کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواستی خاضعانه از شما...! لطفاً جدی بگیرید...!
۱۶:۰۳, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با یاد خدای مهربان
با سلام و عرض ارادت خدمت دوستان امام زمانی ام
ضمن احترام و تشکر از زحمات تک تک عزیزان؛

بعنوان یک برادر کوچک خاضعانه از همه ی دوستان تقاضا می کنم که در ارسال "تاپیک" واقعا دقت بخرج بدید..

برخی از همراهانی که به نام "قرآن" و عنوان روحانی و زیبای "بیداری اندیشه" قدم به تالار گذاشتند،شدیداً از "کمرنگ شدن" گاه به گاه فضای "معنوی" تالار،ناراحت و بعضاً "دلزده" شدند!

خواهش می کنم با نگاه به همه ی جوانب از جمله:
- ابتدا و مهمتر از همه بر اساس "قوانین تالار"
- شرایط سنی و تحصیلی کاربران
- نام موجه برای عنوان تاپیک
- تسلط کافی برای ادامه بحث در تاپیک
- عدم تناقض آشکار! با مبانی دینی و علمی(علم بمعنای خاص هر رشته)
- کاربردی بودن موضوع
- عمومی یا تخصصی بودن مطلب
- بخش متناسب برای ارسال
- انتخاب مناسب عکس

و.....
اقدام به "شروع" مطلب بفرمایید..

بحث شروع یک تاپیک با ارسال یک "پست" کاملا متفاوته و لذا این به معنی عدم بحث و عدم شرکت فعالانه دوستان در تاپیک های تالار، نیست..!

ممکنه این پیشنهاد پذیرفته نشه! ولی در بسیاری از سایت های معتبر که در امور دینی،فرهنگی و تخصصی فعال هستند، ارائه "تاپیک" بعد از تایید "مدیریت" بخش مربوطه قابل انجامه که واقعا هم به جهت "شکلی" و هم بجهت "محتوایی" کاریه بسیار پسندیده...

جسارت منو ببخشید..!

از مدیران،ناظران وکاربران فعال محترم سایت مدد ویژه می طلبم...

در پناه خدای مهربان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، paradise ، nafas ، علی 110 ، Seyed Mohsen ، 7parsa4 ، محب الزهرا ، EMPERATOR ، آزرم‌شاه ، محمود ، خیبر110 ، Mahdy2021 ، fazel ، ثامن ضامن ، وحید110 ، خاک ، am_po ، shafagh_mah ، Hadith ، بیداری12 ، zarati313 ، libera ، ANTI satan ، Ramin_Ghn ، SAViOR ، MohammadMeraj ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، rastin ، ONLY66 ، MAHDI59 ، parisan ، mohammad790 ، MiladYLH ، سدرة المنتهی ، آزاد اندیش ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، AMINI ، Farzaneh ، مجید املشی
۱۷:۲۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
دوستان بنده هم موافقم درسته که این موارد در
قوانین تالار هم آورده شده ولی یادآوری آن خالی
از لطف نیست!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، shafagh_mah ، MohammadSadra ، Farzaneh
۱۷:۴۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
حتی اگر اون هایی که به عناوین دینی هیچ اهمیتی نمی دن (تا چه برسه به دین دارها) فقط ، فقط با ادب صحبت کنن و کلمات : آقا ، محترم ، عزیز و انواع قربون صدقه ها رو فراموش نکنن ،
فکر کنم همه چیز درست بشه و تیرگی ای! از جهت رفتار طرف مقابل ، در ضمیر دوستان ایجاد نشه!
اون موقع هست که هر بحثی (حتی اثبات یا نفی خدا!) با صفا انجام میشه.

بعضی از دوستان هم خیلی اصرار دارن که طرف مقابلشون رو به زانو در بیارن ، اما اخلاق اسلامی اینه که اگه طرف مقابل مصر بر موضعش هست و بی جهت حرف شما رو قبول نمی کنه ، شما دیگه باید بی خیال شی اگرنه خودتون ضرر می خورید و وجهتون خراب می شه:
از امام معصوم علیه السلام در حدیث عنوان بصری منقول است :
گردن خودت را پل عبور دیگران نکن -یعنی شخصیت و جون خودت رو فدای هدایت دیگرانی که فقط با فدا شدن شما هدایت می شوند نکن!-Smile

ببخشید از اظهار نظر کمترین دوست در جمع بزرگتان
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، MESSENGER ، shafagh_mah ، zaeim ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، rastin ، آزاد اندیش ، MohammadSadra
۱۷:۴۹, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام جناب MESSENGER

اینکه قرار باشه موضوعات یا به قول شما تاپیکها رو عدم تایید نگه داریم کار بسیار وقت گیر و پر دردسریه
اولا که هر ناظری به بخش خودش دسترسی داره و فقط میتونه موضوعات بخش خودش رو تایید کنه
ثانیا مدیران ارشد هم 24 ساعته آنلاین نیستن که موضوعات رو تایید کنن(مخصوصا بخشهایی که ناظر و مدیر نداره)
ثالثا سلیقه ها متفاوته و ممکنه من موضوعی رو تایید کنم و ناظر اون بخش اون رو بعدا حذف کنه یا بالعکس!

راهکارهای ما برای مشکلات خیلی واضحه
برخی مدیران دوست دارن با عده ای از کاربران خاص بحث کنن.برای همین از اون راهکارها استفاده نمیشه.هر زمان که تصمیم بر این شد که جلوی برخی بحثهای بی نتیجه گرفته بشه ما برای اون کاربران خاص محدودیت ایجاد می کنیم

راهکار موثر دیگر گزارش است که کاربران خیلی بهش اهمیت نمیدن.اگر این راهکار عملیاتی بشه و موضوعاتی که با قوانین مشکل دارن سریعا گزارش بشن، خیلی خواسته های شما انجام میشه

اما اینکه بخوایم اصل ایجاد موضوع رو برای همه محدود کنیم، بحثهای حاشیه ای به شدت زیاد میشه.ممکنه برخی عزیزان سلیقه ای برخورد کنن و انرژی ما به جای اینکه صرف یکسری کاربران خاص شود، مجبوریم هر روز با تعداد بیشتری در این زمینه بحث کنیم و مکاتبه با مدیران و ناظران که ....
در نهایت اینکار برای مدیران و ناظران و خود کاربران فرسایشی میشه.........

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، آزرم‌شاه ، وحید110 ، am_po ، MESSENGER ، shafagh_mah ، zarati313 ، ANTI satan ، Seyed Mohsen ، SAViOR ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، آزاد اندیش ، AMINI ، Farzaneh ، مجید املشی ، ماحی
۱۸:۰۸, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بله گزارش توهین و تخلف در پایین هر پست
که ما کاربران کمتر اهمیت می دهیم باید
بیشتر روی این موضوع کار کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، shafagh_mah ، ANTI satan
۱۸:۱۸, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
یک خواهش هم حقیر دارم

یه مدتی هست که تعداد تاپیکهای بی ربط در انجمن مهدویت بسیار زیاد شده

یعنی به طور مثال مطلبی رو که ابداً ارتباطی به اصول عقاید شیعه نداره در این بخش ارسال میشه

یا یه بحث بسیار تخصیصی در مورد امام زمان در بخش اخلاق ارسال میشه

یا یک چیزی که کاملاً ماهیت اخبار داره در بخش جامعه مهدوی ارسال میشه

خلاصه مباحث بی ارتباط به بخشهای انجمن مهدویت مدتی هست که یه مقدار زیاد شده

از همه ی کاربران عزیز و تقاضا دارم موقع ارسال پستها به داشتن ارتباط بین پست و موضوع محوری بخش دقت فرماید

بعلاوه بعضاً زیاد دیده میشه که کاربران زحمت میکشن و یه پاراگراف مطلب تهیه میکنند و برای همون یه پاراگراف یه تاپیک مجزا ایجاد میکنند در حالی که ما قبلاً در مورد اون موضوع محوری پاراگراف ارسالی ایشون تاپیک در تالار داشتیم و مجدداً باید ادغام کنیم

یا یه عکس یا یک سخنرانی و یا ....

خلاصه برای اینها معمولاً تاپیکهای مرتبط وجود داره

قبل از ارسال یه جستجوی کوچیک انجام بدید و در ادامه ی همون مطلب هماهنگ با محتوای مطلب خودتون پستتون رو ارسال بفرماید

اینکار کمک شایانی به نظم تالار و انسجام مباحث و استفاده ی بهتر کاربران از مطالب خواهد کرد

کار نظارت رو هم برای ما خوب صد البته ساده تر میکنه

نکته ی آخر اینکه سعی بشه تاپیکها داری محتوایی حقیقتاً مفید و ارزشمند باشند و در شأن تالار
رعایت نکات اخلاقی هم دوستان حتماً مدنظر دارند دیگه
عکسهای آنچنانی ویا شوخی های آنچنانی که به لطف خدا در تالار انگشت شمار داریم در این یکی دو هفته ی اخیر یه مقدار بیشتر شده
سعی کنیم رضایت خدا رو جلب کنیم و کاری که حداقل توی دل خودمون مطمئن هستیم که ممکن هست مورد رضای خدا باشه انجام ندیم

یا علی و التماس دعا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، آزرم‌شاه ، fazel ، MESSENGER ، shafagh_mah ، Hadith ، zarati313 ، ANTI satan ، Seyed Mohsen ، SAViOR ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، rastin ، آزاد اندیش ، MohammadSadra ، Farzaneh
۲۰:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا
سلام
یه مشکل دیگه این که بعضی تاپیک ها فقط یه سوال هست که میشه با پیام خصوصی هم پرسید.
موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، ANTI satan ، zaeim ، فاطمه خانم ، آزاد اندیش ، MohammadSadra
۲:۵۲, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده حقیر به نظر بهتر می بینم که درخواست مطرح شده یا مجموعه نکاتی که باید به کاربران عزیز یادآوری شود را به تمامی اعضای این سایت به صورت پیام خصوصی ارسال کنید چون بسیار نتیجه بخش تر خواهد بود.

با تشکر

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۳:۱۴, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
من تا به حال چند باری با دوستان اختلاف عقیده داشتم و جیزهایی که اونها بد میدونستن رو من خوب میدونستم یا برعکس (البته مطلق نبوده)
ولی هیچوقت سر مسائل جزئی به دوستان توهین نمیکنم .اگر توهینی هم شده به افرادی بوده که خیلی با من اختلاف عقیده داشتن و خودشون با توهین کردن منو تحریک کردند البته همون توهین رو هم دارم میذارم کنار چون به شخصیت خودم اسیب میرسونه ولی چه کار کنم اخلاقم گاهی تند میشه.
ولی همون طور که گفتم نسبت به دو ماه پیش به بلوغ بیشتری درون سایت رسیدم و به این نتیجه رسیدم که گاهی افراد از روی نادانی و لجبازی با اعتقاداتم برخورد میکنند.
البته گاهی اشتباه از خودم هم بوده که فرهنگ معذرت خواهی برای همین موقع هاست
اما باید بگم که اکثر کاربرای این سایت با هدف بیداری اندیشه به این سایت اومدن و خیلی هاشون اطلاعاتشون در مسائل دینی در حد بالایی نیست و اگر مستقیما این تالار بره سر اصل اسلام استقبال کمتر میشه .
خود من ماه اول علاقه ای به شرکت در بحث های مذهبی سطح بالا رو نداشتم یا در ختم قران یا اطلاعات در مورد مسائل مذهبی شرکت نمیکردم و بیشتر توی مسائل سطحی تر مثل نماد گرایی روی در و دیوار شهر شرکت میکردم
ولی الان احساس میکنم بلوغ بیشتری در سایت پیدا کرده ام و به مسائلی که برایم خشک بود علاقه پیدا کرده ام
به نظر من اکثر کاربرا مثل من طول میکشه که از مرحله ی اول بیان بیرون
البته سر بعضی مسائل با کاربران باسابقه اختلاف نظرهایی دارم که از نظر من طبیعی هستش.
ولی اینکه تاپیکی رو بدون اطلاعات کافی ایجاد نکنم از این به بعد اویزه ی گوشم میکنم تا مشکلی پیش نیاید ولی در کل من اهل ایجاد بحث جدید نیستم و 95 درصد مواقع در بحث های تکمیلی شرکت میکنم.
با تشکر فراوان از MESSENGER عزیز و در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آزرم‌شاه ، MESSENGER ، بیداری اندیشه ، rastin ، آزاد اندیش
۱۰:۵۸, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱۱:۰۳ توسط ONLY66.)
شماره ارسال: #10

و قولوا للناس حسنا كما امركم الله عزوجل
همانگونه كه خداوند به شما فرمان داده است، با مردم به نیكویى سخن بگویید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا