|
رهنمودهای امام خامنه ای(پیرامون مهدویت،جوانان،بیداری اسلامی و ...)
|
|
۱:۳۸, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
یه چند وقتیه که احساس میکنم واقعا چرا نباید توی این تالار صحبتی از رهبرمون باشه؟؟؟ به نظرم آقا اینجا هم مظلوم واقع شدن. درحالی که ما باید از رهنمودهای ایشون کمال استفاده رو کنیم و چراغ راهمون باشه. بهرحال تصمیم گرفتم این پست رو ایجاد کنم. امیدوارم دوستان هم کمک کنند و انشاالله تو این پست از سخنان و رهنمودهای امام خامنه ای بیشترین استفده رو کنیم به امید ظهور |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی کاره خوبی کردید بگید بیشتر میخواید رهنموداشون راجع به کدوم از مباحث باشه من درخدمتم یاعلی |
|||
|
|
۱:۵۵, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱:۵۸ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
رویکرد به اسلام در گرو اصلاح ماست
امروز دنیا در زیر بار تحمیلات ناشی از تمدن مادی به ستوه امده است و دنبال راه نجاتی میگردد.آنچه که شما از بیداری اسلامی در برخی از کشورهای اسلامی مثل مصر و تونس ملاحظه می کنید، یک نشانه و نمونه ای از به ستوه آمدگی بشریت است.وقتی شیاطین بر زندگی مردم غالب می شوند-که شیاطین انس از شیاطین جن خطرناکترند-مستکبران عالم که در زندگی اجتماعی مردم، زندگی خصوصی مردم، در اقتصاد مردم، در فهم و بینش مردم دخالت می کنند و آنها را به راههای بیراهه میکشانند، زندگی فضای تاریک پیدا می کند و این فضای سنگین و تاریک با فطرت انسانها ناشازگار است و بالاخره فطرت انسان بیدار می شود؛ این آن چیزی است که امروز دارد در دنیا اتفاق می افتد. دنیای غرب هم که اسیر چرخ و پر تسلط قدرت مادی است، امروز به ستوه آمده است. ما مسلمان ها اگر میتوانستیم اسلام را درست معرفی کنیم، اگر می توانستیم رفتار خودمان را منطبق با اسلام کنیم،مطمئن باشید دنیا به اسلام یک گرایش همگانی و عمومی پیدا می کرد. ضعف در ماست، اشکال در ماست و ما اولین مخاطبان قرآن و پیام پیغمبر هستیم. بایستی خود را اصلاح کنیم، باید خود را درست کنیم. |
|||
|
|
۲:۱۱, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
بله باید خودمون اصلاح کنیم ولی تا حلا خدائیش چند نفرمون عزمه راسخ برای خودسازی در قالب سیرت علوی رو گرفته؟ |
|||
|
۲:۱۲, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۲:۳۵ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
...امروز دولت جعلی صیهونیستی در این منطقه مثل
یک غده ی سرطانی است که منطقه را دچار بیماری و آفت کرده است.همه ی سعی استکبار این است که این غده ی سرطانی را در منطقه حفظ کند. وجود این غده ی سرطانی در منطقه مایه ی جنگ و اختلاف و دودستگی و سیاستهای غلط در این منطقه شده است. برای اینکه این را نگه دارند و پایگاه خودشان را در منطقه حفظ کنند، همه ی توان خودشان را به کار می برند. این همان چیزی است که امروز آثار و نتایج انرا مشاهده میکنیم و آن، عکس العمل ملت هاست. ملت ها وقتی بیدار شدند، این وضعیت را تحمل نمی کنند. ما معتقدیم حرکتهایی که امروز در بعضی از کشورهای اسلامی مشاهده میشود، عکس العمل و واکنش ملت هاست به تحقیر طولانی ای که قدرتهای استکباری نسبت به اینها روا داشته اند. امروز فرصتی پیدا کرده اند، آمده اند توی میدان. (۱۳/فروردین/۹۰ ۱:۴۷)یاران مهدی نوشته است: سلام سلام دوست عزیز و مهربون ممنون از دلگرمی و کمکتون من تصمیم دارم بیشتر رهنمودهای به روز امام خامنه ای رو توی این تایپیک قرار بدم. البته فرمایشات امام خامنه ای همشون واسه ی ما چراغی هستند که راهمون رو توی این فضای تاریک فتنه گون پیدا میکنیم. و دوم اینکه هرچه متن ها کوتاهتر باشه بهتره واسه مخاطب و خوندنش اسونتره. به امید ظهور و شهادت در راه حق. اگه سوالی داری در خدمتم جهاد اقتصادى، صرفاً تلاش اقتصادى نيست. جهاد يك بارِ معنائى ويژهاى دارد. هر تلاشى را نمي شود گفت جهاد. در جهاد، حضور و روياروئى با دشمن، مفروض است. انسان يك تلاشى ميكند، دشمنى در مقابل او نيست؛ اين جهاد نيست... اگر بخواهيم در ادبياتِ امروز ما براى «جهاد» معادلى پيدا كنيم، ميشود «مبارزه». جهاد اقتصادى، يعنى مبارزهى اقتصادى. «مقام معظم رهبری» |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۳:۴۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حتماً منابع رو ذکر بفرماید
در چه تاریخی و چه مکانی سخنان ایراد شده با تشکر |
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۴:۳۹ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آنچه در ايران اتفاق افتاده است، درست نقطهى مقابل هدفها و اطماع استكبار جهانى است.
در اينجا نظامى متكى به مردم، متكى به دلها، به ايمانها، به عاطفهها شكل گرفته است؛ با اهداف اسلامى، با اهداف قرآنى، با اهداف «و للَّه العزّة و لرسوله و للمؤمنين»،(1) با اين اعتقاد و باورى كه هيچگونه فشار و تحميلى نميتواند آن را متزلزل كند؛ يك نظامِ اينچنينى؛ نظام اسلامى. خود اين ايستادگى، خود اين مقاومت در مقابل طمعورزى بيگانگان، مراكز قدرت جهانى را به خشم مىآورد. سى سال است اينها دارند خشم خودشان را به نحوى ابراز ميكنند، اما با ارادهى ملت ايران - كه متكى به ارادهى پروردگار متعال است و با اطمينان به وعدهى الهى است - دشمنان ناكام ماندهاند و ملت ايران روزبهروز عرصههاى پيشرفت و تكامل و تعالى را پيموده است. بيانات در جمع مردم و كاركنان صنعت نفت عسلويه 8/1/1390 خوشبختانه ملت ما با فرهنگ مجاهدت آشناست. ما از مجاهدت، بيگانه نيستيم. ملت ما در ميدانهاى جهاد؛ هم جهاد نظامى، در دوران هشت سال دفاع مقدس؛ هم جهاد سياسى، در طول اين مدت؛ هم جهاد اقتصادى و علمى، يك ملتِ امتحانداده است. ما آشنا هستيم با جهاد. اين جهادى كه امروز بايد انجام دهيم - جهاد اقتصادى - از جهادهائى كه تا امروز ملت ايران انجام داده، مشكلتر نيست؛ اما بايد بدانيم چه كار ميخواهيم بكنيم. جهاد اقتصادى، صرفاً تلاش اقتصادى نيست. جهاد يك بارِ معنائى ويژهاى دارد. هر تلاشى را نميشود گفت جهاد. در جهاد، حضور و روياروئى با دشمن، مفروض است. انسان يك تلاشى ميكند، دشمنى در مقابل او نيست؛ اين جهاد نيست. اما يك وقت شما ميخواهيد يك تلاشى را انجام دهيد، كه بخصوص يك دشمنى سينه به سينهى شما ايستاده است؛ اين ميشود جهاد. ممكن است يك وقت اين جهاد به شكل قتال باشد، ممكن است جهاد مالى باشد، ممكن است جهاد علمى باشد، ممكن است جهاد فنى باشد؛ همهى اينها جهاد است؛ انواع و اقسام جهاد و مبارزه است. اگر بخواهيم در ادبياتِ امروز ما براى «جهاد» معادلى پيدا كنيم، ميشود «مبارزه». جهاد اقتصادى، يعنى مبارزهى اقتصادى. بيانات در جمع مردم و كاركنان صنعت نفت عسلويه 8/1/1390 يك جمله خطاب به همهى ملت ايران است، و آن اينكه در اين جهاد اقتصادى همه شريكند. در ادارهى اقتصاد يك ملت، مصرف هم يك ركن عمده است؛ مصرف درست، مصرف خوب، مصرف دور از اسراف و تبذير و اتلاف مال؛ همين چيزى كه هميشه توصيه ميشود. |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من هم با ghadimi2 موافقم ، من کل این پست های اصول عقاید شیعه رو گشتم و فقط این موضوع رو در رابطه با آقای خامنه ای پیدا کردم ، من خودم اصلا آقا رو نمی شناسم و متاسفانه با فتنه ی 2 سال گذشته به علت محیطی که بودم تحت تاثیر قرار گرفته بودم ، اما وقتی الان بعضی از حرف های مراجع رو درباره ی آقا می شنوم شرمنده می شم و امیدوارم که خدا از سر تقصیراتم بگذره ... دوستان من چند شب پیش فایل صوتیِ آقای صمدی آملی ، شاگرد علامه حسن زاده آملی رو درباره ی همین فتنه ی گذشته می شنیدم ، خیلی واسم تاثیر گذار بود ، و از علامه حسن زاده آملی در وصف آقای خامنه ای نقل قول می کردند و تاکید کردند که گوشتان به دهان رهبر باشه و از ایشون به عنوان محور اصلی کشور اسلامی نام برد و تیزبینی ایشون رو تو نقشه های دشمنان تحسین کرد . واسه من که خیلی تاثیر گذار بود ، در ضمن کلی صحبت های دیگه که توصیه می کنم اگه نشنیدید بشنوید حتما ، من از سایت ازها این فایل رو دانلود کردم . الان با شنیدن این توصیفات از زبان آقای حسن زاده آملی به نقل از شاگردشون ، حس خیلی مثبتی به آقای خامنه ای دارم و از همه ی دوستان به خصوص مدیریت این تالار در خواست دارم که پستی رو با مفهوم ضرورت ولایت فقیه ، شیوه ی تعیین ولایت فقیه و در باره ی شخصیت ولایت فقیه حاضر آقای خامنه ای ایجاد کنند ، در ضمن یه سوالی هم دارم اینکه آیا پذیرش ولایت که تو حدیث ها این همه روش تاکید شده فقط در حال حاضر پذیرش ولایت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست یا نه پذیرش ولایت فقیه رو هم شامل می شه ؟!!! از دوستی هم که این پست رو ایجاد کردند ممنون ، خوشحال می شم تو این پست با رهنمود ها و شخصیت آقای خامنه ای بیشتر آشنا بشم ![]() خدا همه ی ما رو به راه راست هدایت کنه |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۲۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام
هر چند این تصویر نصیحت امام خمینی هست ولی شاید جاش اینجا خالی از لطف نباشه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,039 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| نزدیکی ظهور در بیانات امام خامنه ای | شهید عماد مغنیه | 1 | 1,120 |
۱۶/تیر/۹۳ ۱۸:۰۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| دعاهای وارده پیرامون امام علیه السلام | netlog36 | 13 | 6,423 |
۲۴/فروردین/۹۱ ۲۱:۳۳ آخرین ارسال: netlog36 |
|