|
هدف از استخدام منشی زن و دختر چیست؟
|
|
۲۳:۰۳, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
افزایش روزافزون آگهی استخدام منشی زن و به كارگیری آنان در ادارات و شركتهای دولتی و خصوصی گویا به یكی از امور مرسوم و عادی كشورمان تبدیل شده است؛ اما در این میان جای این سؤال باقی میماند كه براستی علت استفاده از زنان و دختران برای امور منشیگری چیست و چرا مدیران كمتر علاقهمند به استخدام مردان برای این امور هستند؟!
جای هیچ شكی نیست كه منشیگری یكی از مشاغلی است كه نیاز به ارتباط و روابط عمومی قوی دارد و ملایمت در رفتار و سخن را میطلبد و از سوی دیگر در سیطرهی كامل مدیران خواهد بود. پرواضح است وادادگی، خضوع، عشوه و در سیطره بودن زنان در مقابل مردان غریبه و به طور كلی استفاده ابزاری از جاذبه جنسی زن علاوه بر اینكه مخالف با دیدگاه اسلام در مورد كرامت و جایگاه زن بوده و هست همواره تبعات منفی و غیرخوشایندی را هم به همراه داشته است. در این میان رهبر معظم انقلاب ضمن اشاره به اینكه منشیگری زنان اغلب با تسلط مردانه همراه بوده است با منشی شدن زنان و دختران مخالفت داشته و میفرمانید: «جاذبه جنسی یكی از بزرگترین دامهاست؛ مراقب باشید! من با كسانی كه بهعنوان بهكارگیری زن، منشی زن استخدام میكنند، مخالفم. زنان در دستگاهها مختلف این همه كارهای خوب دارند انجام میدهند و مدیریتهای خیلی خوب انجام میدهند. بزرگترین مشكل هم آن حالت سیطره مردانه بر زن است. این را بهخصوص زنها بیشتر باید بدانند. و لا تخضعن بالقول فیطمع الذی فی قلبه مرض؛ در قرآن میگوید، برای اینكه مرد ـ كه جنس متجاوز و شروعكننده است ـ قدرت پیدا نكند، زن نباید در مقابل او خضوع كند؛ خضوع در زبان و سخن گفتن. میبینیم اینها اسرار است و در اینها رازهای بزرگ هست؛ اما ما متأسفانه همینطور غافل از اینها عبور میكنیم و نمیفهمیم. ابزار، یعنی وسیله مردم برای رفتن بهسمت گناه؛ آن حالت تجاوزطلبی و افزونخواهی و اقدام و ابتكار اوست؛ ابزار زن و كمك زن در رفتن بهسمت گناه، حالت وادادگی و خضوع و تواضع اوست؛ لذا تكبر حرام است؛ اما برای زنها در مقابل مرد بیگانه، جزو چیزهایی ممدوح است كه متكبر باشند. این حالت در بعضی از مشاغل به كلی از بین میرود؛ مثل همین منشیگری و مستخدم بودن زن. غیر از تسلط مردانه، چنین حالتی وجود ندارد. در منشیگری، ازاینقبیل وجود دارد و حالا من این را مثال زدم». منبع:http://www.abna.i |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۵, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به یک خانم با روابط عمومی بالا نیازمندیم!!!!! در این مدت موضوعی ذهنم رو مشغول کرده بود و اون هم این بود که در بیشتر روزنامه ها در قسمت نیازمندی ها با یه آگهی هایی مواجه میشدم که حلاجی اون برام یه کم مشکل بود! مثلا این آگهی: "به یک خانم با روابط عمومی بالا نیازمندیم" !!! یا این آگهی که خیلی جای تعجب داره: "به یک خانم با روابط عمومی بالا و اندام مناسب نیازمندیم" !!!!!!!!! من اولش وقتی این آگهی ها رو دیدم به خاطر حسن ظنی که دارم با خودم گفتم حتما قصد و غرض خاصی ندارن اما وقتی به اصل مطلب پی بردم،فهمیدم که منظورشون از روابط عمومی بالا یعنی بدحجابی و آرایش غلیظ و طنازی و با هزار ناز و ادا صحبت کردن هست و هر دختری که آرایش بیشتری داشته باشه در استخدام دارای اولویت هست!!! و این مسئله برام خیلی تاسف انگیز بود!!! حتما خود شما عزیزان هم وقتی به بعضی آژانس های مسافرتی(بلیط فروشی ها) و یا اکثر بوتیک ها ویا به بعضی منشی های شرکت های خصوصی مراجعه میکنید، اینطور خانم ها رو مشاهده میکنید که چقدر روابط عمومی بالایی دارن!!!! روابط عمومی بالای این خانم ها از صورت آرایش کرده و مانتوی تنگ و موهای رنگ شدشون که نصفش رو بیرون گذاشتن، کاملا معلومه!!! نمی خوام این بحث رو بیشتر از این بسطش بدم و واز مسائل دیگه و سو استفاده هایی که از این خانم ها در این مراکز میشه سخن به میان بیارم، آخه ممکنه به مذاق بعضی ها خوش نیاد!!! اما واقعا متاسفم برای اون مرد بی غیرتی که اینطور آگهی ها رو با نیت بد منتشر میکنه و از ناموس مردم برای رسیدن به اهداف خودش سو استفاده میکنه!!! ومتاسفم برای اون دختری که حیای خودش رو زیر پا میذاره و اجازه میده که هرکس و ناکسی، تن اون رو وسیله رسیدن به مقاصدش قرار بده!!! ((خدایا به مردان ما غیرت علوی و به زنان ما عفت فاطمی عنایت بفرما)) الهی آمین
|
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اقعا خیلی تاسف آوره ولی چه میشه کرد؟!
باید بشینیم و نگاه کنیم! ![]() این هم یه تیتر دیگه: به یک خانم با روابط عمومی بالا و مجرد نیازمندیم! |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شما کافیه به عطر فروشی های روبروی ترمینال جنوب تهران مراجعه کنید
ماجرا رو حس میکنید دختره میپره دستتو میگیره میگه یه لحظه ببین چه عطریه چه بویی میده
|
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله متاسفانه خیلی چیزهای دیگه بود من ننوشتم
مثل با صدای دلنشین و............ |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
متاسفانه با این کار میخوان از خانوما به عنوان ابزار تبلیغاتی واسه کاراشون بهره مند بشن، الگو برداریه غربیه دیگه!!!
نمیدونم چرا تو چیزای خوب الگوبرداریمون اینقدر ضعیفه؟؟؟ ما که ندیدیم ولی شنیدیم تو رستوران های تهران خانوما میان سر میز واسه گرفتن لیست غذا به خاطر برخورد خوبشون و البته روابط عمومی بالا
|
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۰۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
واقعا خیلی از شغلها در ایران برای خانمها مفهومی نداره
مثلا همین منشی زنی که اسلام این همه بر عفت و دوری از نامحرم ها تاکید کرده باید بشینه پشت میز با هزار کس و ناکس روبرو بشه اصلا گیریم اون فرد استخدام کننده بنده خدا هیچ سو قصدی نداشته باشه ولی همین معاشرت با مردان زیاد و... نادرست است نمونه های دیگر این مشاغل مثلا مهندس عمران خانم است ![]() ![]() و... |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:هدف از استخدام منشی زن و دختر چیست؟ بی غیرتی و بی شرافتی کارفرما الان اگر مرد منشی بشه یا کل مهماندارا مرد بشن دیگه آسمون به زمین میاد!!! خدا لعنت کنه باعث بانیشو |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
این دفاتر پستی هم که دیگه اخرشن.
دختره نشسته اینقدر ناز و عشوه میاد ، ادم عُقش میگیره گلاب به روتون. بازار یابی میکنن دیگه !!!
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
جاتون خالی ما دیروز مشهدیم بودیم و البته همه تون رو دعا کردم
یه اتفاق خنده داری افتاد تو هواپیما همه مهمان دارا دماغ عمل کرده،ابروها شیطونی قهوه ای روشن با ارایش برنزه،همه شبیه هم بودن(همون سبک زندگی که میگه فقط چند مدل زیبان و همه خودشونو شبیه اون مدل میکنن) بعد یکی از مهماندارا جای یکی از مسافرا رو عوض کرد(یه خانم مسنی بود) اون یکی اومد گفت خانوم چرا اونجا نشستید و ... پیرزنه گفت خودتون گفتید،مهمانداره گفت من؟ پیرزنه به یه مهمانداره دیگه نگاه کرد گفت شما گفتین؟ بعد فهمید اونم نبود من خنده ام گرفته بود،بیچاره نمیتونس تشخیص بده کی گفته بود چون همه شبیه هم شده بودن واقعا یه عده چه خیانتهایی ک نکردن |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۱ ۱۸:۳۹)revenger نوشته است: واقعا خیلی از شغلها در ایران برای خانمها مفهومی نداره آفرین ، فوق العاده گفتی دمت گرم ضمنا باید گوش این نیازمندی ها هم گرفته بشه ، بدون هیچ نظارت و تحقیقی هر آگهی ای چاپ میکنن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |