|
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
|
|
۳:۱۴, ۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که
چرا در مستند ظهور (The Arrivals) دشمن ایلومناتی و جهان استکبار را فقط حزب الله لبنان نشان میدهد ؟ چرا سعی دارد طوری وانمود کند که لبنان فقط در جلوی این سیل دشمنان خود است ؟ چرا بزرگترین دشمن فراماسونری یعنی ایران را اصلا به چشم نمی آورد؟ البته حزب الله هم یکی از برادران همرزم ما در جنگ علیه استکبار است اما ؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۰, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
[font=Arial,sans-serif]سلام خدمت همه دوستان من کل مطالب تالارو تا اینجا دنبال کردم . ببخشید که دوباره دارم این موضوع رو مطح میکنم . واقعییت اینه که این چیزی که اینجا در مورد ایران میگن با اون چیزی که ما در بیرون و جامعه میبینیم یه کمی که چه عرض کنم خیلی توفیق داره.[/font][font=Arial,sans-serif]من ترسم از اینه که اگه ما شرایط حاکم بر خونمون و کشورمون رو ندونیم احتمال اینکه دوباره برگردیم سر خونه اول وجود داره (با یه حقه جدیدتر) .[/font] [font=Arial,sans-serif]دوستمون در پست بالا اشاره کردن به اینکه اگه یه روزی مستند ظهور جواب نده چیکار باید بکنیم. چرا ؟ مگه چه اتفاقی قراره بیفته؟ مگه نه اینکه اگه ما واقعیت رو اونطوری که هست نبینیم و به خودمون امیدواری بدیم که مشکلی نیست مشکل میشه تورم و نتیجش میشه همین موضوع.[/font] [font=Arial,sans-serif]من از طرف خودم دارم میگم . خواهش میکنم این موضوع رو جدی بگیرین و یک بار برای همیشه واقعیت در مورد اوضاع حاکم بر کشورمون رو رو مطرح کنین . خیلی مهمه برام. به نظر من دلیل اینکه عبد..هاشم اسمی از ایران نبرده به خاطر همین تضادهاست که علامت سوالش مثل خوره به جون منم افتاده.[/font] [font=Arial,sans-serif]یکی زحمت بکشه و موضوع رو روشن کنه[/font] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
۱۷:۲۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
ببخشید متوجه شدم که در تایپیک بالا غلط املایی دارم . کلمه توفیق غلط و درستش توفیر است
|
|||
|
۲:۱۵, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
به قول دکتر عباسی: 1 میلیارد سنی باندازهء 3 هزار جوون شیعه خاصیت ندارن؛ تا قبل از جنگ 33 روزه این عربها حرفی از حزب الله نمی زدن ولی بعد پیروزیش برای اینکه بی خاصیت جلوه نکنن، بهش افتخار کردن! یادشون رفته که تو همون جنگ تا تونستن به اسرائیل کمک کردن...
البته حزب الله بزرگترین تحقیر رو برای اهل تسنن و کشورهای عربی به ارمغال آورد؛ 6 کشوری عربی تو جنگ 30 روزه که قبل از ایجاد حزب الله در گرفت به طرز خفت آلودی از اسرائیل شکست خوردن و حالا یک گروه کوچیک دمار از روزگار همون اسرائیل در آورده... |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۲ توسط محمد جواد مداح.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۸۹ ۱۹:۱۰)hamed نوشته است: اونطور که الان یادمه توی یکی از قسمت ها به خاطر نام بردن از امامان ومعصومین ما بهشون خیلی فشار وارد کردن و حتی تهدید شدن !! به نظر من وقتی که کسی چنین مجموعه ای رو برای رضای خدا و بیان بسياری از حقایق میسازه پس نباید از چیزي مثل تهدید شدن بترسه و حقایق رو به صورت تمام و کمال بیان کنه به نظر من وقتی کسی این چنین مجموعه ای رو برای رضای خدا و با نیت آگاه کردن مردم میسازه پس دیگه نباید از این تهدیدها بترسه و حقیقت رو به صورت تمام و کمال بیان کنه |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۰ ۲:۱۵)persiancat نوشته است: به قول دکتر عباسی: 1 میلیارد سنی باندازهء 3 هزار جوون شیعه خاصیت ندارن؛ تا قبل از جنگ 33 روزه این عربها حرفی از حزب الله نمی زدن ولی بعد پیروزیش برای اینکه بی خاصیت جلوه نکنن، بهش افتخار کردن! یادشون رفته که تو همون جنگ تا تونستن به اسرائیل کمک کردن...من ميگم تمام سني ها به اندازه يه جوون شيعه خاصيت ندارن |
|||
|
۱۳:۴۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام . امین هستم . تازه وارد این سایت و عضوش شدم . البته با این مسایل خیلی وقته آشنام . نظر آقای شیرازی 80 رو کاملا میپسندم . ایشالا آشنا تر شدیم . منم حرفای خوبی تو ذهنم هست .
|
|||
|
|
۲:۴۶, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
برادر من مگه تو قسمت ترور و هالیوود نبود که عکس هایی از کاریکاتور ضد ماسون ها نشون داد که عکس اقا هم توی اون ها بود و از همه مهتر تو قسمت انفجار بر های دوقلو نبود که عکس احمدی نژاد رو در برابر جورج بوش نشان داد.لطفا دوباره مستند رو نگاه کنید.
|
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
با سلام
واقعا وقتی این مطلب رو دیدم ناراحت شدم آیا خیلی مهمه اسم ایران یامهمه اسم اسلام پس فرق ما با اسرائیلیا تو چیه مگه اونا نژاد پرست نیستن وما هم مخالف نژاد پرستی ما میگیم هر کی بهتره ولی اونا میگن یهودی حتی بدش بهتره این چه بحث هاییه که راه میندازید خودتونو بذارید جای کسایی که این فیلم روساختن تو فضای اونجا اگه یکی از ماها اونجا بودیم اصلا حالیمون میشد که چی به چیه تا بخوایم براش فیلم بسازیم اونوقت ماکه دنبال حقیقتیم بیایم بهانه های بنی اسرائیلی بگیریم که چی!!!! |
|||
|
|
۳:۳۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
ما بحثی در این باره نداریم که جبهه حزب الله مهم است یا ایران ...
بحث ما درباره نحوه پرداختن مستند درباره این قضیه است ... خواهشا کمی دقت کنید ... |
|||
|
۲۰:۲۲, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
به نظر منکه همون بهتر که کمتر اسم ایرانو آورد. ایران که تابلوئه دشمن آمرکاس. اندیشه های امام دقیقا نقطه مقابل شیطانه. این مستند اسم ایرانو نیاورد چون میخواست حرفش همونجور تازه به نظر بیاد چون با اوردن اسم ایران برای یک شهروند آمریکایی که مخش پر از افکار ضد ایرانی است و هنوز پاک نشده کار خطرناکیه. برای همین سازنده میاد تفکر امام رو به مخاطب نشون میده با مصداق عینی. با این کارش خود بخود امام و افکار ایران رو وارد ذهن مخاطب میکنه(چونکه صد آمد نود هم نزد ماست). من بعد دیدن این سریال وقتی سخنرانی های امام رودر سی سال پیش گوش میدم انگار تازه دارم میشنوم و با یه نگاه بازتر حرفاشو درک میکنم تازه من جوونی هستم که با این افکار بزرگ شدم اما دشمنم رو اونطور که باید نمیشناختم. تازه وقتی این سریالو دیدم فهمیدم که منظور امام از گفتن" اسرائیل غده سرطانی است و باید از بین برود" چی بوده و این یه شعار عادی نبوده. حرفای امام بعد از سی چهل سال انقدر تازه اند که انگار پخش زنده ان. (من که همیشه وقتی تلویزیون سخنرانی امام رو میذاشت حوصله نداشتم گوشبدم چون چیزینمیفهمیدم و درک نمیکردم حالا با اشتیاق پای صحبتاش میشینم و درک میکنم و به وجد میام)
پس اصصصصلا مهم نیس که چرا اسمی از امام یا ایران نیومده چون سازنده بخشی از افکار انقلابی امام رو به ذهن مخاطب تزریق میکنه آرام و بی سروصدا. بدون اینکه نامی از ایران یا امام بیاره و این یکی از بزرگترین موفقیتهای سریاله. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |