|
حقوق زن در اسلام
|
|
۲۰:۱۸, ۲۷/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۱ ۲۰:۲۷ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
"بسم الله الرحمن الرحیم"
از اونجا که توی این تالار بحث زیادی بر سر مباحث زنان من جمله: ازدواج موقت- طلاق- مهریه- نفقه و... صورت گرفته و برخی دوستان گلایه داشتن که به جواب درستی نرسیدن. الا یا ایها الحال تصمیم گرفتم (البته با کسب اجازه از دوستان )به یاری خدا این تاپیک رو به این موضوع اختصاص بدم و از پایه مباحث زنان روشروع کنیم[b] و نیز بررسی شبهات وارد شده و پاسخ به آنها. با سرمشق گرفتن از کتاب حقوق زن در اسلام متفکر شهید مرتضی مطهری. امید این است که قدمی باشد در بهتر شناختن دین و اینکه به این خواهیم رسید که اسلام به زن بهای بیشتری داده و هیچ کجا به ضرر او کار نکرده است، متأسفانه اغلب ما به علت بی اطلاعی از دلایل "مهریه- ارث- ازدواج موقت- طلاق و..." همیشه اعتقاد داشتیم اسلام دینی مرد سالار هست و به زن هیچ توجهی ندارد! اما با پیگیری این مطالب عکس این اعتقاد به شما ثایت می شود. و چه خوب که با دلیل برامون ثابت بشه و بصیرت پیدا کنیم و این تفکرات را به مرور از ذهن مردمان جامعه مون پاک کنیم تا وسیله ای نباشه در دست دشمن برای ضربه زدن به پیکره ی اسلام... آن روز "با همت من و تو" بسیار نزدیک است ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۱, ۲۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام نقل قول:اما در مورد تفاوت زن و مرد:متشکر به دوستان توصیه میکنم کتاب "روح مجرد" رو در این باره بخونن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |