کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا همه کاربران پست نمی زنند؟
۱۱:۱۴, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان.من چند نكته رو تو اين 1ونيم ماه عضويتم فهميدم كه با عقل جور در نمياد!!تا اين لحظه اي كه من دارم اين پيام رو مي نويسم حدوداً3500نفر در اين تالارگفتگو عضو شدن و تعداد مطالب ارسالي حدوداً29000تاست.اگر ارسالهاي اون اعضاي مهم تالار كه بالاي400و500ا هست رو كم كنيم،مي مونه تقريباً14000ارسال.چرا حدود100نفر،15000ارسال داشته باشن،اونوقت100-3500نفر بايد حدود14000ارسال داشته باشن!!؟؟
پس نتيجه مي گيريم برخي افراد ثبت نام ميكنن ولي بعد از2ماه هنوز پست ندادن يا به اندازه انگشت هاي يك دست.بهتر نيست جستجو بشه و اين كاربر ها حذف بشن؟
ممنون اگه توجه بشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۷, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
من تازه واردم.
والا از بس سایت گسترده و جالبه که وقتی واسه پست گذاشتن نمی مونه. به شخصه خودم وقت زیادی ندارم که تو سایت باشم زمانی هم که هستم ترجیح میدم پست دیگران رو بخونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza14 ، وحید110 ، Abasaleh ، MohammadMeraj
۲:۱۳, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
حالا شما چه اصراری داری اینا حذف بشن؟مگه بودن اینها باری روی دوش شما هست؟بعضی ها فقط از مطالب استفاده میکنن و حکم خواننده رو دارن و دانش و اطلاعات کافی در همه مباحث ندارن که بخوان وارد بحث بشن...
همه فرومها اینطوره،تازه اینجا بهتر بعضی فرومها یارو فقط عضو میشه که مثلن فلان فایل رو دانلود کنه!(مثلن عضویت برای دانلود سخنرانیها استاد رائفی پور)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Braveheart ، وحید110 ، Abasaleh ، MohammadMeraj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا