|
چقدر تغيير نموده ايم؟
|
|
۱۴:۲۱, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي كاربران و مديران سايت
من اين مبحث را به اين جهت ايجاد كردم تا بدانيم هر كسي كه مستند ارزشمند ظهور را ديده است تا چه اندازه بر روي شخصيت فردي و رفتار اجتماعي وي تاثير گذار بوده است يا به عبارت ديگر تا چه اندازه از سيستم جدا شده ايم؟ از دوستان عزيز خواهش دارم كه با كمك يكديگر از كوچكترين تا بزرگترين تغييرات رفتاري خودمان را بنويسيم تا درك درستي از امروز خودمان داشته باشيم و بتوانيم با نظرات كاربران ديگر ابتدا خودمان و سپس كشور ايران اسلامي خوبان را بسازيم. اول از خودم شروع مي كنم.. به غير از اخبار ساعت 21 در هيچ ساعت ديگري از روز تلويزيون نمي بينم. مصرف چاي را به كلي كنار گذاشته ام. نسبت به طب سنتي كهن و كتب شيعه علاقه بيشتري پيدا كرده ام. نسبت به آنچه كه مي بينم و مي شنوم دقت بيشتري مي كنم سعي ميكنم با اسناد و مدارك معتبر و صحيح آمار دقيقي از وضعيت واقعي آمريكا و اروپا و تفاوت با آنچه كه مي شنويم با منطق و صميمت به متعصبان ارائه بدهم. منتظر نظرات ديگر دوستان در رابطه با تغييرات شخصيتي و اجتماعي خودشان هستم... خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حقیر جای خالی یوسف زهرا را در عالم بیشتر حس کردم
بی رو دربایستی امام زمان علیه السلام برای ما حکم نعوذاً بالله چلو کباب رو دارند اونم در بهترین حالت بعنی چی؟ یعنی اگه باشه خیلی خوبه حالا هم که نیست ما داریم زندگیمون رو میکنیم امام زمان حتی برای ما هنوز اکسیژن نشده که حیات و مماتمون رو در گرو ظهورشون بدونیم نشون به اون نشون که کم و بیش هر کدام کارهایی می کنیم که مطمئن هستیم که ظهور را به تاخیر میاندازد و یا به کارهایی اشتغال داریم که اگه به ظهور ضرر نزنه هیچ کمکی هم نمیکنه یکی از دلایلش اینه که راست حسینی هنوز تکلیفمون با خودمون معلوم نیست هدفمون از زندگی معلوم نیست نمیدونیم چه بلایی بر اثر غیبت داره سرمون میاد و... ببخشید حرفها زیاد است اما شاید مجالش اینجا نباشد با علی اللهم عجل لویک الفرج |
|||
|
|
۳:۱۲, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از مهمترین چیزهایی که من از این مستند فهمیدم این بود که:
ما خیلی چیزهای ارزشمندی داریم که اصلا خودمون نمی دونیم و بهش توجه نمی کنیم. ماهیان ندیده غیر از آب پرس پرسان زهم که آب کجاست؟ این مستند باعث شد من کمی بیشتر به داشته هام فکر کنم و اینکه چقدر راحت بعضی چیزا در اختیارم قرار گرفت ولی من از اونها و ارزشش بی خبر بودم. با دیدن این مستند تازه فهمیدم که تو دنیا چه خبرهایی می تونه باشه که ما بی خبریم. باور کنید تازه فهمیدم که تاریخ چه چیز مهمی در زندگی ما هاست. و یکی دیگه از چیزهایی که فهمیدم و خیلی هم مهم بود، دشمنی حساب شده شیطان با انسان است. من داستان آدم و حوا و شیطان را در کودکی مثله همه شنیده بودم. ولی هیچ وقت به بعد از اون فکر نمی کردم. ولی همیشه یه سوال در ذهنم داشتم که: آیا بدعت های تاریخی که در ادیان پایه گذاری شده، و قرنهاست باعث بروز مشکلات بین مردم است، از ذهن چند تا آدم جایزالخطا بیرون اومده و یا جنگ هایی با میلیون ها کشته و هزاران جنایت، توسط امیال فقط یک نفر شکل گرفته؟ اینکه گفته شده مسیح فرزند خداست و باعث شکاف در دین مسیح شد، تراوشات ذهن چند تا کشیش بیمار بوده؟ یا اینکه چند نفر که خدمات بسیاری زیادی کرده و جزء صحابه بزرگ پیامبر اسلام بودند، با وجود شواهد بسیار زیاد و آشکار و بالاترین شناخت نسبت به حق جانشینی پیامبر، اومدند و برای یک منسب چند روزه، ریشه دشمنی و چند دستگی را بین مسلمین بوجود آورند. که الان پس از صدها سال هنوز پا برجاست و این مشکل حل نشده. چیزی که من از این مستند یاد گرفتم این بود که دسیسه های شیطان خیلی هوشمندانه، پیچیده و بزرگتر از اونی هست که ما بتوینم بهش پی ببریم. پس باید خیلی بیشتر مواظب خودمون باشیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ بگو پناه مىبرم به پروردگار مردم قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ پادشاه مردم مَلِكِ النَّاسِ معبود مردم إِلَهِ النَّاسِ از شر وسوسهگر نهانى مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ آن كس كه در سينههاى مردم وسوسه مىكند الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ چه از جن و [چه از] انس مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ |
|||
|
|
۴:۱۴, ۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۸:۲۹ توسط haddii.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من فكر مي كنم يه سري از تغييرات براي اكثر ما ناگزيره. مثل وسعت ديد، بيداري انديشه!و....
من تا چند روز اول شوكه شده بودم از اينكه دشمنان ما يك روز هم بيكار نيستند. توي مدت تماشاي فيلم مدام تشنه تر براي فهميدن شدم. ولي خب الان با اينكه كمي جلو تر اومدم (البته با كمك شما) يه راه دراز و يه وسعت پهناور براي فهميدن و بصيرت جلوي خودم ميبينم/ شروع ديدن فيلم درست مصادف شده بود با 11 محرم. خب توي دهه اول محرم هم كلي درباره نامردي و بي بصيرتي مردم سال 60 نسبت به امام زمانشون غصه خورده بودم و اعصابم خورد شده بود....الغرض: دلم خيلي براي امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تنگه/ بيدار تر شدم: براي مثال: چند روز پيش كارتون قديمي دهكده حيوانات رو ميديدم، توي صحنه اي كلاغ ها رو شاخه هاي درخت نشسته بودند درست مثل نمادي كه براي شركت هاي هرمي و... به كار ميره، اين كه آيا معني داشته نمي دونم، ولي به هر حال ذهن من موقع ديدن اطرافم (نه فقط رسانه ها) بيدار تر شده/ |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بابت ايجاد اين تاپيك خيلي ممنون.
روزهاي اولي كه فيلم رو مي ديدم ، تحت تاثير قرار گرفتم كه چه اتفاقاتي مي افته و من از اون بي خبر بودم. راستش اولا خيلي ساختمونا رو نگاه مي كردم ، كه كدوم طرح ماسوني دارن يا ندارند و از اين حرفا... اما مدام اين پرسش برام مطرحه كه الان ذهنيت هاي من در مسير برنامه آنها قرار دارد يا خير.. چند ماهي است كه مطالعاتم خيلي خيلي بيشتر شده. و كنجكاوي و تفكراتم هم. ارتباط با خدا برام بسيار شيرين تر و معنادار تر شده و علاقه به مطالعه در تاريخ اسلام و سيره ائمه عموما كارها و اعمال مردم و خودم رو به اين صورت تفسير مي كنم كه آيا اين كار به درد ظهور ميخورد يا خير؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنده تمام سعی و تلاشم بر این بوده که هر مطلبی رو که از دوستان یاد گرفتم به سایر دوستان هم اعلام و کنم و تا جایی که می تونم حداقل بین نزدیکان خودم جوی رو ایجاد کنم که حس نیاز به امام زمان در اونها ایجاد و زیاد باشه
هر چند خو بنده در این راه ( از نظر میزان مطالب و سطح سواد شخصی) در اون حدی نیستم که عددی به حساب بیام ولی تمام سعی بنده برای پخش مطالب دوستان بوده و همین موفق باشید |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به من کمک کرد تا هدف آینده ام رو درست تر برنامه ریزی کنم
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی از آدمایی که برام یه ستاره بودن ارزششون رو از دست دادن تازه فهمیدم که چه قدر امام زمانو دوست دارم حس می کنم تا آخر عمرم به نوریگا و ارکنار مدیونم بابت کاری که در حق من و بقیه کردن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |