|
چرا همه کاربران پست نمی زنند؟
|
|
۱۱:۱۴, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.من چند نكته رو تو اين 1ونيم ماه عضويتم فهميدم كه با عقل جور در نمياد!!تا اين لحظه اي كه من دارم اين پيام رو مي نويسم حدوداً3500نفر در اين تالارگفتگو عضو شدن و تعداد مطالب ارسالي حدوداً29000تاست.اگر ارسالهاي اون اعضاي مهم تالار كه بالاي400و500ا هست رو كم كنيم،مي مونه تقريباً14000ارسال.چرا حدود100نفر،15000ارسال داشته باشن،اونوقت100-3500نفر بايد حدود14000ارسال داشته باشن!!؟؟
پس نتيجه مي گيريم برخي افراد ثبت نام ميكنن ولي بعد از2ماه هنوز پست ندادن يا به اندازه انگشت هاي يك دست.بهتر نيست جستجو بشه و اين كاربر ها حذف بشن؟ ممنون اگه توجه بشه. |
|||
|
۱۷:۱۴, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
پست زدن اجباری نیست.بالاخره خیلیها دوست دارن خواننده باشن.البته نیازی نیست حتما عضو باشن اما چون برای اعضا هر ماه مطالب برگزیده فرستاده میشه، پس حذف کردنشون کار اشتباهیه |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلیام به خاطر 1بار پست دادن یا درخواست چیزی یا ... میان عضو میشن . شما برو فرم های دیگه رو سر بزن میبینی که این فروم نسبتا خیلی خوب داره عضو فعال جذب میکنه .
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پس بهتر نيست يه كاري كنيم كه وقتي يكي به خاطر يه پست عضو ميشه،بعد از اين كه ارسالش رو انجام داد حذف بشه يا خودشو حذف كنه؟
اصلاً اين يه مشكله كه بعضي ها نمي تونن خودشون رو حذف كنن. اصلاً بگيريم تمام حرف هاي شما درسته(كه هست)،ولي يه كم تعداد مطالب نسبت به افراد عضو كم نيست؟هست؟دليلش چي مي تونه باشه؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شما نفرمودید مشکل اینکه کسی عضو باشه و پست نزنه چیه؟
اگر کسی بخواد خودشو حذف کنه مشکلات خاص خودش رو داره و اگر کسی دوست نداشت میتونه در تالار حضور پیدا نکنه.یک نام کاربری که ضرری برای کسی نداره به نظر شما کمیت پستها مهمتره یا کیفیت آنها؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۱۴)mohammad.d. نوشته است: سلام دوستان.من چند نكته رو تو اين 1ونيم ماه عضويتم فهميدم كه با عقل جور در نمياد!!تا اين لحظه اي كه من دارم اين پيام رو مي نويسم حدوداً3500نفر در اين تالارگفتگو عضو شدن و تعداد مطالب ارسالي حدوداً29000تاست.اگر ارسالهاي اون اعضاي مهم تالار كه بالاي400و500ا هست رو كم كنيم،مي مونه تقريباً14000ارسال.چرا حدود100نفر،15000ارسال داشته باشن،اونوقت100-3500نفر بايد حدود14000ارسال داشته باشن!!؟؟ شما چه اصراری داری همه پست بذارن؟!! مگه شرط عضویت تو تالار پست گذاشتن هر روزه و هر ساعتس؟ خود من به دلیل مشکلات کاری و زندگی معمولا خیلی نیستم تو همه بحثها هم شرکت نمی کنم اما هر روز یه سری می زنم . به نظر شما مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من اصراري ندارم همه پست بزنن.ميگم چه اصراري عضو بشن بعدش پست نزنن؟
|
|||
|
۱۸:۳۱, ۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۰ توسط پارسه.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان،
من خودم کم پست میزنم دلیلش هم اینه که سعی میکنم با اطمینان بالای 90 درصد حرف بزنم و در مواردی که توش سررشته ندارم نباید نظر بدم و شما هم نباید بدید . اصلا این مهمترین آفت این تالاره که همه خودشونو تو همه چیز کارشناس میدونن! |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۰ ۰:۲۴ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۱۴)mohammad.d. نوشته است: سلام دوستان.من چند نكته رو تو اين 1ونيم ماه عضويتم فهميدم كه با عقل جور در نمياد!!تا اين لحظه اي كه من دارم اين پيام رو مي نويسم حدوداً3500نفر در اين تالارگفتگو عضو شدن و تعداد مطالب ارسالي حدوداً29000تاست.اگر ارسالهاي اون اعضاي مهم تالار كه بالاي400و500ا هست رو كم كنيم،مي مونه تقريباً14000ارسال.چرا حدود100نفر،15000ارسال داشته باشن،اونوقت100-3500نفر بايد حدود14000ارسال داشته باشن!!؟؟ قوانین ارسال مطلب در تالار: 1- هر کاربری با هر سطح دانش و تحصیلاتی، حق اظهار نظر در مباحث تالار را دارد و نظرش محترم است. اما پیشنهاد ما این است که جواب سوالی را که نمی دانید یا مطمئن نیستید ندهید. |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام.
هر وقت من اومدم بگم بعضی ها پست نمیزنن،شما فرمودید اشکالی نداره. اتفاقا حالا دیگه من هم میگم اشکالی نداره! حالا یه مسئله دیگه مطرحه! بعضی هستن،ثبت نام میکنن،بعد از 4 ماه پست که نزدن هیچ، ساعت حضور در تالارشون هم 2 دقیقه است(که زمان ثبت نامه!) به نظر شما این کاربرا نباید حذف بشن؟ یا علی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |