|
برداشت اشتباه_اموزش اشتباه و دین گریزی
|
|
۳:۱۶, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۳:۲۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
گاهی اموزش مطالبی اشتباه به کودکان در مورد دین باعث انتظار و برداشت غیر واقعی انها از دین میشود و وقتی ان مطلب و خواسته را در دین نمیبینند از دین زده میشوند. به امید خدا و با کمک دوستان به چند موضوع که به نظر حقیر مشکل خیلی از متدینین است می پردازیم یکی از این بر داشتهای اشتباهی که از کودکی به ما اموخته شده اینست که : شما نمازت رو بخون . روزه هم بگیر . پسر خوبی باش ... خدا دوست داره و دنیا به کام تو خواهد بود . دختر کوچولویی به من میگفت من موهام رو کامل میپوشونم . نماز میخونم . روزه میگیرم . مامانم رو اذیت نمیکنم . اما همکلاسیم که دختر خوبی نیست و موهاشم بیرونه نماز هم نمیخونه نمرش از من بیشتره چرا خدا کمکم نمیکنه ؟ این نوع فکر در ما هم شکل گرفته که میگیم . من که بچه مسلمونم و فلان کارها رو میکنم چرا تو زندگیم گره بوجود امده . چرا اونی که کافره و بی اعتقاد از من راحت تر زندگی میکنه . چرا اون وضعش بهتره . این فکر خیلی ها رو اذیت میکنه حتی ممکنه موجب بی ایمانی هم بشه. ایا این فکر تا حالا ذهن شما رو مشغول نکرده؟ این رو بخونید خوب حالا بیایم ببینیم خدا کی رو بیشتر از همه دوست داره : مثلا امام حسین(علیه السلام) شک دارید؟ خوب پس اگه ببینیم به ایشون چی داده در دنیا شاید نظرمون راجع به این توقعمون عوض بشه . یعنی دنیا رو از دید یک برداشت غلط نبینیم. مگه از امام حسین (علیه السلام)عزیز تر هم بود . همتون روز عاشورا رو دیگه میدونید و حکایت ظلم هایی که در حق ایشون شد . به نحوه زندگی این بزرگوار نگاه کنید . شاید یه چیزایی دستمون بیاد . بعد از این جریان وقتی به حضرت زینب میگن چی دیدی در عاشورا "جمله ای میگه که جای فکر داره " خیلی باید روش فکر کرد میفرمایند بجز زیبایی چیزی ندیدم؟ ایشون با چه دیدی داره به دنیا نگاه میکنه؟ اون دید چیه؟ به امید خدا ادامه دارد یا حق |
|||
|
|
۳:۴۶, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۳:۵۱ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
الهی و ربی من لی غیرک
مولای یا مولا انت غنی و انا الفقیر هل یرحم غنی الی الفقیر؟ خدایا کمک کن .............................................................................. من هم بفهمم که یهو کسی به خاطر کار من از اسلام نیفته |
|||
|
|
۳:۵۴, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۳:۵۵ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظر من این طرز تفکر به خاطر این که فکر می کنیم عشق خدا مثل عشق پدر مادر هامونه.
پدر و مادر ها وقتی بچه کار اشتباهی می کنه برای این که بچه رو تنبیه کنند به بچه حرف هایی مثل دیگه دوستت ندارم میزنن و یا اگه بچه کارهایی که والدین دوست ندارن رو انجام بده دیگه به اون محبت نشون نمی دهند. بعد مدتی بچه هم با پدر و مادر همینکار رو میکنه! البته والدین هم تقصیری ندارند چون والدین خودشون هم با اون ها اینجوری رفتار کرده در واقع میخوام بگم که این عشق های شرطی عشق واقعی نیستند و بیشتر شبیه تجارت است! خب خدا مارو دوست داره و ما هم خدارو دوست داریم اما که چی؟ میشه با خدا هم مانند پدر هایمان رفتار کنیم که اگه چیزی که میخواهیم به ما نداده اند دیگر دوستشان نداشته باشیم؟ چون ما نماز خواندیم آیا باید انتظار داشته باشیم خدا چیزی در عوض به ما بدهد؟ خدا در حال حاضر خیلی چیز ها به ما داده است ولی متاسفانه بعضی افراد فقط نداشته هارو می بینند زندگی بدون نداشته ها و مشکلات دیگه معنی نداره! وقتي كه زندگي برایتان خيلي سخت شد، يادتان باشه كه درياي آرام، ناخداي قهرمان نميسازد. |
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوب من یه سوال دارم .
فرضاً من به پسرم بگم خدا به چه دردی میخوره. که باید در مقابلش ازش اطاعت کنه و نماز بخونه ، روزه هم بگیره. آیا فرزند من نباید دلیلی برای این کارها داشته باشه. به نوجوانی که رسید باعث نمی شه به صورت کلی از خدا دل بکنه. من خودم همیشه بخاطر همین که گفته میشه هر چی از خدا بخوای بهت میده . و خواستم و داده خدا رو قبول داشتم. |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۶:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۰ ۱۰:۳۴)arnh نوشته است: خوب من یه سوال دارم .در مورد اینکه چرا گاهی پیشامد های سخت برای مومن پیش می اید چند نکته به ذهن حقیر میرسد خداوند خواص بسیار یدر زندگی دارد . مهربان و بنده نواز است و دعا کنیم حاجت ما را میدهد . در مورد دعا بحث کردیم . اما نباید اینگونه برداشت شود که کسی که ایمان دارد مورد امتحان قرار نخواهد گرفت . بلکه هر چه شما ایمان بیشتری داشته باشید امتحان سخت تر است (امام حسین(علیه السلام) و البته پاداش بیشتر . تا جایی که خدا پاداش بعضی را خودش معرفی میکند! سنت امتحان . در ثانیه به ثانیه عمر ما جریان دارد و گاهی خداوند برای تکامل و امتحات ما به ان دست میزند . پس باید برای این مرحله اماده باشیم . و در هر حال شکر خدا کرده و از حضرتش کمک بخواهیم . حتی پیامبران اعظم و اولیا هم امتحان شدند . (وارد مثالها نمیشویم تا پست طولانی نشود . دوستان خود استادند) هر که در این بزم مقدم تر است .....جام بلا بیشترش میدهند گاهی امتحان بنده محبوب تا جایی ادامه میابد که نفسش پاک کشته و اماده گردد.... پس هر گاه در امتحان سختی قرار گرفتیم یادمان باشد خدا ناظر است و با شوق و عشق و رحمت بنده خود را مینگرد و منتظر است تا امتحان پاس شود و بنده خود را در اغوش بگیرد البته سنت دنیای ناقص هم این است که هیچ گاه انسان کمال گرا را راضی نمیکند .... که در این رابطه هم جای دیگری بحث کردیم اگر ان تاپیک و چند پست حقیر را بخوانید بد نیست. به امبد خدا ادامه دارد |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
أَحَسِبَ النَّاسُ أَن يُتْرَكُوا أَن يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ ﴿۲﴾
آيا مردم پنداشتند كه تا گفتند ايمان آورديم رها مىشوند و مورد آزمايش قرار نمىگيرند (۲) وَلَقَدْ فَتَنَّا الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ صَدَقُوا وَلَيَعْلَمَنَّ الْكَاذِبِينَ ﴿۳﴾ و به يقين كسانى را كه پيش از اينان بودند آزموديم تا خدا آنان را كه راست گفتهاند معلوم دارد و دروغگويان را [نيز] معلوم دارد (۳) سوره عنکبوت البته خداي ناكرده نبايد فكر كنيم امتحانهاي خداوند براي ازيت كردن بنده اش است. براي بالاتر بردن مقامش اون بنده هست . مثلا يك سرويس جواهر رو در نظر بگيريد هرچه قدر كار بيشتر و زحمت بيشتر براي درست شدنش كشيده شده باشه زيبا تر ميشه. البته بيشتر مشكلات ما از گناه هستش . خلاصه اينكه بهشت را به بها دهند به به بهانه اميدوارم بحث رو منحرف نكرده باشم
|
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط محمود.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یه جمله بود می گفت
هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند فکر کنم تو همچین مایه هایی بود البته با عنایت یه دوست همین مایه ها بود یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دلیل دیگر برای اتفاقات نا خوش ایند دنیا مجازات است بعضی از اعمال و گناهان در دنیا و اخرت مجازات دارد (هر چند دنیا محل مجازات و پاداش نیست)مثلا سب نبی و ائمه هم عقوبت دنیوی دارد هم اخروی اما گاهی بندگان محبوب خدا به محض یک اشتباه کوچک تنبیه میشوند .(حتی عمل به مکروح)و برای پیامبران ترک اولی تا از راه راست منحرف نشوند . در این رابطه کتاب کیمیای محبت اثر بسیار ارزشمندیست . مثلا گفته شده فردی از علما و بزرگان در حال نشستن روی صندلی تعادلش را از دست داد و زمین خورد و دستش شکست . از یکی از عرفا سوال میکنند جریان چه بود؟ جواب میدهد هنگام نشستن بس الله نگفت . دنیا بر اساس حساب و کتاب و بسیار ظریف است . پس گاهی وقتی مشکلی در زندگی پیش می اید باید بگردید ببینید کجای کار خراب است درستش کند . مثلا اگر تندی به کسی کرده ایم و او ناراحت است از دلش رفع کدورت کنیم این جریان شامل حال کسانی که خدا انها را ترد کرده نمیشود بلکه به انانی که در گناه غرقند نعمت دنیایی فراوان و زندگی بدون دغدغه میدهد و انها را ترد میکند و به حال خود رها میکند و میفرماید حساب شما را زمان خود خواهم رسید . حتما دیدهاید کسانی که تا فرق سر در لجن غرقند اما در دنیا چنان زندگی میکنند انگار هیچ مشکلی برایشان وجود ندارد . پس اگر خوب نگاه کنیم در مشکلات هم خدا و رحمتش را میبینیم . ((((لا رایت الا جمیلا)))) یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |