|
چادر اذیتت نمی کنه؟
|
|
۱۷:۰۰, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۷:۰۱ توسط سپهسالار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دقت که کرده باشی، چادر خودش همه را غربال میکند. شده است وسیلهی محک بسیاری از دختران و زنان سرزمین من.
بچهتر که بودیم، وقت بازی که میشد، پارک که میرفتیم، مسابقه که میگذاشتیم، کوه که میرفتیم، ... مدام باید در کلنجار بودی ، هم با خودت و هم با دیگران. ![]() که وقتی دخترکان همسن و سالت چادر از سر بر میدارند - به راحتی - و مشغول بازی میشوند، تو هم میخواهی بازی کنی، اما با چادر. چادری که اصلاً دوست نداری از سر درش بیاوری و این در حالیست که مورد شماتت یا سرزنش بزرگتر و کوچکتر قرار میگیری که : "وقت بازی چادرت رو دربیار، چه طوری می تونی با چادر بازی کنی؟" .. دبیرستانی که شدیم، مهمانیهایی که باید کمک میکردیم به بزرگترها، سینما که میخواستیم برویم، کوه که میرفتیم، ... مدام باید در کلنجار میبودی، با خودت و با دیگران. که "مگه با چادر می تونی سفره پهن کنی و کمک کنی؟ " یا "مگه با چادر می تونی ظرف بشوری؟" و "سینما می خوای با چادر بیای؟ ضایع است بابا. اونجا کسی این جوری نمیره" "با چادر می خوای بری کوه؟؟؟ میافتی نمی تونی خودتو کنترل کنیا" و... چادری که حتی به بهانهی یک ساعت کار و فیلم و کوه نوردی هم حاضر نبودی درش بیاوری. چرا که در صورت نبودش، حس نبود چیزی و سنگینی نگاههای ناسالم دیگران شدیداً احاطه ات میکرد... انگار باید در برابر این نگاهها چیزی میداشتی که الآن نداری و قرار است سنگینی نگاههایشان کم کم شانهات را خم کند... باید میدیدی ، به اجبار دخترانی را که به دلیل کمبودهایی که حس میکنند در برابر دختران بد حجاب دیگر، از چادری بودنشان شرم دارند. و برای جبرانش اکثر دوستانشان چادری نیستند. به دانشگاه که رفتیم، وسایلی که باید مدام دستمان میگرفتیم، کلاسها و... و البته بهتر بگویم، جو دانشگاه ... مدام تو را به کلنجاری دوباره سوق میداد. کلنجاری با خودت و با دیگران. .. ![]() باید میدیدی دختران جوانی را که روز اول با چادر میآیند و یک ماه بعد کم کم چادر از سرشان میافتد. باید میدیدی، به اجبار، دخترانی را که تا در دانشگاه از ترس ... (هر چیزی یا کسی) چادر سر میکنند و دم در، سریع چادر را از سر درآورده ، تا میکنند و وارد محوطه میشوند. باید میدیدی دختران چادری ناراضی از چادر سر کردنشان را... باید میدیدی ، به اجبار دخترانی را که به دلیل کمبودهایی که حس میکنند در برابر دختران بد حجاب دیگر، از چادری بودنشان شرم دارند. و برای جبرانش اکثر دوستانشان چادری نیستند. و تو همچنان دوست داشتی چادر از سرت نیفتد، نه به خاطر چادر که عزیزترینش میداری، به خاطر خودت که دانشگاه را با سالن مد اشتباه نگرفتهای و آمدهای تا صرفاً درس بخوانی و فعالیت کنی، ... و به خاطر خودت که پسران دانشگاهتان ، تو را با عروسکهای مد روز دانشگاه اشتباه نگیرند که بخواهند با هر بهانهای نزدیکت شوند... و تو همچنان دوست داری درس بخوانی، کلاس بروی، طراحی کنی، کارگاه شرکت کنی، اردو بروی ، ... و زندگی کنی، با چادر! ازدواج که کردیم، مهمانیهایی که باید به اجبار، خودمان را به عنوان تازه عروس زیبای رویایی فرض میکردیم تا در خانواده همسرمان، ناچاراً بدرخشیم، رقابتهایی که با دختران و زنان دیگر ایجاد میشد و ما نا خواسته وسط ماجرا بودیم، سفرهایی که با فامیل میرفتیم، تولدها و میهمانیهایی که شرکتمان در آنها اجباری بود، همه جا و همیشه باید مدام در کلنجار میبودی، هم با خودت و هم با دیگران. که تو هنوز دوست داری چادر حریم تو باشد با نامحرم حتی اگر این نامحرم، فامیل باشد، که تو هنوز دوست داری چادر چتر حفاظ تو باشد از نگاههای گاه و بیگاه نامحرمانی که در اطرافت حضور دارند، که تو هنوز چادر سر کردنت را دوست داری چه مشکیاش باشد و چه رنگی که هر دفعه قرار است با رنگ لباسها و روسریات ست شود... و تو همچنان دوست داشتی چادر از سرت نیفتد، نه به خاطر چادر که عزیزترینش میداری، به خاطر خودت که دانشگاه را با سالن مد اشتباه نگرفتهای و آمدهای تا صرفاً درس بخوانی و فعالیت کنی. اما باید تحمل کنی وقتی میشنوی "چادر اذیتت نمی کنه؟" در حالی که تو دوست داری هنوز هم مهربان باشی و باعث اذیت دیگران نشوی، گرچه چادر تو را هم اذیت نمیکند. بلکه مهربانترت میکند تا زنان دیگر در حضور تو آرامش داشته باشند همسرشان توجهش جلب نمیشود... اما با این همه؛ باید تحمل کنی وقتی میبینی دختران و زنان فامیل، گاه و بیگاه، با بهانه و بی بهانه، با کمال بی تفاوتی به دیگران و در اوج نامهربانی، چادر از سر در میآورند ، تا مثلاً زیباییهایشان مخفی نماند (حالا برای چه کسی معلوم نیست) باید تحمل کنی حرفهای زنان و دخترانی را که مدام شکایت دارند "اگر شوهرم چیزی نگه، میخوام چادرم رو بردارم. چادر به نظر من چیز اضافی ایه" باید تحمل کنی ، وقتی تو چادر را دوست داری و با بودنش آرام میشوی،و البته مهربانتر... ... حتی اگر تنها مؤنث چادری کل مهمانی فامیلیتان یا جمع حاضر باشی... بخش اجتماعی تبیان منبع:جهان نیوز |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چادر براي ما اتفاقا بسيار مزاياي فراوان داره
اين جور نگاه كردن به چادر خيلي بد هستش ![]() اگر بخواهيم در زمينه استفاده از يك چيز فقط مشكلات اون رو در نظر بگيريم بي انصافيه محضه ![]() من كه با چادرم خيلي خوشم ![]() هر روز با همديگه ميريم بيرون از راه رفتن لذت مي بريم بدون اينكه غصه از دست دادن چيزي رو بخوريم!!! ![]() وقتي از گرما دارم مي ميرم دلم خيلي خنك ميشه ![]() هميشه دلم براي غير چادري ها مي سوزه چون نمي دونن من و چادرم ، چه قدر همديگر رو دوست داريم
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
متنی که نوشته شد درسته اما این سختی ها مال کسی است که هنوز چادر رو قبول نکرده. می پوشه اما تردید داره. هم دوست داره بپوشه و هم نه.... بهترین راه انتخاب است... اگه انتخابش کردی دیگه اینها برات مهم نیست.... یه چیزای دیگه برات مهم میشه.... منم یه زمانی توی این دو راهی موندم... فقط به لطف خدا،با یه جمله "انتخاب" کردم. وقتی از اهل دلی پرسیدم چیکار کنم مردد هستم، درجواب گفت فقط همین رو بهت بگم که اگه امام زمانت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد و گفت پس چادر مادرم کجاست؟؟؟ تو شرمنده نباشی.
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
چادر یادگاری از طرف مادرمان زهرا (سلام الله علیها) است
و سیاهی این چادر یادگار مصیبت ها مادرمان است |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلاحت را ... با خودت... ببـــــــــــــــــر... --- حجاب... سلاحی دفاعی که شرع اجازه حملش را به دختران داده است ![]() ....................................................................................................... با احترام به افرادی که با جون و دل چادر به سر میکنند..نه با اعمال زور پدر یا برادر یا مادر ..نه با اعمال زور شوهر پدر شوهر یا مادر شوهر...نه اینکه چادر بسر دارد اما حرمت آن را ندارد گاهی با چنان وضع زننده ای خود را آرایش میکند که از یک دختر بی چادر هم زننده تر است...یا چادر حریر و توری مجلسی ومجالس را در خیابان بسر می کند....یا فقط در محیط خیابان با جادر دیده میشود اما در میهمانی ها جشن ها چیزی به سر ندارد وحجاب ندارد....یا چادر بسر دارد اما گاه آنچنان با ناز و عشوه راه می رود و صحبت می کند که دل هر پسری بلرزد....چادر بسر دارد اما...فقط چادر بسر دارد |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۰:۵۲ توسط zohur.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یو ذین و کان الله غفورا رحیما «احزاب-59»:
ای پیامبر ! به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو جلبابهای خود را برخویش فرو افکنند(نزدیک خود سازند)، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنان سر زده ، توبه کنند ) خداوند همواره آمرزنده مهربان است. چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی بدنش رانشان نمی دهد. دکتر علی شریعتی |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۳۰ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت کاربران محترم.
این متن رو از سخنرانی آقای محمد کاظم نیکنام برداشت کردم که در مورد حجاب!!مربوط میشه به اوایل دهه ی 70 ولی فکر کنم براتون جالب باشه: ((زن با حجاب می بیند اما دیده نمی شود و به استعمارگر محرومیتی را تحمیل می کند! زنی که دیده نمی شود تسلیم هم نمی گردد. فرانس فانون جامعه شناس در مورد حجاب اینگونه نوشته: هر چادری که دور انداخته می شود افق جدیدی را که بر استعمارگر ممنوع بود در برابر او می گشاید! هر زنی که کشف حجاب می کند در واقع سیستم دفاعی جامعه سست و متلاشی می گردد! هر چادری که می افتد و هر چهره ای که به نگاه جسور و نا آرام اشغالگر عرضه می گردد ویا هر چادری که رها می شود،گویی جامعه ی خویش را به مکتب ارباب تسلیم می کند،و تصمیم می گیرد تحت رهبری اشغال گر آداب و رسوم خویش را تغییر دهد! نشان دادن زن ارزشهای وجودی خود را به دیگران به معنای باز گذاشتن در خانه به روی دزدان است. طرفداران حجاب : از مصلحین اند،فضلا هستند طرفداران بی حجابی :از مفسدین اند،و از انسان های هرزه اند،چون می خواهند هرزگی کنند. وقتی توی کوچه داری راه میری چه کسی به تو نگاه می کنه؟؟ اون آدم با صفای مودب؟؟یا نه یک آدم هرزه ی بی هویت؟؟؟؟ هر سال طبق آمار 500000 نوزاد نا مشروع در انگلستان به دنیا میاد. به گزارش مجله تایمز طی یک نظر سنجی که از 4000 آمریکایی به عمل اومده 12000000 زن آمریکایی در خلال سال 1990 مورد تعرض جنسی قرار گرفته اند،قابل توجه اینکه 0.6 از آنها 18 سال سن داشته اند،و 0.3 از قربانیان این فاجعه را دختران کمتر از 11 سال تشکیل می دهند.(کیهان هوایی 71.6.25) آمار قطعی و مستند نشان می دهد که با افزایش برهنگی در جهان آمار طلاق و از هم گسیختگی زندگی زناشویی در دنیا به طور مداوم بالا می رود.از هر 3 ازدواج 2 تای آن به طلاق منجر می شود! در این بازی شیطانی(بی حجابی) مرد منتفع می شود و زن بازنده است. سخن استکبار:اگر می خواهید خانواده ها را به انحراف بکشانید و به دنبال آن جامعه را،از زنان و دختران شروع کنید!!! |
|||
|
|
۷:۱۸, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۷:۲۱ توسط parisan.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
جلسه اول.سر کلاس زبان بودم. استاد زبان با کمی نگرانی در لحن گفت:شما کارمند وزارت اطلاعات هستی؟؟
ومن گفتم نه! دلم شاد بود! از اینکه ظاهری مقتدر دارم! ![]() . . . نتیجه اخلاقی،فرهنگی،کاربردی:چقدر خوبه که مرد ها از من می ترسند! |
|||
|
|
۹:۴۰, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۹:۴۸, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۹:۵۲ توسط boghz.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
وقتی یه چادری میبینم که دقیقا 15 سانت کاکول در آورده اونم رنگ زده حرصم درمیاد........
وقتی چادری هایی میبینم(اونم پیشکسوت)که بر سر قیمت چادرشون باهم رقابت میکنن و فیس و افاده میان برا هم حرصم در میاد........ وقتی چادری میبینم که یه کیلو اوتکلن و عطر زده به خودش حرصم درمیاد وقتی چادر ملی میبینم حرصم درمیاد که هیچ فرقی با ماتنو نداره و صرفا تشویقی بود از طرف (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/) برا چادری شدن دختران....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حرصم درمیاد... وقتی چادری میبینم که چون مانتویی هستی(حاا به خاطره احمق بودنت خام بودنت یا جوون بودنت یا هرچیزی) طوری بهت نگاه میکنه که انگار هرزه ترین آدم روی زمینی حرصم درمیاد و هزارتا چیزه دیگه........... میخوام بگم حرمت چادرو نشکن بزارش زمین وخوشحال میشم که مانتویی هستم نه چادری.... ولی وقتی چادری میبینم که حرفش ....رفتارش....حرکاتش بوی بهشت میده.... و با اقتدار و با افتخار راه میره ...حرف میزنه....خوش روئه.... دلم غش میره برا چادری شدن....که میدونم آرامشه گم شده ی من تو جامعه توی چادر هست.... اما افسوس هنوز دله گمراهم دلایلی برا مانتویی بودن و چادری نشدن داره..... امیدوارم لااقل مانتوییه خوبی باشم.....التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,124 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: zy6bw9ca22cxx6v1t84.jpg]](http://www.irupload.ir/images/zy6bw9ca22cxx6v1t84.jpg)
![[تصویر: b5xci5beoz5y3iole1u.jpg]](http://www.irupload.ir/images/b5xci5beoz5y3iole1u.jpg)