کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستفروشی یک روحانی در کنار حرم حضرت معصومه
۲:۰۱, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
شیعه آنلاین: یک روحانی کهنسال در صحنه ای دلخراش در کنار حرم حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) دستفروشی می کند.

نام این روحانی سالخورده حجة الإسلام و المسلمین شیخ "حسن صنیعی" است. او با تکیه دادن به حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها)، کتاب هایی که خودش تألیف کرده را به قیمت ناچیزی به فروش می رساند.

برای بررسی بیشتر موضوع به این روحانی دستفروش نزدیک شدم. متوجه شدم که هر فردی از کنار او رد می شود، با صدای بسیار آهسته می گوید "یک کتاب بخرید، اگر پول ندارید مجانی ببرید".

دلم خیلی برایش سوخت، رفتم جلو به بهانه خرید یک کتاب صحبت را با او باز کردم. گفتم "حاج آقا، چرا دستفروشی می کنی؟ گفت: این کتاب ها را خودم تألیف کردم. قیمت هر کدام 1500 تا 2000 تومان است. به مغازه دار که دادم آن را بفروشد، قیمت فروش آن را 4 یا 5 هزار تومان تعیین کرد. با این قیمت ها کسی نمی خرد و چون هدف من نشر علوم دینی و انتشار این گونه کتاب ها است، اینجا آمدم تا خودم آن را به قیمت ارزان بفروشم.

کتاب های این روحانی دستفروش در موضوعاتی همچون حجاب، تولی و تبری و دیگر موضوعات دینی بود. من هم از هر جلد آن یک عدد خریداری کردم.

[تصویر: 19236_Q8F6C6NN_pic.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، aramino ، F_R ، 7parsa4 ، محب الزهرا ، hosseingrami ، paradise ، بیداری12 ، MohammadMeraj ، parisan ، محمود ، bagheri4 ، boghz ، mhklord ، Reza14 ، بیداری اندیشه ، naaria110 ، ضد ماسون ، shia12 ، أین المنتظر ، janali ، EMPERATOR ، user313 ، ghadimi2 ، ANTI satan ، Secret ، Admirer ، rajaby ، محیصا ، idea ، Agha sayyed ، Braveheart ، SideofGames ، najmeh ، آوینار ، soruosh ، محمداحسان ، oO DaViD Oo ، حسن عزتي ، مرهم ، آفتاب ، azade ، آیدا77 ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۲, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
تا زمانیکه بعضی مردم هنوز پولشونو به علمشون ترجیح بدن، جامعه پیشرفت نمیکنه.
باید یه سری افراد دلسوز و فداکار مثل این آقا باشن تا جامعه از حالت رکود در بیاد و پیشرفت کنه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، oO DaViD Oo ، zaeim ، azade
۱۱:۱۷, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
دوستان نمی دونم چرا وقتی این عکس را دیدم گریه ام گرفت چیزی نمی تونم بگم.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، oO DaViD Oo ، zaeim
۱۱:۵۴, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13

کنار حوزه ی علمیه ی مشهد که چسبیده به حرم امام رضا(علیه السلام) هست هم از این روحانی ها زیاده ...
کتابهایی رو که با هزار خون و دل و با زحمت شبانه روزی نوشتن و چاپ کردن که بیشتر این ها با هزینه های شخصی خودشونه و هیچ کمکی از جانب حوزه به اونها نمیشه رو روی یک کیسه میریزن و کنار حرم بساط می کنن و واقعا دیدم که شده رایگان می دن تا مردم بخونن و استفاده ببرن .
حالا خوبه یکی به برخورد مردمی که از کنارشون رد می شن توجه کنه ... اینجاست که باورت میشه دلسوزی برای بعضی از این جوونا حرومه ...Angry
اکثر کتابهاشون هم خیلی ارزونه مثلا کتابی رو که خودم خریدم قیمت روی جلدش 3200 تومان بود ولی 2000 می فروختن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Agha sayyed ، oO DaViD Oo ، zaeim ، azade
۱۲:۱۹, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
من خودم از ایشون 3 تا کتاب خریدم

یکی در مورد امر به معروف و نهی از منکر
یکی در مورد حجاب و عفاف
یکی در مورد تولی و تبری

اولین کلماتی که بعد از دیدن ایشان به نظرم رسید
این کلمات بود

خلوص و شرافت

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محیصا ، انتصـار ، أین المنتظر ، آوینار ، محمداحسان ، oO DaViD Oo ، zaeim ، azade
۲:۲۵, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
خداوکیلی بعد از دیدن تصاویر و جمع شدن اشک در چشمم.....
فقط خجالت کشیدم......... خدا شاهده...!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، آوینار ، oO DaViD Oo ، zaeim ، azade
۲:۴۰, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
کسایی که این تصاویر رو تو این تاپیک میبینن اکثرا و کسایی که مثل این دوستان از ته دل میگن خجالت کشیدیم، به خدا همون کسایی هستن که تو موقعیتش قرار نگرفته اند، والله خودشون هم از جون برای همچین کارهایی به صورت های دیگر زحمت میکشن.
به خدا ایول داره. هم به اون روحانی عزیز، هم به شما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، bagheri4 ، Braveheart ، persia ، oO DaViD Oo ، zaeim
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا