کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چادر اذیتت نمی کنه؟
۱۷:۰۰, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۷:۰۱ توسط سپهسالار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دقت که کرده باشی، چادر خودش همه را غربال می‌کند. شده است وسیله‌ی محک بسیاری از دختران و زنان سرزمین من.
بچه‌تر که بودیم، وقت بازی که می‌شد، پارک که می‌رفتیم، مسابقه که می‌گذاشتیم، کوه که می‌رفتیم، ... مدام باید در کلنجار بودی ، هم با خودت و هم با دیگران.
[تصویر: zy6bw9ca22cxx6v1t84.jpg]
که وقتی دخترکان همسن و سالت چادر از سر بر می‌دارند - به راحتی - و مشغول بازی می‌شوند، تو هم می‌خواهی بازی کنی، اما با چادر.
چادری که اصلاً دوست نداری از سر درش بیاوری و این در حالیست که مورد شماتت یا سرزنش بزرگتر و کوچک‌تر قرار می‌گیری که : "وقت بازی چادرت رو دربیار، چه طوری می تونی با چادر بازی کنی؟" ..
دبیرستانی که شدیم، مهمانی‌هایی که باید کمک می‌کردیم به بزرگ‌ترها، سینما که می‌خواستیم برویم، کوه که می‌رفتیم، ... مدام باید در کلنجار می‌بودی، با خودت و با دیگران.
که "مگه با چادر می تونی سفره پهن کنی و کمک کنی؟ " یا "مگه با چادر می تونی ظرف بشوری؟" و "سینما می خوای با چادر بیای؟ ضایع است بابا. اونجا کسی این جوری نمیره"
"با چادر می خوای بری کوه؟؟؟ می‌افتی نمی تونی خودتو کنترل کنیا" و...
چادری که حتی به بهانه‌ی یک ساعت کار و فیلم و کوه نوردی هم حاضر نبودی درش بیاوری. چرا که در صورت نبودش، حس نبود چیزی و سنگینی نگاه‌های ناسالم دیگران شدیداً احاطه ات می‌کرد... انگار باید در برابر این نگاه‌ها چیزی می‌داشتی که الآن نداری و قرار است سنگینی نگاه‌هایشان کم کم شانه‌ات را خم کند...
باید می‌دیدی ، به اجبار دخترانی را که به دلیل کمبودهایی که حس می‌کنند در برابر دختران بد حجاب دیگر، از چادری بودنشان شرم دارند. و برای جبرانش اکثر دوستانشان چادری نیستند.
به دانشگاه که رفتیم، وسایلی که باید مدام دستمان می‌گرفتیم، کلاس‌ها و... و البته بهتر بگویم، جو دانشگاه ... مدام تو را به کلنجاری دوباره سوق می‌داد. کلنجاری با خودت و با دیگران. ..
[تصویر: b5xci5beoz5y3iole1u.jpg]
باید می‌دیدی دختران جوانی را که روز اول با چادر می‌آیند و یک ماه بعد کم کم چادر از سرشان می‌افتد.
باید می‌دیدی، به اجبار، دخترانی را که تا در دانشگاه از ترس ... (هر چیزی یا کسی) چادر سر می‌کنند و دم در، سریع چادر را از سر درآورده ، تا می‌کنند و وارد محوطه می‌شوند.
باید می‌دیدی دختران چادری ناراضی از چادر سر کردنشان را...
باید می‌دیدی ، به اجبار دخترانی را که به دلیل کمبودهایی که حس می‌کنند در برابر دختران بد حجاب دیگر، از چادری بودنشان شرم دارند. و برای جبرانش اکثر دوستانشان چادری نیستند.
و تو همچنان دوست داشتی چادر از سرت نیفتد، نه به خاطر چادر که عزیزترینش می‌داری، به خاطر خودت که دانشگاه را با سالن مد اشتباه نگرفته‌ای و آمده‌ای تا صرفاً درس بخوانی و فعالیت کنی، ... و به خاطر خودت که پسران دانشگاهتان ، تو را با عروسک‌های مد روز دانشگاه اشتباه نگیرند که بخواهند با هر بهانه‌ای نزدیکت شوند...
و تو همچنان دوست داری درس بخوانی، کلاس بروی، طراحی کنی، کارگاه شرکت کنی، اردو بروی ، ... و زندگی کنی، با چادر!
ازدواج که کردیم، مهمانی‌هایی که باید به اجبار، خودمان را به عنوان تازه عروس زیبای رویایی فرض می‌کردیم تا در خانواده همسرمان، ناچاراً بدرخشیم، رقابت‌هایی که با دختران و زنان دیگر ایجاد می‌شد و ما نا خواسته وسط ماجرا بودیم، سفرهایی که با فامیل می‌رفتیم، تولدها و میهمانی‌هایی که شرکتمان در آن‌ها اجباری بود، همه جا و همیشه باید مدام در کلنجار می‌بودی، هم با خودت و هم با دیگران.
که تو هنوز دوست داری چادر حریم تو باشد با نامحرم حتی اگر این نامحرم، فامیل باشد، که تو هنوز دوست داری چادر چتر حفاظ تو باشد از نگاه‌های گاه و بیگاه نامحرمانی که در اطرافت حضور دارند، که تو هنوز چادر سر کردنت را دوست داری چه مشکی‌اش باشد و چه رنگی که هر دفعه قرار است با رنگ لباس‌ها و روسری‌ات ست شود...
و تو همچنان دوست داشتی چادر از سرت نیفتد، نه به خاطر چادر که عزیزترینش می‌داری، به خاطر خودت که دانشگاه را با سالن مد اشتباه نگرفته‌ای و آمده‌ای تا صرفاً درس بخوانی و فعالیت کنی.
اما باید تحمل کنی وقتی می‌شنوی "چادر اذیتت نمی کنه؟"
در حالی که تو دوست داری هنوز هم مهربان باشی و باعث اذیت دیگران نشوی، گرچه چادر تو را هم اذیت نمی‌کند. بلکه مهربان‌ترت می‌کند تا زنان دیگر در حضور تو آرامش داشته باشند همسرشان توجهش جلب نمی‌شود... اما با این همه؛
باید تحمل کنی وقتی می‌بینی دختران و زنان فامیل، گاه و بیگاه، با بهانه و بی بهانه، با کمال بی تفاوتی به دیگران و در اوج نامهربانی، چادر از سر در می‌آورند ، تا مثلاً زیبایی‌هایشان مخفی نماند (حالا برای چه کسی معلوم نیست)
باید تحمل کنی حرف‌های زنان و دخترانی را که مدام شکایت دارند "اگر شوهرم چیزی نگه، میخوام چادرم رو بردارم. چادر به نظر من چیز اضافی ایه"
باید تحمل کنی ، وقتی تو چادر را دوست داری و با بودنش آرام می‌شوی،و البته مهربان‌تر... ... حتی اگر تنها مؤنث چادری کل مهمانی فامیلی‌تان یا جمع حاضر باشی...
بخش اجتماعی تبیان
منبع:جهان نیوز
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، mia'd ، Tolou ، حلما ، EMPERATOR ، در جستجوی سختی ، parisan ، boghz ، rastin ، nafas ، نجف آبادی ، shafagh_mah ، janali ، sarbaz 313 ، paradise ، oO DaViD Oo ، montazer_rm ، ريحانه الرسول ، user313 ، SARV ، حسین آکردی ، طلبه تیزهوش ، M03TAFA ، allah1ast ، mahdyshr ، آوینار ، nahal_m ، محمداحسان ، ema1392 ، only_y2d ، help me ، حسن عزتي ، soldier ، zealous ، Patriot ، راحیل ، یا صاحب الزمان ، آرین (الهه.ع) ، peimane ، immigrant7sm ، حقیر ، جبریل ، hed_gol ، حسنیه ، درست پسند ، نگار ، یوسف خان ، فدک زهرا ، امیریان ، taleb ، ساقی ، fiftynine ، mahdi_amiri ، مهسا110
۱۸:۵۷, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
چادر براي ما اتفاقا بسيار مزاياي فراوان داره
اين جور نگاه كردن به چادر خيلي بد هستش Huh
اگر بخواهيم در زمينه استفاده از يك چيز فقط مشكلات اون رو در نظر بگيريم
بي انصافيه محضه Undecided
من كه با چادرم خيلي خوشم Angel
هر روز با همديگه ميريم بيرون
از راه رفتن لذت مي بريم
بدون اينكه غصه از دست دادن چيزي رو بخوريم!!! Angel
وقتي از گرما دارم مي ميرم
دلم خيلي خنك ميشه Angel
هميشه دلم براي غير چادري ها مي سوزه
چون نمي دونن من و چادرم ،
چه قدر همديگر رو دوست داريم Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سپهسالار ، Hadith ، EMPERATOR ، محب الزهرا ، unknown_i3oy ، در جستجوی سختی ، seyyedi ، Seyed Mohsen ، navid-313 ، parisan ، boghz ، rastin ، nafas ، vavp ، منتظر کوچولو ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، janali ، sarbaz 313 ، oO DaViD Oo ، montazer_rm ، ريحانه الرسول ، netlog36 ، V-E ، خادمة الزهرا ، chista3 ، وحید110 ، سدرة المنتهی ، M03TAFA ، sayed reza ، mahdyshr ، آوینار ، saloomeh ، محمداحسان ، رز سفيد ، مبينا ، ema1392 ، help me ، حسن عزتي ، fardinho ، a.l.? ، ترنم ، Admirer ، zealous ، Patriot ، Elia ، asier ، راحیل ، آرین (الهه.ع) ، mohammad1369 ، چشم انتظار ، شهیدطیبه واعظی ، immigrant7sm ، حقیر ، جبریل ، hed_gol ، باهتول ، نگار ، دل خسته ، یوسف خان ، taleb ، ساقی ، مفقود الاثر ، تازه مسلمان ، fiftynine
۲۳:۵۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
متنی که نوشته شد درسته اما این سختی ها مال کسی است که هنوز چادر رو قبول نکرده. می پوشه اما تردید داره. هم دوست داره بپوشه و هم نه.... بهترین راه انتخاب است... اگه انتخابش کردی دیگه اینها برات مهم نیست.... یه چیزای دیگه برات مهم میشه.... منم یه زمانی توی این دو راهی موندم... فقط به لطف خدا،با یه جمله "انتخاب" کردم. وقتی از اهل دلی پرسیدم چیکار کنم مردد هستم، درجواب گفت فقط همین رو بهت بگم که اگه امام زمانت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد و گفت پس چادر مادرم کجاست؟؟؟ تو شرمنده نباشی.

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سپهسالار ، حلما ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، parisan ، boghz ، من خودم ، rastin ، nafas ، منتظر کوچولو ، 7parsa4 ، shafagh_mah ، janali ، oO DaViD Oo ، montazer_rm ، user313 ، V-E ، ترنم بهاری ، ilitih ، سدرة المنتهی ، M03TAFA ، mahdyshr ، آوینار ، محمداحسان ، ema1392 ، help me ، fardinho ، آرین (الهه.ع) ، hed_gol ، باهتول ، نگار ، taleb ، ساقی ، حقیر ، fiftynine
۰:۳۹, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
چادر یادگاری از طرف مادرمان زهرا (سلام الله علیها) است

و سیاهی این چادر یادگار مصیبت ها مادرمان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سپهسالار ، محب الزهرا ، netlog36 ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، parisan ، vavp ، shafagh_mah ، janali ، oO DaViD Oo ، V-E ، خادمة الزهرا ، M03TAFA ، آوینار ، saloomeh ، محمداحسان ، help me ، حسن عزتي ، راحیل ، peimane ، hed_gol ، نگار ، taleb ، امیریان ، ساقی ، fiftynine
۱۰:۲۴, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار

سلاحت را ...
با خودت... ببـــــــــــــــــر...

---
حجاب...
سلاحی دفاعی که شرع اجازه حملش را به دختران داده استHeart

....................................................................................................​...
با احترام به افرادی که با جون و دل چادر به سر میکنند..نه با اعمال زور پدر یا برادر یا مادر ..نه با اعمال زور شوهر پدر شوهر یا مادر شوهر...نه اینکه چادر بسر دارد اما حرمت آن را ندارد گاهی با چنان وضع زننده ای خود را آرایش میکند که از یک دختر بی چادر هم زننده تر است...یا چادر حریر و توری مجلسی ومجالس را در خیابان بسر می کند....یا فقط در محیط خیابان با جادر دیده میشود اما در میهمانی ها جشن ها چیزی به سر ندارد وحجاب ندارد....یا چادر بسر دارد اما گاه آنچنان با ناز و عشوه راه می رود و صحبت می کند که دل هر پسری بلرزد....چادر بسر دارد اما...فقط چادر بسر دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، سپهسالار ، Tolou ، parisan ، boghz ، nafas ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، janali ، oO DaViD Oo ، V-E ، خادمة الزهرا ، M03TAFA ، آوینار ، saloomeh ، ema1392 ، help me ، حسن عزتي ، ترنم ، hed_gol ، باهتول ، نگار ، medad.sefid ، taleb ، fiftynine
۱۰:۴۳, ۳۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۰:۵۲ توسط zohur.)
شماره ارسال: #6
آواتار
یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یو ذین و کان الله غفورا رحیما «احزاب-59»:

ای پیامبر ! به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو جلبابهای خود را برخویش فرو افکنند(نزدیک خود سازند)، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (‌و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنان سر زده ، توبه کنند ) خداوند همواره آمرزنده مهربان است.

چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد

زیبایی بدنش رانشان نمی دهد.

دکتر علی شریعتی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، سپهسالار ، Seyed Mohsen ، Tolou ، parisan ، boghz ، paradise ، nafas ، vavp ، 7parsa4 ، محب الزهرا ، shafagh_mah ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، janali ، oO DaViD Oo ، montazer_rm ، نجف آبادی ، Maysam-1st ، V-E ، خادمة الزهرا ، ترنم بهاری ، M03TAFA ، حسین آکردی ، saloomeh ، محمداحسان ، ema1392 ، help me ، حسن عزتي ، fardinho ، a.l.? ، ترنم ، asier ، یا صاحب الزمان ، آرین (الهه.ع) ، چشم انتظار ، peimane ، hed_gol ، باهتول ، نگار ، یوسف خان ، taleb ، آشفته ، fiftynine
۲۰:۲۷, ۴/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۳۰ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #7
آواتار
با سلام خدمت کاربران محترم.
این متن رو از سخنرانی آقای محمد کاظم نیکنام برداشت کردم که در مورد حجاب!!مربوط میشه به اوایل دهه ی 70 ولی فکر کنم براتون جالب باشه:

((زن با حجاب می بیند اما دیده نمی شود و به استعمارگر محرومیتی را تحمیل می کند!
زنی که دیده نمی شود تسلیم هم نمی گردد.
فرانس فانون جامعه شناس در مورد حجاب اینگونه نوشته:
هر چادری که دور انداخته می شود افق جدیدی را که بر استعمارگر ممنوع بود در برابر او می گشاید!
هر زنی که کشف حجاب می کند در واقع سیستم دفاعی جامعه سست و متلاشی می گردد!
هر چادری که می افتد و هر چهره ای که به نگاه جسور و نا آرام اشغالگر عرضه می گردد ویا هر چادری که رها می شود،گویی جامعه ی خویش را به مکتب ارباب تسلیم می کند،و تصمیم می گیرد تحت رهبری اشغال گر آداب و رسوم خویش را تغییر دهد!
نشان دادن زن ارزشهای وجودی خود را به دیگران به معنای باز گذاشتن در خانه به روی دزدان است.
طرفداران حجاب : از مصلحین اند،فضلا هستند
طرفداران بی حجابی :از مفسدین اند،و از انسان های هرزه اند،چون می خواهند هرزگی کنند.
وقتی توی کوچه داری راه میری چه کسی به تو نگاه می کنه؟؟
اون آدم با صفای مودب؟؟یا نه یک آدم هرزه ی بی هویت؟؟؟؟

هر سال طبق آمار 500000 نوزاد نا مشروع در انگلستان به دنیا میاد.
به گزارش مجله تایمز طی یک نظر سنجی که از 4000 آمریکایی به عمل اومده 12000000 زن آمریکایی در خلال سال 1990 مورد تعرض جنسی قرار گرفته اند،قابل توجه اینکه 0.6 از آنها 18 سال سن داشته اند،و 0.3 از قربانیان این فاجعه را دختران کمتر از 11 سال تشکیل می دهند.(کیهان هوایی 71.6.25)
آمار قطعی و مستند نشان می دهد که با افزایش برهنگی در جهان آمار طلاق و از هم گسیختگی زندگی زناشویی در دنیا به طور مداوم بالا می رود.از هر 3 ازدواج 2 تای آن به طلاق منجر می شود!
در این بازی شیطانی(بی حجابی) مرد منتفع می شود و زن بازنده است.
سخن استکبار:اگر می خواهید خانواده ها را به انحراف بکشانید و به دنبال آن جامعه را،از زنان و دختران شروع کنید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سپهسالار ، parisan ، در جستجوی سختی ، rastin ، paradise ، nafas ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، janali ، oO DaViD Oo ، ريحانه الرسول ، Maysam-1st ، V-E ، sara_i ، ترنم بهاری ، M03TAFA ، محمداحسان ، هدهد ، hed_gol ، نگار ، fiftynine
۷:۱۸, ۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۷:۲۱ توسط parisan.)
شماره ارسال: #8
آواتار
جلسه اول.سر کلاس زبان بودم. استاد زبان با کمی نگرانی در لحن گفت:شما کارمند وزارت اطلاعات هستی؟؟
ومن گفتم نه!
دلم شاد بود!
از اینکه ظاهری مقتدر دارم!Blush
.
.
.
نتیجه اخلاقی،فرهنگی،کاربردی:چقدر خوبه که مرد ها از من می ترسند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، 7parsa4 ، محب الزهرا ، Reza2035 ، shafagh_mah ، سپهسالار ، EMPERATOR ، mohamad ، أین المنتظر ، janali ، oO DaViD Oo ، V-E ، خادمة الزهرا ، chista3 ، nafas ، M03TAFA ، mahdyshr ، آوینار ، saloomeh ، محمداحسان ، help me ، هدهد ، ترنم ، zealous ، آرین (الهه.ع) ، چشم انتظار ، peimane ، hed_gol ، باهتول ، نگار ، taleb ، حقیر ، zryy ، fiftynine
۹:۴۰, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9

(۳۰/تیر/۹۰ ۲۳:۵۰)neda نوشته است:  وقتی از اهل دلی پرسیدم چیکار کنم مردد هستم، درجواب گفت فقط همین رو بهت بگم که اگه امام زمانت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد و گفت پس چادر مادرم کجاست؟؟؟ تو شرمنده نباشی.

این جمله ی آخر واقعا محشر بود و واقعا من و تحت تأثیر قرار داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، منتظر کوچولو ، 7parsa4 ، نجف آبادی ، shafagh_mah ، سپهسالار ، janali ، oO DaViD Oo ، montazer_rm ، هدهد ، V-E ، M03TAFA ، help me ، راحیل ، hed_gol ، حسنیه ، نگار
۹:۴۸, ۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۹:۵۲ توسط boghz.)
شماره ارسال: #10
آواتار
وقتی یه چادری میبینم که دقیقا 15 سانت کاکول در آورده اونم رنگ زده حرصم درمیاد........
وقتی چادری هایی میبینم(اونم پیشکسوت)که بر سر قیمت چادرشون باهم رقابت میکنن و فیس و افاده میان برا هم حرصم در میاد........
وقتی چادری میبینم که یه کیلو اوتکلن و عطر زده به خودش حرصم درمیاد
وقتی چادر ملی میبینم حرصم درمیاد که هیچ فرقی با ماتنو نداره و صرفا تشویقی بود از طرف (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/) برا چادری شدن دختران....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حرصم درمیاد...
وقتی چادری میبینم که چون مانتویی هستی(حاا به خاطره احمق بودنت خام بودنت یا جوون بودنت یا هرچیزی) طوری بهت نگاه میکنه که انگار هرزه ترین آدم روی زمینی حرصم درمیاد
و هزارتا چیزه دیگه...........
میخوام بگم حرمت چادرو نشکن بزارش زمین

وخوشحال میشم که مانتویی هستم نه چادری....

ولی وقتی چادری میبینم که حرفش ....رفتارش....حرکاتش بوی بهشت میده....
و با اقتدار و با افتخار راه میره ...حرف میزنه....خوش روئه....

دلم غش میره برا چادری شدن....که میدونم آرامشه گم شده ی من تو جامعه توی چادر هست....

اما افسوس هنوز دله گمراهم دلایلی برا مانتویی بودن و چادری نشدن داره.....

امیدوارم لااقل مانتوییه خوبی باشم.....التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nafas ، libera ، نجف آبادی ، hajiali.m ، janali ، oO DaViD Oo ، Tolou ، هدهد ، V-E ، sara_i ، ترنم بهاری ، M03TAFA ، mahdyshr ، آرین (الهه.ع) ، hed_gol ، نگار ، حقیر ، یا زهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]