|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۵, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۰:۱۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۰:۲۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
البته من اینجوری می گفتم ، اگر دوستت اینجا بود می گفت این دری که جلوش هستی کدوم دره ، بعد جواب حتما دروغ می شد (منفی در مثبت منفی ، مثبت در منفی منفی) بعد باز خودم توی ذهنم جواب رو منفی می کردم.
خربزه رو نمی دونم ، اما پدر و مادر من که ترکی بلدن ، به هندوانه می گفتند گارپوز ، بعد من همش با خودم می گفتم گارپوز چقدر شبیه خربزه است و قاتیشون می کردم. |
|||
|
|
۸:۴۸, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۸:۵۱ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام اما اندر حکایات خربزه : در نام این میوه ی خوشمزه نه خر اشاره به آن حیوان دراز گوش دارد نه بز به آن حیوان چموش!(قابل توجه آقای mohammad reza) خربزه در زبان فارسی میانه به صورت خربوچک/خربوژک تلفظ می شده، که درواقع متشکل از دو واژه ی پارسی است: خر(به معنای بزرگ مثل خرمگس و خر مهره) و بوچینه ( چیدنی بودار : به خیار هم گفته می شده ) بنابراین خربزه یعنی خیار بزرگ یا میوه ی خوشبوی بزرگ. این وازه بصورت قارپوز (یا گارپوز) به ترکی رفته (به معنای هندوانه بنابراین آقای دل خسته حق داشتید اشتباه کنید) و از طریق زبان تاتاری به روسی هم راه یافته (آربوز) ببخشید دیگه زبون روسی ندارم براتون روسی بنویسم ![]() منبع مجله دانستنی ها برام جالب بود گفتم بدونید. در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد راستی کانگرو یعنی نمی دونم نه چی میگی
|
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
اول از یکیشون میپرسیم آیا آب یک نقطه دارد؟
اگه گفت آره،پس راستگو هست و ازش میپرسیم سیاه چاله یا خروجی کدومه اگه گفت نه،از اون یکی می پرسیم |
|||
|
۲۰:۰۴, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۲۰:۰۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۱ ۱۶:۲۷)S!lenced نوشته است: اول از یکیشون میپرسیم آیا آب یک نقطه دارد؟ سلام این شد دو تا سوال ، "نام کاربری" با یک سوال به جواب میرسند. حالا یک سوال دیگه ده تا کسیه سکه طلا داریم ، هر کدوم 77 عدد سکه دارند ، وزن هر سکه طلا 8 گرم هست ، می دونیم یکی از این کیسه ها سکه هاش قلابی هست و هر کدوم 7.8 گرم وزن داره ، می خوایم با کمترین تعداد توزین به وسیله ی یک ترازوی دیجیتال پیدا کنیم کدوم کیسه سکه قلابی داره ، بهترین روش چه روشی هست؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۶ توسط S!lenced.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
صندوقها را از یک تا ده شماره گذاری میکنیم پس از ان از هر صندوق به تعداد شماره ان سکه ها را خارج کرده ودر یک نوبت همه را وزن میکنیم .فرض این است که مجموع سکه ها 100 گرم باشد. حال اگر یک گرم کمتر بود معلوم است که جعبه شماره یک تقلبی است واگر 2گرم کم بود صندوق شماره 2 و به همین ترتیب........
یه معمای سخت من خودم بدون اینکه از جایی بگیرمش حلش کردم(این رو جدی گفتم) این مساله را انشتین در قرن نوزدهم مطرح کرده بود و گفته شده است 98 درصد مردم دنیا قادر به حل آن نیستند. قدرت استنتاج خود را با حل این معما بسنجید مساله: 1- در یک خیابان 5 خانه وجود دارد که با پنج رنگ متفاوت رنگ شده اند. 2- در هر خانه یک نفر با ملیت متفاوت با خانه های زندگی می کند. 3- هر کدام از صاحبخانه ها یک نوشیدنی متفاوت می نوشد, یک مارک سیگار متفاوت دوست دارد و یک حیوان خانگی متفاوت را نگهداری می کند. سوال: صاحب کدام خانه ماهی نگهداری می کند. معلومات: 1-مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی می کند. 2- مرد سوئدی سگ دارد. 3- نوشیدنی مورد علاقه مرد دانمارک چای است. 4- خانه سبز رنگ سمت چپ خانه سفید رنگ است. 5- صاحب خانه سبز رنگ قهوه می نوشد. 6- مردی که سیگار پالمال می کشد پرنده نگهداری می کند. 7- صاحب خانه زرد رنگ سیگار دانهیل می کشد. 8- مردی که در خانه وسطی زندگی می کند نوشیدنی مورد علاقه اش شیر است. 9- مرد نروژی در اولین خانه زندگی می کند. 10- مردی که سیگار بلندز می کشد همسایه مردی است که گربه دارد. 11- مردی که اسب دارد همسایه مردی است که سیگار دانهیل می کشد. 12- مردی که سیگار بلومستر می کشد آبجو می نوشد. 13- مرد آلمانی سیگار پرنس می کشد. 14- مرد نروژی در همسایگی کسی است که خانه اش آبی رنگ است 15- مردی که سیگار بلندز می کشد همسایه ای داره که نوشیدنی مورد علاقه اش آب است. |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
یا حق...
منم قبلا حلش کردم هیچ ربطی به هوش نداره فقط منطق افراد رو می سنجه سوال خیلی جالبیه در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۲۳:۲۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
۴:۰۱, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۴:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۱ ۲۲:۰۰)S!lenced نوشته است: 1- در یک خیابان خانه وجود دارد که با پنج رنگ متفاوت رنگ شده اند.من علاقه ندارم تو زندگی مردم سرک بکشم ببینم کی چی داره اصلاً بخاطر این نیست که معمّاش سخته ها . . .یه معما دارم. 10 تا جعبه پرتقال داریم. 9 تا از این جعبه ها پرتقالهای 200 گرمی داره، و یک جعبه پرتقالهای 180 گرمی داره. پیدا کنید پرتقال فروش را. ![]() شوخی کردم. چطور میشه تنها با یک بار وزن کردن بفهمیم کدوم جعبه پرتقالهای 180 گرمی داره؟ (۲۶/آبان/۹۱ ۱۵:۴۳)namekarbary نوشته است: می ری ازش می پرسی اگه من ازت بپرسم "در خروجی کدوم یکیه؟" کدوم درو نشون می دی؟طرف دروغگوئه، متفکر که نیست. اینجوری گیج میشه اشتباه جواب میده. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,101 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |