|
به کجا چنین شتابان ؟
|
|
۳:۴۴, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم .
قبل از شروع خدمت برادران و خواهران گرامی عرض کنم که من اصلا نمیتونم یک مطلب رو به صورت واحد بیان کنم و پیشاپیش از بهم ریختگی حرفهام عذر خواهی میکنم . حقیر همین اولش بگم که من خودم این ستاره های مدیریت رو کنار میذارم و دارم به عنوان یه میهمان راجع به همه ی کاربرها به خصوص رضاجکمن انتقاد میکنم . شاید این دست تاپیک ها که نسبت به فعالیت های تالار انتقاد داشتن زیاد بوده و بیشتر یه بحث رو کوبوندن : نماد شناسی !!! و بقیه اشتباهاتشون رو در جاهای دیگه در عناوین مختلف به خصوص دین اسلام و شیعه پنهون کردن و نمیخوان نشون بدن . تالار بیداری اندیشه با معرفی مستند ظهور برای اکثریت کاربران شناخته شده و بیشترین موضوعی که توش مورد بررسی قرار میگیره مبحثیه به اسم فراماسونری که اتاق تفکر و الت دست سران یهود برای تشکیل حکومت جهانی بوده . مسائلی که بیشتر دوستان راجع به این گروه مخفی میدونن رو اکثرا از طریق وبلاگ ها و مقالات اینترنتی و سخنرانی های اقای رائفی پور یاد گرفتن که بیشتر تاکید روی نماد شناسی و اشنایی با نماد هایی مثله چشم جهان بین و گونیا و پرگار و ستون های بی و جی و ... خب از اونجایی که نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار و اکثریتی که دنبال این موضوع بودن جوانان بودند و به دلیل کنجکاوی که نسبت به این فرقه داشتن پیگیر مبحثی شدند به اسم فراماسونری !!! بزرگترین اشتباه جوانان این بوده که فکر میکنن فراماسونری قدرت رو دست گرفتند و دارن به جهان حکومت میکنند که بیشترین تاثیر رو در این نگاه اقای رائفی پور در سخنرانی های اولیشون داشتن ایشون در اغاز بحث هاشون این نکته رو اشاره میکردن که البته نقل به مضمون جمله است که : نمیدونم اسشمو چی میذارین ؟ شیطان پرستی ؟ صهیونیزم ؟ استکبار جهانی ؟ولی این جریان یه اسم داره فراماسونری !!! (همین جا بگم که اگر انتقادی به این حرف من دارید با عصبانیت پاسخ ندید و تعصبی به مسئله نگاه نکنید چون من حاضر به بحث با این افراد نیستم) البته تقصیر به گردن اقای رائفی پور نیست چرا که تمام این وبسایت ها و کسانی که از فراماسونری میدانستند سعی در القای این داشتند که فراماسونری جهان را در اختیار دارد . جوانان ما به طبع تاثیر پذیری افتادند به دنبال پیدا کردند چشم جهان بین و گونیا و پرگار و عدد 11 و 33 ... . سطحی ترین و غیر قابل استناد ترین دشمن شناسی ما از اینجا شروع شده است که بیشتر عوام فریبانه است تا اینکه علمی باشد . بیشتر این مطالب برای یه توده از جوانا جذاب است تا اینکه بحث سر دشمن شناسی باشد .نتیجه این شد که هر کسی برای خود محققی شد و به دنیال این نمادها رفت عجیب تر اینکه هر کسی خود را متخصص میداند تا اینکه به دنبال علم باشد ... همه کس حاضر است در این بحث نمادها پوزه ی دیگری را به خاک بمالد که بگوید من از تو بیشتر میدانم . در این مرحله بود که یک چیز گم شد ...بیشتر فراماسونر شناس های ما داشتند تبدیل به یک فرقه ی انحرافی میشدند تا جریان مهدوی البته با این جوی که سایت های مهدوی دادند چیزه بعیدی نبود . از حافظ گرفته تا شخصیت های سیاسی مملکت شدن فراماسونر و تنها یک شخص بود که نمیتوانست فراماسونر باشد ان هم شخص انتقاد کننده بود ...یعنی هر کسی که رفتار مشکوک داشت فراماسونر بود به جز من که این اندیشه را در سر دارم ...عجیب تر اینکه جوانان ما به اسم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به دنبال این مسائل بودند و یک نفر نبود که افق تاریکی که این جریان به ان سمت میرفت رو معین کند ( البته اقای رائفی پور در دانشکده انقلاب که من هم در انجا جز حضار بودند به این مسئله اشاره کردند که من فوق العاده به حرفهای ایشون انتقاد دارم که مطرح نمیکنم و از دوستان هم خواهش میکنم تاپیک رو با این بخش صحبت های من به انحراف نکشید ) خلاصه کمی که فراماسونر شناس های ما از این نماد ها اشباح شدن خودشون شروع به انتقاد کردند و کمی جریان ارامتر شد . ولی هنوز این مسئله وجود داره که هر کسی کوچکترین کار مشکوکی میکند فراماسونر است ...نمونه ی بارز ان همین تاپیک ساختمان پزشکان است که بیشتر به جک تبدیل شده تا یک کیس مورد بررسی ...نمیدانم با کدامین زبان بگویم فراماسونری الت دست است ....فراماسونری مرد ...بازیگر بی حجاب است حتما تحت تاثیر فراماسونر هاست ...فیلم تاکید بر روابط دختر و پسر دارد فراماسونری است ...موسیقی ضرب شدید دارد فراماسونری است ... چرا دوستان نماد شناس ما ذره ای بر روی فلسفه و طرز تفکر فیلم و موسیقی و بازی و غیره توجه نمیکنند ؟ چرا فکر میکنید صرف دیدن نماد باعث شیطانی شدن میشود ؟ چرا هر چیزی که در مستند ظهور امده است را وحی میدانید ؟ چرا نماد شیطان پرستی را جزو فراماسونری میدانید ؟ چرا فرقه های مخفی را فراماسونری میدانید ؟چرا دوستان نماد شناس ذره ای نمیتوانید طرز تفکر افشا کنید جز اینکه بگوئید شیطانیست ؟؟؟جز اینکه بگوئید فراماسونری است ؟؟؟شیطان پرست و سیاست مدار و بازیگر و ... همه یک اسم دارند فراماسونر ؟ واژه هایی که در قران از ان یاد میوشد همچون فاسق و مجرم و ربا خوار و دنیا پرست و فتنه گر و کافر و ملحد جای خود را به واژه ی پوچی مثله فراماسونر داده است ؟ بعضی ها هم رو به خودسازی اوردند اما چه خود سازی ؟ فیلم نبینید ...موسقی گوش ندید ...بازی کامپیوتری انجا ندید ...کلا سرتون توی نماز و روزه و دعا و حدیث باشه حتما جزو هدایت یافتگان هستید...در یک جبر دینی گم شدند این دوستان نمیدانم چرا این همه فرد مذهبی که همگی هم پیرو مراجع تقلید هستن و به شدت هم تاکید بر انجام مستحبات و ... دارند از شخصیتی همچون امام خمینی (رحمة الله علیه)الگو نمیگیرند ؟امام خمینی رو به چی میشناسید ؟ به درجات عرفانیش ؟ تسلط بر فلسفه ؟ فقه قوی ؟ ایت الله روح الله خمینی (رحمة الله علیه) به این این دلیل شد امام خمینی که دین رو به صحنه اورد و با مشت محکم زد تو دهن استکبار جهانی ...نرفت بشینه کنج خونه که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمکش کنه ...از رفتن به سمت دین صوفیانه چه چیزی گیر ادم میاد ؟ چرا میترسید به سمت چیزی برید ؟ چرا از اسلام فقط انکار کردنش رو یاد گرفتید و راه حل دادنش یادتون رفته ؟ گمان میکنید با این طرز فکر انقلاب راه به جایی میبره ؟ گمان میکنید حضرت بقیه الله راضیه که پیروانش انسان های صوفی باشند ؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نتیجه : دوگروه توی سایت داریم 1.گروه نمادشناس ها که کلا فرقه ی جدید تشکیل دادند و به جای اینکه بیفتن دنبال حضرت بیشتر به خاطر جذابیت بحث وارد شدن . 2.گروه مذهبی ها که فقط از اسلام انکار رو یاد گرفتن و یه گوشه ای قایم شدن و خودشون رو نجات دادن و از بقیه غافل بودن . و البته پیش بینی ظهور با احادیث . جفت طرف داریم اشتباه میریم !!! هر کدوم فقط بلدیم همدیگه رو ضایع کنیم ...یه گروهمون میگیم امام زمانی هستیم اما توی تخیلات فراماسونری گیر کردیم ...یه گروه هم که بیشتر از اینکه بتونیم با اره حل های جدید اسلام رو به بقیه بشناسونیم فقط هر کسی که خلاف تفکر ما رو داره نه دین رو انکار میکنیم و با برچسب منحرف ردش میکنیم بره پی کارش . حقیر توی اعمال خودم توی تالار و زندگیم خالصانه کار کردن برای حضرت رو نمیبینم هر چقدر هم که سعی میکنم متوجه میشم بیشتر دارم واسه نجات خودم زجه میزنم تا اینکه بخوام به حضرت نزدیک تر بشم ... از ائمه نقل شده : پیش از انکه به حسابتان برسند به حساب خود رسیدگی کنید . قسم میدم شما رو به همون عشقی که به حضرت دارید برید این خط رو که باعث شده وارد حریم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشید رو بررسی کنید ...ببینید ایا واسه امام زمان دارید نماد شناسی میکنید یا برای اثبات زرنگی خودتون !!! یا برای امام زمان روی دین اینقدر تاکید میکنید یا اینکه وقتی کسی نظرش با شما فرق داره به اسم اسلام میکوبیدش ؟؟؟ من نیومدم راه حل بدم به شما ...فقط میخوام کمی با خودتون خلوت کنید ببینید برای اقا دارید اینجا زحمت میکشید یا برای اثبات خودتون ؟ مطمئنم همگی به یه راه واحد خواهیم رسید . البته از حرف های من طوری برداشت نشه که از فردا کاربری تاپیک نماد شناسی زد برید بزنید توی سرش !!! بلکه ازش تشکر کنید تا اونجایی که میتونید تا کاربر علاقه مند بشه بره سمت مسائل مهم تر و راهش رو پیدا کنه ...و حتما از تاپیک های مذهبی تشکر کنید چرا که تمام علم در اسلامه اما اینجا باید نظر داد که چه جوری علم دین اسلام رو به صورت عملی توی جامعه پیاده کرد . تالار بیداری اندیشه متعلق به حضرت بقیه الله است سعی کنیم در تالاری که معیار نزدیک شدن به ایشونه برای کسی تائین تکلیف نکنیم . یا علی !!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
حرف آقای رضا جکمن درسته...ولی انتقاد از بچه های تالار نباید منجر به زیرسوال رفتن فعالیت اساتیدی مثل آقای رائفی پور بشه... همین اول بگم من رو ایشون تعصب خاصی ندارم و نمیگم هر حرفی که میزنن درسته، حتی چندبار ازشون انتقاد کردم، ولی بنظر میاد این انتقادات بیشتر به ما جوونا برمیگرده نه به ایشون... آقای رائفی پور اومدن این بحثو توضیح دادن که چشم و گوشمون باز شه ولی نمیتونن ضامن این بشن که جوون به حاشیه نره،(البته من خودمم یه جاهایی به محتوای کلام ایشون انتقاد دارم) ولی این موضوع رو یادمون نره: ایشون بارها اعلام کردن بیش از این پرداختن به فراماسونری اشتباهه، حتی یدفعه حرفی زدن به این مضمون: من غیر از سخنرانی فراماسونری،سخنرانی راز نسل و ذریه و مهدویت و...هم دارم.اما مشکل اینجاست همه ما سلیقه ای برخورد می کنیم،نه روشن بینانه...هر کدوم از ما وقتی طرف یه چیزو میگیریم دیگه کوتاه نمیایم اینقد کل کل می کنیم تا پوز یکی از طرفین زده بشه...و مسلما این اون چیزی نیست که انسان رو از گمراهی نجات بده و به کمال برسونه چون اصلا نیت خدایی در کار نیست بلکه ملاک خودمونیم که نکنه یوقت جلو همدیگه کم بیاریم... با بقیه حرفاتون به شدت موافقم، کاملا درست می فرمائید... |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اعظم بزرگوار درس مي گن!
انقد منتقدانه به اين چيزا نگاه نكنيد! نمي خوام به قول خودتون بحثُ منحرف كنم اما اينو بدونيد كه بار ها و بار ها استاد رائفي گفتن "لا حول ولاقوه الا بالله "منيش اين نيس كه اونا قدرت دارن خدام قدرت داره اما ماله خدا بالاتره نع هيچكس قدرت نداره الا خدا !!! اينم توجه داشته باشيد كه حرف حساب جواب نداره! يا ما از اين طرف بوم ميوفتيم يا اونطرف همه يه اينا برا جوونا يه دوره اي داره تموم مي شه!!! صبر كنيد! |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اگه با کل حرف های بچه های بیداری اندیشه مخالف باشم با این تاپیک جک من کاملا موافق هستم
راستش حرف برای گفتن ندارم وف قط به بعضی از نکات جناب جک من اشاره می کنم : (۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۴)Reza_Jackman نوشته است: بزرگترین اشتباه جوانان این بوده که فکر میکنن فراماسونری قدرت رو دست گرفتند و دارن به جهان حکومت میکنند که بیشترین تاثیر رو در این نگاه اقای رائفی پور در سخنرانی های اولیشون داشتن ایشون در اغاز بحث هاشون این نکته رو اشاره میکردن که البته نقل به مضمون جمله است که : نمیدونم اسشمو چی میذارین ؟ شیطان پرستی ؟ صهیونیزم ؟ استکبار جهانی ؟ولی این جریان یه اسم داره فراماسونری !!! (همین جا بگم که اگر انتقادی به این حرف من دارید با عصبانیت پاسخ ندید و تعصبی به مسئله نگاه نکنید چون من حاضر به بحث با این افراد نیستم)جک من جون حرف درستی زدی و کاملا به جا بود جناب آقای رائفی پور به نظر من در این توصیف یه ذره بیش از حد مسئله رو بزرگ کردن اما این رو باید دونست که از سال حدودا 1700 تا سال 2011 یه چیزی حدود 300 سال شما بتونی بر نصف اقتصاد جهان مسلط باشی و با برنامه های خودت تنها ربع جمعیت جهان رو تحت تاثیر خودت قرار بدی این شاید مسئله رو روشن ترش می کنه درست استاد یه ذره زیاده روی کرده اما این قسمت مسئله رو هم باید بهش توجه داشت در ضمن اقای رائفی پور به عنوان یک محقق یک سری جرقه ها و فاکتور ها رو به ما می ده که خودمون بریم دنبالش و بفهمیم قضیه چیه اما متاسفانه باز این ما هستیم که خیلی افراطی به قضیه نگاه می کنیم مثال ها خیلی فراوان و من زیاد نمی گم و چیزه دیگه اینه که در بعضی از بحث ها بدون هیچ زمینه سازیه ای می ریم یک راست سراغ فراماسونری برای مثال هری پاتر شما برو تو سایت....... سایت طرفداران هری پاتر بعدش بدون هیچ زمینه سازی بگو هری پاتر ماسونیه خوب انتظار داری کسی که 5 سال عمرش رو با هری گذرونده بگه آره تو راست می گس این قدر واسط دلیل مییاره که شاید خود تو هم به طرف هری کشیده بشی و خودت هم به ماهیت ماسون ها شک کنی یا نه طرفت می گه اقا هری پاتر ماسونیه پس من هم طرفدار ماسون ها هستم چون رمان جالبی نوشتن و ... در کل افراط و تفریط از خودمونه نه از کسیه دگه ای (۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۴)Reza_Jackman نوشته است: چرا دوستان نماد شناس ما ذره ای بر روی فلسفه و طرز تفکر فیلم و موسیقی و بازی و غیره توجه نمیکنند ؟حرف حق جواب نداره همون طور که در حرف های پیشین گفتم انگار این دنیا دهن باز کرده و ماسون ها رو تو خودش رها کرده هر کی یه چیزی پیدا می کنه می گه یه جوری به فراماسونری ربط می ده یه ذره به فلسفه ی اون موضوع به پردازید واقعا ایا ما هر چیزی رو باید به ماسون ها ربط بدیم یه تاپیک بود من زدم " ما تسلیم عقاید ماسون ها شدیم " http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1725.html اون موقع کسی حرف من رو نپذیرفت اما الان ... گفتم اقا ماسون ها با فرهنگ کشور ها بازی می کنن شما چیزی یا قسمتی از فزهنگت رو نمی خوایی ماسونها واسه خودشون باز سازی می کنن با این کار زمانی که اون تیکه گمشده ی پازل رو می خوای می بینی دست ماسون هاست بعد می گی ای وای بر من ... باز جای صحبت هست اما خوب باید زمینه اش پیش بیاد ![]() |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:باید منجر به زیرسوال رفتن فعالیت اساتیدی مثل آقای رائفی پور بشه... ای کاش از این قسمت حرفام نقل قول نمیگرفتید !!! متاسفانه حقیر نمیتونم به دلیل فضای تالار روی این مسله زوم کنم ...از دوستان هم خواهش میکنم به این مقوله نپردازن !اخه سابقه ی خوبی واسه این بحث ها نداریم |
|||
|
۲۰:۲۳, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۳:۲۵)mamad90 نوشته است: دوستان جدیدالورود رو که ازشون انتظاری نمیره! باید انتظار کشید تا القائات ظهور و x و y از سرشون بیفته!ای کاش می بودید و به ای پست من جواب می دادی ای کاش ![]() ![]() منظور این حرفتون رو من این جوری بر داشت می کنم کسانی که وارد این فروم می شن باید : 1- مستند ظهور رو ببین و 2- القائات از X و Y از سرشون بیوفته که این دومی خیلی مهم تر برای من یعنی این فروم طوری که باید طرز فکر اشخاص تازه وارد شده باید عوض بشه فکر کنم این جوری و اون هم با نگاه کردن مستند ظهور اگه این جوری باشه باید بگم که طرز فکر شما درسته در بدو ورود من تو این تالار خوب یادم پست ارباب حلقه ها بود با خیلی ها لج کردم حتی بعضی ها بنده رو دیکتاتور یا ناسیونالیست می خوندن و خیلی اجبار می کردن که بنده مستند ظهور رو ببینم این کار درستیه که شما به شخص تازه وارد پیشنهاد دیدن یک مستند می کنید اما اینکه به خواید عقاید اون رو عوض کنید یا عقاید خودتون رو بهش تحمیل کنید خیلی غلطه یادم میاد هی به می گفتید مستند ظهور رو ببینم و من هم بهتون گفتم ارباب حلقه ها رو بخونید من کاری که گفتید رو انجام دادم ام شما کاری رو که من خواستم انجام دادی ؟؟ این قسمت فروم خیلی بد که بعضی از دوستان می خوان عقایدشون رو به هم تحمیل کنند که واقعا باید واکاوی بشه که چرا این جوریه ؟؟؟ (۲۱/مهر/۹۰ ۱۳:۲۵)mamad90 نوشته است: این از اونجایی نشات می گیره که ما اساسا دشمن رو از اول درست نشناختیم! چرا که دشمنی که قرار باشد یک سری نماد فراماسونری و موارد سطحی و سوخته ی دیگه باشه عمرش سریعا تموم میشه و فقط شخص رو به طور واهی مغرور می کنه و خیال می کنه همه ی تاکتیک های دشمن رو شناخته . . . !این قسمت حرف هاتون واقعا درسته و رد خور نداره ما خیال می کنیم با تحلیل این فیلم با گفتن این که آقا اون جا دو تا چشمه اون جا یه گونیا پرگاره و ... دارین با یه سازمان بزرگ می جنگیم غافل از این که دشمن داره فرهنگ ما رو نابود می کنه دشمن داره از فرهنگ به ما حمله می کنه بعد بعضی ها میان می گن آقا به فرهنگ برسیم می گن خوب برسیم در ادامه دوستن می گن تاریخ ما رو دارن خراب می کنن می گن تاریخ ما از زمان حمله ی اعراب به ایرانه یعنی تاریخ گذشته پر زمانی به خودمون میایم که می بینیم دشمن هم تاریخ قبل از اسلام رو نابود کرده و هم تاریخ بعد از اسلام رو اون وقت که دیگه شناختن گونیا پر گار به درد نمی خوره خود شما جناب جک من در بعضی از پست هاتون چنان غرور ورتون می داره که انگار کل علم جهان در شما نهفته شد این رو از منی که هیچ چیز نمی دونه گوش کنید : استاد بزگ فیزیک مکانیک, نیوتن می گه : من در اقیانوس علم تنها چند سنگ ریزه جمع کردم دوست گرامی شما هم از روشن فکرانی بودید که از این تالار رفت اما من خواهم ماند تا همچنان از عقاید خود حفاظت کنم باشد خالق یکتا از من محافظت کند |
|||
|
۲۱:۲۷, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۲۱:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با تشکر از 90 درصد صحبت های دوستان !
صحبت در باره فراماسونری و دم دستگاه ایشان مدتهاست در سخنرانی های جناب رائفی پور جایی ندارد: نقل قول: |
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نظر من هم آقای جک من درست فرمودند. مدرسه که میرفتیم تو کتابای دینیمون همش نوشته بودن منتظر واقعی باید خودسازی کنه و از الان تمرین کنه که در جبهه باطل نباشه و....
اون موقعه ها فقط اینا رو حفظ میکردیم که امتحان بدیم!! اما حالا که فهمیدیم کجای کاریم چیکار کردیم؟؟ آیا اینقد که وقت گذاشتیم ببینیم کدوم خواننده, کدوم فیلم, کدوم بازیگر, کدوم... از چه نمادی استفاده کرده و کجا چی پوشیده و ...وقت برای نماز ودعامون گذاشتیم؟؟؟؟ (خودمو میگم)اگه یه شب تا صبح بشینیم پای اینترنت و از این مطالب بخونیم و سرچ کنیم ولی نماز صبحمون قضا بشه, همه چی پر!!! چون یادمون رفته امام حسین (علیه السلام)برای برپایی همین نماز جونشو فدا کرد. من احساس میکنم داریم یکم از اصل قضیه دور میشیم. حتی ترتیب مسائل تو تالار اول اختصاص داره به شیطان پرستی , فراماسونی و... بعد در انتها اسلام و مهدویت ![]() به نظر من اول باید کاملا به خدا نزدیک شد و رابطه عاشقانه باهاش داشت اونوقت راحتتر میشه شیطان را شناخت و امکان گمراهی هم بسیار کمتر میشود. قطعا انجام همه ی واجبات بهترین راه برای نزدیکی به خدا و دوری از شیطانه. مثلا اگه جوون ما بدونه نگاه کردن به ویدئوهای مبتذل خوانندگان حرامه و نگاه نکنه دیگه احتیاج نیست نگران تاثیر مخرب این آثار روش بود. و ...... کلا میخوام بگم دین مارو از همه این خطرات واکسینه میکنه. چرا اینقد که اینجا مقاله راجب افراد و فرقه ها و فیلمهاو... داریم, راجب قرآن که کتاب جامع زندگیه مطلب نداریم؟؟؟ کتابی که سرتاسر معجزس و جذابیت اگه درست بخونیمش. بیداری اندیشه فقط راجب به شناخت دشمن نباید باشه. بخش خیلی مهمش باید برای ساختن خودمون و نزدیکی به خدا باشه تا در راه مولامون قدم برداشته باشیم. اینجا چون همه دوستان با نیت خیر و تمرین منتظر بودن اومدن پتانسیل خوبی برای تحقیق و بررسی راجب مسائل دینی و قرآنی هم وجود داره.که باید ازش استفاده کرد. در پایان میخوام تاکید کنم که منظور من از این حرفها رها کردن پژهشها و تحلیل ها و نقدهایی که تا الان انجام شده و میشه نیست که قطعا آنها لازمه ی آگاهی و هوشیاری است و وظیفه تک تک ماست که دشمن و ترفندهایش را به خوبی بشناسیم .بلکه به نظر من باید در کنار اینها وبه اندازه وقتی که صرف آن می کنیم برای تقویت پایه های دینی و شناخت از اسلام هم وقت بگذاریم و تلاش کنیم. |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شاهین جان شما وارد مسائل ملوراالطبیعه نشو همون کنکورتو بده خودش کلیه
|
|||
|
۱۴:۰۱, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۴)Reza_Jackman نوشته است: سلام دوست عزیز تشکر از نگاه مشت نمونه خروارتون. الحمدالله الذی اعطی کل شیء خلقه ، شکر که از روز اول بنده حقیر بنا رو بر سربازی گذاشتم و نه نگاه تشکر یا غضب دیگران. شما بیش از اینکه انتقاد داشته باشی فقط در حال تخریبی.متاسفم.... خدمت همه دوستانم عرض میکنم که من از هیچ یک از دو دسته بالا نیستم. نه دنبال نماد و نشانه ام و نه اسلام انکاری بلدم. این فضای تالار پر است از کسانی که فقط دنبال بیدار کردن و هدایت همدیگرند. بنده ادعای هدایت هیچ کس رو ندارم. بنده دریافت ها و تمامی اندیشه ها و حقیقت هایی که یافتم رو عرضه کردم و میکنم فقط بر حسب تکلیف. اگر جایی اندیشه انحرافی بود با دلیل و برهان در پی رد کردن براومدم و بس. این جوابیه هم واسه این مینویسم که به همه دوستان یادآوری کنم که تکلیف چیز دیگست نه دسته بندی و افسوس خوردن به حال تالار. متاسفم برای همه دوستانی که از استاد رضا جکمن تشکر کردند و حق رو به ایشون دادند. متاسفم که اگر کسی بیاد در این تالار و با همچین پستی روبرو بشه راجع به همه چه قضاوتی خواهد کرد. متاسفم برای همه و از همه بیشتر خودم. اینجا اگر احترامی هست تنها به سبب آشنایی و پست و مقامه و نه تقوا. از نشانه های تقوا اینه که هرگز کسی رو خوار ندونی. تعلل در نگاه ها و نوشته هاتون زیاده. چه بسا که نامه های زیادی به مدیریت و دیگر دوستان مدیر نوشتم و خواستم تا بخشی برای هم فکری و هم اندیشی و راهکار و راهبرد ایجاد شه. اما افسوس.... اینجا دوستان خوب زیادند ولی همه اینجا رو یه محیط مجازی میدونن و نه یک محفلی برای کمال... دوستان ممنون که این مدت بنده رو تحمل کردید.... آقا رضا جکمن عزیز مرسی.... بنده ترجیح میدم از این به بعد فقط و فقط از پست های زیبای بعضی کاربران استفاده کنم. سربازای گمنامی که عضو هیچ کدوم از دسته های بالا نیستن ولی واقعا آینده دولت اسلامی مدیون وجود اونهاست. در پناه حق... |
|||
|
۱۵:۳۱, ۲۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۱۵:۳۲ توسط shakiba.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامیasier
من هم وقتی با این تایپک روبرو شدم نه از دسته اول بودم و نه از دسته دوم ولی خودتون قضاوت کنید موضوعاتی در تالار ایجاد و میشوند و در کمتر از دو روز به صفحات دوم و سوم میرسند که اصلا دردی را از من به اصطلاح منتظر را درمان نمیکند و در کنارش چه موضوعات بینظیری که به دست افراد به قول شما سرباز گمنام ایجاد میشود که علی رغم بازدیدهای مکررش حتی یک پاسخ هم ندارد . شاید این موضوع باعث شده که دوست عزیزمون این نتیجه گیری رو داشته باشند من فکر میکنم شما هم مثل من جزو هیچ دسته ای نباشین و از جمله دوستانی باشین که سعی در بیدار کردن افرادی مثل من دارند که اجرشان فقط با حضرت دوست است و لاغیر. شاید انتخاب های خوبی نکرده باشم ولی من خودم روی این قسمت ها بیشتر فکر کردم. نقل قول: نقل قول:تالار بیداری اندیشه متعلق به حضرت بقیه الله است سعی کنیم در تالاری که معیار نزدیک شدن به ایشونه برای کسی تائین تکلیف نکنیم . نقل قول:چرا دوستان نماد شناس ما ذره ای بر روی فلسفه و طرز تفکر فیلم و موسیقی و بازی و غیره توجه نمیکنند ؟ چرا فکر میکنید صرف دیدن نماد باعث شیطانی شدن میشود ؟ چرا هر چیزی که در مستند ظهور امده است را وحی میدانید ؟ چرا نماد شیطان پرستی را جزو فراماسونری میدانید ؟ چرا فرقه های مخفی را فراماسونری میدانید ؟چرا دوستان نماد شناس ذره ای نمیتوانید طرز تفکر افشا کنید جز اینکه بگوئید شیطانیست ؟؟؟جز اینکه بگوئید فراماسونری است ؟؟؟شیطان پرست و سیاست مدار و بازیگر و ... همه یک اسم دارند فراماسونر ؟ واژه هایی که در قران از ان یاد میوشد همچون فاسق و مجرم و ربا خوار و دنیا پرست و فتنه گر و کافر و ملحد جای خود را به واژه ی پوچی مثله فراماسونر داده است ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

متاسفانه حقیر نمیتونم به دلیل فضای تالار روی این مسله زوم کنم ...

(خودمو میگم)