|
ایده پردازی <<مهم>>
|
|
۲۱:۳۶, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم خواهش میکنم هرکسی هستید و با هر سطح دانش و سوادی که دارید،یا مدیر و معاون تالار هستید، این متنو تا آخر بخونید،خیلی خیلی مهمه مقدمه(نخوندین هم چندان مهم نیست!) مدتیه که نتونستم بیام اینترنت،چون اینترنت کامپیوترم قطع شد و موبایلم هم به واسطه ی خرابکاری نرم افزاری غیر عمدی که کردم،سیستم عاملش بالا نمیاد! از طرفی چون امتحانای ترم هم شروع شده و حالاحالاها هم ادامه داره،وقت درست کردنش رو هم ندارم.الان هم از طریق دیگه ای وارد تالار شدم.بگذریم دیگه شاید اکثر شما از اوضاع پایگاه ظهور خبر داشته باشید! سایتی که حدود پنج ماه !!! ساختنش طول کشید اما بازهم تمام نشد!تقریبا تنها مشکلمون هم بدقولی آقایونی بود که هی امروز فردا میکردن که یکیشون هم غیبشون زد! هم هاست داریم،هم دامنه. این شد که هدف قبلی ای که پایگاه ظهور داشت و کمی حساب نشده هم بود،بهم خورد.(گلچین هفتگی سایت های فرهنگی مذهبی) حالا بازم بگذریم ازین بحث ها. بحثی که قراره با شما در میان گذاشته بشه،اینه که به نظر شما،چه کارهایی میتونه بیشترین تاثیر گذاری رو داشته باشه؟( سایت و تالار و شبکه اجتماعی و مستند و ...) مثلا یه زمانی مستند ظهور اومدو بعضیا رو زیر و رو کرد،تاثیر گذاریش هم خیلی بالا بود از طرفی،هدف عمده ی گروه ظهور،فوکوس رو جوونهاست. زدن یه سایت مذهبی ، خیلی هم سخت نیست،ولی مثلا اگه شما بخواین یکی از رفقای از راه به درتون رو به راه کنید و مثلا هم آدرس یه سایت مذهبی ای مثل همین تالارو بهش میدین.حالا واقعا اون دوست شما که به فرض،از دین بیزاره،قبول میکنه که بیاد و به عنوان قدم اول،وارد این سایت بشه؟ چه بسا مسخرتون کنه و بهتون بگه "ولش کن بابا بازم ازین سایتهای مذهبی چرت و پرت!" مثال بعدی،یه مثال نصفه و نیمه ازفیسبوکه.اگه فیس بوک از اول میگفت قراره تموم اطلاعات شخصی کاربرانی که در این شبکه عضو میشن،به صورت عمومی انتشار پیدا کنه ( و بعلاوه اهداف دیگه ای که فیسبوک داره) ، آیا واقعا اینهمه آدم توش ثبت نام میکردن؟ شاید با این دو مثال،منظورمو دریافت کرده باشین.منظورم اینه که باید طوری عمل کرد که خود مخاطب هم متوجه نشه،ولی روش اثر بذاره.مثل همین کاری که غربی ها دارن با سینماو انیمیشنشون سال ها رو بچه ها و جوونای ما اثر منفی میذارن کار ما هم باید یه چیز شبیه کار اونا باشه،اما با هدف مثبت. من خیلی فکر کردم،اما به جز ایده های خارجی،چیز دیگه ای به ذهنم نرسید!یعنی ایده هایی که تقریبا فقط به درد تعویض خط فکری خارجی ها میخورد و به درد ایرانی ها نمیخورد! من مطمئنا تو این مطلب،نتونستم اون هدف اصلی خودمو به طور کامل بیان کنم.بنا براین،شاید تو درک بعضی مثال هاو حرف های من تو این تاپیک،تناقض ببینید! ایده ای که به ذهنم رسید ، این بود: به طور مثال،تالار گفت و گو (یا شبکه اجتماعی) بین المللی هواداران رئال مادرید،به زبان انگلیسی. خب،مردم چه دیدی نسبت به این سایت(تالار گفت و گو یا شبکه اجتماعی) دارند؟خب مسلما فکر میکنن باید جایی باشه که توش فقط داره در مورد دنیای فوتبال و این تیم بحث میشه. بله درسته! اما میشه گاهی اوقات،سمت و سوی بحث هارو به یه قسمت فرهنگی،فلسفی،اعتقادی و یا مذهبی کشوند. میتونیم افراد دانا رو که مهره های اصلی سایت هستن،با چهره مبدل به کاربران عادی،بین اونا قرار بدیم و همینطور خیلی حالات دیگه من این ایدم رو چند جا که گفتم،مسخرم کردن! اونم بخاطر این بود که گاهی اوقات،بعضی چیز ها فقط تو ذهن هستن،نه میشه نوشتشون،نه میشه گفتشون! خلاصه،دلیل نوشتن این متن،این بود که آخرش،به کمک شما یاران و همسنگران عزیز،بتونیم بعد از سالها،پروژه ای رو عملی کنیم که یه تاثیر عمیق تو جامعه داشته باشه،به واسطه گروه ظهور هرکسی هم علاقه منده که وارد میدون بشه،ظرفیت گروه ظهور نا محدوده! به هرحال،خواهش میکنم ایده هاتونو بگید،(درقدم اول برای داخل کشور).هرچند ایده هاتون ابتدایی هم باشه بازم اونا رو بیان کنید.چون تو این تاپیک قراره به این بحث ها پرداخته بشه و شاید شما هم بسته به میل خودتون،یکی از عوامل اجرای پروژه باشید درضمن،وبسایت گروه ظهور(همون پایگاه ظهوری که قرار بود ساخته بشه و نشد) ، به زودی(بعد امتحانات ترم) تبدیل میشه به رسانه گروه ظهور که اخبار و فعالیت ها و ... گروه توش قرار میگیره با این آدرس: Arrivalbase.ir اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان واحفظ نائب المهدی امامنا الخامنه ای
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۵, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:پرحرفی کردم شرمندهسلام بعد از مدت ها !!! نه،اتفاقا حرفتون بسیار درست بود،تیکه اولش همون جوابی بود که میخواستم بدم اما وقت نداشتم ! ببخشید که دیر به دیر میام تالار،این چند وقت زیاد به اینترنت دسترسی ندارم ان شالله همین روزا میام همه چیو مفصل میگم درضمن،سایت گروه ظهور که همون رسانه ی گروه ظهور باشه رو تا یه جاهایی رسوندم،فکر میکنم جالب شده.ببینید و نظرتونو تو پیام خصوصی بدید arrivalbase.ir یا علی |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چیزی که میخوام بگم به دردتون میخوره یا نه.
ولی حس میکنم باید یگم. اینجا به نتیجه ای نرسیدین و نمیرسین. به نظر من اگه با یک روانشناس خوب که عقایدش به خودتون شبیهه کمک بگیرین. یه چنین شخصیتی خیلی بهتر میتونه کمک کنه و اینکه میشه رو حرفاش حساب باز کرد. امیدوارم موفق باشین. |
|||
|
۱۲:۲۳, ۴/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۱۶:۵۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۱ ۲۰:۳۵)zryy نوشته است: نمیدونم چیزی که میخوام بگم به دردتون میخوره یا نه. من واقعا منظورتونو نفهمیدم اگه میشه بیشتر توضیح بدیدمن یه بار دیگه متن پست اولمو خوندم و فهمیدم که اگه هر شخصی غیر از من اونو بخونه،نمیتونه بفهمه هدف چیه! ![]() بنابر این،الان میگم (نهایت چیزی که برای توضیح به ذهنم میاد همینه!) : ببینید،مثلا هالیوود در طی این چندین سال،اعتقادات خیلی هارو جابجا کرد و خیلی تاثیر های منفی ای هم روی خیلی ها گذاشت. یا اینکه شبکه های ماهواره ای و سریال هاشون دارون خیلی از همین خانواده های دوروبرمون رو از ریشه و بن نابود میکنن. حالا هدف ما اینه که کاری انجام بدیم که اون تاثیرات منفی خنثی بشه و حتی بتونیم تاثیر مثبت هم رو افراد بذاریم. بحث کلی این تاپیک اینه که ایده هایی ارائه بشه که ما به اون هدف برسیم.و این هدف میتونه شامل هر چیز مثبتی مثل اثر مثبت اجتماعی و خانوادگی و اعتقادیو مذهبی و اخلاق و ... باشه. و اون ایده ها هم میتونه هر چیزی و در هر زمینه مثبتی باشه. و خواهش من اینه که از همین اول یه ایده ی بزرگ و جهانی ندید که آدم پشیمون بشه از انجامش. این از قدم اول و قدم دوم اینه که این ایده ها و همه این افراد توسط گروه ظهور سازماندهی بشن و عملی بشن.یعنی بشن عضوی از گروه. و این رو هم باید بگم که گروه ظهور،ظرفیت نا محدودی داره و شما هم اگه دلتون مبخواد فعالیتی در جهت تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام بدید، میتونید در مرحله اول،نام،نام کاربری بیداری اندیشه و شرایط و همچنین سطح اطلاعاتتونو به mhd.iran@ymail.com ارسال کنید تا در آینده که پروژه ای قرار شد اجرایی بشه،بتونید در حد توانتون به اجرایی شدنش کمک کنید (البته خود پایگاه ظهور هم ایمیل اختصاصی داره اما بد نیست که 1 درصد هم احتمال بدیم مشکلی برای هاستمون پیش میاد! برای همین،ایمیل بالا مطمئن تره) امیدوارم ایندفعه دیگه همه منظورمو گرفته باشن ![]() یا علی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اگه میشه بیشتر توضیح بدید