|
منتظر نظر شما در اين تاپيك هستم !
|
|
۲۰:۵۱, ۳۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بر دوستان عزيز !
هرچي فكر كردم اين تاپيك رو كجا بزنم نفهميدم ! خواستم يه چند تا سوال كنم منتظر جواب شما عزيزان هستم ! من برخلاف خيلياي ديگه جنبه مباحثه بدون دعوا رو دارم خيالتون راحت فقط خواهشن منطقي جواب بديد ! چيزي كه برام جالبه تو اين سايت هم اطلاعات خوب هست هم اطلاعات بسيار اشتباه ! يا بگم مبهم ! همونطور كه قوانين سايت گفته اينجا جاي سوال و اين چيزا نيست فقط اطلاع رسانيه ! اما خيلي جاها شده پرسش و پاسخ كه بعضي هاش واقعا منو به خنده واداشته ! مثه تاپيكه 313 يار امام ! در ضمن دوستان عزيز خيلي دارين ريز ميشين من 2 روزه تو سطح شهر توجه ميكنم كله تهران پره بناهاي فراماسون هست با حساب شما يا مثله آرم تلويزيون و يا هزار علامت ديگه ! خيلي دارين داغ ميكنين بحث رو ! من كله مستند ظهور رو ديدم و خيلي چيزاش چرند بود و خيلي چيزاش جالب و بدرد بخور ! بزار ساده تر بگم بزارين بعضي افراد تو اشتباه خودشون بمونن ! من و شما بيايم 2000 تا تاپيك بزنيم آقا شيطان رو نپرستيد يا علت و ضجه بزنيم آقا 313 نفر يار داره يا فلان خواننده شيطان پرسته ! خداي بزرگ ما رو ول نكرده كه 4 نفر با 4 تا عقيده و تخته و آجر و چوب بتونن كله همه چي رو كنفيكن كنن ! در كل به نظر من جنبه اطلاع رساني باشه خيلي بهتره ! اونم در حد خيلي كلي ! چون واقعا اين مبحث خيلي مبهمه به نظره من ! اين نظر منه ! نظر شما چيست ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۰, ۱۴/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۸۹ ۱۶:۲۳ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان عزيز سلام
(وَ اقْصِدْ فِي مَشْيِکَ) (لقمان: آيه 19) در رفتارت ميانه رو باش. لا تَري الجاهِلَ اِلّا مُفْرطاً اَوْ مُفْرطاً» (نهج البلاغه، حکمت 7) جاهل را نمي بيني مگر اين که يا افراط مي کند يا تفريط به نظر من اين راهيه كه بايد انتخاب كرد موفق باشيد |
|||
|
|
۱:۱۷, ۲۱/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۸۹ ۱:۵۶ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به قول دکتر نصراله حکمت، آنان که نمی خواهند تسلیم قدرت طلبی و اعمال خشونت مستکبران شوند بایستی هم در راستای شناسایی پرسش های اساسی و مرزی حیات انسان (از قبیل انسان کیست؟ از کجا آمده؟ به کجا می رود؟...) تلاش کنند و هم باید با ساز و کارهایی که منجربه پرسش زدایی و مسئله ستیزی (مسائل انسانی اشاره شده) می شود آشنا شوند. تا گرفتار مسئله گریزی و در نتیجه پذیرش سلطه فکری فرهنگی سیاسی و ... قدرت جویان و استکبار خویان نشوند. که به زعم من این خود مجاهدتی جانانه و قدم هایی استوار می خواهد. مجاهدتی که در آن انسان ابتدا "خود" را رهانده و سپس باعث رهایی دیگران شود. مطالعه کتاب های "مسئله چیست؟" و "تاملی در فلسفه تاریخی عقل" از نصراله حکمت و کتاب "حرکت" از مرحوم علی صفایی را به جد توصیه می کنم.
|
|||
|
|
۳:۳۱, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان ما برای وارد شدن به جبهه ی امام زمان نیاز داریم تا با ایشان سنخیتی پیدا کنیم
تا ایشان هم به ما اجازه مبارزه در رکابشون رو بدن بدون تعارف بگم بدون نماز اول وقت (حتی نماز صبح)، بدون مال خمس داده شده، بدون انس با قرآن صحیفه و نهج البلاغه، بدون ترک نگاه حرام و حفظ زبان و سایر گناهان کبیره، بدون احترام و خدمت به پدر و مادر، بدون انفاق، بدون عزاداری مداوم در سرتاسر سال برای امام حسین، بدون نماز شب و ... نمیشه با ملیون ها جلد مطالعه هم در سپاه آقا جایی داشت و در مقابل شیطان به پیروزی رسید، اگه کسی تقوا پیشه کنه خدا خودش معلمش میشه خود خدا در قرآن اینو گفته (تقوای الهی پیشه کنید تا خداوند به شما تعلیم دهد) از اون گذشته باید علم خود رو هم در همون زمینه های مورد تأکید قرآن و روایات زیاد کنیم از اصول عقاید گرفته تا اخلاق و تا مباحث دشمن شناسی کارگروه های مطالعاتی لازم هست و منشور عملی دوستان به عنوان مثال اعضای متعهد به این منشور عملی باید متعهد بشن به نماز اول وقت، ترک گناهان کبیره، پرداخت خمس، و ... ما قبل از هر چیزی باید ببینیم امامون از ما چی میخوان باید تاریخ رو بخونیم و ازش درس بگیریم باید در رژیم مواد غذایی مصرفیمون تجدید نظری کنیم باید با هم مشورت کنیم روی یکسری اصول مسلم باید با هم همکاری کنیم مطلب زیاد هست منتها باید ببینم نظر دوستان چیه؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
نظر همه شما دوستان درست. همه ميخوايم از يه جايي شروع كنيم. خب طبق گفته دوستان كه خودم هم قبول د ارم، اول از خودمون شروع مي كنيم. يه كارايي هم مي كنيم..اما اين يه جنبه است. بذاريد مثال بزنم. مثلا شما روي خودتون كار مي كنيد كه حسادت نداشته باشيد .و بعد هم ظاهرا موفق مي شويد. اما اگه در كنار يك آدم حسود زندگي كنيد، آيا بازهم مي تونيد حسادتتونو كنترل كنيد؟
مي خوام بگم براي اينكه بتونين اون چيزي كه ياد مي گيريد و مي پذيريد را دروني كنيد، بايد عمل كنيد. ما ميدونيم دشمن هست اما اگه مقابل دشمن قرار بگيريم بازم باهاش مي جنگيم؟؟؟ اگه مي خوايم يك منتظر باشيم بايد عملي براش كار كنيم و اين بايد آثارشو توي همه چيز نشون بده... مطالعه، توي سايت نظر دادن و..... كافي نيست. قبلا هم گفتم بهتره با هم گروه هاي هدفدار تشكيل بديم... |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
حقیقت اینه که ما باگوش دادن به موسیقی های شیطان پرستی با دیدن فیلم هاشون باپوشیدن مدهاشون وارد برنامه شدیم خودمن این بخش از مستندظهور رو که فکرکنم بهترین بخشش باشه فقط تا وقتی دارم نگاش میکنم باور دارم اماحق باشماست مطالب غلط هم داره
|
|||
|
۶:۰۶, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۸۹ ۱۵:۴۱)SAEED_KOSAR نوشته است: چرا در این تالار جایی برای تفسیر سوره های قران و یا نهج البلاغه قرار نداده ایم ؟ واقعآ جشون خالیه ؟ سلام دوست عزیزم و دیگر خوبان بنده کسی نیستم ولی این حرف بالایی رو قبول دارم و اعتقادم اینه که قرآن و اهل البیت در تمام صنف ها و گروه ها ، موضوعات و مطالب و حتی حوزه های علمیه و دانشگاه غریب اند و از اون ها استفاده نمیشه بنده هم به نوبت خودم می خوام کاری رو که در حدم هست انجام بدهم پس إن شاء الله برای روح قرآنی دادن به این تالار و پر کردن جای خالی تفسیر ، و با توکل به خدای متعال به زودی شروع به نوشتن تفسیر 5 جلدی ترجمان فرقان * ، خلاصه تفسیر 30 جلدی الفرقان نوشته آیة الله دکتر محمد صادقی تهرانی (شاگرد برجسته حضرات آیات : علامه طباطبائی ، بروجردی ، آشتیانی ، امام خمینی ، شاه آبادی (استاد امام) و...)در یک تایپک قرآنی با نام ترجمان فرقان خواهم نمود. برایم دعا کنید به این کار موفق شوم *:که انصافا تفسیر جالبی از لحاظ علمی است و با این که خلاصه شده مطالب جالب را زیاد داراست و نظریات جدید آیة الله صادقی رو که بر مبنای تفسیر قرآن به قرآن هست مطرح می کنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |