|
>>1433<<
|
|
۱۷:۳۹, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
>>1433<<
بنام خدا دوستان و برادران یک موضوعی هست که باید متذکر شوم به این تاریخ دقت کنید شنبه 22 بهمن(ماه 11) 1390 | Saturday 11 February 2012 | السبت 18 ربيع الاول 1433 که سی و سومین جشن پیروزی انقلاب اسلامی هست و در این زمان چهل و چهارمین رئیس جمهور امریکا بر روی کار است در اینکه دشمن قصد ماسونی نشان دادن دست آورد های مردم و انقلاب مان است شکی نیست از این مقاله دیدن فرمایید این خصوصیت عمده ی دجال است ( دجال یعنی شخص مدعی و فریبنده) اما چیزی که در این میان اهمیت دارد این موقعیت نمادینی است که در سال 2012 روی می دهد یک سوال دارم اگر شما فراماسون بودید این موقعیت را از دست می دادید؟ (شرمنده )دوستان و همسنگران عزیز بیایید هوشیار و بینا باشیم و مراقب دست آورد و ثمره ی خون شهدا باشیم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۷, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲:۴۹ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
از نظر شما خنده داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا تو منو چجوری شناختی از روی یه پست که میگی من خدارو قبول ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۵۲, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۳:۴۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
* من طعنه به فرد خاصی نزدم*
کی فردا میدونه زندس یا مرده؟ جز خدا.خدا خدا . فردا هم نه. از 5 دقیقه دیگه ات صحبت کن . چه اتفاقی میخواد بیفته؟ بجای این همه پیش بینی بهتر نیست به کارتون سر و سامون بدید؟ به فقیری کمک کنید؟ برای مردگان دعای آمرزش کنید و برای ساختن زندگیتون تلاش کنید؟ اینو میدونستید خدا برای روزی که بیهوده تلف بشه هرگز آدم رو نمی بخشه. خنده دار که نه ... گریه آور هم هست. میخواستم اینجا جواب بدم بعد کپی پیست کردم تو یه ارسال جدید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9242.html |
|||
|
|
۵:۵۶, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۶:۰۹ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شما خیلی رویایی فکر میکنید دوست عزیز من
کار درست این نیست که فقط گریه کنیمو دستامونو رو به اسمون بگیریمو سعادت خویشمونو بعد از ظهور امام زمان بدونیم میدونستی که وسط کار کردن بمیری شهیدی ؟ شما نمیخواد بگین امام زمان ظهور کن شما بگو خدایا منو به یه مرحله ای برسون تا قلبم بگه ظهور نزدیک است معلوم نیست چه انسانی هستی که اینقدر خیال میکنی همین فردا امکان نداره امام زمان ظهور کنه اون بحثی که من کردم علم اموزی بود هم به من و هم به شما و اون حرفی که شما زدی معنیی داشت به نام (خفه شو محمد 667) و اینکه بگیم قدرت خداوند اعوذوبالله رفت زیر سوال یعنی چی ؟ ![]() ![]() تو علم هست که گیاه خودش رشد میکنه داداش گلم و خداوند در رشد گیاه هیچ نقشی نداره حالا این دلیل میشه به عظمت خدا شک کنیم ؟؟؟ نخیر بلکه باید از دید فلسفه نگاه کنیم
|
|||
|
۶:۳۱, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد میکنم این مستند رو ببینید دوستان : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-88...l#pid61666 |
|||
|
۱۸:۱۴, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:روزنامه خراسان نوشت: |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اونا با این همه که میگیم فراماسوننو ویا کافرن مطمئن باش موقعیتاشونو از دست نمیدن.ما باید مراقب باشیم که مثلا مسلمانیم وادعای با خدا بودن داریم موقعیتامونو نسوزونیم.این جمع وتفریقهایی که شما انجام دادید هیچ دردی از ما دوا نمیکنه.حالا توی اون تاریخ نشد یک وقت دیگه کاراشونو انجام میدن.ما باید برای هر زمانی خودمونو آماده کنیم نه فقط اون موقعی که شما فرمودید.پس باید به جای اینکه هی بشینیم و بی اندازه وزیاد از حد به کار فراماسونا کار داشته باشیم به خودمون برسیم وخودمونو آماده تر کنیم.(تورو خدا نگید که باید دشمن شناسی داشته باشیم.درسته باید داشته باشیم ولی به اندازه.نه با این جمع وتفریقهای بیهوده)
|
|||
|
۲۱:۱۱, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ما که کلاشینکفمون همیشه ضامنش کشیدست. بنده پوتینامونم سفت سفته.
فقط میمونه وصیت نامه... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

نخیر بلکه باید از دید فلسفه نگاه کنیم