کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشپزی سیاسی (بفرمائید شام)
۱۹:۲۸, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بدون شک خیلی از پدر و مادرها اگر متوجه بشوند در فضای مهد کودک یا مدرسه شخص یا اشخاصی فرزندانشان را با انواع مشروبات الکلی و روابط آزاد دختر و پسر آشنا می کند و آنها را به این امر تشویق می نماید؛ سریع عکس العمل نشان می دهند و سعی می کنند به هر نحوی که شده، جلوی این معضل گرفته شود.

به همین دلیل اشخاصی که در فکر ایجاد انحراف در اذهان این کودکان و نوجوانان معصوم هستند، راه حل موذیانه تری را در پیش گرفته اند که عبارت است از تزریق افکار انحرافی خودشان از طریق ایجاد جذابیت های سمعی و بصری، که از این طریق به اعماق قلب و مغز مخاطبشان نفوذ می کنند.

بر هیچ کس پوشیده نیست که اگر حرفی ناحق و ناپسند به صورت عریان بیان شود، اکثر قریب به اتفاق مردم، بنا به ندای فطرت خود در مقابل آن ایستادگی می کنند. بنابراین مزدوران شیطان همواره می کوشند سخن ناحق خود را با لباسی دلفریب و آراسته و افزودن اندکی چاشنی حق به ساده لوحان بفروشند.

[تصویر: rohst.jpg]

به عنوان مثال یک مسابقه ی آشپزی ترتیب می دهند و در کنار آن به عنوان دسر، مشروبات الکلی را سرو می کنند و همچنین انواع پوشش ها و آرایش های زننده را در این برنامه به نمایش می گذارند. حال این هوش و ذکاوت مادر خانه است که سبک و سنگین نماید و ببیند، آیا ارزش دارد برای یاد گرفتن چند نوع غذا- که با خرید یک کتاب یا سی دی مفید حاصل می شود- دیده ها و در نتیجه؛ قلب و افکار فرزند خویش را منحرف سازد.

در کنار این مورد اضافه کنید کارتون هایی را که روابط آزاد دختر و پسر در آن موج می زند و محال است دختری شایسته باشد اما به صورت مخفیانه و دور از چشم والدین برای خود معشوقه ای نداشته باشد. خیلی از مادرها ذوق می کنند از اینکه فرزندانشان چندین ساعت مقابل صفحه ی تلویزیون مات و مبهوت به سر می برند و مزاحم کار آنها نمی شوند. غافل از اینکه این کودکان به جای تربیت تحت نظر مادرشان؛ با الگوهای ماهواره ای تربیت می شوند و چندین برابر وقتی را که مادر در کودکی صرف تربیت آنها نکرده است، در بزرگسالی با انواع مشکلات روحی و جسمی که به آن دچار گشته اند، از مادر و اطرافیان خود می گیرند و اینجاست که به قول معروف: پشیمانی دیگر سودی ندارد.

منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، mohammad008 ، rajaby ، shafagh_mah ، janali ، بیداری12 ، Braveheart ، MAHDI59 ، am_po ، محمداحسان ، توبه ، ضدایلو ، MohammadMeraj ، در جستجوی سختی ، درست پسند

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۱, ۲۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۲ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۵)mdm نوشته است:  سلام دوست عزیز
از نقدتون ممنونم.اما یکی دو نکته به نظرم میرسه که باید خدمتتون عرض کنم.
اول اینکه ما(لا اقل من به شخصه) وقتی میایم درباره یک برنامه قضاوت میکنیم نظر خودمون رو میگیم و به مردم نمیگیم که تماشانکنند بلکه بادید بازتر به قضیه نگاه کنند.قطعا انگلیسی ها عاشق ما نیستند که بیایند برای ما برنامه بسازند و مسلما هدفی پشت برنامه است.
این حرفتون مثله این میمونه که من یه مقاله بلند بالا از مضرات و دلایل حرامی مشروب بنویسم و بدم دست مردم، یعد هم فروش مشرویات رو در جامعه آزاد کنم و بگم مردم عزیز با دید بازتر نگا کنید، این همه حرف زدم که نرید مسکر یخوربد...
در ضمن حالا بنده که فقط اسما جز بچه ها بیداری اندیشه ام اما تالار به خون شهید مطهر شده پس باید الگو باشه واسه مردم.
میدونید اولین اتفاقی که بعد از این همه نقد های اساتید گرامی بین من بچه آمه میافته چیه؟ یا میرم فیلم هاشونو میبینم یا در به در دنبال نماد میگردم. اینو نمیدونید که «الإنسانُ حریصٌ علی ما مُنِع» اگه مردم رفتن دیدن بعد عقایدشون متزلزل شد چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضدایلو ، در جستجوی سختی
۱۶:۴۲, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12

پس شما میگویید که چه کار کنیم؟ دست روی دست بگذاریم که دشمن هدفش را پیش میبرد اگر هم نقد کنیم که از نظر شما باعث اشاعه اش میشویم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضدایلو
۱۷:۲۰, ۳۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۲ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #13
آواتار
باید نقد کنیم، نقد یعنی اول توضیح بدیم بَده، و بعد هر بدی ای رو که میگیم دلیلش رو هم بیاریم دقیقا بعدش. در ضمن نقد کنیم نه اونقدر با آب و تاب که مردم برن طرفشSmile
ببنید تایم هم میدیم به مردم

(۱۸/تیر/۹۰ ۱۹:۴۵)=' نوشته است:برنامه ی بفرمایید شام!
از شبکه ی من و تو که هر هفته از شنبه تا سه شنبه پخش می شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: lpsl ، EMPERATOR ، ضدایلو
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا