کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند نکته ی جالب در مورد بعضی کسانی که مخالف اسلامند در فروم
۲۳:۰۲, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۷ ۱۱:۲۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

یه نگاه به پروفایل کابری این شخص بیاندازید

ایشون امروز ثبت نام کرده

و از اون موقع تا حالا به مدت هشت ساعت یکبند در تالار هست و داره نظرات آنچنانی خودش رو مطرح میکنه

بیش از 54 پست ارسال کرده

در مورد مباحث حاشیه ای دین بیشتر مانور رو داره میده

بیش از 10 بار از ایشون درخواست کردم که بیاد در مورد خدا با من و سایر رفقا مناظره کنه و از زیرش به بهانه های مختلف داره در میره

واقعاً آدم باید یا خیلی بیکار باشه که هشت ساعت در یه تاپیکی که بالای 90 درصدش در تضاد نظری باهاش هستند بمونه و بحث کنه

ویا اینکه با قصد و غرض خواستی این کارو انجام میده!!!!

از این به بعد هم شاید امثال اینجور کاربران رو بیشتر در تالار ببینیم

کلام اول و آخر حقیر با ایشان و این جور آدم ها اینه

به شما دوستان هم پیشنهاد میکنم به جای بحث در مباحث حاشیه ای بیاید سر اصل مطلب باهاشون مناظره و صحبت کنید و اصل مطلب خود خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بیش از 8 ساعت داره مطلب میزنه

یا بی کاره

یا اتفاقاً فقط کارش همینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه ی کلام اینکه اعضای محترم پیشنهاد میکنم به جای تلف کردن وقت در مباحث دست چندم اول از ریشه های اعتقادی اینجور افراد مطلع بشید

بعد که با دستگاه فکری و استدلالی و جهان بینی اینها آشنا میتونید خیلی راحت نظراتشون رو تحلیل کنید

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، fazel ، EMPERATOR ، محمود ، فرهاد ، ضد ماسون ، 7parsa4 ، yektaparast ، SAViOR ، ثامن ضامن ، سپهسالار ، محب الزهرا ، خیبر110 ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، ترنم ، 872325 ، Islam ، Tolou ، jkb ، یا ثارالله ، mhvvhm ، freewish ، only_y2d ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، taleb ، علی امینی
۲۳:۳۵, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
علی اقا سالیانیه داریم با اینها بحث میکنیم
فقط به خاطر دوستان جوانتره که یکم با این عقاید و پوچیش اشنا بشن وگر نه میدونم تا اخرش چی می خوان بگن . اول میان یه ایراد میگیرن . جواب که گرفتن و توش موندن . شروع میکنم عرب و عجم کردن .
شاخه به شاخه پریدن
حتی خجالت میکشن بگن پیرو چه متد فکری هستند .
میترسند با بحث در مورد خدا وجدانشون قلقلک بشه .
دست اخر هم میپرن به بسیج و اخوند و ...
از این حرفهای صد من یک غاز زدن .
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، fazel ، zaeim ، EMPERATOR ، فرهاد ، sarbaz ، ضد ماسون ، محمود ، yektaparast ، SAViOR ، ثامن ضامن ، سپهسالار ، حلما ، rahbin ، خیبر110 ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، 872325 ، Tolou ، یا ثارالله ، mhvvhm ، mohammad1369 ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، taleb
۲۳:۴۱, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۲۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  فقط کارش همینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

خلاصه ی کلام اینکه اعضای محترم پیشنهاد میکنم به جای تلف کردن وقت در مباحث دست چندم اول از ریشه های اعتقادی اینجور افراد مطلع بشید

بعد که با دستگاه فکری و استدلالی و جهان بینی اینها آشنا میتونید خیلی راحت نظراتشون رو تحلیل کنید

کاملاً موافقم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، EMPERATOR ، محمود ، yektaparast ، سپهسالار ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، ترنم ، 872325 ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، taleb
۲۳:۴۸, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۲۳:۵۱ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #4
آواتار
پاسخ به چنین اشخاصی باید بین یک یا دو نفر محدود بشه تا به هدفشون نرسن.

اینها از هم کمک خواهند گرفت!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، farshid ، یا ثارالله ، hesam110 ، taleb
۲۳:۴۹, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
أَفَمَن شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ فَهُوَ عَلَى نُورٍ مِّن رَّبِّهِ فَوَيْلٌ لِّلْقَاسِيَةِ قُلُوبُهُم مِّن ذِكْرِ اللَّهِ أُوْلَئِكَ فِي ضَلَالٍ مُبِينٍ
پس آيا كسى كه خدا سينه‏اش را براى [پذيرش] اسلام گشاده و [در نتيجه] برخوردار از نورى از جانب پروردگارش مى‏باشد [همانند فرد تاريكدل است] پس واى بر آنان كه از سخت‏دلى ياد خدا نمى‏كنند اينانند كه در گمراهى آشكارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، وحید110 ، yektaparast ، بیداری12 ، حلما ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، یا ثارالله ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، taleb
۰:۰۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
نمونه این افراد همین جناب آسیموف بود که یک تاپیک جدید میزد و یه چیز چرند میگفت و همه رو عصبانی میکرد من نمیدونم واقعا این چه موجیه که اومده؟ همه دیگر دین ستیز شده اند و مثل اینکه دوست ندارند مسلمان باشند واقعا من به مسئله Mind control همون کنترل ذهن رسیده ام ذهن تمام این افراد کنترل شده است گویی کنترل شده به دنیا اومدند نباید بگم ولی بعضی ها اذهان شیطانی دارند و اصولا دوست دارند با دین بجنگند
دوستان من واقعا دارم احساس خطر میکنم ولی چند سالی است که یک موجی توی کشورمون اومده که مردم رواز دین و حتی خدا بری کرده من دارم به عینه در ملا عام میبینم که نعوذبالله فرد در وسط خیابان به خدا و ائمه اطهار فحش میدهدHuhیا نمونه دیگر در عید ما برای عید دیدنی به خانه دایی خود رفته بودیم پسر دایی بنده که پدر بزرگش روحانی بود و پدر و مادر همه اهل نماز و دین پسر 28 ساله شان بحث مطرح میکند و میگوید که دین اسلام پایه و اساس ندارد و دلیلی ندارد که ما خدایی را که نمیبینیم بپرستیم!!!! کلا نباید این موج را نادیده گرفت که این موج خیلی هارا دارد با خود میبرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، وحید110 ، zaeim ، ضد ماسون ، آزرم‌شاه ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، 872325 ، Tolou ، mhvvhm ، hesam110 ، taleb
۰:۰۹, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
من مطمئنم که با توجه به اینکه تالار در
حال کسب موفقیت است و وارد کارهای
عملی شده بعضی ها دارند می سوزند
و به این بهانه حتماً از این به بعد تالار مورد
حمله قرار خواهد گرفت چه حمله هایی که
شبیه به کاربران با عقاید خاص و نفوذی باشند
و چه افرادی که بخواهند تالار را هک یا دست کاری
کنند مانند سری قبل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، zaeim ، ضد ماسون ، yektaparast ، سپهسالار ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، 872325 ، یا ثارالله ، mhvvhm ، hesam110 ، taleb
۰:۱۰, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۰:۱۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
آواتار
برای همین به ایشان اجازه بحث میدهیم . برای اتمام حجت . میبینید که فقط فحاشی و توهین بلدند . وقتی با حقیقت روبرو میشوند عصبی شده و شروع به ....
در مغز اینها فرو شده که دین جوابی نداره و خرافه هست وقتی با اندیشه روبرو میشن داغ میکنن و افکارشون به هم میریزه .
برای بحث منطقی حاضریم
یا حق
دوستان پیرامون بحثی که با اقای مهرداد داشتم قرار بر این شده که اگر حرفی دارند منطقی بیان بیان کنن پس لطفا هیچ گونه بی احترامی به ایشون نکنید
ممنونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aleyasin ، zaeim ، علی 110 ، ضد ماسون ، EMPERATOR ، محمود ، yektaparast ، سپهسالار ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، ترنم ، 872325 ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، taleb
۹:۳۸, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۱:۴۲ توسط arnh.)
شماره ارسال: #9
آواتار
من هم به الله ایمان دارم.
همه به ائمه اعتقاد دارم.

و ساعت های ساعت توی این سایت یا حتی توی پروفایلم چند روز میشه. که هستم.

همانطور که شما احساس وظیفه می کنید نسبت به جامعه خود من هم و دیگرانی هم احساس وظیفه می کنیم.

اینجا به عنوان سایت بیداری اندیشه و منتشر کننده مستند ظهور . به عنوان مرکزی به ظاهر برای بیداری و تلاش شناخته شد.
حالا که خود مستند از نظر دوستان مسئله دار است . اعلام کنید و بگوید که فلان مشکل را دارد و دیگر بحث ما بحث های خشک مذهبی است.

من این پست کاملا علمی را در http://ootzi.com/showthread.php?tid=183&pid=279#pid279 در این انجمن قرار دادم.
گفتم اگر جایش اشتباه است انتقال دهید. بعد دیدم پاک شد.
پس باید مشکل از طرف بعضی از دوستان که هوچی گری می کنند باشد.

ظرفیت علمی این انجمن بسیار پائین است. بسیار بسیار .

بعضی ها در این انجمن ریا می کنند.
خدا را نشناخته راه را برای خدا شناسی دیگران هم می بندند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا
۱۱:۰۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
عزیزان و همسنگران از این به بعد وجود کاربران
با عقاید خاص!!
! را باید در تالار قبول کنیم و به آنها
به هیچ وجه بی احترامی نکنیم چون در اسلام
توهین به افراد هرچند دشمن جایز نیست
و وجود این افراد را باید به فال نیک گرفت
پس خواهشاً به آن ها فرصت گفتگو دهید

فکر کنم که این حرف خیلی از عزیزان و همسنگران
باشه پس با هم شروع می کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، arnh ، وحید110 ، fazel ، فرهاد ، آزرم‌شاه ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، Tolou ، mhvvhm ، freewish ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]