|
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
|
|
۳:۱۴, ۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که
چرا در مستند ظهور (The Arrivals) دشمن ایلومناتی و جهان استکبار را فقط حزب الله لبنان نشان میدهد ؟ چرا سعی دارد طوری وانمود کند که لبنان فقط در جلوی این سیل دشمنان خود است ؟ چرا بزرگترین دشمن فراماسونری یعنی ایران را اصلا به چشم نمی آورد؟ البته حزب الله هم یکی از برادران همرزم ما در جنگ علیه استکبار است اما ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۳:۴۱, ۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۸۹ ۳:۴۱ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دلایلش به نظر من:
1-شاید چون اکثریت مخاطبان مستند عرب هستن یا عرب الاصل و خودتون می دونید که اعراب خیلی تعصبات قومی دارن وقتی قراره از وقایع آینده دنیا خبری داده بشه ، ممکنه اگر اسمی از ایران آورده بشه بعضی کل ماجرا رو رد کنن ، شاید صلاح دیده شده که چیزی گفته نشه که از اصل موضوع انحراف پدید نیاد 2-دیگه همه میدونن که حزب الله باعث شده ایران و اسرائیل هم مرز بشن.اما موازنه به سود ایران باشه.خود اسرائیل هم بارها رسما گفته حزب الله توسط ایران حمایت میشه پس حمایت از حزب الله مثل حمایت از یکی از لشکرهای ایرانه 3-بر خلاف دجال و شیاطین که به دنبال سلطه بر دنیا هستن ، ایران به دنبال بیداری مردم منطقه است.هلال شیعی که ایران معمارش بوده تمام معادلات استکبار جهانی رو به هم زده . ایران عراق ترکیه لبنان سوریه مطرح شدن اسم واقعا دردی رو دوا نمیکنه و ... |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اونطور که الان یادمه توی یکی از قسمت ها به خاطر نام بردن از امامان ومعصومین ما بهشون خیلی فشار وارد کردن و حتی تهدید شدن !!
حالا فکر کنید اگه از ایران و سید خراسانی میخواستن بگن چه بلایی سرشون میومد. این سریال تو دل دشمن ساخته شده و به نظر من واقعا کار بزرگی انجام دادن . |
|||
|
|
۹:۲۰, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته این اشکال رو من هم عرض کردم در وبسایت اما جواب قانع کننده ای نداد کسی.
آقا مهدی اینجا رو قبولت ندارم رفیق این سریال ادعا کرد که میخواد حقیقت رو بگه چجوریه اینقدر راحت حقیقت رو راجع به اینکه اعتقاد مسیحیها اشتباس میگه اما به انحراف تو اسلام که میرسه یا به اینکه به قول دوستان جزیره امید میرسه هیچ حرفی از ایران و از همه مهم تر که هیچکدومتون اشاره نکردین از امام(رحمة الله علیه) که یه جورایی دنیا رو تکون داد نمیزنه. اما این قضیه سید یمانی بابا کی گفته سید حسن نصرالله سید یمانیه این هم جز خرفای بدونه سند این سریاله |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نظر من هم این سریال باید حرفی از بزرگترین دشمن بآمریکا میزد...مگه لبنان هم دشمن آمریکا نیست مگه لبنان شیعه نیست چرا فقط اسم از اونها برد...
بهرحال دودمان تمام ائمه رو نشون داد ...اگر بحث حساس بودن اونها به شیعه بود که نباید اینها رو هم نشون میداد... اگر هم میخواست رعایت ادیان دیگه رو بکنه که اصلا بهتر که نمیساخت بهرحال مردم جهان این مستند رو میبینند تا واقعیت موعود در شیعه رو متوجه بشند... |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۸۹ ۱۴:۴۱)zohur12.ir نوشته است: به نظر من هم این سریال باید حرفی از بزرگترین دشمن بآمریکا میزد...مگه لبنان هم دشمن آمریکا نیست مگه لبنان شیعه نیست چرا فقط اسم از اونها برد...همونطوری که عرض کردم مشکل شیعه و سنی نیست. مشکل عرب و عجم و این تعصبات شدید قومی است.وگرنه بسیاری از سنی مذهبان هم حامی نصرالله و حزب الله هستند البته متاسفانه تعصباتشون فقط برای ما ایرانی ها گل می کند.به پای آمریکا هم بیفتن هیچ اشکالی نداره |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۰/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۸۹ ۲۳:۴۹ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ضرب المثل قدیمی داریم در این زمینه:
جز راست نباید گفت / هر راست نشاید گفت این حدیث معروف رو حتما شنیدید: "قال امیرالمومنین علیهالسلام: یا اباذر ان سلمان لو حدثک بما یعلم لقلت رحم الله قاتل سلمان". "ای ابوذر اگر سلمان آنچه را میداند بر زبان آورد خواهی گفت: خداوند رحمت کند قاتل سلمان را". این یعنی چی؟ حضرت علی بلد نبود حقیقت رو به اباذر هم بگه؟ می ترسید؟ اصلا قصد گفتن حقیقت را نداشت و فقط ادعا می کرد؟ آیا هر حقیقتی را می شود به هر کسی و هر جمعی گفت؟ |
|||
|
|
۱:۵۴, ۱۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
محتاط بودن بسیار خوبه اما افراط در آن خوب نیست...
دوستان متوجه سوال بنده شدند ... منظورتون از حقایق چیه ؟ تو مستند داره دشمن ماسونرهارو یک حزب معرفی میکنه یه حزب که نتونست کنترل لبنان رو کامل به دست بگیره معرفی حزب الله به عنوان دشمن اصلی فراماسون یعنی کوچک نشان دادن حتی حزب الله ایران ( کل کشور) .... |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۸۹ ۱۴:۰۳ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نوعی تفکر در مورد انقلاب ایران وجود داشته و دارد که ممکن است سازندگان سریال به خاطر همین تفکر یا حداقل عدم اطمینان به انقلاب اسلامی ایران حرفی از ایران نزنند.
این طرز فکر در مورد انقلاب اسلامی از همان آغاز، البته با شدت های مختلف در داخل و خارج کشور وجود داشته است. بعضی از لحاظ دینی و مذهبی مخالف انقلاب بودند، بعضی آن را ساخته و پرداخته خود غربی ها (انگلیس و آمریکا و حتی فراماسونری) میدانند و اکثریت جامعه غرب نیز تحت تاثیر تبلیغات، تصویر بسیار تیره ای از انقلاب در ذهن دارند (البته اثر این تبلیغات در حال کم شدن است). اگر چه استدلال های این افراد برای من و بسیاری از شما باطل است اما به هر حال تفکری است که وجود دارد و حتی رهبران جنبش های اعتراضی و به اصطلاح حقیقت یاب مانند دیوید آیک و آلکس جونز و ... که شاید تاثیر زیادی بر سازندگان این سریال داشته اند وقتی به موضوع ایران می رسند تحلیل هایشان در مورد پروپاگاندا و کنترل ذهن را نادیده می گیرند و همسو با تبلیغات رسانه ها عمل می کنند. وجه مشترک تمامی این تفکرات تحلیل انقلاب اسلامی با علوم انسانی داروین محور و عدم درک عظمت اسلام و انقلاب اسلامی است. البته مدیران انجمن گفتگوی ویکاپ پراجکت (فروم متعلق به سازندگان سریال)، اگر چه اطمینان 100 درصدی نسبت به ایران نشان نداده اند اما با کسانی که در انجمن این نوع تفکر را ترویج می دادند مخالفت و برخورد کرده اند. |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
نظر من اینه که چون قدم اول بوده و به همون دلیلی که بعضی از دوستان اشاره کردن ( حساسیتی که غرب بر علیه ایران توی اذهان ایجاد کرده ) ایران رو نام نمی بره و فکر می کنم که فیلم روش غیر مستقیم داره در بیان حقیقت ایران مطمئنا توی دنیا هر جا بگن حزب الله توی ذهن اسم ایران میاد و همه ی دنیا می دونن که سید حسن ( عشق من ) همیشه خودشو سرباز رهبری می دونن و رهبر رو ولی امر مسلمین می دونن . پس نیازی نیست که حتما به اسم ایران اشاره بشه البته من به خاطر اینکه انگلیسیم خوب نیست فروم wake up project رو نخوندم ، ولی فکر می کنم که حتما بشه از فرومهای اونا برای فهمیدن هدفی که توی ذهنشون هست استفاده کرد من فکر می کنم روش غیر مستقیم خیلی بهتر از روش مستقیم بیان حقیقته شاید همون کاری که هالیوود با اون پشتوانه ی علمی و فلسفی توی فیلماش انجام می ده و عقایدش رو به خورد مخاطبش می ده و یه جوری کار می کنه که به قول آقای mind control طرف فکر می کنه که اینها همه تفکرات اون هستن و از اول ترا هم این توی ذهنش بوده و اینو می دونسته هالیوود اگر بخواد که یه کشوری رو خطر نشون بده نمیاد که قلمبه بگه این کشور هیولاس که ، مثل همون صحبتهایی که اون استاد دانشگاه آمریکا که توی یکی از قسمتهای سریال ازش صحبت می کنه ، که چطور آمریکا و هالیوود توی ذهن مردم دنیا نفوذ کردن که عربها چقدر آدمای بدی هستن ! با همون مثالهایی که توی اون قسمت زده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) همیشه خودشو سرباز رهبری می دونن و رهبر رو ولی امر مسلمین می دونن . پس نیازی نیست که حتما به اسم ایران اشاره بشه