|
عکس هایی از شیطان پرستان! واقعا وحشتناکه!
|
|
۰:۰۹, ۱/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۵:۳۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض معذرت به خاطر گذاشتن این عکس ها ولی چه کنیم بحث علمی می کنیم.
![]() ![]() ![]() ![]() به ستاره ی پنج پر دقت کنید ![]() خدا همه رو به راه راست هدایت کند آمین. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۲۴)علی 110 نوشته است: دیدن اینها بیش از آنکه مورد رضای خدا باشد به نظر میرسد که مورد رضای شیطان هست به نظر من وجود این چیزها در تالار لازم است ولی به اندازه کافی و البته با توضیح کامل و به صورت ارشاد کننده این جور عکس ها زیاد است ولی اگه کسی این عکس ها را اینجا ببینه و توضیح هاتش را بخونه بهتره یا اینکه بره توی یک سایت دیگه و به سمتش جذب بشه؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
محمد سوالی که پرسیدم رو صادقانه از خودت بپرس برادر
بعد از دیدن این عکسها خطورات شیطانی بیشتر حس میکنی یا رحمانی روحت احساس روشنی میکنه یا تاریکی میدونی خطورات شیطانی باعث غبار دل میشه و غبار دل باعث سلب توفیق و سلب توفیق باعث....؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شما درست می گی
ولی بعضی چیزها نیاز جامعه است و باید پیشگیری بشه مثلا من به داداش کوچیکم می گم اگه خواستی سیگار بکشی، حتما جلوی من این کارو بکن تا یک وقت نخواد بره در تنهایی کارهایی کنه که من ازش بی اطلاع باشم من که نمی تونم همیشه و همه جا همراهش باشم شما درست می فرمائید ولی نمایش این تصاویر اجتناب ناپذیر است این کار شاید "بهترین" نباشد ولی "بهتر" است تا وقتی این چیزهای وجود داره باید باهاشون مقابله کرد شاید من و شما نخواییم اصلا به این تصاویر نگاه کنیم ولی بعضی ها برای درک حقیقت باید تا ته اون چیز جلو برن و وظیفه ماست که یک طناب پشتشون ببندیم تا بتونیم اونا را بالا بکشیم (البته پشت خودمون کلی طناب بسته شده) |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۳)mohamad نوشته است: مثلا من به داداش کوچیکم می گم اگه خواستی سیگار بکشی، حتما جلوی من این کارو بکن سلام آقا محمد این جملتون اشکال داره چون بعد از تکرار این جملات قبح این موضوع از بین میره و باعث میشه بعد از مدت کوتاهی جلوی شما شروع به این کار بکنه همین جوری که قبح یه سری از مسائل تو ایران از بین رفته من هم یه سری از این عکس ها دارم ولی باید ببینیم کجا داریم از این عکس ها استفاده می کنیم تو این سایت می تونه استفاده بشه ولی تو جامعه جزء مصادیق فحشا میشه، و نمیشه استفاده کرد چون بعد از مدتی این عکسها برای افراد عادی میشه و بالطبع یه سری افراد پیدا میشن و میگن، کی گفته اینها زشتن، تازه رو مد هستن و یواش یواش میشیم مثل حال حاضر همین کشور ها |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
هر چیزی برای خودش جایی داره
اون وقت دکتر نباید به بدن زن نامحرم نگاه کنه چون تاثیر شیطای میذاره ، ولی دکتر برای دیدن میکروب و درمانش باید نگاه کنه علی جان ، دوستان هم باید نگاه کنند تا میض رو از غیر مریض تشخیص بدند تا بتونن درمان کنند معلومه کسایی که این عکس رو نگاه میکنند ، میدونند چیه و تاثیر شیطانی هم نداره به نظر من این کار هیچ تفاوتی با کار پسرانی که ابرو بر میدارند و زنان و دخترانی که یه شکل بد بیرون آرایش میکنند نداره اینا یه چیزی اضافه میکنند اونا یه چیزی بر میدارند ، باید با راهنمایی و ارشاد درست تو راه آوردشون کرد باور کنید شاید از همین افراد بپرسی چرا این کارو کردی واقعا ندونند دلیلش چی هستش به امید ظهور مولا |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱/دی/۸۹ ۲:۲۸)mohamad نوشته است: من دوستی داشتم که اصلا اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی نداشت. و حتی اصلا نمی دونست که همچین چیزی هم هست. البته این داستان برای 6 یا 7 ساله پیشه. و اون دوست من هم یک نوجوان بود.آقا محمد می تونی در این مورد بیشتر توضیح بدی؟ منظورم اینه که به نظر شما ( یا بقیه ی دوستان صاحب نظر) چرا اون دوستتون اون حالت رو داشت در حالی که به قول شما با چیزی به نام شیطان پرستی اصلا آشنا نبود و اصولا راهکار این گونه افراد چیه؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۹:۴۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:هر چیزی برای خودش جایی دارهدوست عزیز: این دوتاموضوع اصلا باهم صدق پیدانمیکنند.مثلا اگرمن وشمابه تصایرمنحرف نگاه کنیم چه چیزی رومیتونیم درمان کنیم... ![]() البته که ذهن خودمون بیشترمریض میشه...چراسفارش شده موقع خوندن قرآن حتی اگرازحفظ میخونیم به آیات نگاه کنیم...حتما یک تاثیری توی باطن میذاره... یاچراسفارش شدیم به نشنیدن غیبت.... وچراازنگاه به نامحرم نهی شدیم ...به خاطر همون تاثیرشیطانی .... تاثیرشیطانی روباتاثیرالهی اگربسنجیم بهتردرک میکنیم. |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام.
حضرت امیر علیه السلام فرموده اند : قلب ، کتاب چشم است ( آنچه چشم بنگرد در قلب نشیند) نهج البلاغه ، حکمت 409 |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۳۷)رضا1357 نوشته است: می تونی در این مورد بیشتر توضیح بدی؟ منظورم اینه که به نظر شما ( یا بقیه ی دوستان صاحب نظر) چرا اون دوستتون اون حالت رو داشت در حالی که به قول شما با چیزی به نام شیطان پرستی اصلا آشنا نبود و اصولا راهکار این گونه افراد چیه؟ وقتی آدم از خدا غافل بشه، بهش اعتماد نداشته باشه، حکمت را قبول نکنه و راضی به رضا او نباشه کم کم از معبودش دور می شه و این زمینه ساز ورود شیطان لعین است. به نظر من بهترین روش برای مقابله با چنین احساساتی توکل، توسل و تلاوت قرآن است. اما در مورد پاسخ سایر دوستان: به نظر من باید برای آشنا کردن افراد غیر مطلع حتما آنها را بصورت مستقیم با بعضی چیزها روبرو کرد وقتی من به یک بچه می گم سیگار نکش، این پایین ترین درجه نهی است و ممکنه اصلا تاثیر نداشته باشه ولی وقتی بهش اعتماد می کنم و می گم این کار را جلو من نجام بده، هدفم اینه که اعتماد سازی کنم. نه اینکه بخوام قبح این عمل را پایین بیارم. روش های تربیتی خیلی پیچیده تر از این است که ما فکر می کنیم به نظر من در یک فضای محافظت شده می شه به افراد ناآگاه خیلی از مسائل را به راحتی گفت مخصوصا به کودکان و مهمتر از اون به نوجوانان. |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
راستین جان حر ف شما قبول ، البته که هر چی توی قلب و روح انسان تاثیر میذاره
ولی نه چیزی مثل این که چند تا آدم از خدا ی خبر برداشتند توی اعضای بدنشون میخ فرو کردند قضیه اون تصاویر و فیلم های مستهجن کاملا فرق میکنه ، خب اون اصلا حرام هستش ولی دیدن چند نفر که برداشتن با خودشون ادا اصول در آوردند یه امر مکروه برای کسانی که احساس میکند روشون تاثیر میذاره ،مثل نگاه کردن به صفحه شطرنج در حالی که نگاه کردن به چهره عالم یا عارف مستحبه ، ولی در کل با نظر شما دوست عزیز موافقم ،برادر گلم بذار حضرت ظهور کنه اونوقت خودم تک تک این میخ ها رو از کلشون میکنم ![]() شوخی کردم به امید ظهور حضرت مهدی ارواحناه فدا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اقامتگاه شیطان در افکار شیطان پرستان و صهیونیست | vahrakan | 7 | 8,766 |
۲۱/آذر/۹۲ ۳:۰۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| به دام افتادن شیطان پرستان در شیراز | علمدار133 | 3 | 5,434 |
۱۲/شهریور/۹۱ ۲:۰۶ آخرین ارسال: rodin |
|
| دانستههاییدرباره گروههای'شیطانگرا' | آقا رضا | 1 | 2,450 |
۶/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| مادیگرایان درخدمت شیطان پرستان یا بر عکس | haji007 | 0 | 1,787 |
۴/آبان/۹۰ ۰:۲۴ آخرین ارسال: haji007 |
|
| شیطان پرستان و صحنه گردانان آن | nooromahdi | 0 | 2,045 |
۱۷/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|
| چرا ماسونها، شیطان پرستان و ... اینقدر نمادگرا هستند ؟؟!!! | علی 110 | 15 | 12,079 |
۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: kahani1788 |
|
| بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ | omoridi | 3 | 2,846 |
۱۳/دی/۸۹ ۰:۱۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: 89-95_01.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/shayatin/89-95_01.jpg)
![[تصویر: thum_23784480bb802a0453.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/shayatin/thum_23784480bb802a0453.jpg)
![[تصویر: thum_23784480bbca460d08.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/shayatin/thum_23784480bbca460d08.jpg)
![[تصویر: thum_23784480bb8b8a9e7b.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/shayatin/thum_23784480bb8b8a9e7b.jpg)
![[تصویر: 2zhdt11.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/shayatin/2zhdt11.jpg)