کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با در نظر گرفتن جمیع جهات ، کدام مستند را برای زیرنویس مناسب می بینید؟
The Arrivals Reloaded
Phase 3
The Divine Book
Solomon's Temple
1st Semester of TADS
2nd Semester of TADS
مستند دیگری که در قسمت نظرات به آن اشاره خواهم کرد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟
۱۷:۴۸, ۲۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1

سلام
دیدم چند جایی درخواست شده که مستندهای دیگه هم زیرنویس بشه اما آقای بیداری اندیشه یه جاهایی گفتند دیگر مستندها بدرد نمی خوره.یه جاهایی گفتن باید روی مسائل مهمتر کار کنن

بنده حقیر که فکر میکنم در عصر رسانه های تصویری و بصری که سالیانه هزاران فیلم و سریال و مستند ماسونی و شیطانی ساخته می شود ، این ده-بیست تا مستند واقعا غنیمت است.
به هرکسی تا الان مستند Arrivals + مستند یک قدم مانده به صبح رو که دادم و دیده کلی درش تحول ایجاد شده.
منظورم از یک قدم مانده به صبح اینه:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-366.html

اما هیچکس حوصله خوندن مقاله های طولانی و خسته کننده رو نداره و وقتی میگم فلان سایت رو ببین یا نمیره یا 2 خط می بینه و ول میکنه.اما هر وقت منو می بینن میگن از اون مستندا جدید نداری؟

تصمیم گرفتم ببینم اگر شخص دیگه ای هم هست که مثل من فکر کنه ، بیایم زیرنویس یک مستند رو به یاری خدا شروع کنیم.من واقعا محدودیت زمانی دارم وگرنه تا الان حداقل یک مستند رو به تنهایی زیرنویس کرده بودم.
اسامی مستندهایی رو که بالا نوشتم اونهایی بوده که شنیده بودم.اگر چیزی هست که در حد اینها یا مهمتر از اینها هم باشه میشه راجع بهش صحبت کنیم

برادران و خواهرانی که موافقند :
1- در نظرسجی بالا شرکت کنید.بعدش هم کامنت بزارید چرا اون مستند رو مناسبتر می دونید برای شروع؟
2-میزان زمانی که در هفته برای ترجمه میتونید بزارید رو بگید
3-میزان تسلط و آشناییتون به زبان انگلیسی رو هم بفرمایید

مخالفان هم لطفا با هدف نا امیدی دیگران چیزی نگن.ولی صحبت منطقی شما حتما مفید خواهد بود
انشا الله همه ما جزو سربازان گمنام حضرت بقیه الله باشیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، فرهاد ، Amir ، Mitsonary ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۸/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۸۹ ۱۱:۱۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #31
آواتار
دوست عزیز، آیا واقعا توان ساخت مستند رو داریم؟
دوست عزیز، مستندهای ما حالت افشاگری داره. افشای جنایات غرب و آمریکا رو خود غربی ها و آمریکایی ها بهتر می تونن انجام بدن تا ماییکه دور از دسترسمون هست.

مثلا دو مستند راجع به 11 سپتامبر ساخته شده که نسبت به بیشمار مستند در این مورد خیلی قویتر و بهتر کار شدن. اما چند مستند ایرانی در مورد 11 سپتامبر داریم؟ آیا نباید از کارهایی که ساعتها براش وقت گذاشته شده استفاده کرد؟ آیا به دلیل همین تفکر اشتباه نبوده که این همه مستند قوی راجع به 11 سپتامبر داریم اما هیچکدوم توسط صدا و سیما ترجمه نشده؟ اینکه بگیم کار ترجمه ای نکنیم تا خودمون بسازیم اونهم وقتی که دقیقا نمی دونیم چی میخوایم بسازیم و برای چی میخوایم بسازیم، مثل سنگ بزرگی هست که علاوه بر اینکه نمی تونیم بزنیم، نمی دونیم چرا میخوایم بزنیم.
قرار نیست مستندهایی راجع به شیعه رو ترجمه کنیم که نگران فریب سازندگان باشیم.
اگر در مستند ظهور در مورد 12 امام حرفی زده نمیشد اینهمه منتقد پیدا نمیکرد که به نیت سازندگان هم شک کنند.

به هر حال قبلا گفتم شخصا موافق ساخت سریالی مشابه ظهور نیستم. وقت اون رسیده که به عمق زد. مطالب کوتاه و اشاره ای کافیه. دیگه هیچ کاری نمیتونه مشابه مستند ظهور حجم عظیمی از اطلاعات رو به بیننده منتقل کنه. اگر تحقیق کرده باشین می فهمین که چقدر مستند اینها دیدن تا به این گزینش و گلچین رسیدن.
دوستان، ساخت سریال مستند خیلی جای کار داره. اطلاعات باید خیلی زیاد باشه. انواع مستندها در موضوع خاصی باید دیده و ترجمه بشه تا چکیده و اصل مطلبش رو در مستند آورد. بعد هم با ابزار و نفر فنی تهیه کرد در قالب مستند.

در مورد 11 سپتامبر، در مورد اقتصاد جهان، در مورد نبودن آزادی بیان در دانشگاه آمریکا، در مورد اسلام ستیزی در هالیوود، در مورد.... مستندهایی معروف ساخته شده که عمیقا ریشه رو مورد بررسی قرار دادن. خود سازندگان همون مستندات می دونید چقدر زمان و نیرو و هزینه کردن تا این مستندات رو بسازن؟ ما فقط نیاز به ترجمه داریم. نه اینکه چرخ رو از اول اختراع کنیم.

ایکاش های شما اگر میسر بود خیلی خوب میشد. اما نمیشه. نه وقتش هست نه امکانش و نه....
خوب چیکار کنیم؟ منتظر بشیم تا امری بسیار غیر محتمل، اتفاق بیافته؟

در هر حال ممکنه دوستان با دید ایده آل گرایانه موافق صحبتهای حقیر نباشن اما من واقع بین هستم. در خودمون توانایی ساخت مستندی مثل ظهور رو لااقل فعلا نمی بینم. اگر هم ساخته بشه چیزی جز تکرار مکررات بدون بررسی دقیق و عمیق نیست.

همونطور که عرض کردم، چند مستند دارم برای ترجمه و درست کردن زمانبندی جملات.
ما این مستندها رو حین ترجمه ظهور پیدا کردیم. دادیم مشتاقان ترجمه که توی وبلاگ میگفتن دوست دارن کمک کنن در ترجمه اما متاسفانه هیچکدوم موفق نشدن کارشون رو درست تحویل بدن. یا ناقص بوده و یا اشکال زیاد داشتن. الان دو ماه هست که خودم دارم مستند برگردونده شده توسط یکی از همین دوستان رو مجدد ترجمه میکنم. چون بنده خدا فهمیده کار سختیه داده بیرون ترجمه کنن. دو دوست دیگه هم به دلیل مشغله های زیاد، کارهاشون رو ناقص تحویل دادن.
می بینید ما حتی نمی تونیم ترجمه درست و با کیفیتی داشته باشیم. بعد به فکر ساخت هستیم. باید قدم به قدم جلو رفت. شاید کمی که دست به کار بشین متوجه ارزش کار سازندگان مستند ظهور بشین ولو اینکه اطلاعات بدون سند یا اشتباه هم ارائه داده باشن. خود کلیپ یک ساعتی قربانی کردن انسان می دونین چه وقت و انرژی از من گرفت؟؟؟؟

به هر حال کسی اگر توانایی ترجمه مستند 2 ساعتی با کیفیت خوب در خودش می بینه، بسم الله...
شاید بعدها که چندین مستند ترجمه و دیده شد بشه ازشون برای ساخت مستندی جامعتر استفاده کرد اما الان برای چنین کاری زوده.

در مورد ملاقات فیزیکی هم ممکن نیست. هر کدوم ما در شهر خودمون و گرفتار مشغله و زندگی خودمون. تشکیل گروه با ارتباط قوی خیلی پیش نیاز داره...

من منتظرم چند نفر مترجم قوی با فرصت کافی اعلان آمادگی کنن تا زحمت ترجمه یکی از مستندها رو به عهدشون بزاریم.

عذر میخوام بابت طولانی شدن عرایض. ممنون از masonryfree که باعث شد اینها رو بگم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59 ، masonryfree ، parisan ، مجید املشی
۱۵:۳۹, ۹/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۸۹ ۱۵:۴۲ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۸/دی/۸۹ ۲۲:۵۹)بیداری اندیشه نوشته است:  اینکه بگیم کار ترجمه ای نکنیم تا خودمون بسازیم اونهم وقتی که دقیقا نمی دونیم چی میخوایم بسازیم و برای چی میخوایم بسازیم، مثل سنگ بزرگی هست که علاوه بر اینکه نمی تونیم بزنیم، نمی دونیم چرا میخوایم بزنیم.

من با اين حرف كاملا موافقم و به نظرم اين اتفاق داره براي ترجمه ها هم مي افته! يعني ما هر چيزي كه به دستمون برسه رو ترجمه كنيم و معلوم نيست دليلش چيه؟!!
دوستان اين كار بي هدف كردن توي ايران بيداد ميكنه!!!
مخصوصا توي ادارات و محيط هاي فرهنگي كشور و از همه بدتر دانشگاهها. مثلا يه گروه دانشجويي مي خواد يه كار فرهنگي انجام بده، روال كار اينجوريه:
1-چند نفر جمع مي شن و يه انجمن تشكيل مي دن
2- يه نفر رئيس ميشه و يه نفر معاون و... همينطور تا پايين.
3- گروههاي مختلف درست مي شه : فرهنگي ، ورزشي ، و...
4- مثلا گروه فرهنگي شروع به فعاليت مي كنه در قالب نشريه ، تئاتر ، موسيقي و...
5- گروه نشريه تصميم مي گيره اولين كارشو ارائه بده حالا اين كار چي هست؟!! حتما چيز خوبي هست ديگه!!خدا بزرگه ! موضوع خودش جور ميشه!!!!

متوجه شديد؟ (( هدف )) آخر كار انتخاب مي شه.
اما...
با عذر خواهي از جناب بيداري انديشه من معتقدم كه ما هم مي تونيم كارهايي در زمينه ساخت مستند انجام بديم.نه اينكه با كارهاي خارجي و يا داخلي ساخته شده موازي كاري كنيم! نه! بلكه بايد ديد نياز جامعه چي هست تا طبق اون جلو بريم.اگه قبل از ما كسي كاري كرده بود كه چه بهتر. مي شه روي ترجمه كار كرد. ولي وقتي كسي روي يه موضوع مهم كاري انجام نداده چي؟
ببينيد من قبل از ديدن مستند ظهور هم به فكر انجام يه سري از كارها براي روشنگري در زمينه بعضي از مباحث بودم.
چون نياز جامعه براي آگاهي از بعضي مسائل(البته از ديد خودم) رو حس كردم و طبق اون براي خودم يه سري هدف مشخص كردم. بعد اين اهداف رو اولويت بندي كردم و بنا بر توانايي خودم يكي رو انتخاب كردم تا روش كار كنم. البته ايده مستند سازي به ذهنم نرسيده بود و هميشه دنبال يه راه مي گشتم كه بتونم افرادي كه متاسفانه متاسفانه مثل خودم اهل مطالعه نيستن رو از اين مباحث آگاه كنم.تا اينكه مستند ظهور رو ديدم و همينطور تاثيرش رو روي افراد! واقعا فوق العاده بود.
حالا اگه توانايي مستند سازي رو نداريم حد اقل تحقيقاتش رو كه ميشه انجام داد! بعدش كار رو سپرد دست اوني كه اينكاره اس.
مثلا من مدتيه دارم روي موضوع (( ايران و اسلام)) كار مي كنم و اينكه چرا اكثر افرادي كه اين نظام و اين دين رو قبول ندارن شديدا تعصب ايراني ( از نوع بدش!) دارن؟ شديدا نسبت به كوروش حساسيت دارن؟
به نتايج خوبي هم رسيدم.ودارم دنبال كارهايي كه قبلا در اين زمينه انجام شده مي گردم.

سرتونو درد نيارم دوستان
به نظر من اگه قراره كاري انجام بشه بايد اول نياز جامعه مشخص بشه و بعد طبق اون هدف رو مشخص كرد و با توجه به امكانات و ابزارها دست به اقدام زد.
حالا اين ابزار مي تونه يه فيلم مستند باشه
مي تونه تحقيقات اوليه براي تهيه مستند باشه
مي تونه يه كتاب يا يه مقاله باشه
حتي همين تالار هم خودش يه ابزار خوب هست.
و البته مسلمه كه اگه يه مستند باشه تاثيرش خيلي خيلي زياد هست.
ببخشيد كه طولاني شد
مهدي

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، بیداری اندیشه ، مجید املشی
۲۲:۴۹, ۹/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۸۹ ۲۲:۵۴ توسط masonryfree.)
شماره ارسال: #33
آواتار
ممنون از پاسختان اما چند نکته:
اول این که نمی دونم از کجای صحبت من این طور برداشت شد که میگم دست از ترجمه برداریم و به ساخت مستند بپردازیم. این به هیچ وجه اعتقاد درستی نیست و به هیچ وجه هم اعتقاد من نیست که اگر خلاف این بود، خودم اول صحبتم نمی گفتم حاضر به همکاری در ترجمه هستم.

دوم این که الان به لزوم ایجاد تاپیک جدید پی بردمSmile چون من از اون «ای کاش ها» به هیچ وجه نظرم فقط ساخت مستند نبود بلکه کلا سازماندهی نیروها بود. من یک جای دیگه هم گفته بودم که معتقدم ما نیرو و ایده کم نداریم ولی جبهه مون هم به شدت به هم ریخته و بدون سازماندهی است.
کاربرد گروهی که بنده عرض کردم فقط در ساخت مستند نیست. وقتی که این گروه تشکیل شه، به قول اون دوستمون متناسب با اهداف، بخشهای مختلف تشکیل میشن و هرکدوم بخشی از کار رو دست میگیرن که این شامل ترجمه هم میشه؛ یک گروه میسازه، یک گروه ترجمه میکنه، یک گروه (که از نظر من بخش اصلی است) استراتژی کل رو طراحی میکنه، یک گروه تحقیقات مبنایی رو انجام میده، یک گروه...

سوم این که جناب بیداری اندیشه! لازم نیست موضوع مستندی که ما میسازیم هم، 11 سپتامبر و نفوذ فراماسونری در امریکا و از این قبیل باشه. برای این بله! قبول دارم که چون ما در کانون اتفاقات نیستیم و دسترسی به اطلاعات هم نداریم طبیعتا یا نمیتونیم کاری انجام بدیم یا کارمون تکراری میشه.
اون گروه طراح استراتژی و تحقیقات کاراییش همینه که تعیین کنه موضوعاتی که متناسب با موقعیت جغرافیایی و دینی و سیاسی و... داریم چیا هستن و در چه قالبی باید کار بشن: مستند یا فیلم سینمایی یا تجمع یا بیانیه یا هر قالب دیگه ای!
موضوعات باید بومی سازی بشن: چیزی شبیه این که چرا ایران کانون مبارزه شده یا این طور چیزها

چهارم این که من نگفتم این کار آسونه! البته که سخت تره؛ از ترجمه کردن که خیلی سخت تره! ولی خیلی مفیدتره.
بله! شما باید برید بیایید! نیاز به سرمایه داره، نیاز به نیرو داره و... اما عوضش یه کار زیربناییه!
چطور 5نفر یهودی در عرض حداکثر50 سال تونستن، تمام کانون های قدرت روبگیرن؟ آسون بود؟! یکی بازار نفت رو گرفت، یکی بازار آهن، یکی بازار جیوه رو انحصاری کرد، یکی رسانه رو گرفت... چندتا خانواده یهودی میشناسین که از همین طریق بازارها رو تصاحب کردن و ثروتمند شدن؟ راکفلرها، روچیلدها و...
یهودی پول پرست کابالیست میتونه، شیعه ای که پشتش به 12 امام و خدا گرمه که اگر جم بخوره تمام ذرات عالم بهش کمک میکنن نمیتونه؟؟؟!!!

پنجم هم این که از یک زاویه هم خیلی کار آسونیه! زدن یه NGO یا یک موسسه ی فرهنگی انقدر آسونه که اولی رو دوستم داره انجام میده، دومی رو مادرم!
این همه نیروهای ضد انقلاب دارن NGO و موسسه ی فرهنگی میزنن که دولت به زور جلوشون رو میگیره. خب چرا ما پیش دستی نکنیم؟ چرا همیشه باید پاتک بزنیم؟ یک بار هم ابتکار عمل دست ما باشه، ما تک بزنیم!

به هرحال اگر شما نخواین من دیگه اصرار نمیکنم
و بازهم از توجه تون متشکرم!
از این که دقیقا مطلب طولانی و خسته کننده ام رو خوندین ممنونم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یکدوست ، مجید املشی
۲۲:۵۱, ۹/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۸۹ ۲۲:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #34
آواتار
ممنون جناب guided و masonryfree
ببینید من به شخصه از جامعه در خواب بودم و با مطالعات دشمن شناسی بیدار شدم. اما خیلی های دیگه هم بودن اما همچنان در خوابن شاید چون دغدغه دین رو ندارن.
مطالعات اولیه چند مقاله بود و بعد تحقیق شخصی در سایتهای انگلیسی و یوتیوب تا رسیدم به مستند ظهور. این مستند دیگه تکلیف منو روشن کرد. از اونجاییکه از بی سند حرف زدن بیزارم، حین ترجمه مستند روی موارد مطرح شده کلیدی اون خیلی تحقیق کردیم. مقالات زیاد و مستندهای زیاد تا به یقین رسیدیم. خصوصا در بحث 11 سپتامبر، عرب ستیزی در هالیوود، جن و دخانیات و حضورشون بین ما (خیلی روی این یکی وقت گذاشتم)، موزیک شیطانی (وقت زیاد گذاشتم)، سیاستمداران آمریکا، و ...
هدف ما در اصل، جامعه در خواب بود نه جامعه مومن که متاسفانه یا خوشبختانه اصلا دنبال این موضوعات نبودن و شیعیان کاملا بی ایمان و سکولار که نمیخواستن مستند رو ببینن چون به زبون خودشون رویاهاشون رو خراب میکرد.
بنابراین موندن اقلیتی که ایمان داشتند اما مثل خود ما در خواب بودند و خدا و 14 معصوم و اسلام رو اونطور که باید نشناختند. اما این وسط همه دنبال اثبات مطالب مطرح شده در بالا بودند و به اصطلاح باور نمی کردند که مثلا مدونا با 13، 14، 17، 1700 پله بالا و پایین شدن شیطان پرست باشه یا همینطور خواننده های دیگه. یا 11 سپتامبر رو هنوز شک داشتن یا اینکه از سر عناد با دولت آمریکا میگن کار خودشونه اما دو دقیقه نمی تونن در موردش حرف بزنن و مدرک ارائه بدن. البته تا حدودی هم حق داشتند چه اینکه خود من تا ساعتها وقت گرانمایه رو روی اینکار نگذاشته بودم به اینجایی نمی رسیدم که موزیک رو تقریبا کامل بر خودم تحریم کنم. (الحمدلله). یا دشمن شناسی برام تقریبا بسته بشه.
از همون موقع 7، 8 مستند با درجه کیفی خوب رو پیدا کردم و نیت کردم اونها رو ترجمه کنم تا بگذارم کنار مستند ظهور تا ختمی باشه بر تمام مباحث دشمن شناسی. مستند ظهور اگر نکات کلیدیش باور بشه دیگه ضرورتی نداره وقت گذاشت روی دشمن شناسی. به قول دوست عزیزی، در تب دشمن شناسی، دوست رو فراموش نکنیم.
بنابراین به قول شما نیاز رو در این دیدم که مباحث مهم مستند ظهور باید عمق داده بشه تا کسانی که عناد ندارند و در مقابل حق جبهه نمیگیرن، دشمن رو ریشه ای بشناسن و تکلیف خودشون رو با دشمن شناسی روشن کنند.
وقت گذاشتن روی مستندهای مشابه و یا ساخت نمونه های مشابه رو هدر دادن عمر میدونم.
بنابراین چند مستند تکمیلی عمیق و در موضوعی خاص که در مستند ظهور مطرح شده رو دستور کار گروه گذاشتیم. به این امید که ختمی باشه بر بحث دشمن شناسی.
میگم ختم دشمن شناسی چون متاسفانه بسیاری رو دیدم و می بینم که همه هم و غم خودشون رو گذاشتن که تا آخر عمر وقت بگذارن روی دشمن شناسی بدون اینکه بخوان روی خودشون کاری کنند. تشکیل گروه های فرهنگی و سایت زدن و کپی مطالب از سایتها و وبلاگهای دیگه و .... بعضی ها هم متاسفانه چون در دشمن شناسی لذت می بینن و در خودسازی سختی، دوست دارن به لذت دشمن شناسی بچسبن و ...

مثل اینها رو همچون کسانی می دونم که بدون زره و سپر میخوان بزنن وسط سپاه دشمن مسلح تا اخبار جمع کنن بیارن. کسانی که ساعتها میخوان وقت بگذارن روی فیلمهای هالیوودی و موزیکهای شیطانی خواننده ها خصوصا عفریته ها که در برهنگی کم نمیگذارن. این سرباز، زخمهای عمیق برمیداره که ممکنه تا آخر عمر باهاش بمونه البته اگر جذب سپاه دشمن نشه.

خلاصه اینکه ما تا افشای کامل سیستم دجالی و شناخت دشمن، برنامه داریم و مستندهای مفیدی برای ترجمه. البته مستندها محدود و در انگشتان دست هستن.
اما در خصوص ادامه راه برای کسی که دشمنش رو شناختن، مد نظر حقیر و دوستان گروه، مطالعه کتابهای ارزشمند و خودشناسی و تعالی یافتن و کسب معرفت به نور هست که لازمه اون ترک گناه و مکروهات و عمل به واجبات هست که خوب بسیار کار مشکلی هست که لزوما باید طی بشه. حالا چطوری به این مفاهیم میشه قالب مستند تصویری داد نمی دونم.
بله دشمن شناسی یک نیازه که عرض کردم برنامه چیه و همچنان منتظرم دوستان مشتاق و فعال اعلام آمادگی کنن اما در مورد ساخت مستند در مورد بعد از دشمن شناسی هیچ ایده و برنامه ای ندارم مگر دوستان پیشنهاد عملی و مفید داشته باشند. زدن چند آیه و حدیث با چند تا عکس به عنوان مستند شاید چندان....

شرمنده باز طولانی شد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: masonryfree ، mohamad ، MAHDI59 ، یکدوست ، مجید املشی
۲۱:۴۳, ۱۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #35

دوستان سلام
نقل قول:از طرفی هم بسیار ناراحتم که انگار توفیق نیست بنده سهمی در آگاه سازی داشته باشم.خدایا داشتیم؟ Smile دست رو هر چی میزاریم یهو میگن زیرنویس شد Big Grin
دوست من
راستش وقتي پست قبليتون رو براي يكي از بچه هاي گروه خوندم دقيقا هميند فكر شما رو بيان كرد و به فكر خودم هم رسيد كه شما چنين چيزي بگيد
ولي حقيقتش اينه كه گروه مدتي بود داشت روي مستند كار مي كرد و اين يكي دو روزه جور نشده
براي خود من هم اين مورد پيش اومده
دركتون مي كنم
نقل قول:شرمنده باز طولانی شد.
مي دونم كه حتي بيشتر از اين، جا داشت
حرف حق كم نيست
۲۰:۱۷, ۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #36
آواتار
مستند god's warriors"سرابازان خدا" که کریستینا امان پور درست کرده.
-11 قسمت درباره یهودی ها
-10قسمت درباره مسیحیت
-11قسمت درباره اسلام(مسلمان ها)
مستند جالبی هستش که پیشنهاد میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: