیداری افکار و اذهان و ترویج فرهنگ دینی و سبک زندگی ایرانی اسلامی بود. حین بحثها و گفتگوها شبهات دینی و سیاسی مطرح میشد که طبعا مجادله ها و گفتگوهای با ریتم تندی ایجاد میکرد که خوب تیم مدیریت به زحمت می افتاد و .... بنا به اقتضای زمان و شرایط جامعه مطرح کردن شبهات دینی و سیاسی ممنوع میشد یا باز گذاشته میشد... همینجا جا داره از طرف خودم و همه اعضای مدیریت تالار، از برخوردها و کم صبری ها و ... با کاربران عذرخواهی کنم. ببخشین اگر سبب ناراحتی تون شدیم. حلال بفرمایین. گذشت و گذشت تا کم کم هسته اولیه مدیریتی تالار بنا به دلایل مختلف از ازدواج و اشتغال و ادامه تحصیل و فرزنددار شدن تا دلایل شخصی تالار رو ترک کردن و کمی تالار از رونق روزهای اول افتاد. طی این مدت مطالب بسیار خوبی توسط دوستان در تالار مطرح و ارائه شد که خود بنده و دیگران استفاده کردیم واقعا... دو سالی میشه هسته مدیریت بسیار کمرنگ تر از قبل شده و خود اینجانب هم با افزایش مشغله های کاری و خانوادگی خیلی خیلی کمتر از قبل توانسته و می توانم به وضعیت تالار رسیدگی کنم که از این بابت از همه کاربران عزیز عذرخواهی و طلب حلالیت میکنم. از طرفی پر رنگ شدن نقش شبکه های مجازی و کمبود وقت کاربران باعث کم شدن رونق فعالیتهای کاربران در تالار شده... نظر به اینکه اخیرا گفتگوی مثبتی در تالار شکل نگرفته و بعضا شبهات، توهین و تمسخرهای سیاسی و دینی اتفاق می افته و تیم منسجمی که انگیزه کافی برای حضور موثر در تالار و پاسخگویی مناسب داشته باشه وجود نداره تصمیم گرفتیم رویه تالار رو تغییر بدیم. تالار رو حالت فقط خواندنی می کنیم به دو دلیل عمده. یکی جلوگیری از بحث های زرد و بی فایده و شبهه دار و .... و دیگری اینکه با کمک یکی دو تن از دوستان سابق، مطالب مفید گذشته تالار رو از زیر آوار بیرون بیاریم و به صدر مطالب وتالار بیاریم تا بیشتر مورد استفاده قرار بگیره. البته کانال تالار چه در تلگرام و چه در سروش به فعالیت خودش ادامه میده. می تونیم مطالب مفید تالار رو در کانال قرار بدیم تا بیشتر مورد استفاده قرار بگیره. با ما همراه باشین.... https://telegram.me/bidariandisheir http://sapp.ir/bidariandisheir برای همه شما و خودم از خداوند متعال تقاضای عفو، هدایت و سعادت و عافیت هر دو دنیا رو خواستارم. با تشکر از همه عزیزان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تغییر سرور تالار......بزودی | Mahdy2021 | 18 | 13,539 |