|
یک خواهش در جهت حفظ حرمت عقایدمان
|
|
۱:۱۰, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱:۱۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام. چند وقتی بود می خواستم مطلبی رو خدمت همه ی دوستان عرض کنم؛ من در زمانی که برای اینترنت اختصاص می دهم،به سایت ها و وبلاگ های زیادی با موضوعات مختلف علمی و فرهنگی و اجتماعی و ...، سر می زنم ،اما بیشترین قسمت از این زمان،برای من در این سایت می گذره.. من مدیر و ناظر نیستم که بخواهم آمرانه حرفی بزنم یا توقع داشته باشم حرف من رو حتما" قبول کنین.. این پست رو یه خواهش نظر بگیرید.. راستش چند وقتیه پست های خاصی توی تالار می بینم که بنا بر عقیده پاک و ایمان زیاد کاربرها نوشته میشه، اما متاسفانه زمینه هائی داره که می تونه باعث بشه سوء استفاده کنن... یه موضوع جالبی هست ،اونم اینکه این سایت شاید بیش تر از چند برابر کابرانش،بازدید کننده داره و گاهی که با کسی صحبت می کنم و با اشاره کوچکی که در حرفهام به این سایت می کنم،متوجه میشم این سایت رو حداقل یک بار بازدید کرده.. توی این بازدید کننده ها هم به طور قطع و یقین،غیرمسلمون،غیرشیعه و حتی مخالف شیعه هم هست... من خواهش می کنم توی پست ها،طوری بنویسید که هم تقیه کرده باشیم،هم با توجه به وسعمون،زینت شیعه باشیم... وضو گرفتن و دائم الوضو بودن خیلی خوبه،خیلی برکت داره،می تونیم برکات دائم الوضو بودن رو بگیم و سعی کنیم همیشه دائم الوضو باشیم،در آخرش بگیم حتی وقتی هم که پای اینترنت و سایتها می رویم،وضو داشته باشیم... اما اگر از اول بیایم بگیم با وضو وارد این سایت بشید،این رو به جای اینکه به حساب عقیده و ایمان ما بگذارند،شاید خرافه ای به حساب شیعه بگذارند.. مراقبه خیلی عالیه،می تونیم از مراقبه بگیم،از اینکه چه طور مراقبه کنیم و چه قدر این مراقبه برکت داره و چه قدر لذت بخشه که همیشه خودمون رو در محضر خدا و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ببینیم،در نهایت بگیم مثلا" حتی وقتی می خواهیم مطلبی در سایت بگذاریم،توجه کنیم که قربة الی الله باشه که مراقبه کرده باشیم... اما وقتی از اول بیایم بگیم امام زمان تو سایت نوشته های ما رو می خونن و اینجا باید مراقبه کنیم،اینم باعث میشه که ... . و خیلی موارد دیگه... من نمونه این سوء استفاده ها رو به عینه خیلی دیدم... فیلم تهیه می کنند، از این مطالب عکس می گیرند، و ... برای همین نمی خوام مطالبی که توی این سایت گذاشته میشه هم،دچار همین آفت بشه که بخوان با ترفندهائی سوء استفاده کنند و شیعه رو بدنام کنند... من توی یه پست دیگه هم این نقل از دوستم رو نوشته بودم که: دوستی می گفت عده ای که می آیند مسجد جمکران،موقع ورود،جلوی مسجد خم می شوند، رو حساب اعتقادی که دارند،به مسجد احترام می گذارند، اما چون این کار مختص حرم امام زاده و حرم امامان هست،وهابی ها از این عملشان فیلمی تهیه کرده بودند و شیعیان رو مسخره می کردند! می گفتند اعتقاد دارند امام زمانشان ... . می بینید،از یه اعتقاد خیلی ساده چه طور به نفع خودشون سوء استفاده می کنند؟! البته حرف من این نیست از اهداف و راه حق دور شویم، بلکه حرف من اینه که محتاط و اگاهانه قدم برداریم،تا بستری رو برای توهین و هتک حرمت عقاید اصیل و پربرکت شیعه فراهم نکنیم. سعی کنیم دل امام زمانمون رو شاد کنیم،نه این که گاهی با یک اشتباه سهوی،باعث توهین افراد کج فهم و ناراحتی امام زمانمون(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشیم... امیدوارم با حرف هام موجب آزردگی خاطر کسی نشده باشم... والسّلام.. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۰, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲:۱۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان این نکته رو هم در نظر بگیرید که ی; فروم محلی برای بحث و گفتگو است . اینجا که سایت اصول عقاید رسمی شیعه نیست.
ما هم که ادعای تخصص در دین نکردیم . محفلی است برای گرد هم ایی و اشنایی و ارتقای معلومات و ایمان و شناخت دشمن . هر کاربری هم میتواند با هر انگیزه ای ثبت نام کند . مسئولیت ارسال هر پست هم فقط با نویسنده و موافقان ان هم کسانیند که زیر ان دکمه تشکر میزنند. مواضع اصولی شیعه نه در رفتار ما بلکه در رفتار و گفتار و نوشتار بزرگان شیعه است در مورد وهابیون اقای دکتر حسینی قزوینی هر شب دارند بزرگان وهابیت رو برای مناظره دعوت میکنند . اگر حرفی دارند بفرمایند . در موارد دیگر هم بنده بارها عرض کرده ام . اینجا یک سیستم به هم پیوسته و متحد نیست . تنها فرومی برای اضهار نظر و بحث است و همه نوع انسانی با هر عقیده و هدف و سن و تحصیلات و معلوماتی عضو میشود . البته باید حتما مواظب ارسالهایمان باشیم . اما هیچ مسئولیتی در قبال نوشته دیگران نداریم . یا حق |
|||
|
|
۲:۰۶, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲:۳۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب درستکار شما درست گفتید که تاپیک ها باید مفید باشه ولی نظر منو میخواین مفید رو هم باید یکبار برای خودمون تعریف کنیم پست های که شما در مورد مناظره ی سیاسی الهی گذاشتید فوق العاده قشنگ بودن ولی نظر من اینه که اگر اینگونه تاپیک ها فقط در تالار ایجاد بشن بحث های تالار خشک میشه و خیلی ها از تالار زده میشن . به هر حال این یک واقعیت که مردم چیزی رو که لذت نداشته باشه براش ارزش غائل نمیشن قطعا سخنرانی ها و پست های مفید زیادی وجود دارن که از مستند ظهور یا سریال مختار نامه بهترن ولی کدوم یکی روی مردم تاثیر گذارتره؟ قطعا اگر صنعت سرگرمی اسلامی دست ما مسلمون ها بود دنیا رو فتح میکردیم در این من شک ندارم ولی در مورد مساله دوم که تاپیک هایی مثل امام زمان به پست های ما نگاه میکنند یا نه من معتقدم که ممکنه باعث یک تلنگر بشه یا نکته ای که هر روز از کنارش میگذریم رو به ما یاد اوری کنه . البته با پست های اسپم موافقم که وجود دارن ولی خوب اول باید یک ملاک برای تشخیص به ما معرفی کنید. (۳۱/تیر/۹۰ ۱:۵۴)mehrnaz نوشته است:منظور من از بیکله هر کاری نبود من هم معتقدم خارج از چهار چوب نباید حرکت کرد ولی خوب اگر برای کسانی که در جنگ تحمیلی میجنگیدند از امکانات دشمن میگفتیم و با منطق عمومی جهان , جنگ رو تفسیر میکردیم یا ایستادن ما جلوی امریکا رو لولو میکردیم که شکست خورده بودیم(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۴۴)ANTI MASON نوشته است: سلام خیلی قشنگ گفتید که قبل از ورود به سایت با وضو وارد بشیم بهش فکر نکرده بودم و اینکه گفتید کاری نداشته باشیم که بقیه در مورد ما چی فکر میکنند.شیعه باید بی کله باشه؟! منظور من از بیکلگی این بود. |
|||
|
|
۲:۱۶, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۴۶)mehrnaz نوشته است: من نمی گم حرف نزنیم...من نمی گم از راه اسلام دور بشیم، واقعا معذرت می خواهم منظور بنده شما نبودید داشتم به دوستانی که چنین رفتارهایی ازشان سر زده بود گله می کردم مطلب بنده به خاطر ادامه دادن بحث خوب شما بود نه نقد آن خیلی خیلی معذرت می خوام باز هم معذرت می خوام ممنون |
|||
|
|
۲:۲۴, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من هم ازشما معذرت می خواهم آقای درستکار که فکر کردم با من بودید...
هرچند مطمئنم دوستانی که آن مطلب را گذاشتند هم نیت خیر داشتند. من هم باز عذر می خواهم.. |
|||
|
|
۲:۲۵, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲:۳۵ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۰ ۲:۰۶)ANTI MASON نوشته است: سلام بنده مخالف این نظر شما نیستم و عقیده دارم هر کاری که باعث بشه حتی احساس نزدیکی ما به خدا هم افزایش پیدا کنه یا سرگرمی ما طوری باشه که دور دین و ... بگرده خیلی مفیده (مثل ختم قرآن هفتگی ، نوشتن شهادت نامه های ائمه ، شعر گفتن و...) و دارای فایده ای هست اما عزیز دل و برادرم منظور برادر کوچکترتان در مورد مسائلی بود که مطلقا هیچ فایده ای ندارند و مباحثی که افراد می آیند و در آن الکی و بدون تحقیق و اگاهی بحث می کنند و یا احیانا اظهاراتی که ضرری هم دارند امیدوارم منظور من را فهمیده باشید ممنون |
|||
|
|
۲:۳۳, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲:۳۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببینید جناب MEHRNAZ من دوست دارم بازهم در این مورد بحث کنیم ولی دیر وقته و فعلا وقت ندارم تا ادامه بدم
ولی نظر کلی خودم رو دوباره هم میگم: به نظر من ملاک ما در کارها باید اسلام باشه نه حرف غرب و شرق چیزی که امروز به وفور میبینیم تبعیت کورکورانه از غربه و متاسفانه داره زیاد میشه مردم امروز به معنای واقعی در مورد خوب و بد یک کار فکر نمیکنن نمونه اش طب سنتی که داره میگه ما کاملا در خواب هستیم و طب درست رو ول کردیم چسبیدیم به طب غربی که خیلی از جاها اشتباهات بزرگی داره زندگی ما کاملا روی یک پایه ریزی غلط داره چیده میشه این مساله در مردم و دولت ها هم نفوذ کرده و ما داریم به سمتی میریم که در زمین اونها بازی کنیم(امیدوارم منظورم رو متوجه بشید) اینکه وهابیت یا بی بی سی در مورد ما چی میگه مهم نیست . مهم اینه که ما بر اساس اسلام که متاسفانه از اون خیلی خیلی فاصله گرفتیم رفتار کنیم. امیدوارم وارد زمین اونها نشیم چون اونها باید توی زمین ما بازی کنن میگن امام زمان که بیاد طوری دین رو تشریح میکنه که انگار دین جدیدی میاره به خدا اعتقاد من اینه که راست گفتن چون ما از اسلام خیلی فاصله گرفتیم منتها در ایران کمتر. در پناه حق |
|||
|
|
۲:۳۴, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۴۵)mmsmms نوشته است: .....این میشه مصداق بارز وقت تلف کردن وحیفه که وقت محققینی چون شما هدر بره این لطف شماست که بنده را محقق خطاب کردید ولی بنده یک مقلد و فرد عادی بیشتر نیستم و مطالبم را از مطالعه به دست آورده ام که همان ها هم خیلی کم هستند و در واقع بنده هیچ ندارم ممنون از لطفتان |
|||
|
|
۶:۱۸, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۳ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بنا به دلائلی پستم رو حذف میکنم و به جاش صلوات می فرستم
الهم صل علی محمد وال محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم
|
|||
|
|