|
انحرافات موجود در عزاداری ها
|
|
۲۰:۱۵, ۲۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲:۴۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عکس هایی که در زیر می بینید مربوط به عاشورای امسال می باشد. این عکسها را من در طول فقط چند ساعت و فقط در یک محوطه عکاسی کرده ام.
![]() هنگام نماز ظهر عاشورا، جمعیتی که در در صفوف نماز هستند، نسبت به جمعیت انتهای تصویر و خیلی های دیگه که دیده نمی شوند، کمتر هستند. ![]() مانند این تصویر بسیار زیاد است. خیلی از زنجیر زنان ، سینه زنان و ... لباس هایی می پوشند که تصاویر خوانندگان و بازیگران غربی روی آن نقش بسته است. ![]() فضای مراسم عزاداری و بین دسته ها پر بود از این بادکنکهای رنگی و جورواجور. انگار مردم با بچه هاشون میرن ورزشگاه. ![]() از طوق که دیگه نگو و نپرس. اینکه ریشه اصلی اون یک انحراف است و نماد صلیب که توسط انگلیس در مراسم محرم تزریق شده. البته یک صلیب سر و ته. و اشکال که روی اون نقش بسته اصلا مناسب و در خور امام حسین نیست. جای بحث خیلی داره. ![]() استفاده از لوله پلاستیکی آب بجای میله چوبی پرچم. ![]() باز هم طوق و این هم یک جور نذر و توسل!!! ![]() بازهم طوق و ... ![]() کندن پوست صورت بوسیله ناخن. توی شهر ما قمه زنی نمی کنن. ![]() بدون شرح ![]() اینار یک کشتی کج کار روی لباس عزادار نوجوان البته اشکال و انحراف خیلی خیلی بیشتر از این چند تا عکس ساده است. بعضی از آنها جوری هست که به فکر هیچکس نمی رسه. مثلا بعضی از "سخنرانی ها، نوحه سرایی ها، نمایشگاه ها، جلاسات و ..." . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۹, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
به نظر من میشه دسته ها به یک صورت دیگه بیرون بیان و این حالت رو که به صورت دو صف موازی هست رو نداشته باشن
به نظرم بهتره توی همون روزهای تاسوعا و عاشورا که همه ی جاها تعطیله مردم دسته راه بندازن و اگر بشه چیزی شبیه عزاداری مردم خوب زنجان داشته باشیم که شبیه راهپیمایی هست و همه یک صدا یک ذکر رو میگن خیلی حرکت زیباتر و مخلصانه تر باشه |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همهء دوستان
بحث انحرافات در عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) گسترده تر از بحث کوچک قمه زنی است....ای کاش میشد مظلومیت مولا حسین ابن علی (علیه السلام) را در بین مراسم عزاداری که ما شیعه ها برای آن حضرت برگذار میکنیم،با قلم یا سخن توصیف کرد. آیا تا بحال ای خواهر و برادر شیعهء من به این مسئله فکر کردید؟ روز قبل از عاشورا....تکیه ء نزدیک منزل محدوده ای را به عنوان به تصویر کشیدن صحنه روز عاشورا تدارک دیده بود که توصیف آن منظره قلبم را به درد می آورد...و تصور کنید بادیدنش چه حالی داشتم!!! چند چوب کوتاه که نماد نیزه بود....وچند توپ پلاستیکی که نماد سر بریده بود...وبا پارچهءسفید و چفیه های سیاه و سفید وسر بند یازهرا(سلام الله علیها)و.....پوشش داده شده بودند.چوبها یا به اصطلاح نیزه ها در زمینی که با رنگ قرمز رنگ شده بود فرو شده بودند.ودر اطراف انها خیمه هایی برای آتش زدن و اجرای نمایش در روز عاشورا تدارک دیده شده بود... خلاصه مطلب را عرض کنم....وقتی چنین بی احترامی را نسبت به جدم که در حد غلام درگاه آن بزرگوار هم نیستم،دیدم..... بر مظلومیت ادامه دار آن حضرت بخصوص در فرهنگ من ِ شیعه ،از درد گریستم... برادر و خواهر شیعهء من :آیا تا بحال به این مسائل توجه کرده اید؟ آیا مولای بزرگوار ما که سلام خدا بر او و فرزندان بزرگوارش باد در میان ما شیعه ها، مظلوم نیست؟ التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۸۹ ۲۱:۰۱)بیداری اندیشه نوشته است: دوست عزیز متاسفانه بنده اطلاع دارم اما شما نظر علمای بزرگ رو ببینید: عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
۱۵:۱۴, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :راستش یه چند روزیه که بحث ها بر سر اتفاقات اتوبان شهید بابایی بالا گرفته و روزی نیست که یه خبرگزاری در موردش مطلبی منتشر نکنن . کاری به اصل موضوع ندارم . اما امروز که داشتم بعضی از مطالب رو میخوندم ، برخورد کردم به کلیپی که واقعا جای تأمل داره !!! خدائیش اصلا هدفم این نیست که بگم اتفاقات اتوبان شهید بابایی مشکلات ریشه ای داره . اما میخوام بگم که اینجور رفتارها در شأن یه مداح ، اونهم مثل ایشون نیست . تصاویر خودش گویای همه چیز هست : روضه حاج محمود کریمی منتظر نظرات دوستان هستم . خواهشا اتفاقات شب کذایی رو به این موضوع ربط ندین . نظر خودتون رو از این سبک روضه خوندن بگین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
۱۶:۱۶, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۶:۲۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم . . هر که از عشق تو دیوانه نشد عاقل نیست/عاقل آن است که از عشق تو دیوانه شود . . روضه خواندن آیت الله حکیم(رحمت الله علیه) رو دیدی شما؟؟؟؟؟؟؟ مرجع بودن ایشون.... در شان ایشون هم نبود.....!!؟! ایشون هم اشتباه میکرد .....!!؟!! برید ببینید که ایشون چه میکنه بالای منبر.....عمامه رو در میارن و خودشون رو میزنن.... . این چه حرفایی که میزنید!!!!!! شما این ماجرا رو شنیدی ؟؟؟؟؟ : . روزی علامه بحرالعلوم همراه برخی طلابش به استقبال دسته سینه زنی طویرج رفتند. در این حال بود که ناگهان علامه بحرالعلوم که مرجع تقلید بزرگی بهشمار میرفت عمامه و عبا را زمین گذاشت و با سر و پای برهنه میان جمعیت عزادار رفت و مثل سایر سینه زنها بر سر و سینه خود زد، شاگردانشان هر چه کردند تا مانع بروز احساسات ایشان شوند، ایشان قبول نمیکرد. شب همان روز وقتی یکی از شاگردانش از ایشان ماجرا را جویا شد، ایشان فرموده بودند: "وقتی به دسته سینهزنی رسیدم، دیدم حضرت بقیة الله امام زمان با سر و پای برهنه میان سینه زنها به سر و سینه میزنند و گریه میکنند، من هم نتوانستم طاقت بیاورم، پس در خدمت آن حضرت مشغول سینه زدن شدم." . . بله جای تامل دارد..... جای تامل دارد این حرف هایی که جدیدا زده میشه.... باید مراقب بود.... |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :بله . حق با شماست . جای تأمل داره . تعصبات بی انتهای ما واقعا جای تأمل داره . واقعا باید مراقب بود که به اسم هیئت و عزاداری هر عملی رو تائید نکنیم . دوست عزیزم : حرف شما زمانی درسته که به یکی این چیزا رو بگی که اصلا اهل اینجور محافل نباشه . اما این چیزایی که دارین میگین اصلا به بنده ی حقیر نمیخوره . تُف به ریا ! بنده ی حقیر و چند تا از رفقا دقیقا بعد از ماه رمضون درگیر تکمیل ساخت و ساز حسینیه مون بودیم . یعنی درست زمانی که هیچ هیئتی اصلا به فکر آماده کردن حسینیه اش نبود . روند کاریمون رو دوست عزیزم aboutrab در جریان هستن . تا شب اول محرم درگیر بودیم . بعد از اون ، 2 ماه محرم و صفر رو هر شب مراسم داشتیم . بنده ی حقیر زمان عزاداری ، جشن ، تولد ، عید نوروز و . . . دارم مداحی گوش میدم . توی مراسمات هم لخت میشم سینه میزنم . شما اینا رو به کسایی بگین که اهلش نباشه . قیاس شما قیاس کاملا اشتباهیه . شما آیت الله حکیم رو دارین با یه مداح مقایسه میکنین ؟ ایشون داشتن مقتل می خوندن که اون حال بهشون دست داد . علامه بحرالعلوم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دیده . شما ایشون رو دارین با مداح مقایسه میکنین ؟ شما اگه به رفتار مداح محترم دقت میکردین ، متوجه عرائض بنده میشدین . رفتار و ادبیات ایشون در شأن خودشون که هیچ ، در شأن مجلس امام حسین (علیه السلام) نیست . مثل اینکه دقت نکردین که ایشون گفتن « اگه نذارین اینو بگم ، همه تون رو بیرون میکنم » یا اینکه « نمی تونی ، برو بیرون » ! کشیدن موی سر پسرش بخاطر به زور گریه گرفتن از مستمع کار تائید شده ایه ؟ پاره کردن لباس پسرش به خاطر جریحه دار کردن روحیه مستمع کار درستیه ؟ شما فکر میکنین که خود پسرش اینکارش رو قبول داره ؟ دوست عزیز : بنده ی حقیر نه از روضه ایشون ایراد گرفتم و نه از مداحی ایشون . بنده تمام کلامم رفتار و ادبیات ایشون هستش که اصلا در شأن مجلس اباعبدالله (علیه السلام) نیست . حالا شما میخواید انگ بی دینی ، بی بصیرتی و یا هر لفظی که میخواید استفاده کنین ، به بنده ی حقیر بچسبونین . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول:بله . حق با شماست . جای تأمل داره . تعصبات بی انتهای ما واقعا جای تأمل داره . واقعا باید مراقب بود که به اسم هیئت و عزاداری هر عملی رو تائید نکنیم .متشکرم. شما به ما بگو متعصب... نقل قول:حرف شما زمانی درسته که به یکی این چیزا رو بگی که اصلا اهل اینجور محافل نباشه . اما این چیزایی که دارین میگین اصلا به بنده ی حقیر نمیخوره . تُف به ریا ! بنده ی حقیر و چند تا از رفقا دقیقا بعد از ماه رمضون درگیر تکمیل ساخت و ساز حسینیه مون بودیم . یعنی درست زمانی که هیچ هیئتی اصلا به فکر آماده کردن حسینیه اش نبود . روند کاریمون رو دوست عزیزم aboutrab در جریان هستن . تا شب اول محرم درگیر بودیم . بعد از اون ، 2 ماه محرم و صفر رو هر شب مراسم داشتیم . بنده ی حقیر زمان عزاداری ، جشن ، تولد ، عید نوروز و . . . دارم مداحی گوش میدم .خوب مگه من گفتم شما اهل این صحبت ها نیستی.... اصلا چه ربطی داره....!!!!!!!! . نقل قول: شما آیت الله حکیم رو دارین با یه مداح مقایسه میکنین ؟ ایشون داشتن مقتل می خوندن که اون حال بهشون دست داد . علامه بحرالعلوم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دیده . [/b]مگه ایشون داره چی می خونه؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشون هم داره مقتل می خونه و این حال بهش دست داده.... . نقل قول:مثل اینکه دقت نکردین که ایشون گفتن « اگه نذارین اینو بگم ، همه تون رو بیرون میکنم » یا اینکه « نمی تونی ، برو بیرون » ! کشیدن موی سر پسرش بخاطر به زور گریه گرفتن از مستمع کار تائید شده ایه ؟ پاره کردن لباس پسرش به خاطر جریحه دار کردن روحیه مستمع کار درستیه ؟ شما فکر میکنین که خود پسرش اینکارش رو قبول داره ؟خوب الحمدلله شما نیت ایشون رو هم تشخیص دادید....! فکر پسرش رو هم خوندی.....دم شما گرم..... ان شاالله برای این تهمتتون پاسخی در درگاه خدا هم داشته باشید..... . نقل قول: بنده تمام کلامم رفتار و ادبیات ایشون هستش که اصلا در شأن مجلس اباعبدالله (علیه السلام) نیستبله، در ماجراهایی که در پست قبل ینده نقل کردم،دقیقا همین موضوع مورد اشاره قرار گرفته،دوباره می توانید بخوانید.... . نقل قول: حالا شما میخواید انگ بی دینی ، بی بصیرتی و یا هر لفظی که میخواید استفاده کنین ، به بنده ی حقیر بچسبونین .بنده کلا هیچ توهینی به شما نکردم،پست من موجوده و میتونید دو باره بخونید..... البته شما خوب بنده رو مورد لطف قرار دادید.... . . کلا دم شما گرم..... موضوع روشنه....کاملا.... |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :اول از همه اینکه شما پاسخ سوال بنده رو ندادین که آیا رفتارهایی که ایشون توی این جلسه انجام دادن تائید شده هست یا نه ؟ ثانیا شما خودتون رو حق می دونین و بنده رو شخصی فرضی کردین که اومده این مداح رو تخریب کنه . این نشان از این داره که شما واقعا دارین متعصبانه برخورد میکنین . در ضمن بنده ی حقیر هیچ توهینی به شما نکردم . نمیدونم چرا توی تالار باب شده تا در مورد موضوعی بحثی صورت میگیره ، یکی پیدا میشه میگه شما توهین کردین . آخه بنده کجا توهین کردم ، مسلمون ؟ بنده طرف صحبتم نه ایشون که بعضی مداحاست که از این شیوه ها برای به زور گریه گرفتن استفاده میکنن . شما به جای اینکه به کنایه صحبت کنین ، مستقیما بفرمائین منظورتون از « موضوع روشنه . . . کاملا . . . » چیه ؟ ربط شرح حال بنده در جواب شما اینه که شما یه جوری میگی این چه حرفیه که میزنید که انگار ما بی دین هستیم !؟ خواهشا جواب سوال بنده رو بدین که بنده منتظر پاسخ شما هستم . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
۱۸:۳۵, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نقل قول:اول از همه اینکه شما پاسخ سوال بنده رو ندادین که آیا رفتارهایی که ایشون توی این جلسه انجام دادن تائید شده هست یا نه ؟بنده حرفم رو در ارسال اول گفتم.... در همان دو ماجرا.....درباره همان دو عالم....همون کافیه ... در ادامه هم شما گفتی اون عالم در حال خواندن مقتل از خود بی خود شد،که عرض کردم ایشون هم داشته مقتل می خونده... . نقل قول:ثانیا شما خودتون رو حق می دونین و بنده رو شخصی فرضی کردین که اومده این مداح رو تخریب کنه . این نشان از این داره که شما واقعا دارین متعصبانه برخورد میکنین . در ضمن بنده ی حقیر هیچ توهینی به شما نکردم . نمیدونم چرا توی تالار باب شده تا در مورد موضوعی بحثی صورت میگیره ، یکی پیدا میشه میگه شما توهین کردین . آخه بنده کجا توهین کردم ، مسلمون ؟شما گویا کلا خوب فکر مردم رو می خونی عزیز جان.... من کی چنین فرضی کردم!!! عجیبه واقعا،شما ارسال خودت رو بخون....شما گفتی : نقل قول:حالا شما میخواید انگ بی دینی ، بی بصیرتی و یا هر لفظی که میخواید استفاده کنین ، به بنده ی حقیر بچسبونین .بنده هم گفتم چنین نکردم.... شما فکر کردی توهین کردیم ما....که اینطور نبوده و نیست.... . نقل قول:بنده طرف صحبتم نه ایشون که بعضی مداحاست که از این شیوه ها برای به زور گریه گرفتن استفاده میکنن . شما به جای اینکه به کنایه صحبت کنین ، مستقیما بفرمائین منظورتون از « موضوع روشنه . . . کاملا . . . » چیه ؟شما بهتره مواضع خودت رو مرور کنی..... شما دقیقا گفتی که ایشون ، و روی صحبت شما هم دقیقا ایشون بود: نقل قول:کشیدن موی سر پسرش بخاطر به زور گریه گرفتن از مستمع کار تائید شده ایه. نقل قول:ربط شرح حال بنده در جواب شما اینه که شما یه جوری میگی این چه حرفیه که میزنید که انگار ما بی دین هستیم !؟این برداشت اشتباه شماست.... . نقل قول:خواهشا جواب سوال بنده رو بدین که بنده منتظر پاسخ شما هستم . . .جواب همانی است که عرض شد؛ در ماجرای همان دو عالم.... دیگر خودتان می دانید و انصافتون.... . موفق باشی برادر... |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :بحث ما بحثی ست بی پایان ! حلال کنین . . . موفق باشید . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 69884169.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/69884169.jpg)
![[تصویر: 37186365.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/37186365.jpg)
![[تصویر: 99721779.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/99721779.jpg)
![[تصویر: 16658466.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/16658466.jpg)
![[تصویر: 86770362.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/86770362.jpg)
![[تصویر: 13520317.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/13520317.jpg)
![[تصویر: 79637463.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/79637463.jpg)
![[تصویر: 86871711.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/86871711.jpg)
![[تصویر: 35684871.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/35684871.jpg)
![[تصویر: 24621190.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/24621190.jpg)