کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
۹:۵۹, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

فرض کن ، یک دانشمند ژاپنی به ایران آمده است و این دانشمند شخصی فوق العاده منطقی

و استدلالی است و هر حرفی را هم نمی پذیرد مگر اینکه برایش قاطعانه ثابت شود !

شما که مسلمانی ناب هستید با او از موجوداتی همچون اجنه و شیطان صحبت می کنید ، اما

او نمی پذیرد ، زیرا تنها دلیل شما اینست که اسم جن در قرآن و روایات آمده است ، و هیچ دلیل دیگری

هم ندارید !

پس شما چگونه وجود موجودات قائم به ذاتی ( و نه انتزاعی) ، همچون جن و شیطان را برای او اثبات می کنید !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
دوست گرامی
شما دونفر یعنی اون جناب آسیمو دفعه اولتون نیست که با همه چی مخالفت میکنید!!من بقیه تاپیکهاتون تو قسمتهای دیگر رو هم دیدیم و خواندم و اینطور برداشت میشه که به موازات هم جلو میروید تا جایی برسید که دیگه کسی نتونه بهتون جواب بده....
دوستانه عرض میکنم اینکه من گفتم حوصلشو ندارم و در تخصص من نیست چون واقعا نیست. شما که قرآن رو قبول ندارید اون یکی هم که میگه با قرآن کاری نداشته باشید، پس چی کار کنیم ؟ !!!خود جن رو احضار کنیم تا ایشان بپذیرن.
وارد چنین بحثهایی شدن جز حیله های شیطانی و ایجاد دشمنی و عصبانیت بقیه چیزی به همراه نداره.
حالا که ما مسلمانان به دین خود آگاه نیستیم که ما این رو نگفتیم ،بلکه منظور این بود که ما در راه آموزش و یادگیری هستیم و فردی که هنوز به کل موضوعات اشراف ندارد نمیتواند حق مطلب را تمام و کمال ادا کند، شما با دین خودتون اثبات کنید. بعد سوال دیگه اینکه دین ایشون چیه که خدا رو شکر به ارث نبرده دیندار شدند؟!!
اگر مسلمان هستند چطور شد که قرآن رو کنار زدند تا به ژاپنیه جن رو اثبات کنن؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Reza2035 ، mofa
۱۶:۰۸, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۴/تیر/۹۰ ۲۰:۱۰)rahbar نوشته است:  
(۲۳/تیر/۹۰ ۲۰:۰۷)مجید121 نوشته است:  سلام جناب rahbar .... فرمودید که :

اما گفتم سندی در مورد وجود جن وجود نداره.
قرآن هم خوندم (احتمالا بیشتر از شما هم خوندم).
... و قرآن تنها برای کسانی که بهش اعتقاد دارند سند هست

من هم برای همین پرسیدم .... خودتون فرمودین که قرآن برای کسانی که بهش اعتقاد دارند سند است .... من سوالم برای این بود که اگر شما به قرآن اعتقاد دارید که برای شما سند است و اگر ندارین مسیر بحث چیز دیگری است .
یک سوال هم دارم که خواهش میکنم جوابشو بگین :
از کجا فهمیدین بیشتر از من قرآن خوندین؟
باز هم سلام جناب مجید،
این نوشته شما را از تاپیک سفر در زمان آوردم، تا در اینجا پاسخگو باشم.

بنده سعی نمودم تا در این فروم از بحث مذهبی دوری جویم. بیشتر هدفم بحث های سیاسی بود (و کمی متفرقه).
اما گاهی اجبار پیش میاید. (دلم نمی خواست در این فروم این ها را بگویم، چون سرآغاز بحث های دیگر خواهد شد). بهرحال....

1. نخیر. بنده به الهی بودن قرآن اعتقادی ندارم.
2. در مورد سوال دوم هم، خوب، من گفتم «احتمالا». شاید هم واقعا بیشتر نخوانده باشم.
روزگار جوانی دینم را دوست داشتم، و تلاوت قرآن را.
بهرحال از غیب خبر ندارم. ببخشید اگر منظورم را بد رساندم.

اما موضوع اصلی در ارتباط با اینکه قرآن سندیت ندارد، برای اینست که قرآن خود موضوع جن و شیطان و روح و ... را اثبات نمی کند (و تنها ار آنها سخن می گوید). بلکه بایستی به دلایل دیگری به صحیح بودن (و الهی بودن) آن ایمان بیاورید، و سپس وجود آن موجودات را بواسطه بپذیرید.

سلام .... اینکه با صراحت و بدون نفاق گفته اید که به الهی بودن قرآن اعتقادی ندارید خالی از ارزش نیست ، چرا که نفاق از کفر هم ناپسندتر است . اگر اجازه دهید سوال دیگری هم دارم : به وجود خدا چطور؟ اعتقادی دارید ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa
۱۶:۳۱, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۳۳ توسط rahbar.)
شماره ارسال: #23

(۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۰۸)مجید121 نوشته است:  سلام .... اینکه با صراحت و بدون نفاق گفته اید که به الهی بودن قرآن اعتقادی ندارید خالی از ارزش نیست ، چرا که نفاق از کفر هم ناپسندتر است . اگر اجازه دهید سوال دیگری هم دارم : به وجود خدا چطور؟ اعتقادی دارید ؟

سلام،
من نمی دونم تقصیر از من هست یا بد شانسی شما.
دیشب دوستان در تاپیک دیگری، همین سوال رو از من پرسیدند، و بنده و جناب مهرداد رو دعوت به مناظره کردند. البته من چون دیدم کاربران حاشیه ای در آن تاپیک زیاد هستند، شرایطی رو قرار دادم که پاسخی نگرفتم.

حالا نمی دونم جواب شما را در همین جا بدهم، یا باز به تاپیک دیگری نقل مکان کنیم.

به هر حال، برای اینکه سوال شما را بی پاسخ نگذاشته باشم،
می گویم که من یک ندانم گرا (اگنوستیک) هستم.

------------------
در مورد نفاق گفتید.
متأسفانه در جامعه ای که اظهار عقیده شما را مهدور الدم می نماید، نبایستی آنچنان انتظار یک رویی داشته باشید. امیدوارم شرایط بهتر شود، آنچنان که دارد می شود.
۱۷:۰۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
بله گرامی من بودم.
اما شما آن نوشته من را کوت گرفته بودید، اما پاسخ را به مطلب دیگری داده بودید.

خوب چنانچه تخصص و حوصله ای ندارید، بحث را برای کارشناسش بگذارید.
می دانید، اینگونه می شود که مخالفان (از جمله من در پستی دیگر) می گویند مسلمانان در مورد دین خود مطلع نیستند.
و یا به قول جناب آسیمو، دین را تنها به ارث برده اند.

ما مسلمانیم..برای حقانیت پیامبر و دینمون خدا معجزه ای قرار داد ..قرآن
شاید مسیحیان سخن گفتن حضرت عیسی (علیه السلام) یا احیاء کردن جسم مردگان رو معجزه بیارن..
یهودیان اژدها شدن عصا و شکافته شدن دریا و..
...
...
اما ما مسلمانیم...قرآن معجزه دین ماست.. وآخرین و بزرگترین اعجاز
قرآن راه هدایت بشریست....اولین شفیع روز جزا...شما هنوز نمیدونید قرآن سخن مستقیم خداست با بنده هاش؟؟؟
ما نماز میخونیم به چندین دلیل..یه دلیلشم اینه که بنده مستقیم با خدای خودش صحبت میکنه..
به یقین مسلمانان از تمامی اعجاز قرآن آگاهی ندارن..نمیتونن درکش کنن..نمیتونن همشو بفهمن..چون عقل ما ناقصه...ما کامل نیستسم شما ادعا داری که اونقدر عاقلی که تمامی سخنان خداوند رو که در قرآن اومده میفهمی؟؟؟(اگه آره که دچار توهمی)هیچکس نمیتونه چنین ادعایی کنه جز اولیاء الهی که خداوند راز سخنانش رو براشون آشکار میکنه
اگه ما نمیتونیم رموز قرآن رو در بیاریم اشکال از ناقصی ماست نه سخنان الهی
در ضمن در جواب این تاپیک..اگه اون فرد دانشمند باشه پی به حقانیت الهی و کتاب الهی میبره..(لزومی به مسلمان شدنش نیست)همه که نمیتونن یهو همه ی اعتقادات تمام عمرشون رو بزارن کنار..(خودمم گاهی تو این مسئله میمونم..چرا اینجوریه..مثلا ما داریم از اقلیت ها یا اهل سنت.. یا مسیحی که با توسل به معصومین و شفیع قرار دادن معصومین و اولیاء الله..بخصوص امام حسین (علیه السلام )حاجتشون رو گرفتن..میان میگن هر چی داریم از شفاعت ایشون داریم اما مسلمان نمیشن..شیعه نمیشن..جالبه ها..نمیدونم دلیلش چیه ..من خودم به شخصه دیدم تو فامیل داریم همیشه مراسم امام حسین علیه السلام میاد ..میاد خدمتم میکنه..نذری امام حسین علیه السلام هم حتما باید بخوره...اما جزو اهل سنته..و البته ما واسه تمامی اینها احترام قائلیم..چون همه خدای واحد و یگانه رو میپرستیم..)
اون دانشمند دانشمند باشه پی به حقانیت کتاب الهی میبره..جنابان نمیبرید نبرید..چیزی که پاسخش تو قرآن به وضوح دیده میشه آدم عاقل جای دیگه دنبال جواب نمیگرده..نه اینکه جای دیگه نباشه..هست..اما منبع اصلی ما مسلمانان قرآنهSmile
فقط در کتاب الهی مسلمانان نیومده..با مطالعه تاریخ میتونه بفهمه این اسراییلی ها که دارن خودشون رو میکشن تا هم مسجد مارو خراب کنن و مقاصد شوم دیگه و اسرار حضرت سلیمان رو دریابن که چطور اجنه رو به خدمت خودش در آورده بود..میتونه پی به یه چیزایی ببره..یکم مطالعه تاریخ لازم داره..
شایدم دیگه تا الان جن دیده(شوخی)
وجود شیطان هم که یکی از دوستان شرح داد.. وجود روح که با اینکه نگفتین بگم که ژاپنی ها خودشون آخر روح شناسی ان..اعتقادات عجیب غریب زیادی در مورد روح دارن..از جمله سوزاندن مرده هاشون و ریختن خاکسترشون در جایی که مورد علاقه متوفی بوده تا روح متوفی در آرامش باشه...Dodgy
کسی که جویای حقیقت باشه خدا درهای علم روبه حقیقت رو واسش باز میکنه
کسی که در پی چیزی برضد حقانیت باشه و یکتایی خدا رو اعجاز الهی رو با نادانی خودش زیر سوال ببره.. خدا در ظلالت و گمراهی غرقش میکنه..
به دلتون رجوع کنید..فقط یه چیز بخواهید(هیچ ربطی به اینکه چه پیرو کدوم آیین هستین نداره..فقط خدارو بر حق بدونید)از خدا بخواهید حقیقت رو واستون آشکار کنه..با تمام وجودتون اینو بخواهید...جواب پیدا میشه..بجای اینکه از بنده ی ناقص خدا اینارو طلب کنید سوال رو از خدا بخواهید..از خدا بخواهید حقانیت رو نشونتون بده...خدا نشون میده..عاقل باشید درک میکنید و از شوق پاسخ خدا حال عجیبی بدست میارید...عاقل نباشید پاسخ خداوند رو درک نمی کنید..در واقع دنبال پاسخ در چیز غیر عاذی نگردید....خدا جوابش رو با آیت هاش جواب میگه...
یا حقAngelSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، mofa
۱۱:۲۳, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25

تمامی قوانین علمی (منظورم قوانین فیریکی از ابتدایی ترین آنها مثل قانون ارشمیدوس تا پیشرفته ترینشان مثل کوانتوم و نسبیت ) در مورد "ماده" صحبت می کنند. ولی موجودی مثل "جن" موجودی مادی نیست که بتوان بصورت علمی وجود آن را ثابت کرد.
این امر در مورد ذات اقدس الهی هم صدق می کنه.
بسیاری از دانشمندان می خواهند با قوانین فیزیکی وجود خدا را ثابت کنند ولی نتوانستند چون خدا ماده نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، mofa
۲۰:۳۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
هر فرد مسلمان باید به جن اعتقاد داشته باشه غیر از این باشه کافره چون خدا تو قرآن به موجودیت جن اشاره فرموده

من در حدی نیستم بتونم جواب یه دانشمند رو بدم

با تشکرSmileSmile
۲۰:۵۲, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
اعترافاتی دیگر از دانشمندان جهان در مورد قرآن

برای کسانی که شاید فکر میکنن ما از درون اسلام خودشیفته قران و دینمون هستیم دیدن و خوندن دقیق این مطلب رو توصیه میکنم...

آلبرت انیشتاین ؛ Albert Einstein 1879-1955بزرگترین متفکر و فیزیکدان

قرآن کتاب جبریا هندسه یا حساب نیست ، بلکه مجموعه ای از قوانین است که بشر را به راه راست ، راهی که بزرگترین فلاسفه دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند ، هدایت می کند .

سر ویلیام موئیس Sir William Mouies 1819-1905
دانشمند و مورخ انگلیسی

قرآن محمد صلی الله علیه وآله کتابی است پر از دلایل واضح و مسائل بی شمار علمی و قوانین قضایی و حقوقی و دستورات عالیه که برای حفظ حیات اجتماعی و مدنی در این کتاب مقدس با عبارات ساده و درعینِ حال محکم و منظم آوده است که خوانندگان را مجذوب می نماید .

« فیلیپ.ک.حِتّى »
دانشمند معاصر و استاد دانشگاه پرینستون آمریکا که در باره تاریخ عرب تحقیقات ارزندهاى کرده و چندین کتاب در این زمینه نوشته است، در یکى از کتب خود به نام «تاریخ عرب» مى نویسد :

قرآن از تمام معجزات بزرگتر است و اگر سراسر اهل عالم جمع بشوند بى تردید از آوردن مثل آن عاجز خواهند بود .

« ناپلئون بناپارت » می گوید :

قرآن به تنهایى عهده دار سعادت بشر است .
«هـ .ج .ولز» دانشمند و مورخ انگلیسى (1946ـ1866 ) ؛

در قرآن بهترین عبارات و عالیترین جملات نازل گردیده و اسلوب فصاحت و بلاغت آن به حدّى زیباست که عقول عقلا را حیران ساخته است.
قرآن کتابى است ابدى و جهانی

دکتر «ماردیس» به دستور وزارت خارجه و وزارت فرهنگ فرانسه 63 سوره از قرآن را در مدت نُهْ سال با رنج و زحمت متوالى به زبان فرانسه ترجمه کرد که در سال 1926 منتشر شد. وى در مقدمه اش مى نویسد :

سبک قرآن بى گمان سبک کلام خداوند است، زیرا این سبک که مشتمل بر کنه وجودى است که از آن صادر شده، محال است که جز سبک و روش خداوندى باشد...از کارهاى بیهوده و کوششهاى بی نتیجه است که انسان در صدد باشد تأثیر فوق العاده این نثر بى مانند را به زبان دیگر ادا کند، مخصوصاً به فرانسه که دامنه اش بسیار محدود است !

دانشمند معروف آنتروپولوژى (انسان شناسى)، استاد دانشگاه ایالت پنسلوانیا «کارلتون اس کون» آمریکایى در کتاب خود به نام کاروان مى نویسد :

یکى از مزایاى عظیم قرآن بلاغت آن است. قرآن هنگامى که درست تلاوت شود چه شنونده و به لغت عرب آشنایى داشته باشد و آن را بفهمد یا نداشته باشد و آن را نفهمد تأثیر شدیدى در او گذاشته در ذهنش جاگیر مى شود. این مزیت بلاغتى قرآن ترجمه شدنى نیست .

تئودور نولدکه ؛ Theodor Noeldke( دانشمند و خاورشناس ) 1836 - 1930 م

قرآن با منطقی علمى و روش اطمینان بخش و قانع کنندهایى که دارد دلهاى شنوندگان خود را به سوى خویش توجه داده و آنها را طرف خطاب قرار میدهد، و همواره بر دلهاى کسانى که از دور با آن مخالفت میورزند تسلط یافته و آنها را به خود میپیوندد
فضیلت قرآن با داشتن سادگى و بلاغت خاص خود به اوج کمال رسیده است .
این کتاب توانست از مردمى وحشى و بى تربیت ، ملتى متمدن ایجاد کند که تعالیم و تربیت دنیاى خویش را برعهده گرفتند .

P - تاریخ قرآن، ص 159/ قرآن و کتابهاى دیگر آسمانى، ص 294 / تاریخ و علوم قرآن، ص 185/ اعترافات دانشمندان بزرگ جهان، ص 59/ نظریه دانشمندان جهان درباره قرآن و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ص 21/ دائرة المعارف شیعه، ص 749/ طبقات مفسران شیعه، ج 1، ص 182/ قرآن و دیگران، ص 45

بزرگترین متفکر و فیزیکدان (1879 - 1955 م ) ؛ ALBERT EINSTEIN

آلبرت انیشتاین به سال 1879 م در شهر اولم آلمان به دنیا آمد و در سال 1955 م در آمریکا درگذشت .

قرآن کتاب جبر یا هندسه یا حساب نیست، بلکه مجموعهاى از قوانین است که بشر را به راه راست، راهى که بزرگترین فلاسفه دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند هدایت
می کند .
{ -راه تکامل، ج 6، ص 53 }
کوسن دوپر سوال مى گوید ؛

مردم شرق عموماً اعتراف دارند که فکر بشر از آوردن مانند قرآن از حیث لفظ و معنا ناتوان خواهد بود، و آن آیاتى است که وقتى جعفر بن ابى طالب آن را براى نجاشى خواند اشک از دیدگان پادشاه حبشه سرازیر گردید، خردها به شگفتى مى افتد که چگونه این آیات روشن حکمت آمیز از زبان مردى درس نخوانده بیرون آمده باشد .
پژوهشى درباره پیامبر و قرآن به نقل از تاریخ عرب و اسلام و تاریخ قرآن

بلر Beller ( خاور شناس معروف آلمانى )
لغت قرآن فصیحترین لغات عرب و اسلوب بلاغت آن طورى است که افکار را بسوى خود جذب میکند.
قرآن داراى مواعظى آشکار است و به زودى براى همیشه بى معارض خواهد بود،
هر کس که از این کتاب به خوبى پیروى کند زندگى آرام و گوارائى خواهد داشت .

اعترافات دانشمندان بزرگ جهان، ص 62/ نظریه دانشمندان جهان درباره قرآن و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، ص 26/ تاریخ و علوم قرآن، ص 189/ قرآن و کتابهاى دیگر آسمانى، ص 302

سدیو مورخ معروف فرانسوی ؛

قرآن کتابی است جامع که خواننده را متخلق به فضائل انسانی و متصف به کلمات روحانی می نماید. این کتاب شامل تمام اصول مذهبی است، احکام استوار آن دیدگان انتقاد کنندگان را کور ، زبان غیب جویان را لال ، گوش مغرضین را کر و در عوض قلب بشر را به حقیقت اسلام روشن کرده است .

رنبورت مستشرق معروف ؛
باید اعتراف کرد که علوم طبیعی ، فلکی ، فلسفه ، ریاضیات که در قرن دهم اروپا را زنده کرد از قرآن گرفته شده و اروپا رهین منت اسلام است .
اعترافات دانشمندان بزرگ جهان: خیر الله مردانی

Dieterici اسلام شناس فریدریش دیتریشی 1821 - 1903 م
همین علوم و معارف مسلمین بود که اروپا را در قرن دهم میلادى جلو برد، همان علومى است که سرچشمه آنها قرآن کریم بود و اروپا از این حیث به اسلام مدیون است.
اسلام از دیدگاه دانشمندان غرب، ص 4/ اعترافات دانشمندان بزرگ جهان، ص 61

ودن هامر ؛ Wooden Hammer ( دانشمند آلمانى )
ما قرآن را به عنوان کتاب محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با همان عظمت و اطمینانى مینگریم که مسلمین آن را
کتاب خدا میدانند .
{P - سالنامه کشور ایران، سال 1335 P}

ژان ژاک روسو نویسنده فرانسوی 1876- 1804

بعضی از مردم بعد از آنکه مقدار کمی عربی یاد گرفتند قرآن را خوانده و درست درک نمی کنند واگر می شنیدند محمد با آن لغت فصیح وآهنگ رسای عرب، آنرا می خواند هر آینه سجده می افتادند و ندا می کردند ای محمد عظیم دست ما را بگیر وبه محلّ شرف افتخار برسان . ما را بخاطر یاری تو حاضریم جان خویش را فدا سازیم .
اسلام و افکار اندیشه ص31

راکستون اسکاتلندی :
سالیان درازی در جستجوی حقیقت بودم تا اینکه حقیقت را در اسلام یافتم .سپس قرآن مقدس را دیدم و شروع به خواندن آن کردم او بود که به تمام سوالات مرا جواب گفت . قرآن ابّهت و ترس در انسان الهام می کند و درعین حال ثابت می کند که هر چه می فرماید راست است .
{اسلام شناسی غرب ص60}

جان ناس مورخ معروف ادیان می‌گوید:

قرآن مکمل و متمم حقایقی است که به طور ناقص در مذاهب و ادیان سلف وجود داشته است .

جان دیون پورت درباره قرآن می گوید:

قرآن محسنات زیادی دارد و دو نکته آن بسیار مهم است. اول تکریم و تعظیم نسبت به خداوند و منزه دانستن او از صفات نقص و جنبه های اغراض نفسانی. دوم، وارستگی قرآن از بیان و اندیشه مخالف تقوا، حیا و عفت. در حالی که این نواقص در کتب یهود زیاد دیده می شود .

کینت گریک دانشمند کمبریج انگلستان ؛

مسلمان نیستم تا بگویم قرآن کلام خدا است، ولی در مدت چهارده قرن که از آمدن آن می‌گذرد، هیچ کس نتوانسته است در زبان عربی کلامی بیاورد که با قرآن برابری کند، قرآن کتابی نیست که برای یک دوره به خصوص آمده باشد، کتابی است جاوید برای
تمام اعصار و تا جهان است نوع بشر می‌تواند قرآن را در متن زندگی خود قرار بدهد و بر طبق دستورهای آن رفتار نماید، چرا که قرآن برای یک دوره به خصوص نیامده و هرگز کهنه نمی‌شود و تا روزی که نوع بشر باقی است راهنمای انسان خواهد بود زیرا چیزی وجود ندارد که در قرآن نیامده باشد، من هنگامی که قرآن را برای نخستین بار گشودم و تحت تأثیر آن قرار گرفتم، تصوّر کردم اثری که آن کتاب در من داشته، استثنائی است و در سالهای بعد که با چندین تن از مترجمان قرآن مکاتبه کردم و بعضی را حضوری دیدم، دریافتم تأثیری که خواندن قرآن در ما اروپاییان می‌گذارد، همگانی است، اما مشروط بر اینکه به همان زبانی که نازل شده خوانده شود و ترجمه قرآن به هیچ یک از زبانهای اروپایی تأثیر متن اصلی را ندارد .
قرآن و پدیده‌ها از دید دانش امروز، ص 19
پروفسور آرتور آربرى که یکى از مترجمان مشهور قرآن به زبان انگلیسى است، مى‏گوید :

زمانى که به پایان ترجمه قرآن نزدیک مى‏شدم، سخت در پریشانى به سر مى‏بردم؛ اما قرآن آنچنان آرامش خاطرى به من مى‏بخشید که براى همیشه به خاطر خواهم داشت. من در حالى که مسلمان نیستم، قرآن را خواندم تا آن را درک کنم و به تلاوت آن گوش دادم تا مجذوب آهنگ‏هاى نافذ و مرتعش کننده‏اش شوم و تحت تأثیر آهنگش قرار گیرم و به کیفیتى که مسلمانان واقعى و نخستین داشتند، نزدیک گردم تا آن را بفهمم...

دکتر هانرى کُربن، اسلام شناس معروف فرانسوى،
سخن جالبى درباره قرآن دارد ؛

وى مى‏گوید :
اگر قرآن خرافى بود و از جانب خداوند نبود، هرگز جرأت نمى‏کرد که بشر را به علم و تعقل و تفکر) دعوت کند. هیچ اندیشه‏اى به اندازه قرآن محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)) انسان را به دانش فرا نخوانده است تاآن جا که نزدیک به نه صد و پنجاه بار در قرآن، از علم و عقل و فکر سخن رفته است .
قرآن از دیدگاه 114 دانشمند، محمد مهدى علیقلى

آلبرت اینشتین (فوت 1955 م) در رساله ی پایانی عمر خود با عنوان
دی ارکلرونگ
Die Erklärung - von: Albert Einstein – 1954

یعنی: "بیانیه" که در سال 1954 آن را در امریکا و به آلمانی نوشته
است - اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح میدهد و آن را کاملترین
و معقولترین دین می داند !

این رساله در حقیقت همان نامه نگاری محرمانه اینشتین با آیت الله
بروجردی(فوت1340ش=1961م) است که توسط مترجمین برگزیده ی
شاه ایران محرمانه صورت پذیرفته است .
اینشتین در این رساله "نظریه ی نسبیت" خود را با آیاتی از قرآن کریم
و احادیثی از(نهج البلاغه) وبیش از همه (بحارالانوار) علامه ی مجلسی،
که از عربی به انگلیسی توسط حمید رضا پهلوی (فوت1371ش) ترجمه
و تحت نظر آیت الله بروجردی شرح می شده تطبیق داده و
مینویسد که :

هیچ جا درهیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمی شود و تنها
این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه ی پیچیده ی
نسبیت " را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان نفهمیده اند... "

از آنجمله حدیثی است که علامه ی مجلسی در مورد
معراج جسمانی رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل میکند که، هنگام برخاستن
از زمین، دامن یا پای مبارک پیامبر به ظرف آبی میخورد وآن ظرف واژگون
میشود؛ اما پس از اینکه پیامبراکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از معراج جسمانی باز میگردند
مشاهده میکنند که پس از گذشت این همه زمان - هنوز آب آن ظرف در
حال ریختن روی زمین است...
اینشتین این حدیث را از گرانبهاترین بیانات علمی پیشوایان شیعه
در زمینه ی "نِسبیّت زمان" دانسته و شرح فیزیکی مفصلی بر آن
مینویسد...
همچنین اینشتین در این رساله "معاد جسمانی" را از راه فیزیکی
اثبات میکند علاوه براثبات آن از راه قانون سوم نیوتون
(عمل وعکس العمل)
او فرمول ریاضی معاد جسمانی را عکس فرمول معروف
" نسبیت ماده " و انرژی می داند .

2
E = M . C
2
M = E : C
2 E = M . C

یعنی اگر حتی بدن ما تبدیل به انرژی شده باشد دوباره عینا
به ماده تبدیل شده و زنده خواهد شد.
او همچنین در همین رساله عقیده به "وحدت وجود" را از خرافه های
شایع شده توسط ملا صدرا تلقی کرده و آن را از دیدگاه
فیزیک کلاسیک و "فیزیک نسبیتی" به شدت مورد حمله
قرار می دهد... بطور خلاصه، او میگوید:
هر موجودی دارای حیطه
و مرز فیزیکی خاص خود (حیّز وجودی) است / که امکان ندارد با
موجود یا وجود دیگری اتحاد یا وحدت داشته و یا بیابد.
در رابطه با "عقل" نیز - با کمال شگفتی - اینشتین نظریه اخباریون
شیعه را (که عقل را نسبی میدانند و در حریم شرع و دین آن را
بکار نمیبرند) صحیح دانسته و میگوید که حق با اخباری های شما
بوده و هنوز زود است که مردم این را بفهمند.... .

در ادامه نیز فرمول ریاضی خاصی برای"عقل نظری بشر" ارائه داده و
"نسبیّت" آن را اثبات میکند....
اینشتین در این کتاب همواره از آیت الله بروجردی با احترام و به لفظ
"بروجردی بزرگ"یاد کرده و از شادروان پروفسور حسابی نیز بارها
با لفظ "حسابی عزیز" یاد مینماید.... .

این رساله توسط پروفسورابراهیم مهدوی (مقیم لندن) با کمک برخی از اعضاء شرکت
اتومبیل " بنز " به بهای سه میلیون دلار ! ( 3 میلیارد تومان ایرانی ) و از یک
عتیقه فروش یهودی خریداری شده است و دستخط اینشتین در تمامی صفحات این
کتابچه - توسط خط شناسی رایانه ای - چک شده و تایید گشته که
او این رساله را مدتی قبل از مرگ و به دست خود نوشته است .... .

هم اکنون این کتاب ارزشمند در حال ترجمه از آلمانی به پارسی -
توسط دکتر عیسی مهدوی(برادر دکتر ابراهیم مهدوی) و توأم با تحقیق و ارائه ی منابع
اشاره شده و یا مذکور در متن (توسط فردی ایرانی) میباشد .
و بسیاری از متن آن ترجمه و تحقیق فنی شده است .

اصل نسخه ی این رساله اکنون -جهت مسائل امنیتی- در صندوق امانات سری لندن
بخش امانات پروفسورابراهیم مهدوی/ با شماره ی رمز زیر نگاهداری میشود ؛

B - 12 - D.E
-----------------
V. A .E - 17
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد ...
وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد ...
Idea

اینارو نوشتم تا اثبات شه بهت که دانشمند یا دانشمنده یا نیست...اونیکه هست ..دیگه به اثبات دیگه ای جز از قرآن
نیاز نداره...
از دیگر موارد مورد اشاره دکتر مسترحمه آیه ۱۲۵ سوره انعام بود که خداوند در آن می فرماید: فَمَن یُرِدِ اللّهُ أَن یَهْدِیَهُ یَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلإِسْلاَمِ وَمَن یُرِدْ أَن یُضِلَّهُ یَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَیِّقًا حَرَجًا کَأَنَّمَا یَصَّعَّدُ فِی السَّمَاء کَذَلِکَ یَجْعَلُ اللّهُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِینَ لاَ یُؤْمِنُونَ ( پس کسى را که خدا بخواهد هدایت نماید دلش را به پذیرش اسلام مى‏گشاید و هر که را بخواهد گمراه کند سینه اش را سخت تنگ مى‏گرداند مثل کسی که به زحمت در آسمان بالا مى‏رود این گونه خدا پلیدى را بر کسانى که ایمان نمى‏آورند قرار مى‏دهد)

عضو هئیت علمی جامعة المصطفی گفت: مفسران قدیمی چنین آیه را تفسیر می کردند که همچنان که بالارفتن به آسمان سخت است، اسلام آوردن نیز دشوار است؛ درحالی که با اکتشافات جدید و مشخص شده بحث جو و کمبود فشار جوی در طبقات بالایی جو و نیاز به اکسیژن در مراحل بالایی جو برای تنفس انسان معنای این آیه روشن تر و واضح تر می شود. به تعبیر آیت الله مکارم شیرازی تشبیه یک امر معقول به محسوس بوده است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آزرم‌شاه ، در جستجوی سختی ، mofa
۲۱:۰۷, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲۱:۱۰ توسط آزرم‌شاه.)
شماره ارسال: #28
آواتار
حالا قبول کند یا نکند ، ایمان آوردن به جن یا شیطان در طول ایمان آوردن به خدا ، پیامبر ، قرآن است که کسی که قرآن برایش قطعی شود دیگر به چیزهایی که قرآن گفته هم ایمان می آورد

البته اگر غیر از راه متافیزیک را بخواهد برود

نمی دانم ضرورت این بحثی که شکل گرفته در چیست؟
اگر آن ژاپنی که شما می گویید بیاید باید عقل خود را از دست داده باشیم که بخواهیم برایش (البته از راه دین) جن را اثبات کنیم چون که این موضوع فرع بر اسلام آوردن اوست.

حالا که مسلمان نیست معلوم است که باور نمی کند

دوستان نمی دانم چی توی این بحث ها است که انقدر به آن اهمیت می دهید ، حالا اگر جن را نتوانیم به او بقبولانیم چه می شود؟؟؟

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، خادمة الزهرا
۲۱:۲۳, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
کلا بعضی ها دوست دارن اینجور بحث ها رو مثل اینکه.....تو لفافه بگم مثل جناب اسیموBig GrinBig Grin
جناب اسیمو در سایت بحث های جالبی جاهای دیگه شده...اونجاها جاتون خالیهBig Grin:Exclamation
۱۵:۱۸, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۱:۲۳)Hossein251 نوشته است:  تمامی قوانین علمی (منظورم قوانین فیریکی از ابتدایی ترین آنها مثل قانون ارشمیدوس تا پیشرفته ترینشان مثل کوانتوم و نسبیت ) در مورد "ماده" صحبت می کنند. ولی موجودی مثل "جن" موجودی مادی نیست که بتوان بصورت علمی وجود آن را ثابت کرد.
این امر در مورد ذات اقدس الهی هم صدق می کنه.
بسیاری از دانشمندان می خواهند با قوانین فیزیکی وجود خدا را ثابت کنند ولی نتوانستند چون خدا ماده نیست.

سلام برادرم بزرگم
جن ماده است عزیز و قرآن هم به آن صراحت دارد
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ahmad-A.R.M ، bagheri4 ، MAJID.D.H ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]