|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 55 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۷, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #541
|
|||
|
|||
|
از همه ی برادر ها و خواهرهام یک دنیااا ممنونم دیروز به لطف خدا و برکت دعای شما بنده های خوب خدا کارامون خیلی خوب پیش رفت و دکتر هم گفتن که فعلا لازم نیست بابا بزرگمو عمل بکنن
![]() قرار شد یک ماه دیگه دوباره بریم خدا سایه ی بزرگتراتونو بالای سرتون نگه داره ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #542
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
دوستان و بزرگواران گرامی ...!! ممنون میشم اگر برای این بنده ی حقیر دعا کنید .. بلکه به واسطه ی این دعا لایق بشم واسه زیارت کربلا ... اگر اون طور که خواستم بشه و برم .... بر گردنم می مونه اگر یک نماز در جوار مولا به نیت شما عزیزان به جا نیارم ... ![]() یاالله |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #543
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام مادربزرگ خانم میثاق، دیشب فوت شدن... امشب شب اول قبر این بانوی بزرگوار هست،لطفا برای شادی روحشون یک فاتحه قرائت فرمائید. برای خانم میثاق و خانوادشون هم دعا کنید. ممنون. |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #544
|
|||
|
|||
|
چشم حتمأ.
ناراحت شدیم... خدا رحمتشون کنه و به خانواده خانم میثاق عزیز،صبر عنایت فرماید. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #545
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز
یه مشکل خیلی بدی برای من و خونوادم بوجود اومده همین امروز.. لطفا دعا کنین حل بشه..زود.. از همگی تون ممنون با آرزوی توفیق |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #546
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت شما دوستان عزیز
بنده امروز برای دومین بار صاحب یک خواهر زاده شدم دعا کنید تو این جامعه ای که هر روز اوضاع و احوالش داره وخیم تر میشه بتونه درست و سالم و با خدا زندگی کنه! التماس دعا یاعلی. |
|||
|
|
۱:۲۷, ۱۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۲ ۱:۵۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #547
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان خوبم!
ان شاء الله فردا عازم قم و جمکران هستم.لایق باشم برای رفع مشکلات و برآورده شدن حوائجتون دعا میکنم و نماز میخونم.ان شاء الله همتون مشکلاتتون به زودی حل بشه و به حاجت هاتون هر چه به صلاحه برسید. منم از شما عزیزان و بزرگواران التماس دعا دارم. |
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #548
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان واسه یک سری از دوستام یه گره کاری پیش اومده که اگه درست نشه شرایط بدی براشون پیش میاد... جدای از این، کاری که دارن انجام میدن منجر به تولید یکی از قطعات توی صنعت هست که وابسته به تحریم و ... است. و تولیدش باعث عدم وابستگی و حذف هزینه های زیاد میشه... امشب و فردا اگه میشه دعاشون کنید... نه فقط به خاطر خودشون... به خاطر خودمون... ممنون یاعلی در پناه حق |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #549
|
|||
|
|||
|
...التماس دعا!دلشکسته!
دست های دعایت مریزاد! ناز شست تو ای دست خالی! ناز تاثیر دل های خسته! اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۸:۵۳, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #550
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۲ ۰:۰۵)neda نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عیدتان مبارک ![]() فعلا یه راهی باز شده واسشون... بابت دعاهایتان ممنون... اما همچنان دعا کنید اگه تونستید. ![]() یاعلی (علیه السلام) در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 652,164 |