|
مستند فاز 3 (PHASE 3)
|
|
۲۱:۰۷, ۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۲۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند فاز 3 (PHASE 3) ![]() مجموعه مستند فاز۳ در بیست قسمت توسط گروه پروژه بیداری (WakeUpProject.Com) سازنده مستند معروف ظهور (The Arrivals) تولید وتکثیر شده است. پس از مجموعه «مستند ظهور» این اثر پرده از جنایاتی برمیدارد که سران «صلیب و صهیون» به صورت برنامه ریزی شده و به منظور دستیابی به حکومت جهانی در حق ساکنان مظلوم و مستضعف جهان روا میدارند. فاز۳، جهان را آنچنان که هست مینمایاند نه آنچنان که از دید ما مخفی نگه داشته شده است. مستند فاز سه که بر اساس روایات از زبان شیخ عمران حسین ساخته شده، تبیین کننده حکومت دجال است که هم اکنون در اسرائیل به حکومتش ادامه میدهد. مستند فاز ۳ در واقع نشان دهنده تدرجی قدرت دجال از حکومت بریتانیا (فاز ۱) حکومت آمریکا (فاز ۲) و حکومت نامشروع اسرائیل (فاز ۳) است. عصر فریب بزرگ، جهانی سازی و سرمایه داری، ظاهر و باطن، تمدن مدرن غربی، استعمار، از راه جنگ یا توافق، سرزمین مقدس، یهودیت و صهیونیسم، انسانیت کامپیوتری، مرده ی زنده، دام های این عصر، نظام غذایی صنعتی، قتل عام شیک، کشف توازن، غلبه بر نابردباری های مذهبی، نور درونی، عناوین برخی از قسمتهای مستند زیبای فاز ۳ میباشد. شما میتوانید مستند فاز ۳ را با حجم کمتر، از نسخه موسسه موعود، و با کیفیت یکسان (DVDRip، کیفیت بالا) با لینک مستقیم در دانلود کنید.
زبان: انگلیسی
زیرنویس: فارسی، موسسه موعود تعداد فصلها: ۲۰ فصل (حجم کل:۹۵۰ MB ) کاری از: WakeUpProject.Com کیفیت: DVDRip (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۸۰*۷۰۰) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳ لینک اصلی قسمت ۴ | لینک کمکی قسمت ۴ لینک اصلی قسمت ۵ | لینک کمکی قسمت ۵ لینک اصلی قسمت ۶ | لینک کمکی قسمت ۶ لینک اصلی قسمت ۷ | لینک کمکی قسمت ۷ لینک اصلی قسمت ۸ | لینک کمکی قسمت ۸ لینک اصلی قسمت ۹ | لینک کمکی قسمت ۹ لینک اصلی قسمت ۱۰ | لینک کمکی قسمت ۱۰ لینک اصلی قسمت ۱۱ | لینک کمکی قسمت ۱۱ لینک اصلی قسمت ۱۲ | لینک کمکی قسمت ۱۲ لینک اصلی قسمت ۱۳ | لینک کمکی قسمت ۱۳ لینک اصلی قسمت ۱۴ | لینک کمکی قسمت ۱۴ لینک اصلی قسمت ۱۵ | لینک کمکی قسمت ۱۵ لینک اصلی قسمت ۱۶ | لینک کمکی قسمت ۱۶ لینک اصلی قسمت ۱۷ | لینک کمکی قسمت ۱۷ لینک اصلی قسمت ۱۸ | لینک کمکی قسمت ۱۸ لینک اصلی قسمت ۱۹ | لینک کمکی قسمت ۱۹ لینک اصلی قسمت ۲۰ | لینک کمکی قسمت ۲۰ دانلود مستند فاز 3 از سرور ترین بیت دانلود مستند فاز 3 از سرور مدیافایر |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۵, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ببخشید از موسسه موعود اجازه دارید؟
|
|||
|
۱۶:۴۱, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز از اونجا معمولا سرعت اکثر کاربران تو ایران پایینه پیشنهاد میکنم این مجموعه رو (phas 3) رو از فروشگاه یاران بخرید .
هم قیمتش مناسبه و هم با کیفیته.. من خودم قبلا از لینکهایی که بالا براتون گذاشتم چهارتا شو دانلود کردم ولی دیدم ارزششو نداره با وجود اینکه مثلا با کیفیتشو دانلود کرده بودم رضایتبخش نبود چه برسه به بی کیفیتش !! ![]() این شد که از فروشگاه یاران که غیر از فاز 3 مجموعه های جالب و مرتبط با موعود گرایی دیگه ایی هم داره اونو خریدم.. قیمت فاز3 با پست سفارشی فقط 2600تومانه.. از اینجا میتونید سفارش بدید ![size=medium] |
|||
|
۳:۱۳, ۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۰ ۳:۲۶ توسط rahgozar.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
من که رفتم واسه دانلود ولی امیدوارم موعود راضی باشه و گریبانگیر نشه!
از بدشانسی مسئله به اینجا ها ختم نمیشه : مثلا الان شما توی بازار نرم افزار های مذهبی که برای فروش گذاشتن رو ببینید ! 99دصدشون به شدت راضی به کپی کردن نرم افزارشون نیستن و هزارتا قفلو زیرنویسو منع کپی رایتو غیره... میزنن که تو نتونی نرمافزارشونو کپی کنی؛ فقط به فکر کاسبیشونن یکی نیست به اینطور آدما بگه بابا تو که مسلمونی دیگه چرا ، اون خارجیه (شاید شیطان پرسته!) یه نرم افزار یا هرچی میسازه رایگان در اختیار دیگران قرار میده ولی ما که مسلمونیم به سود کمتر قانع نمیشیم اصلا اگر میخوای کاسبی کنی برو تو یه رشته ی دیگه فعالیت کن ![]() به هر حال، نمیخواستم بی رابطه به موضوع حرف بزنم اما خیلی حرفا تو دل آدم میمونه که دوست داره یه جا بزنه به هر ترتیب دوستان میتونن در مورد (موسسه موعود) یه بــُـعد دیگه قضیه رو نگاه کنن که خرج و هزینه های سایتوشن هم میتونه باشه و نبودن کمک مالی در این زمینه (که خودش یه درده) باعث به فروش زحماتشون شده. ای بابا اینم که لینک داونش خرابه اصلا نخواستیم
|
|||
|
۱۱:۵۹, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۰ ۳:۱۳)rahgozar نوشته است: ای بابا اینم که لینک داونش خرابه اصلا نخواستیم از اینجا اقدام کنین: http://www.alvadossadegh.com/fa/download...0/117.html |
|||
|
۱۱:۲۰, ۲۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۰ ۱۱:۲۱ توسط مهتاب.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام تنها حرفی که دارم:
|
|||
|
۱۰:۵۸, ۲۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۴/دی/۸۹ ۲۲:۵۷)ELENOR نوشته است: دوستان اگر آدرس سایتی که واسه دانلود گذاشه رو هم قرار بدن ممنون میشیم به نظر من باید این جور موسسات بودجه داشته باشن و محصولاتشون با تبلیغ درست حسابی بدست مردم برسه خیلی از افراد بی اطلاعن پس این بودجه های فرهنگی کجا باید خرج بشه! تا کی باید خرج کنسرت و ... از بودجه های فر هنگی تامین بشه اما برا بصیرت مردم ...... ؟؟؟ بابا آقایون مسئولین ! به خودتون بیاید!!! دنیا رو آب برد!!! ![]()
|
|||
|
۱۶:۴۷, ۳۰/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۶:۴۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم DVD رو از موسسه خریدم برای کپی و رایت کردنش با موسسه موعود، آقای سام کن، می تونید تماس بگیرین آقای سام کن گفت: که موسسه ما وقف شده، برای همین محصولات رو نمی تونیم اجازه کپی بدیم ولی از سایت خودشون می تونید دانلود و کپی کنید کپی و رایت از روی DVD ها به هر نحو حرام شرعی می باشد |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید دوستان . من مستند فاز 3 را از سایتی دانلود کردم ، ولی متاسفانه زیرنویس نداره ، در پی جست و جو زیرنویس در اینترنت ، به این سایت برخوردم و متوجه شدم که که این سایت متعلق به گروهی هست که سریال " ظهور " را ترجمه کرده اند .
خواهشی داشتم ، اگه امکان داره ، لطفا زیرنویس مستند فاز 3 را بگذارید ، تا من مجبور به دانلود کردن دوباره این مستند و از بین رفتن حجم دانلودم و ترافیکم نشم . با سپاس فراوان . در پناه حق باشید . |
|||
|
۲۲:۵۵, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر منم هدف بیداری است یاعلی |
|||
|
۱۲:۱۶, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
من نمی دونم چرا ما عادت کردیم فقط حرف در بیاریم برای دیگران و سریع اظهار نظر کنیم ؟زود هم به طرف انگ نامسلمانی یا مسلمانی بزنیم و به به و چه چه و ...؟ یعنی اگه موسسه موعود بگه شما بیا اینا رو مجانی مسلمان حالا که داره می فروشه نا مسلمانه؟؟؟؟ پس این بنده خداهایی که اونجا دارن کار می کنن باید نون شب رو از کجا تهیه کنن؟
اگر موسسه موعود هر کاری می کنه که ما خبر نداریم و شما دارید!!خیلی جاهای دیگه هم خیلی کارها می کنن که ....پس کسی مجبورتون نکرده بخرید برید از تو سایت wakeup project.com مستند رو دانلود کنید خودتون هم زحمت ترجمه اش رو بکشید. حتی من و شما هم می تونیم از سایت اونا محصولاتشون رو برداریم، چون ظاهرا خیلی براتون سواله که موعود این رو از کجا آورده علاوه بر اینکه این موسسه خیلی از محصولاتش رو به صورت رایگان برای دانلود گذاشته ولی بعد از مدتی حذف می کنه که این هم یک مطلب خیلی طبیعیه!حالا اگه به نظر شما غیر طبیعیه،مشکله شماست.اگه پول برق و نیروی انسانی و استهلاک دستگاهها رو هم بخواهیم حساب کنیم خیلی بیشتر از اون 2000 تومانی که اینا می فروشن با اون 300 تومان شما هم خیلی فاصله داره. چرا از این دریچه نگاه نمی کنید به قضیه که چند نفر از دوستان و هم وطنای ما اونجا مشغول به کارن که برای امورات زندگی نیاز به فروش محصولاتشون هست؟مسلمان واقعی کسی است که جانب انصاف را در همه حال حتی برای دشمن خویش رعایت کند و دست به تخریب افکار عمومی نزند. باشد که همگی رستگار شویم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Phase3.jpg]](http://www.zahra-media.ir/110/2012/02/Phase3.jpg)