|
تفکیک جنسیتی سایت
|
|
۱۲:۵۶, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامی دوباره به همه یدوستان عزیزپیشنهادی داشتم که می خواستم مطرح کنم و نظر مدیران وسایر کاربران سایت را بدانم همانطور همه ما مستهزر هستیم می دانیم که تعداد خواهران سایت نیز زیاد است گرچه مردان زیاد ترند و فعال تر ولی خب خواهران هم در سایت عضو هستند به نظرم رسید چه بهتر است که سایت را به دو بخش زنانه و مردانه تقسیم کنیم زیرا ممکن مردان و زنان بخواهند جستاری بزنند که نخواهند اگر مردند زنان و اگر زنند مردان ان جستار را ببینند مثلا به عنوان مثال همین جستاری که من باب بحث ریش در اسلام زده شد یقینا این بحث ارتباطی با بانوان محترم سایت پیدا نمی کند چه بسا یکی از خواهران بخواهد بحثی را با خواهران دیگر سایت مطرح کند اما وجود برادران در سایت مانع شود به نظرم اگر سایت را تفکیک جنسیتی کنیم خیلی بهتر است هر کس در هنگام عضویت جنسیت خود را مشخص می کند و هنگام وارد شدن به سایت به قسمتمربوط به خود هدایت می شود در پناه حق باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۶, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با توجه به اینکه دوست گرامی که پیشنهاد دادن هم تقریبا قانع شدن که چنین کاری در تالار نیاز نیست و اکثر دوستان هم با منطق و دلیل مخالفت خودشون رو اعلام کردن، فکر نمی کنم دیگه نیازی به باز بودن این موضوع باشه
با تشکر از همه دوستان اجرکم الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |