|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۸, ۲۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۰ ۱۱:۰۱)7parsa4 نوشته است: مثل اینکه دوستان جواب همش رو گفتند بجز معمای 4 که الآن خودم میگمالبته شجرة الحیاة هم درسته! سلام به تمام دوستان من حدودا 100 دقیقه پیش شروع به خواندن این مبحث کردم و الان به صفحه بیست و ششم رسیدم و متوجه شدم که چند وقتی است دوستان این مبحث را به روز نمی کنند. از آنجایی که واقعا طرح معما سرگرمی خوبی است خواهشمندم در بروز رسانی این مبحث همیاری نمایید. سپاسگزارم این هم یک معما برای شروع دوباره: دو مرد نسبت به هم، دایی وخواهر زاده اند. یعنی اولی دایی دومی و خواهر زاده اوست، دومی نیز دائی اولی و خواهرزاده وی می باشد. چطور چنین چیزی ممکن است؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
نقل قول:دو مرد نسبت به هم، دایی وخواهر زاده اند. یعنی اولی دایی دومی و خواهر زاده اوست، دومی نیز دائی اولی و خواهرزاده وی می باشد. چطور چنین چیزی ممکن است؟دوتاپدر كه هركدوم يه دختر دارن زناشونم مردن.اين پدر دختر اون يكي واون پدر دختر اينمرد رو ميگيرن وازدواج مي كنند.هركدوم صاح يه پسر ميشن |
|||
|
|
۵:۴۵, ۳۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۲ ۵:۴۹ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
|
سلام
دیدم که در یکی از سالهای گذشته با آغاز ماه مبارک رمضان دوستان پیشنهاد داده بودند که معما های قرآنی در اینجا مطرح شود که به دانش های قرآنی ما بیفزاید . پس چه خوب است که الان هم که در ماه مبارک رمضان هستیم معماهای قرانی در این مبحث بنویسیم. هم اکنون به مشارکت گرم شما می اندیشم. یا حق سوره ای از قران که به جزدر بسم الله الرحمن الرحیم حرف میم در ان نباشد؟
|
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۳۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۲ ۵:۴۵)علی امینی نوشته است: سلام سوره کوثر به جزءدر بسم الله حرف میم ندارد. |
|||
|
|
۵:۱۶, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۲ ۱۲:۱۱)شهیدناهید فاتحی نوشته است: سوره کوثر به جزءدر بسم الله حرف میم ندارد. کوثر یا خیرفراوان
محتواي سوره كوثر: × پاسخ قرآن در جواب مشركين قريش كه پيامبررا ابتدا(بدون نسل- بلا عقب)ناميده بودند اين است كه خداوند نعمتهاي بسيار و كوثربه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)عطا كرد. × قرآن خبر داد خودآن مشركين عيبجو ابتر خواهند بود. × اين بشارت ضربه اي بود بر اميدهاي دشمنان اسلام. × مايه تسلي خاطري بود به رسولالله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در اين سوره خداوند به پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بشارت نعمتهاي فراوان ازجمله كوثر داده و دشمنان او را ابتر مي خواند. فضيلت خواندن سوره كوثر: پيامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمود:«هر كس سوره كوثر را تلاوت كندخداوند او را از نهرهاي بهشتي سيراب مي كند و به عدد هر قرباني كه بندگان خدا درروز عيد(قربان)مي كنند و همچنين قرباني هايي كه اهل كتاب و مشركان دارند به عدد هريك از آنان اجري به او مي دهد». کدام سوره ها با نام خودشان پایان یافته اند؟
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
|
۱۴:۳۸, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
۱۶:۲۱, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
علی امینی سوره مسد |
|||
|
۱۶:۲۸, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۳ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)Prestige نوشته است: اگر حافظم یاری بده و درست گفته باشم ، حضرت عیسی و حضرت یحیی باید باشه... با یاد حق تا اون جایی که متوجه شدم حضرت لوط و حضرت ابراهیم پسرخاله هستند اصلا مگر حضرت مریم خواهر داشته اند؟؟ اگر اشتباه نکنم حضرت یجیی پسر حضرت زکریا هستند و حضرت زکریا قیم حضرت مریم هستند! یاالله |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,238 |