|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۶, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
دوستان صبح علی 110 تماس گرفت . گفت به نت دسترسی ندارم . بنده از طرف ایشون مینویسم یکی از اقوام ایشون دختر خانومیه 25 ساله سرطان لوزالمعده گرفته . سرطانش پیشرفت کرده ریخته روی معده و ... خیلی داره درد میکشه و وضعش خراب هست دوستان با قرائت حمد و صلوات لطفا براشون دعا کنید که ان شاالله فرجی حاصل بشود دعا برای دیگران خیلی برکت داره التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
|
حتما دعا میکنم...
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۱۴:۰۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خیلی ناراحت شدم ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن این بزرگوار ، حقیر 70 تا سوره ی حمد و 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم. اگر خبری از حال ایشان بهتون رسید توی تاپیک بنویسید و ما رو بی خبر نگذارید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۲ ۱۳:۲۴)انديشه نو نوشته است: سلام بسم الله با عرض سلام ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیری ایشان 70 سوره حمد قرائت میکنم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
|
سلام
التماس دعا از مريض مورد نظر براي فرج و سلامتي پدر مهربان حضرت اياصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) [b]اينم به نيابت از مريض مورد نظر « اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لوليك الفرج اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم » يا علي و فاطمه عليهم السلام
|
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() خیلی متاسف شدم 14 تا حمد می خونم به نیت 14 معصوم(علیه السلام) امیدوارم خودشون به ایشون نظر کنن و شفا بدن با ارزوی توفیق |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۱۹:۵۰ توسط SARA 2020.)
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
|
وای الهی بمیرم براش امیدوارم زود خوب بشه من براش خیلی دعا میکنم
![]() اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۲ ۷:۵۱ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ان شاالله که خوب بشن و ان شاالله یک حدیث کسا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاءالله 10 حمد به نیت شفاء هم من میخونم اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 653,496 |
۲۱/دی/۹۶ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: %D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D9...%D8%AF.jpg]](http://teeteel.notkade.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AD%D9%85%D8%AF.jpg)
![[تصویر: salavat16-saqeb.ir_.jpg]](http://saqeb.ir/wp-content/uploads/2012/09/salavat16-saqeb.ir_.jpg)