|
ایجاد وبلاگ های متعدد جهت مبارزه با وهابیت
|
|
۳:۰۲, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
...................
یه نکته دیگه اینکه تعدد وبلاگ ها خیلی خوبه ولی باید وبلاگ پری باشه. این وبلاگ جدیده: .................. یاعلی |
|||
|
|
۳:۱۲, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:خون پاکی که تازه ریخته شده که از یادتون نرفته. اون بیچاره هم اگه یار داشت و تنها نبود، شاید چنین اتفاقی براش نمی افتاد.کجای کاری برادر شیعیان رو دارند قتل عام میکنند . از اولین سالهای بعد از پیامبر شروع شد و هنوز ادامه داره این مورد جلوی چشم خودمان بود . اینها خون شیعیان رو هدر میدونند و فکر میکنند با کشتن ما بهشت میرن ! در تمام دنیا داره قتل عام صورت میگیره نمیدونم کی قراره از خواب بیدار بشیم کی؟ |
|||
|
|
۳:۲۲, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
متن اولین پست رو نخوندم
ولی به نظرم اگر یک وبلاگ یا یک تایپیک در همین تالار باشه بهتره پراکندگی خوب نیست حالا دیگه خودتون هر جور صلاح میدونید |
|||
|
۳:۳۴, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۰ ۳:۲۲)محمود نوشته است: متن اولین پست رو نخوندم ببینید بنظر من یکی از راه های هجمه وارد کردن به دشمنان تو اینترنت، اینه که موضوعات ضد اونها رو تو مکان های مختلف قرار بدیم تا افراد بیشتری از اونها مطلع بشن. در ضمن این وبلاگ ها زیر شاخه ی تالارند. یعنی یکی از راه ها برای انتشار مقالات و تحقیقات ضد وهابیت که صحبتش تو تاپیک علی آقا شده، این وبلاگ ها هستند که باید زیاد بشن تا این تحقیقات پراکنده بشه. کسانی هم که توانایی دارن، میتونن وبلاگ هایی به زبان عربی یا انگلسی بسازن. |
|||
|
|
۴:۱۸, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این تاپیک ایجاد شده مربوط میشه به فاز چهارم کار که چگونه گی توزیع محتوا هست
و این ایجاد وبلاگهای متعدد به زبان های متعدد از سایتها و بلاگهای متعدد یکی از راه های خوب و موثر توزیع است (البته تأکید میکنم یکی) مهمترین مسئله هماهنگ بودن این وبلاگها هست که اینکار احتمالاً و منطقاً باید از همین تالار صورت بگیره حقیر خیلی قبل تر پیش بینی یه همچین چیزی رو کرده بودم و برای همین هم این تاپیک فراخوان کسانی که وبلاگ و سایت دارند رو ایجاد کردم در مجموع اگه کار هماهنگ باشه خیلی میتونه موثر باشه ان شالله |
|||
|
|
۴:۲۹, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۴:۳۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حرفتون کاملا درسته.اما من در حال حاضر چند تا آدم پایه کار میخوام که این وبلاگ رو راه بندازم. مقالات این تالار روهم بعد از اتمام کار تو وبلاگ قرار میدم.
|
|||
|
|
۱:۰۲, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۱۵:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
...........
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,374 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بنیاد مبارزه با وهابیت | FOADG | 3 | 2,284 |
۲۶/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: FOADG |
|
| گام اول مبارزه علیه وهابیت، تبیین اهداف بخش تأمین محتوا | علی 110 | 15 | 9,179 |
۲۵/مرداد/۹۰ ۲:۲۳ آخرین ارسال: هدهد |
|