کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
۳:۱۴, ۱/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که
چرا در مستند ظهور (The Arrivals) دشمن ایلومناتی و جهان استکبار را فقط حزب الله لبنان نشان میدهد ؟ چرا سعی دارد طوری وانمود کند که لبنان فقط در جلوی این سیل دشمنان خود است ؟
چرا بزرگترین دشمن فراماسونری یعنی ایران را اصلا به چشم نمی آورد؟

البته حزب الله هم یکی از برادران همرزم ما در جنگ علیه استکبار است اما ؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، خاک ، oO DaViD Oo ، marm0lak ، shia12 ، کمالجو ، زاهده ، ONLY66 ، در جستجوی سختی ، clubb0y ، وحید110 ، رضا میزانی ، میرزا احمد ، saloomeh ، Anti.Mason ، سجاد313 ، حقیر ، tazevared ، مینا زینلی ، bi-ehsaas ، soora ، cena ، میم.حسین.الف ، ضدایلو

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۶, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #21

(۱۹/آبان/۸۹ ۱۱:۱۶)The Arrival نوشته است:  با این وجود باید عرض کنم که بالاترین رزمنده هم اگه تعصب قومی داشته باشه فرقی نمی کنه که شیعه هست یا سونی - با تعصب داشتن اخلاص خودش رو زیر سوال برده و یک آدم کامل به حساب نمیاد (از لحاظ تکامل عقلی) که متاسفانه این خاصیت تو عرب ها زیاد پیدا میشه
اما باید اتحاد رو حفظ کرد و بدون در نظر گرفتن ماسئلی از این قبیل به پیش رفت !
موفق باشید

به نظر من شیعه بودن وتعصب داشتن روی اون را نمیشه تعصب قومی بدونیم
سوال من اینه که چرا کسانی که میدونیم نمیخوان با ما متحد بشن ومارو مشرک می خونن و ما از انحرافشون اگاهیم را این همه تائید میکنید ؟!!!!!
امام حسین(علیه السلام) هم اگه میخواست این کارو انجام بده الان من و شما به این راه که راه خداست تعصب نداشتیم
یا حسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ELENOR
۳:۳۷, ۲۰/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۸۹ ۴:۰۴ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۹/آبان/۸۹ ۱۱:۱۶)The Arrival نوشته است:  با این وجود باید عرض کنم که بالاترین رزمنده هم اگه تعصب قومی داشته باشه فرقی نمی کنه که شیعه هست یا سونی - با تعصب داشتن اخلاص خودش رو زیر سوال برده و یک آدم کامل به حساب نمیاد (از لحاظ تکامل عقلی) که متاسفانه این خاصیت تو عرب ها زیاد پیدا میشه
موفق باشید
دوست عزیز مقصود خودتون رو واضحتر می گید؟
اگر مقصودتون رزمندگان حزب الله است که هیچکس ادعا نکرده اینا تعصب قومی دارن.وقتی مررجع خودشون رو یک ایرانی میدونن پس عملا چنین تعصبی وجود نداره

اون تعصبی که من ازش سخن میگم بحث کل جهان عرب است.اگر در مستند ظهور مطرح میشد جمهوری اسلامی دژ مستحکم ضد فراماسونری و استکباری است ، برخی از اعراب به خاطر جهل و تعصب عربی ممکن بود کل مستند را پرت کنن یک گوشه
بالاخره بعضی مواقع برای اهداف اعلی یک مسئله عالی را مجبوریم قربانی کنیم
مهم اتحاد مسلمین در آخرالزمان تحت پرچم قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است نه چیز دیگر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، سلمان ، oO DaViD Oo ، Mahdy2021 ، shakiba ، shia12 ، clubb0y ، ترنم بهاری
۲۰:۰۹, ۲۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #23

خوب دوستان خوشحال شدم که منم با دیدن این مستند تونستم با این جمع دوستان اشنا بشم و وارد این فروم بشم دوست دارم در دومین مطلبی که اینجا میخونم و اولین جایی که پست میزنم نظر خودمو در باره این بحث بگم

به نظر اولا نمیشه گفت که این سریال یک سریال کامل و جامع هست بلکه میتونه مشکلاتی که داشته باشه چیزی که معلومه تو این سریال خیلی چیزها معلوم شده خیلی چیزهایی که خیلی ماها نمیدونیم از همه مهمتر به نظر من خود شما هم با شروع این بحث دارین وارد موضوع تبعیض نژادی میشین چیزی که معلومه حزب الله خط مقدم مقابله ما با جناحح شیطانه و ما باید در همه شرایط به انها کمک کنیم کاری نداریم که انها چه اصلیتی دارن و اینکه دراصل پاییه این حزب رو چه کشوری نهاده هست اما چیزی که معلومه فعلا این حزب محبوب ترین حزب در کل جهان هست و در تمام کشورها و یک حزب مردمی هست
اما یه بحث درباره کشور خودمون ایران یک نکته درباره کشور خودمون رو یادتون نره چیزی که معلومه متسفانه فراماسونها تو نظام ما هم راه پیدا کردن و شاید سیاستمدارهایی باشن که فراماسون باشن چرا به این فکر نمیکنید که همیشه سیاستمدارها اینه یک کشور هستن واگه اسمی از کشور ایران برده میشه به عنوان جبحه مقابل وقتی چند مورد مخالف رو برای این موضوع که احتمال وجودش کم نیست مخالفان رو میکردن کل این سریال زیر سوال میرفت چیزی که معلومه تو سیاست مداران و سرکردگان حزب الله هیچ جایه نقصی وجود ندارد اما تو کشور خودمون سیاست مدارانی هستن که فراماسون هستن نمیخوام چیزی بگم اما فکر کنم شما هم قبول دارید این حرف من درسته

اما یه نکته درباره حرف دوستمون
نقل قول:به نظر من شیعه بودن وتعصب داشتن روی اون را نمیشه تعصب قومی بدونیم
سوال من اینه که چرا کسانی که میدونیم نمیخوان با ما متحد بشن ومارو مشرک می خونن و ما از انحرافشون اگاهیم را این همه تائید میکنید ؟!!!!!
امام حسین(علیه السلام) هم اگه میخواست این کارو انجام بده الان من و شما به این راه که راه خداست تعصب نداشتیم
یا حسین
یه سوال مطرح میکنم دلیل صلح امام حسین با معاویه چی بود با این وجود که از تمام قضایا اطلاع داشت؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، بیداری اندیشه ، hamed ، فرهاد ، shia12 ، clubb0y
۲۲:۲۶, ۲۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #24

با تشکر از سوال خوبتون
به نظر من دلیل صلح امام حسین (علیه السلام) ایمان قلبی به خدا و امام زمانشون بوده (امام حسن (علیه السلام))
و ابتدا باید راجب دلیل صلح امام حسن با معاویه و دلیل ولایت عهدی امام رضا در زمان مامون صحبت بشود که فکر نکنم که در این بحث جاش باشه !!
درکل حتی اگر امامان ما هم در بعضی دورهها مجبور به صلح شدن اما هیچ گاه حاکمان زمان خودشان را تائید نکردن و با اونها متحد نشدن فقط مجبور به صلح شدن که با متحد شدن خیلی خیلی فرق داره
یا حسن
۱۲:۱۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #25

(۲۰/آبان/۸۹ ۳:۳۷)مهدی نوشته است:  
موفق باشید
دوست عزیز مقصود خودتون رو واضحتر می گید؟
اگر مقصودتون رزمندگان حزب الله است که هیچکس ادعا نکرده اینا تعصب قومی دارن.وقتی مررجع خودشون رو یک ایرانی میدونن پس عملا چنین تعصبی وجود نداره

اون تعصبی که من ازش سخن میگم بحث کل جهان عرب است.اگر در مستند ظهور مطرح میشد جمهوری اسلامی دژ مستحکم ضد فراماسونری و استکباری است ، برخی از اعراب به خاطر جهل و تعصب عربی ممکن بود کل مستند را پرت کنن یک گوشه
بالاخره بعضی مواقع برای اهداف اعلی یک مسئله عالی را مجبوریم قربانی کنیم
مهم اتحاد مسلمین در آخرالزمان تحت پرچم قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است نه چیز دیگر

تنها چیزی که می تونم در مورد حزب الله لبنان بگم اینه که تعداد خیلی زیادی از افراد اون کسانی هستند که برای کشور خودشون قیام کردند نه عقاید اسلامی ! هر چند که این هم خیلی خوبه ولی شامل تعصب هم میشه
مطمئن باشید خیلی از این افراد در اولین فرصت که دیگه نیازی به ما نداشته باشند رابطه خودشون رو قطع می کنند که هیچ - میشن مثل سایر کشور های عربی بی غیرت که دست به هر کار کثیفی می زنند

دوست عزیز یکم تاریخ رو بیشتر مطالعه کن - نه فقط شما , همه باید بخونیم - عرب ها و روسها بی وفایی رو به معنایی واقعی کلمه در تمام طول تاریخ سر لوحه کار خودشون قرار دادند

اما در مورد سید حسن نصرا...

ایشون یکی از کسانی است که مطمئنا داره راه درستی رو پیش میره - خدا نگهدار ایشون و افرادش باشه

اگه در قسمت اول نقاط ضعف عرب ها گفته شد و در قسمت دوم از خوبی سید حسن نصر ا... به این خاطر هست که همزمان با دفاع از هر مظلوم باید بدونیم که در آخر ما (شیعه فارس نژاد) تنها هستیم و تنها میمانیم تا آقامون بیاد -
به ابی انت و امی یا مولا
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، clubb0y
۱۲:۲۸, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #26

با سلام

مطالعه ی این مقالات می تواند به درک برخی از مسایل مطرح شده در این مبحث، کمک های شایانی نماید:

http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...ajjal.html

و

http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...ajjal.html

ان شاء الله به زودی و با راه افتادن بخش های عربی و انگلیسی وبسایت « وعده ی صادق »، تلاش خواهد شد تا به نقش ویژه ی ایران در حوادث آخرالزمان و به خصوص عرصه ی مبارزه با دجال، در سطحی وسیع و در عرصه ی بین الملل اشاره گردد. چرا که متاسفانه، سهواً یا عمداً نقش ویژه ی ایران در این مبارزه ی بزرگ، نادیده گرفته می شود.

دوستان توجه داشته باشند که بجز حزب الله هیچ متحد قابل اعتمادی وجود ندارد (حتی سوریه و ترکیه).

باز هم تاکید می گردد که دوستان تلاش کنند تا حتی الامکان خود به مطالعه و تحقیق بپردازند و از اتکای بیش از حد به مطالب محققان خارجی خودداری کنند.

با تشکر

خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، arnh ، جوینده حق ، mosafer ، Ramin_Ghn ، Amir ، یکدوست ، وحید110 ، pop313 ، أین المنتظر
۱۹:۵۳, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #27

نقل قول:تنها چیزی که می تونم در مورد حزب الله لبنان بگم اینه که تعداد خیلی زیادی از افراد اون کسانی هستند که برای کشور خودشون قیام کردند نه عقاید اسلامی ! هر چند که این هم خیلی خوبه ولی شامل تعصب هم میشه
مطمئن باشید خیلی از این افراد در اولین فرصت که دیگه نیازی به ما نداشته باشند رابطه خودشون رو قطع می کنند که هیچ - میشن مثل سایر کشور های عربی بی غیرت که دست به هر کار کثیفی می زنند
دوست من فکر کنم متسفانه شما کاملا دارین در این مورد اشتباه میکند فکر کنم تو ماه مبارک رمضان یک مستند درباره حزب الله نشون داده شد که فکر کنم مرجع خیلی خوبی برای شناخت حزب الله باشه بهتره اون مستندو حتما ببیند تا اونجایی که من میدونم حرف شما اشتباه باشه
درباره لبنان هم باید بگم که بحث ایران و لبنان بحث خیلی قدیمی هست و ما پیوند هایه خیلی محکمی داریم برای پی بردن به این موضوع بهتره یکم درباره اتفاقات تاریخی ایران و لبنان اطلاعات کسب کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، shakiba ، Amir ، وحید110
۰:۱۲, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #28

(۲۱/آبان/۸۹ ۱۹:۵۳)منتظر نوشته است:  
نقل قول:تنها چیزی که می تونم در مورد حزب الله لبنان بگم اینه که تعداد خیلی زیادی از افراد اون کسانی هستند که برای کشور خودشون قیام کردند نه عقاید اسلامی ! هر چند که این هم خیلی خوبه ولی شامل تعصب هم میشه
دوست من فکر کنم متسفانه شما کاملا دارین در این مورد اشتباه میکند فکر کنم تو ماه مبارک رمضان یک مستند درباره حزب الله نشون داده شد که فکر کنم مرجع خیلی خوبی برای شناخت حزب الله باشه بهتره اون مستندو حتما ببیند تا اونجایی که من میدونم حرف شما اشتباه باشه
درباره لبنان هم باید بگم که بحث ایران و لبنان بحث خیلی قدیمی هست و ما پیوند هایه خیلی محکمی داریم برای پی بردن به این موضوع بهتره یکم درباره اتفاقات تاریخی ایران و لبنان اطلاعات کسب کنید

امیدوارم این طور باشه که شما می فرمایید - ما که از خدامونه یک کشور پیدا بشه و حرف ما رو بفهمه و کمکمون کنه

به امید آن روز که همه جهان اسلام قید و بندها را کنار گذاشته و با تمام توان به سمت نابودی اسرائیل حر کت کنند

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۸:۵۶, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #29

با سلام خدمت تمامی دوستان!
فکر می کنم تماشای قسمت های سوم و ششم مستند "Age of Appearance"، از کارهای آقای عبدالله هاشم بتونه تا حدودی در این مورد مفید باشه.

پیروز باشید!
پ
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱۶:۲۳, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
Ideaسید حسن نصرالله خودش مدتی تو قم هم بوده ایران هم که رسما داره ازش حمایت میکنه وهمه هم میدونن حالا وقتی اسم حزب الله میاد یعنی چی؟ یعنی ایران.
ولی واقعا یه سوال... اگه تو مستند اسمی از ایران میومد مهم نیست شما که معتقد هستی چه برداشتی میکردی مهم اینه که اونی که توسط این سریال قراره حقیقت رو بفهمه چه برداشتی میکرد؟ آیا نمیگفت که این کارا دستک دنبکه و تبلیغاته و دارن از طرف ایران حمایت میشن؟ تاثیر گذاری مستند کم نمیشد؟ ولی اینجوری همه هم میدونن حزب الله رو کی شارژ میکنه؟ اول خدا بعدشم ایران .سید حسن نصرالله هم که تو متن قضیه رهبرشه. بیاید همه یک اسم رو بر زبون بیاریم اونم اسم آقا امام زمانه که همه در راه ایشون گام برمیدارند. پس جزیره امید هم ایران هم حزب الله این دو از هم جدا نیستند.
این نظر منه اگه اشتباه میکنم بهم بگین و از اشتباه منو دربیارید ممنون.
در پناه حق.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، Ramin_Ghn ، shakiba ، shia12 ، Amir ، elhamA ، clubb0y ، سرود پیروزی ، V-E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا