|
وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
|
|
۹:۵۹, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فرض کن ، یک دانشمند ژاپنی به ایران آمده است و این دانشمند شخصی فوق العاده منطقی و استدلالی است و هر حرفی را هم نمی پذیرد مگر اینکه برایش قاطعانه ثابت شود ! شما که مسلمانی ناب هستید با او از موجوداتی همچون اجنه و شیطان صحبت می کنید ، اما او نمی پذیرد ، زیرا تنها دلیل شما اینست که اسم جن در قرآن و روایات آمده است ، و هیچ دلیل دیگری هم ندارید ! پس شما چگونه وجود موجودات قائم به ذاتی ( و نه انتزاعی) ، همچون جن و شیطان را برای او اثبات می کنید ! |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۰ ۹:۵۹)asimov نوشته است: سلامشوخی:میبریمش پیش جن گیر نیمه جدی:به سختی جدی:اول از همه باید مشخص شود این ادم برای چی میخواد بدونه جن وجود داره به غیر از اینکه ته ذهنش به همجین موجودی اعتقاد داشته باشه. |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بیاد پیش من خودم بهش جن نشون میدم . بدون شوخی .
در کل منطق و استدلال در صورتی که قوی باشد . خودش خود به خود پی به یک سری موجودات می برد. از وجود آفریننده گرفته . تا شر موجود در جهان. در کل آسیموف چقدر با فیزیک کوانتم آشنایی داری؟ یا چقدر از دستگاه های هاله بینی یا AVS اطلاع داری؟ چقدر با ریکی ژاپنی ها آشنایی داری ! جواب بده ! |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۰ ۹:۵۹)asimov نوشته است: سلام اولا اگر آدم منطقی باشه اسلام رو قبول میکنه. دوما اگر اسلام رو قبول کرد پس متعاقبا قران رو قبول میکنه و وقتی قرآن رو قبول کرد اجنه رو هم باور میکنه. به همین سادگی |
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط محمود.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شما اگر منطقی باشید جوابتون رو میتونید در لینک زیر بگیرید.
http://mowla110ali.blogfa.com/post-77.aspx اما بعد (به قول مختار نامه) شما می تونید با استناد به مصداقات قرآن که بیش از حد درست است برای ایشون ثابت کنید جن وجود دارد. واگرم بازم خواستید بگید نه قران ممکنه الهی نباشه ،درست نباشه. پس اگر راست می گویید یک کتاب مانند قرآن بیاورید. بیاورید زودتر اری یهودیان همیشه میگفتن فقط ما به بهشت میرویم قرآن خطاب به شان فرمود اگر راست میگویید طلب مرگ کنید که هرگز نخواهید کرد. یا حق |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
جناب اسیمو
در این مورد بنده ان دانشند ژاپنی را جایی خواهم برد که اگر توان تحمل داشته باشد جن را به او نشان دهند . افتاب امد دلیل افتاب . اما در کل استدلالی که برای ان مطرح میشود این است که ما اول خدا را پذیرفته ایم . با استدلال و اندیشه . سپس به اینکه حضرت محمد (علیه السلام)پیامبر اوست ایمان اورده ایم . قران را کتاب خدا میدانیم . پس با توجه به وثوق تام و کامل منبع . هر انچه را کمال مطلق و دانای کل بگوید باور میکنیم . این تاپیک را ملاحضه بفرمایید پس ما به اندانشمند ژاپنی اصول کلی را را خواهیم اموخت . قران برای ما سند است . پس سندیت سند را برایش مشخص میکنیم . انگاه که علم نیز به سخن حق و لا تغییر حضرت احدیت رسید . سخن حق برای غیر اهل ان نیز روشن میشود . همانگونه تا حالا بسیاری از انها مشخش شده .. یا حق |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خداییش من هم همین رو خواستم بگم ولی خوب چون سواد درست و حسابی ندارم نتونستم خوب توضیح بدم.
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
البته اگر اون دانشمند ، مثل شما فقط بخواد مجادله كنه و قصدش به كرسي نشوندن حرف و عقايد خودش باشه، جن رو هم نشونش بدي باز باور نميكنه.
فيزيك كوآنتم و ماورالطبيعه يك علم هستند دانشمندي كه با اين علوم آشنايي نداشته باشه چه جور دانشمنديه؟ اگر جن را قبول نداره چون نميبينه ، پس انرژي رو هم نبايد قبول داشته باشه ، انواع گازها رو نبايد قبول داشته باشه، و خيلي چيزهاي ديگه كه غير قابل رويت هستند اما وجودشون ثابت شده است. اين ساده ترين جوابيه كه من ميتونم به شخصه بهش بدم. |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
همه تقریبا گفتن اصول اسلامی و قرآنی رو براش اثبات می کنند!..
اسیمو دقیقا می خواد اثبات ها رو بدونه!(یحتمل!) نمی گم کار بچه های تالار نیست! اما کار هر بز نیست خرمن کوفتن... کمتر کسی هست که علوم حوزوی نخونده باشه و بتونه اثبات کنه! به طور خلاصه و لقمه: خدا و قرآن را برای اسیمو اثبات کنید!تمام! |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من نیازی نیست که وجود شیطان ثابت بشه.ولی اگه بخوای شیطان رو به اون ثابت کنم اینطوری حالیش می کنم: (((شیطان نمادی است از یک نیرو که انسان ها را به اعمال ناپسند و زشت دعوت می کند.حال این نیرو شاید یک موجود ماورا طبیعه باشد و شاید هم اصلا وجود نداشته باشد. ولی در اسلام و (اونطوری که به ما ها یاد دادند) شیطان نماد همه ی بدی ها و گرفتاری ها بوده و همیشه مارا به دوری از خدا دعوت می کند.))) حالا می خواد که بهش ثابت بشه - می خواد ثابت نشه به من چه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| استاد مهدی دانشمند"شـیـطان پـرســتـی" | nooromahdi | 0 | 2,698 |