|
تغییر سرور تالار......بزودی
|
|
۱۹:۰۲, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
قبل از هر چیز لازم دیدم چند ساعت(یا چند روز) مانده به تغییر سرور تالار اطلاع رسانی کنم که دوستان در جریان باشن و نگرانی پیش نیاد. زمان دقیق انتقال به هیچ وجه مشخص نیست ولی سعی بر اینست که طی روزهای آینده تالار به سرورهای داخل ایران منتقل شود.... به دلیل اینکه اکثریت قابل توجهی از کاربران تالار از داخل ایران هستند، مسلما با تغییر سرور شاهد بهتر شدن دسترسی به تالار خواهیم بود... در مورد مدت زمان در دسترس نبودن تالار این بین 4 ساعت تا 24 ساعت و حتی بیشتر متغیر است و هیچگونه تضمینی وجود ندارد که این امر چقدر طول می کشد.... پیشنهاد بنده اینست که طی مدت انتقال شما برای سلامتی خودتون و پیشرفت و صحت تالار دعا کنید در صورتیکه مشکل خاصی پیش آمد و تاخیر بیش از مدت زمان پیش بینی شده بود، در بلاگفا اطلاع رسانی خواهد شد: کد قالب بندی شده: bidari-andishe.blogfa.comچرا سرور ایران بر خارج ترجیح دارد؟ 1-وقتی بالای 90 درصد از کاربران و 70 درصد از بازدیدکنندگان تالار ما در داخل هستند، عقل و علم و تجربه حکم می کند که سرور تالار هم در داخل باشد 2-هر چقدر سرور به کاربر نزدیکتر باشد مسلما زمان دسترسی و لودینگ پایینتر است(در واقع سریعتر است) 3-برخی مطالبی که در داخل تالار نوشته می شود ضد آمریکا و اسرائیل است.همیشه این امکان وجود دارد که به این بهانه تالار را تعطیل کنند.وقتی اطلاعات در داخل است فقط حکم قانونی دادگاههای ایران می تواند چنین کند که بعید است ما شامل چنین احکامی شویم 4-در صورت بروز هر نوع تحریم و تهدید که در بعضی موارد سایتهای ایرانی به مشکل بر خوردن، اصلا تحریم در داخل معنی ندارد 5-در صورت بروز هرگونه اختلال در خطوط اینترنت ایران با خارج، دسترسی به تالار همچنان میسر است 6-در صورت وقوع جنگهای جهانی و سایبری و ... که باعث قطع شدن اینترنت بین المللی شود، سرور های داخل همچنان در دسترس هستند 7-بر اثر نا امنی در داخل مثل سال 88 و اینترنتی شدن انتخابات ممکن است ساعتها یا روزها اینترنت جهانی در دسترس نباشد و مزایای دیگر ........... معایب 1-قیمت بسیار بالا 2-برخی شرکتها که نسبتا ارزانتر هستند، قطعی زیادی دارند التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امری بسیار عالیه
![]() اما اصلا چیز ارزون نخرین ![]() |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
هزینه های سایت از کجا تامین میشه؟
سازمان خاصی از این سایت حمایت میکنه؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به سلامتی سرور هم وطنی شد
|
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۲۲:۱۱ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهاد هم داشتم . من وقتی میام تالار باید داخل همه انجمن هارو بگردم و تاپیک های خودمو پیدا کنم در صورتی که در انجمنی مثه مجید آنلاین majidonline.com یه قسمت به عنوان کنترل کاربر داره که وقتی کاربر روی اون کلیک می کنه کسی که به تاپیک اون پاسخ داده باشه یا اینکه اگر به تاپیکی پاسخ داده و جوابی بعد از اون در اون تاپک اومده به عنوان اشتراک های شما قرار داره .
با این کار خیلی در وقت صرفه جویی میشه 2-دکمه تشکر کردن با مدت زمان زیادی ثبت میشه و چه خوبه مثه بقیه انجمن ها باشه 3-خطی که دور نقل قول ها هست به شدت کم رنگ و تقریبا با پس زمینه سفید انجمن یکی هست یه مقدار پررنگ تر بشه بهتره ممنون ببخشید اگه یه فضایی برای کاربران برای اپلود عکس هم در نظر گرفته بشه ممنون میشیم قول میدیم مختصر و مفید استفاده کنیم
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آقا کسی نیست که این هزینه ها رو بپردازه
هزینه ی vps بالاست همچنین هاست دانلود ...
|
|||
|
۲۳:۱۷, ۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۲۳:۱۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۰ ۲۱:۳۰)انصارالمهدی نوشته است: یه پیشنهاد هم داشتم . من وقتی میام تالار باید داخل همه انجمن هارو بگردم و تاپیک های خودمو پیدا کنم در صورتی که در انجمنی مثه مجید آنلاین majidonline.com یه قسمت به عنوان کنترل کاربر داره که وقتی کاربر روی اون کلیک می کنه کسی که به تاپیک اون پاسخ داده باشه یا اینکه اگر به تاپیکی پاسخ داده و جوابی بعد از اون در اون تاپک اومده به عنوان اشتراک های شما قرار داره .سلام 1-داریم.بالای صفحه روی نوار رو یکبار مرور کنید صفحه اصلی تالار وبلاگ راهنمایی قوانین کنترل پنل کاربر لیست کاربران آخرین ارسالها جست و جو خروج 2-شما از دایال آپ استفاده می کنید؟ چون برای بنده سرعت مناسب است و مطمئنا وقتی بریم سرور ایران از این بهتر خواهد شد 3-شما نور مانیتورتون شاید تنظیم نیست.این به نظر شما کم رنگه؟ ![]() (۶/دی/۹۰ ۲۱:۳۰)انصارالمهدی نوشته است: ببخشید اگه یه فضایی برای کاربران برای اپلود عکس هم در نظر گرفته بشه ممنون میشیمچرا از پرشین گیگ استفاده نمی کنید؟ (۶/دی/۹۰ ۲۲:۵۰)imam-hasan.com نوشته است: آقا کسی نیست که این هزینه ها رو بپردازهشما فرض کن بتونیم.اما وقتی پرشین گیگ اینهمه امکانات میده، چرا ما هزینه الکی بکنیم؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۰ ۱۹:۴۷)Mahdy2021 نوشته است:(۶/دی/۹۰ ۱۹:۴۰)amin0151 نوشته است: هزینه های سایت از کجا تامین میشه؟ باشه دوستان عزیز هیچ باکی از خرج و هزینه تالار نیست ما همه اهدافمون یکیه و هممون تالار رو ساپورت مالی میکنیم اولین نفرش هم خودم هستم که حاضرم هزینه ها رو به عهده بگیرم... |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام در مورد گزینه یک منظور من اشتراکات یک کاربر در تاپیک هایی هست که پست داده و هر وقت پستی در اون تاپیک داده بشه در صفحه فرضا " کنترل کاربر" دبده بشه نه اینکه من برم همه ارسال های جدید ببینم ! گزینه دو هم برنامه نویسی که برای نوشتن تشکر شده نسبت به دیکر انجمن ها از سرعت کمتری برخورداره . پیشنهاد می کنم برای نمونه یه سری به سایت مجید آنلاین بزنید ( نمونه خوبی به عنوان انجمن اینترنتی ) و عضو بشید و از یه پست تشکر کنید . بنده اینترنت پرسرعت 128 دارم با سرعت واقعی 25 سومین گزینه هم باز هم چون من دیگر انجمن هارو میبینم و مقایسه می کنم این مورد به چشم من خورد و فکر کردم یه مقدار رنگشو پررنگتر کنید بهتر هست . جناب رئیس همیشه همه رو با خودتون مقایسه نکنید ! در مورد آپلود سنتر هم بله چرا از پرشین گیگ استفاده نکنیم ! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تغییر وضعیت تالار به حالت «فقط خوندنی» | بیداری اندیشه | 0 | 1,403 |
۱۴/اردیبهشت/۹۷ ۲۲:۳۳ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: i165336_untitled.jpg]](http://8203.2.img98.net/out.php/i165336_untitled.jpg)