کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیبایی اما به چه قیمتی
۱۴:۳۲, ۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۰۲ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #1
آواتار
زیبا بودن و دوست داشتن زیبایی در فطرت انسان است
خدا زیباست وزیبایی را دوست دارد
ولی گاهی از اوقات برای دست یابی به زیبایی چهره واندام انسان دست به کارهای غیر متعارف می زند که در بعضی مواقع به خود ازاری و
ایجاد خطر برای جان خود می انجامد
با نظری اجمالی به اقوام مختلف و سنت های انان باورهای این مردمان را در مورد زیبایی را بررسی میکنیم
[
/size][size=large]
چین
اقوام چین شاید بزرگترین خود ازاری وجنایت رابه اسم زیبایی در مورد زنان انجام دادند .
نیلوفر طلایی
در زمان سلسله چینگ تعدادی از معشوقه های درباری روشی را ابداع کردند که (البته به نظر خودشان )زیبایی زنان را
شگرف میکند .
دختر بچه سه یا چهار ساله را که پاهایش در حال رشد است با نوار هایی محکم می بنندند وبه هیچ وجه باز نمی کنند .
پا با وجود فشار برای رشد از این کار باز می ماند (گریه بچه بیچاره راه به جایی نمی برد )
پا چرک می کند .عفونت می کند بوی گند وحشتناکی میدهد اما این باعث توقف کار نمی شود .
انگشت کوچک جدا شده می افتد .دو انگشت کنار ان به هم چسبیده ویکی می شود .
قسمتی از انگشت بزرگ از بین می رود وبا انگشت کناری یکی میشود .
حالا شما فقط دو انگشت دارید ان هم به اندازه یک دختر هفت ساله ونوارها در هیجده سالگی باز می شود .
حال شما یک جفت پا دارید به نام
نیلوفرطلایی
جنایت به پایان میرسد واین دختر حتی نمی تواند به تنهایی سر پا بیایستد چرا که پاهای به این کوچکی تحمل بدن فرد را ندارد
حال این دختر اماده است که در دربارها وخانه های اشراف به عنوان معشوقه پذیرفته شود وصورتش نیز باپودر برنج اراسته میشود .
این کار هزینه زیادی در بر دارد وخانواده های ثروتمند اقدام به این کار میکردند
برای این دختر جورابی ابریشمی با گلدوزی زیبا بافته می شود که به پا کند مبادا کس دیگری پای ارزشمندش را ببیند

او فقط برای امپراطور یا اشراف که پول خوبی بابت ان گرفته می شد جوراب خود را در میاورد تا پای او را لمس کنند و........
وبزرگترین توهین به این دختر ارزشمند این است که جوانکی شوخ طبع جوراب او را بدزد یا درون ان ادرار کند وبه دخترک پس بدهد
در چین برای ارایش صورت از پودر برنج استفاده میکردند .
مصر
مصر نیز از جوامعی بود که به زیبایی اهمیت زیادی می داد زیباترین زن در مصر باستان زن کچل است زنان اشراف ومعشوقه ها هر روز صبح سر خود را ازمو پاک می کردند تا مورد توجه صاحب یا شوهر ش باشد .
دست کشیدن به سر برهنه وبی موی زنان لذت زیادی برای مردان مصری داشت واگر میخواست همسر خود را مورد لطف قرار دهد به سر کچل زنش دست می کشید
سنگ نگاره نفرتی تی با سر بی مو وبا تاجی بلند مستند این نوشته هاست [تصویر: nefertiti]
در مصر باستان زنان ومردان خط چشم غلیظ وپر رنگی استفاده می کردند
وبرای بدن خود از روغن های معطر مثل روغن بادام استفاده می کردند
روم ویونان
زنان درباری ومعشوقه ها گوشت گوساله خام کوبیده شده را روی صورت خود می گذاشتند تا طراوت صورت خود را حفظ کنند بدن ها نیز با شیر به خصوص (ببخشید )شیر الاغ شسته می شد تا سلول های مرده راحتتر از بدن جدا شود وبعد از ان با روغن های معطر
مثل زیتون نرم وخوشبو می شد .

ایران باستان
در ایران باستان مردان بسیار اراسته بودند مدل موها مجعد یا همان فرفری بود
موهای مردان ایرانی همیشه بلند بود که فر میشد وبا نشاشته اهار زده می شد تا به هم نریزد
حتی ریش وموهای اهورامزدا خدای بزرگ ایرانیان باستان همین مدل است
شاپور اول موهایی بلند مجعد دارد
(با تاجی گنبدی شکل وکنگره هایی هشت وجهی)
(شاه ایرانی مسجدی کوچک به سر دارد )
ایرانیان نیز از روغن های معطر استفاده میکردند
(مردان ایرانی هم برای خودشان خوش تیپی بودند )
[تصویر: zarathustva]
اسلام
اسلام سرمه وخضاب با حنا را توصیه کرده است ودر استفاده از عطر پیامبراسلام تاکید زیادی داشتند
بهداشت در اسلام بسیار تاکید شده است اما خودارایی برای غیر همسر نکوهش شده است
اسلام مشغول شدن به ظواهر وسرگرم شدن به ان را فریب شیطان می داند

همه این ها مقدمه ای بود بر معضل اسیب رساندن به خود به اسم زیبایی است که طومار بلند بالایی دارد
تاتو .وارد کردن مواد شیمیایی در بدن که برای سلامتی زیان دارد
برنزه کردن یا سولاریم .دو ماه پیش در زنجان عروس خانمی پس از سولاریم به جای خانه بخت روانه خانه اخرت شد .
برنزه کردن سرطان پوست را هزاران بار بیشتر فعال میکند
تزریق ژل به پوست صورت
لیپو ساکشن یا خارج کردن چربی باسوراخ کردن شکم یا پهلو .که مرگ های زیادی گزارش شده است وامکان برگشت ان حتمی است .
کاشتن پروتز وگونه در صورت که به چشمها وفرم صورت اسیب می زند .
جراحی های زیبایی مثل کوچک کردن یا فرم دادن به بینی یا کشیدن پوست .

سندرم زیبا شدن قبلا در زنان اپیدمی داشت ولی مثل این که به مردان نیز سرایت کرده است

هزینه های گزاف ودرپایان مرگ یا از دست دادن عضوی از بدن پیا مد های این فرهنگ وارداتی غرب است

ایا ارزش دارد به خاطر فرهنگ های غلط وچشم وهم چشمی سلامتی خود را به خطر بیندازیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nafas ، yektasepas ، libera ، سلامت
۱۳:۱۸, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
متاسفانه از بس جراحی های زیبایی زیاد شده...همه جراحی رو انجام میدهند..(شامل متدین و ....هم میشه)..که اونهایی که انجام نمیدهند فکر میکنند زیبا نیستند..یکی نیست بگه بابا تو دماغت گنده نیست الان مد شده همه بینیشون کوچیک کردند نه اینکه بینی تو گنده باشه...
اونی که زیباتر خلق شده وظیفه ی سنگن تری داره(حجاب عفت و..چند برابر رو باید رعایت کنه)
لنز رنگی..اولا که حوریان زیبا روی بهشتی که مانندی ندارند سیاه چشم هستند..دوما لنز رنگی چشم نوعی زینت هست آیا میتونید چشمی که آراستید رو بپوشونید؟
انسان هرچه زیباتر وظیفه ش سنگین تر
(البته سخت گیری نباید در مورد زیبایی داشت...)
یکی از راههای رسیدن به زیبایی داشتن سیرت زیباست...چهره نورانی..بشاش..و دلنشین...روح در جسم تاثیر داره..پاکیزگی و آراستگی معقول که سفارش شده هم داشته باش..تو زیباییSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4
۷:۰۵, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
یکی از مشکلات عمده جراحی زیبایی بینی، مختل کردن مکانیزم بدن در افراد گرم مزاج می باشد. افراد صفراوی و دموی مزاج به علت حرارت بالایی که در درون دارند، دارای بینی های بزرگ هستند تا بتوانند کار تبادل حرارت و خنک کردن درون را سریعتر از افراد سرد مزاج انجام دهند.
این هم از حکمت داشتن بینی بزرگ که خداوند قادر و علیم لطف کرده و به گرم مزاجان داده ولی کیه که قدر بدونه!؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohager ، user313 ، bagheri4 ، libera ، rastin ، A L I
۱۲:۲۰, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۰ ۷:۰۵)احیاء نوشته است:  
یکی از مشکلات عمده جراحی زیبایی بینی، مختل کردن مکانیزم بدن در افراد گرم مزاج می باشد. افراد صفراوی و دموی مزاج به علت حرارت بالایی که در درون دارند، دارای بینی های بزرگ هستند تا بتوانند کار تبادل حرارت و خنک کردن درون را سریعتر از افراد سرد مزاج انجام دهند.
این هم از حکمت داشتن بینی بزرگ که خداوند قادر و علیم لطف کرده و به گرم مزاجان داده ولی کیه که قدر بدونه!؟

به خاطر ارسال مطلب زیبا وکاربردی از شما احیا محترم سپاسگزارم
۱۲:۴۱, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
دختر خانم ها هوشیار باشند!!!

دستمال*های مرطوب که قرار بود پوست چهره دختر جوانی را زیباتر کند وی را به دام اعتیادی مرموز گرفتار کرد.

این دختر دانشجو وقتی زن ناشناسی ادعا کرد برای از بین بردن جوش و لک صورتش دستمال*های معجزه*گری را می*تواند به وی بدهد خیلی زود اغفال شد.

چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به کلانتری 148 انقلاب تهران ماجرای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد که تازگی داشت. دختر 21 ساله در تحقیقات گفت: می*خواستم به دانشگاه بروم که سوار اتوبوس شدم. زن جوانی که در صندلی کناری*ام نشسته بود خیلی باکلاس و شیک به نظر می*رسید، دیدم که به صورتم خیره شده است تا اینکه لبخندی زد و سرصحبت را باز کرد. وقتی شنیدم که با یک پزشک پوست آشناست و دستمال مرطوبی سراغ دارد که باعث از بین رفتن لک و جوش صورتم می*شود خوشحال شدم. می*گفت دستمال*ها بی*خطر هستند و هر شب باید آن را روی صورتم بگذارم تا پوستم ترمیم شود. (فریماه) همان لحظه یک سری دستمال مرطوب به من داد و خواست شماره موبایلش را داشته باشم و اگر دستمال*ها تاثیر خوبی روی صورتم گذاشتند با وی تماس بگیرم تا سفارش بدهد از اروپا برایم بیاورند. همان شب دستمال مرطوب را روی صورتم گذاشتم. حس خوبی به من دست داد. از آن به بعد هر شب این کار را می*کردم. یک هفته نشده بود که با فریماه تماس گرفتم و بسته جدیدی از دستمال*ها را سفارش دادم. همدیگر را دیدیم و او با گرفتن 20 هزار تومان دستمال*ها را به من فروخت.

دختر دانشجو افزود: هر شب مرتب دستمال*ها را استفاده می*کردم و اگر آنها را به صورتم نمی*گذاشتم نمی*توانستم بخوابم و نیمه*های شب از خواب می*پریدم. اصلا تصور نمی*کردم که معتاد دستمال*ها شده*ام. رفته رفته وقتی از دستمال*ها استفاده نمی*کردم خمار و خواب*آلود می*شدم. خواهرم که از نزدیک شرایط من را دنبال می*کرد ترسیده بود، طوری حرف می*زد که انگار مطمئن است من مواد مصرف می*کنم اما نمی*پذیرفتم. هر بار با فریماه تماس می*گرفتم قیمت دستمال*ها را چندین برابر بالا می*برد. سومین بار بود که 100 هزار تومان خواست، ناچار بودم بپردازم. هر هفته وقتی با فریماه تماس می*گرفتم چون می*دانست وابستگی شدیدی به دستمال*ها دارم قیمت را بالاتر می*برد. خواهرم که بیشتر متوجه رفتارها و بی*تابی*های من شده بود خانواده را در جریان قرار داد. اصرار داشتند آزمایش بدهم. من تصور نمی*کردم چنين جواب عجیبی بشنوم، به خاطر همین پذیرفتم و آزمایش دادم. نتیجه باورنکردنی بود.

در خون من یک نوع ماده مخدر به نام (ال*سی*من) وجود داشت که از راه پوست و دستمال*های مرطوب من را معتاد کرده بود. وقتی با فریماه تماس گرفتم و شنید می*دانم چه بلایی بر سر من آورده است تماس را قطع کرد و از آن به بعد گوشی*اش خاموش است. من از این زن که می*تواند دخترهای دیگر را نیز فریب دهد، شکایت دارم. ماموران با شنیدن ادعاهای دختر دانشجو به بررسی*های تخصصی دست زدند و پی بردند (ال*سی*من) یک نوع ماده مخدر سوییسی بوده و از طریق اروپا وارد ایران شده است.

ماموران دریافتند که فریماه با اطلاع از اینکه دستمال*ها اعتیاد*آور هستند، سوار اتوبوس* یا مترو به جذب مشتری از میان دختران جوان پرداخته و با استفاده از عدم آگاهی آنان به خطری که در پیش دارند ابتدا با قیمت*های پایین دستمال*های (ال*سی*من) را در اختیارشان گذاشته سپس با اعتیاد طعمه*هایش پول زیادی به جیب می*زند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، bagheri4 ، سلامت
۱۲:۱۶, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
از راهنمایی وهشداری که ارائه کردید ممنون
در این کار کثیف والوده کردن جوانان ابتکار به خرج دادند که به عقل هرکسی نمی رسه .
۱۹:۱۳, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:یکی از مشکلات عمده جراحی زیبایی بینی، مختل کردن مکانیزم بدن در افراد گرم مزاج می باشد. افراد صفراوی و دموی مزاج به علت حرارت بالایی که در درون دارند، دارای بینی های بزرگ هستند تا بتوانند کار تبادل حرارت و خنک کردن درون را سریعتر از افراد سرد مزاج انجام دهند.

این تیکه رو خوب اومدیSmile من بد جور گرمایی هستن از نوع شدیدش از شانس بد هم در خوزستان زندگی میکنم
حالا خدا جون قربون حکمتت برم چرا دماغم رو بزرگ کردی؟ریه رو بزرگتر میکردی توی دید نبود Smile چه میدونم یه کولر دوتیکه ای چیزی کار میزاشتی توی بدن از اون شاهکارهای خلقتت Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا