کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انحرافات موجود در عزاداری ها
۲۰:۱۵, ۲۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲:۴۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
عکس هایی که در زیر می بینید مربوط به عاشورای امسال می باشد. این عکسها را من در طول فقط چند ساعت و فقط در یک محوطه عکاسی کرده ام.

[تصویر: 69884169.jpg]
هنگام نماز ظهر عاشورا، جمعیتی که در در صفوف نماز هستند، نسبت به جمعیت انتهای تصویر و خیلی های دیگه که دیده نمی شوند، کمتر هستند.

[تصویر: 37186365.jpg]
مانند این تصویر بسیار زیاد است. خیلی از زنجیر زنان ، سینه زنان و ... لباس هایی می پوشند که تصاویر خوانندگان و بازیگران غربی روی آن نقش بسته است.

[تصویر: 99721779.jpg]
فضای مراسم عزاداری و بین دسته ها پر بود از این بادکنکهای رنگی و جورواجور. انگار مردم با بچه هاشون میرن ورزشگاه.

[تصویر: 16658466.jpg]
از طوق که دیگه نگو و نپرس. اینکه ریشه اصلی اون یک انحراف است و نماد صلیب که توسط انگلیس در مراسم محرم تزریق شده. البته یک صلیب سر و ته. و اشکال که روی اون نقش بسته اصلا مناسب و در خور امام حسین نیست. جای بحث خیلی داره.

[تصویر: 86770362.jpg]
استفاده از لوله پلاستیکی آب بجای میله چوبی پرچم.

[تصویر: 13520317.jpg]
باز هم طوق و این هم یک جور نذر و توسل!!!

[تصویر: 79637463.jpg]
بازهم طوق و ...

[تصویر: 86871711.jpg]
کندن پوست صورت بوسیله ناخن. توی شهر ما قمه زنی نمی کنن.

[تصویر: 35684871.jpg]
بدون شرح

[تصویر: 24621190.jpg]
اینار یک کشتی کج کار روی لباس عزادار نوجوان

البته اشکال و انحراف خیلی خیلی بیشتر از این چند تا عکس ساده است. بعضی از آنها جوری هست که به فکر هیچکس نمی رسه. مثلا بعضی از "سخنرانی ها، نوحه سرایی ها، نمایشگاه ها، جلاسات و ..."

.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، مسافر ، parisan ، MAHDI59 ، یکدوست ، oO DaViD Oo ، mosafer ، جوینده حق ، خاک ، bamzi64 ، mabbaszadegan ، rahbin ، ياس ، parsa ، وحید الف ، hadi.ah ، bagheri4 ، عبدالرحمن ، help me ، رهگذر. ، یاســین
۱:۰۴, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
بدون شک خون مبارک سید شهدا در حادثه عاشورا آنچنان درخت اسلام را آبیاری کرد که هم در بعد اسلامی و هم در بعد ایمانی و هم در بعد اجتماعی تا قیام قیامت راه را برای طالبان روشن و نورانی ساخت. عاشورا نهضتی شد که از ورای نسل ها می گذرد و ندای آزادگی و غیرت را به گوش عالمیان می رساند. آنطورکه اکثر قیام ها، جنبش ها و ایستادگی مردم آزاده در کشورهای رنج کشیده، در قبال مستکبران و ظالمان عالم، با تاثی از حادثه عاشورا و قیام سرخ حسینی بود.
آیا دشمن، این را نمی داند؟ دشمن ما را به خوبی می شناسد. و اثر قیام امام حسین (علیه السلام) را در ما می بیند. پس شک نکنید آرزوی دشمن آنست که ما را از نهضت حسین جدا کند. خوب چطور می تواند اینکار را انجام دهد؟ راهش این است که مراسم زنده نگهداشتن عاشورا را از معنا تهی کند. راهش این است که بدعت هایی را وارد آن کند و پیام عاشورا را مهجور نماید. راهش این است که نهضت را از درون و به شکل نامحسوس و بدست عمال آگاه یا خودی های ناآگاه بپوساند. و متاسفانه در آب گل آلوده جهل ماست که دشمن تور پهن کرده و به صید خود مشغول است.
همرزمان بصیرت بصیرت بصیرت!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، جوینده حق ، ANTi666 ، وحید الف ، عبدالرحمن
۲:۳۷, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
یه خاطره بگم از محرم امسال خودم
در دسته ای در حال زنجیر زنی بودیم که مداح هم داشت مداحی میکرد
ناگهان در یکی از مصرع های روز تاسوعا گفت من عباس پرستم!!!!
و در مصرعی دیگر گفت اون مثل خداست!!!
دو مصرع که کفر محضند و بلند بلند جلوی اینهمه آدم داره میخونه
یه کلیپ وهابی ها درست کردن و پخش کردن تو دانشگاههای کشور که این ابرگاف ها رو توش ریختن و میگن شیعه اینه !!!!
من همونجا رفتم پیش مسؤل هیئت و این مطالب رو گفتم ، خدا رو شکر بنده خدا هم آدم اهل منتقی بود تذکر داد و قول داد که جلوش گرفته بشه
اما مسئله اینجاس که این ابر غفلت ما و ابر خیانت دشمنان ما رو تا کی باید مسولین نبینند؟
به قول یکی از پست های saeed_kosar آمریکا 45 ملیون دلار خرج اشعار و تمهای مداحی ها کرده
شعار عاشورا رو از هیهات من ذله کردن قربون اوتن قد و بالات ابالفضل
بابا مسؤلین عذر میخوام چه غلطی دارن میکنن
و همه ما هم که این مسائل رو میبینیم مسولیم در حد توان تذکر بدیم و در رفعش بکوشیم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، جوینده حق ، مسافر ، وحید الف ، boghz ، پارسه ، عبدالرحمن ، meisamtiger ، aboutorab
۲:۵۶, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
ببین خوب معلومه تیپ هرچه خدا پسندانه تر باشه بهتر هست و ملاک رضای خداست
اما بین آمدن با این تیپ و نیامدن من آمدن رو ترجیح میدم چون امام حسین حر آفرینترین عنصر خلقت است .
اما عده ای به عمد اینکار رو میکنند که قصه ی اینها جداست ولی علم به اینکه اینها چه کسانی هستند رو حقیر ندارم
ولی ما با رفتارمون در درجه اول و با گفتارمون در درجه بعد باید امر به معروف و نهی از منکر کنیم و البته در این بین وظیفه مسولین بسیار سنگین تر است!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، oO DaViD Oo ، وحید الف ، عبدالرحمن
۱۶:۲۵, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5

متاسفانه عزاداری ها به انحراف رفته در جنوب تهران که گفته میشه با مرامتر و چه میدنوم از این حرف ها (من خودم بچه جنوب شهرم) اصلاًسر وضع بعضی ها افتضاح بود لباس سیاه هایی که عکس کشتی کج کار ها خواننده های مبتذل غربی و... خودنمایی میکرد تا چشم و هم چشمی این هیئت با این یکی هیئت که یکشون رو دیدم کاپشنش رو در اورد داد میزد که:حرف و حساب هیئت فلانی چیه بذار ببینم میخوان چه .... چی فکر کردن نه ما بهتر یم کار بعضی وقت ها به دعوای شدید و قمه کشی هم ممکنه برسه.
یا یکی میگفت علم و کتل ما بیشتر از شماهاست تیغه هاش بیشتر شما چی . نماز عاشورا هم که من فقط یکجا دیدم میخواستند نماز بخونن بقیه نه اصلا مثل اینکه جای دیگه بودند.قمه زنی هم که الحمدالله به قوت خودش باقی مانده و هرکی قمه بیشتر زده باشه یا خفن تر قمه بزنه روی همه رو کم کرده . من نمیدونم پس عزاداری برای امام حسین(علیه السلام) ، عزاداری برای زنده نگه داشتن نهضت حسینی و پیوند اون با انقلاب جهانی امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کجاست، چی شده چه بلایی سر عزاداری پاک و خالص امام حسین (علیه السلام) اومده. نمیدونم واقعا دیوانه شدم یکی به من بگه کمکم کنه از ما برای اصلاح این وضع چه کار یرمیاد که لااقل برای مراسم های بعدی خودمون رو اماده کنیم شاید تونستیم یه کاری کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad ، oO DaViD Oo ، وحید الف ، پارسه ، عبدالرحمن ، انتصـار
۱۶:۳۳, ۲۶/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۱۶:۳۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #6
آواتار
قمه زنی که گندش در اومده که کتابی دیدم که چطور انگلیس این انحراف رو وارد عزاداری ما کرد. به کل باطله اما متاسفانه عده ای همچنان به غلط میرن. مشکل اینجاست که فکر می کنن درست میرن.

اما دوستان حسینیه ها و گریه های نرم و اشک های ریز رو یادتون نره. من خودم شخصا چند سالی هست زنجیر نمی زنم و فقط توی حسینیه قاطی جمعیت سینه می زنم. قاطی جمعیتی که جلو و عقب بودن معنا نداره. کوچیک و بزرگ کنار هم هستن. رقابت و مسابقه ای در کار نیست. یک دستی یا دو دستی زدن ارزش نیست. کسی برای نگاه مردم و زنان عزاداری نمی کنه. کسانی برای گرم بودن و برتر بودن مجلسشون نسبت به سایر مجالس، عزاداری و گریه نمی کنه. جایی که مرثیه خونده میشه و اشکها ریخته میشه نه اشعاری که اصلا بعضا نمی فهمی چی میخواد بگه.
جاییکه وقتی نام حسین رو می برن اشک بچه، جوون و پیر و آدمهای ساده دل سرازیر میشه. خداییش خیلی دیدن این آدمها لذت بخشه. بماند که در سینه زنی و مداحی هم انحرافاتی هست اما اکثرا اینطور نیستن.
آدم بهتره جایی بره که موضوعات منحرف کننده کمتر باشه. خیابون در روز با این اوضاع جامعه خیلی معنویتی نداره برعکس حسینیه ها. البته هر کس خودش باید ببینه کجا براش بهتره.

به هر حال حب حسین علیه السلام دامن خیلی ها رو گرفته و باید شاکر بود و امیدوار.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad ، oO DaViD Oo ، جوینده حق ، rahbin ، Seyed Mohsen ، وحید الف ، mohammad790 ، عبدالرحمن
۱۶:۵۲, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #7

بیداری اندیشه جان کار صحیح کار شماست برادر عزاداری باید به خاطر عشق باشد والسلام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، oO DaViD Oo ، وحید الف ، عبدالرحمن
۱۸:۳۷, ۲۶/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۱۸:۳۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #8

احساس نمی کنید یکمی تند رفتید؟
انگلیس و مردم رو مقصر دونستن خیلی دیگه از واقع بینی بدوره.انگلیس که سالهاست وظیفه اختلاف و تفرقه خودش رو انجام میده
مردم هم که نیاز به هدایت دارن

پارسال که یکمی دولت خواست وارد بشه و جلوی انحرافات رو بگیره خبرش بهتون نرسید چه غوغایی شد؟
یا برادرانی که اینجا نظر دادند از فتاوا مطلع نیستن یا شاید به نفعشون نبوده که به اونها اشاره کنن.حالا قمه زنی که جای خود داره ولی علم و علامت به شدت توسط برخی مراجع معروف تایید شده و به خاطر همین امکان نداره بشه جلوی علم کشی رو گرفت

فتاوا در مورد قمه زنی:
متن سوال:
با سلام محضر عالم بزرگوار
با توجه به نزدیکی ایام محرم و نفوذ برخی عقاید روشنفکری به فضای عزاداری امام حسین (علیه السلام) بر آن شدم تا نظر جنابعالی را پیرامون برهنه سینه زدن و قمه زنی را جویا شویم.

پاسخ آیت الله روحانی
بسمه تعالی

سینه زدن و قمه زدن از شعائر حسینی است و از امور می باشد،که بقاء اسلام به واسطه آنهاست قمه زدن خیلی با ارزش است و من نمیدانم مقدار خوبی انرا بیان کنم.

پاسخ آيت الله گرامي
بسمه تعالي

برهنگي در برابر نامحرمان خوب نيست و بعقيده بعضي ها حرام است كه مرد در جايي كه زن نامحرم نگاه مي كند برهنه شود براي سينه زدن.
امامان ما قمه نزدند ولي حرام نمي دانم

پاسخ آیت الله یوسف صانعی
باعرض سلام؛

ج1- جايز است، و جهتي براي عدم جواز در مفروض سؤال نيست.

ج2- هر نحو عزاداري سيدالشهدا حضرت اباعبدالله كه افراط و هتك مقام شهادت و امامت در آن نباشد، و در مسير پيدايش راه پيروي از آن وجود مقدس باشد، جايز است; و حسب فرموده امام امت(قدس سره) عزاداري سنّتي، مانعي ندارد و نبايد راه هاي جديدي كه منشأ حرف و حديث است، انتخاب نمود كما اينكه اگر اعمال ذكر شده، به خاطر تحت تأثير موعظه و ذكر مصيبت باشد، نه از اول امر، قطعاً مانعي ندارد.

ضمنا آيت الله سيد صادق شيرازي هم این عمل را (مشهور استحباب ) می داند...
به هر حال تا سر موضوع به این آشکاری افرادی هستند که آن را مجاز می دانند نباید از مردم انتظار زیادی داشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید الف ، aboutorab
۱۸:۳۸, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
با این اوصاف هر کاری که ما بعنوان عزاداری انجام بدیم، غلطه. از قمه زنی که از همه تابلوتره تا به قول شما زنجیر زنی و سینه زنی.
پس همه دسته ای عزاداری که سنج و طبل و بلندگو و ... دارن هم همه اشتباه می کنند.
واقعا باید چه کرد؟
از کجا شروع کنیم؟
به نظر شما این همه آدم چطور باید عزاداری کنن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید الف ، عبدالرحمن
۲۰:۴۱, ۲۶/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲۰:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #10
آواتار
محمد جان چرا فقط نیمه خالی رو نگاه می کنین؟ البته اونقدر عزاداری برای امام حسین علیه السلام ارزش داره و محبوب خداست که حتی ریاکارها رو هم بی نصیب نمیگذارن.
اما ما هستیم و معرفت و اخلاص خودمون دیگه.
کسانی هستن که با اخلاص زنجیر می زنن. پیرمردانی بودن که انتهای صف می رفتن کنار نوجوانان زنجیر می زدن اما کسانی هم بودند که چون جوانی جلو اونها می اومد قهر می کردن و می گفتن ما دیگه نمی ریم این هیئت زنجیر بزنیم چون احترام بزرگتر رو رعایت نمی کنن. این یعنی چی؟ پس می بینین که به نیت خود فرد مربوطه. نه اینکه زنجیر زدن بی فایده باشه. اصلا. من چنین حرفی نزدم. من گفتم چون شخصا اخلاص داشتن در عزاداری در زنجیر زدن برای من سخت بود و گریه رو ترجیح می دادم تصمیم گرفتم رو به مرثیه خوانی و سینه زنی بیارم اما ممکنه کسی باشه که با زنجیرزنی بیشتر حال حسینی پیدا کنه. تشخیصش خیلی سخت نیست. خود من دیدم اکثر جوانها میگذاشتن جای شلوغ مثلا دو زنجیری می زدن و جای خلوت یه زنجیری. این یعنی من دو زنجیری می زنم برای رضای مردم. کجاست جای امام حسین علیه السلام؟ یا بعضی طبل زن ها هم متاسفانه زنجیرزنی رو با صحنه کنسرت اشتباه می گیرن.
اما اینها هیچکدوم ربطی به خود ما نداره و به نیت خود ما بستگی داره.
اما نباید این نکته مهم یادمون بره که ائمه تاکید بسیار بسیار زیادی بر اشک ریختن دارند اگر چه ما نفهمیم چرا. اشک ریختن در هیئت های زنجیرزنی کمتر پیش میاد... اگرچه حضور مردم در خیابانها هم برای زنده نگهداشتن یاد امام حسین علیه السلام و چهره شهر در ایام محرم هم کار با ارزشی هست.
می بینید همه چیز به نگاه و نیت ما بستگی داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، علی 110 ، parsa ، وحید الف ، پارسه ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا