|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۳, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
از همه دوستان ممنونم . خدا رو شکر حالشون رو به بهبودی هستش . خیلی لطف کردین دوستان
|
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
[u]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم[/b] [/b] |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۱۸:۲۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَاَلْبِسْنى عافِيَتَكَ، وَ جَلِّلْنى اَفْرِشْنى عافِيَتَكَ، وَاَصْلِحْ لى عافِيَتَكَ، وَ لاتُفَرِّقْ بَيْنى خداوندا بر محمد و آلش درود فرست، و لباس عافيت بر من بپوشان، و سراپايم را عافِيَتَكَ، وَ حَصِّنّى بِعافِيَتِكَ، وَ اَكْرِمْنى بِعافِيَتِكَ، وَاَغْنِنى به عافيت فراگير، و به عافيت محفوظم دار، و به عافيت گراميم دار، و به عافيت بِعافِيَتِكَ، وَ تَصَدَّقْ عَلَىَّ بِعافِيَتِكَ، وَهَبْ لى عافِيَتَكَ، وَ بىنيازم كن، و عافيتت را بر من صدقه ده، و مرا عافيت بخش، و و برايم بستر عافيت بگستر، و عافيت را برايم از هر مانعى پيراسته ساز، و در دنيا و آخرت بين من
وَ بَيْنَ عافِيَتِكَ فِى الدُّنْيا وَالْاخِرَةِ. اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ و عافيت جدايى مينداز. خداوندا بر محمد و آلش وَالِهِ، وَ عافِنى عافِيَةً كافِيَةً شافِيَةً عالِيَةً نامِيَةً، عافِيَةً درود فرست، و مرا عافيت بخش عافيتى كافى و شفابخش، و برتر و روزافزون، عافيتى كه تُوَلِّدُ فى بَدَنِى الْعافِيَةَ، عافِيَةَ الدُّنْيا وَالْاخِرَةِ در بدنم عافيت توليد كند، و در يك كلمه: عافيت دنيا و آخرت آمین یا رب العالین صحیفه سجادیه دعای 23 |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
ایشالله که به حق این روزهای مقدس همه مریضها شفا پیدا کنن به خصوص این مادر عزیز
|
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
یا من اسمه دواء وذکره شفاء
اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
بسم الله الرحمن الرحیم الحمدالله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین . . . |
|||
|
|
۰:۵۶, ۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲:۰۱, ۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
حتما 1366 عزیز.
خداوند حکمتش خیر محض است ، بهترین حاصل شود انشالله. ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 653,653 |